Sari la conținut

Loc pentru iubitorii sporturilor de contact

Postări Recomandate

Vizitator takayama
Reputație: 0
Postat

Frumoasă gluma! Să nu o mai faci!

Ai chef de glume,tine pasul,nu,da-i cu zarul,poate iese 6-6,daca nu,intreaba-l pe Picon ;)

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Ai chef de glume,tine pasul,nu,da-i cu zarul,poate iese 6-6,daca nu,intreaba-l pe Picon ;)

Hai, mucles acasa, ca devii plictisitor.

Incepi sa prinzi valoare daca iti mai dau multa importanta.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

* #numai vă contraţ'

• Like 2
  • Minus 2
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Dayule, am o rugăminte la tine: vinde-mi/imprumută-mi un castron, că am mare nevoie. Takapulăblegă asta și-o cere și nu vreau să ramană nesatisfăcut. Vreau să-l binecuvăntez după rețeta ta. 

• Like 7
  • Minus 6
  • Oras:Departe
Postat

Canelo-Kirkland in noaptea asta.

Va curge sange,cred eu al lui Kirkland.

• Like 1
Postat

Kirkland fara Ann Wolfe nu e acelasi.

Canelo are o tehnica ofensiva superba.

• Like 1
Vizitator takayama
Postat

Hai, mucles acasa, ca devii plictisitor.

Incepi sa prinzi valoare daca iti mai dau multa importanta.

Dayule, am o rugăminte la tine: vinde-mi/imprumută-mi un castron, că am mare nevoie. Takapulăblegă asta și-o cere și nu vreau să ramană nesatisfăcut. Vreau să-l binecuvăntez după rețeta ta. 

Asa tata,asa fiu:un impotent intelectual si un potent prost.

• Like 1
Postat

Asa tata,asa fiu:un impotent intelectual si un potent prost.

pe burta goala parca nu esti tu

ia-l si pe fraierul ala trist de ti-a dat like

• Like 2
  • Minus 2
Postat

cine e gica contra mereu? prostu' forumului. =)))) cine putea sa fie =))))

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator takayama
Postat

Eu unul nu-l mai bag in seama,omu` e jalnic,nici macar un prost comic ca oly nu este;dume de mancator de seminte cu internet si mult tip liber.

• Oras:aicisha
  • Oras:aicisha
Postat

Eu unul nu-l mai bag in seama,omu` e jalnic,nici macar un prost comic ca oly nu este;dume de mancator de seminte cu internet si mult tip liber.

Mai taka tot incerc sa aflu dar nimeni nu-mi raspunde...imi creste o teorie a conspiratiei in minte :( Nu mai stiu ce sa fac....nu stiu nimic de oly :P

• Oras:Bucuresti
Postat

Trimis castron prin FanCurier azi. AWB 45747863464

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Săru' măna mult dă tooot!  :laugh2  Îl dau lu' Takapuțăbleagîă ăsta cu binecuvăntarea de rigoare. :laugh2  :laugh2  :laugh2  Ăsta ori e prost, ori îi place sa sugă poola! Cred că și una și alta. 

• Like 8
  • Minus 6
Reputație: 5026
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Săru' măna mult dă tooot!  :laugh2  Îl dau lu' Takapuțăbleagîă ăsta cu binecuvăntarea de rigoare. :laugh2  :laugh2  :laugh2  Ăsta ori e prost, ori îi place sa sugă poola! Cred că și una și alta. 

Cum i-a zis Caragiu lu” Mircea Diaconu in Actorul si salbaticii: Mă, tu esti prost sau esti ardelean ?

Urmatorul post trebuie sa fie cu raspunsul lui Diaconu

• Like 2
Vizitator takayama
Postat

Mai taka tot incerc sa aflu dar nimeni nu-mi raspunde...imi creste o teorie a conspiratiei in minte :( Nu mai stiu ce sa fac....nu stiu nimic de oly :P

Habar n-am,nu prea mai frecventez forumu`,aceeasi labari care imbatranesc si se tampesc;mos picon stie ;)

Vizitator takayama
Postat

Mos basina,te-a ajuns impotenta intelectuala,ca cea fizica te-a lasat de mult;ajungi sa razi de propriile glume prostesti,semn de senilitate;nu-i nimic,mai haleste o portie de fasole si baseste-te pe forum,vad ca-i incanti simtul olfactiv a lui daywalker ;)

Postat

Stimate domn, cu toată deferența de care sunt capabil, îți spun: ieși mă prostule în pulile noastre!

• Like 9
  • Minus 6
Vizitator takayama
Postat

Stimate domn, cu toată deferența de care sunt capabil, îți spun: ieși mă prostule în pulile noastre!

Nu esti capabil decat de libidinism,parsivenie,minciuna si miloaga;asa ca stimate mort,pardon mos,vezi ca te cauta groparul.

Postat

Mos basina,te-a ajuns impotenta intelectuala,ca cea fizica te-a lasat de mult;ajungi sa razi de propriile glume prostesti,semn de senilitate;nu-i nimic,mai haleste o portie de fasole si baseste-te pe forum,vad ca-i incanti simtul olfactiv a lui daywalker ;)

De ce mă bagi în discuție? Îmi scapă ceva?

Vizitator takayama
Postat

Nu stii ce-ai tastat si pe ce ai dat puncte?Macar fa jocul mosului pana la capat daca tot te-ai bagat,nu o fa pe ranitul,se da picon destul.

Postat

Nu stii ce-ai tastat si pe ce ai dat puncte?Macar fa jocul mosului pana la capat daca tot te-ai bagat,nu o fa pe ranitul,se da picon destul.

Eu nu m-am bagat in niciun joc, dar imi place sa iti bag pula in gat. :(

• Like 2
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...