Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Mai 7, 2015 Postat Mai 7, 2015 Frumoasă gluma! Să nu o mai faci!Ai chef de glume,tine pasul,nu,da-i cu zarul,poate iese 6-6,daca nu,intreaba-l pe Picon
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 7, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 7, 2015 Ai chef de glume,tine pasul,nu,da-i cu zarul,poate iese 6-6,daca nu,intreaba-l pe Picon Hai, mucles acasa, ca devii plictisitor.Incepi sa prinzi valoare daca iti mai dau multa importanta. 1 2
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2015 Nuvămai contraț 1 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 8, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 8, 2015 * #numai vă contraţ' 2 2
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2015 * #numai vă contraţ' Aaa.Aha
picon Reputație: 1046 Postat Mai 9, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 9, 2015 Dayule, am o rugăminte la tine: vinde-mi/imprumută-mi un castron, că am mare nevoie. Takapulăblegă asta și-o cere și nu vreau să ramană nesatisfăcut. Vreau să-l binecuvăntez după rețeta ta. 7 6
doar un om Reputație: 270 Postat Mai 9, 2015 Oras:Departe Oras:Departe Postat Mai 9, 2015 Canelo-Kirkland in noaptea asta. Va curge sange,cred eu al lui Kirkland. 1
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Mai 10, 2015 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Autor Postat Mai 10, 2015 Cica arbitrul " You ok baby ?? " 1
doar un om Reputație: 270 Postat Mai 10, 2015 Oras:Departe Oras:Departe Postat Mai 10, 2015 Kirkland fara Ann Wolfe nu e acelasi. Canelo are o tehnica ofensiva superba. 1
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Mai 11, 2015 Postat Mai 11, 2015 Hai, mucles acasa, ca devii plictisitor.Incepi sa prinzi valoare daca iti mai dau multa importanta. Dayule, am o rugăminte la tine: vinde-mi/imprumută-mi un castron, că am mare nevoie. Takapulăblegă asta și-o cere și nu vreau să ramană nesatisfăcut. Vreau să-l binecuvăntez după rețeta ta. Asa tata,asa fiu:un impotent intelectual si un potent prost. 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 11, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 11, 2015 Asa tata,asa fiu:un impotent intelectual si un potent prost.pe burta goala parca nu esti tu ia-l si pe fraierul ala trist de ti-a dat like 2 2
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 11, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 11, 2015 ))eram sigur ca o sa sesizeze gascanul!
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 11, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 11, 2015 cine e gica contra mereu? prostu' forumului. )) cine putea sa fie )) 2 2
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Mai 11, 2015 Postat Mai 11, 2015 Eu unul nu-l mai bag in seama,omu` e jalnic,nici macar un prost comic ca oly nu este;dume de mancator de seminte cu internet si mult tip liber.
dă toate Reputație: 1981 Postat Mai 11, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Mai 11, 2015 Eu unul nu-l mai bag in seama,omu` e jalnic,nici macar un prost comic ca oly nu este;dume de mancator de seminte cu internet si mult tip liber.Mai taka tot incerc sa aflu dar nimeni nu-mi raspunde...imi creste o teorie a conspiratiei in minte Nu mai stiu ce sa fac....nu stiu nimic de oly
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 11, 2015 Dayule, am o rugăminte la tine: vinde-mi/imprumută-mi un castron, că am mare nevoie. Takapulăblegă asta și-o cere și nu vreau să ramană nesatisfăcut. Vreau să-l binecuvăntez după rețeta ta. Trimis castron prin FanCurier azi. AWB 45747863464 3 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 11, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 11, 2015 Săru' măna mult dă tooot! Îl dau lu' Takapuțăbleagîă ăsta cu binecuvăntarea de rigoare. Ăsta ori e prost, ori îi place sa sugă poola! Cred că și una și alta. 8 6
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 12, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 12, 2015 Săru' măna mult dă tooot! Îl dau lu' Takapuțăbleagîă ăsta cu binecuvăntarea de rigoare. Ăsta ori e prost, ori îi place sa sugă poola! Cred că și una și alta. Cum i-a zis Caragiu lu” Mircea Diaconu in Actorul si salbaticii: Mă, tu esti prost sau esti ardelean ?Urmatorul post trebuie sa fie cu raspunsul lui Diaconu 2
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Mai 12, 2015 Postat Mai 12, 2015 Mai taka tot incerc sa aflu dar nimeni nu-mi raspunde...imi creste o teorie a conspiratiei in minte Nu mai stiu ce sa fac....nu stiu nimic de oly Habar n-am,nu prea mai frecventez forumu`,aceeasi labari care imbatranesc si se tampesc;mos picon stie
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Mai 12, 2015 Postat Mai 12, 2015 Săru' măna mult dă tooot! Îl dau lu' Takapuțăbleagîă ăsta cu binecuvăntarea de rigoare. Ăsta ori e prost, ori îi place sa sugă poola! Cred că și una și alta. Mos basina,te-a ajuns impotenta intelectuala,ca cea fizica te-a lasat de mult;ajungi sa razi de propriile glume prostesti,semn de senilitate;nu-i nimic,mai haleste o portie de fasole si baseste-te pe forum,vad ca-i incanti simtul olfactiv a lui daywalker
picon Reputație: 1046 Postat Mai 12, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 12, 2015 Stimate domn, cu toată deferența de care sunt capabil, îți spun: ieși mă prostule în pulile noastre! 9 6
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Mai 12, 2015 Postat Mai 12, 2015 Stimate domn, cu toată deferența de care sunt capabil, îți spun: ieși mă prostule în pulile noastre!Nu esti capabil decat de libidinism,parsivenie,minciuna si miloaga;asa ca stimate mort,pardon mos,vezi ca te cauta groparul.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 12, 2015 Mos basina,te-a ajuns impotenta intelectuala,ca cea fizica te-a lasat de mult;ajungi sa razi de propriile glume prostesti,semn de senilitate;nu-i nimic,mai haleste o portie de fasole si baseste-te pe forum,vad ca-i incanti simtul olfactiv a lui daywalker De ce mă bagi în discuție? Îmi scapă ceva?
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Mai 12, 2015 Postat Mai 12, 2015 Nu stii ce-ai tastat si pe ce ai dat puncte?Macar fa jocul mosului pana la capat daca tot te-ai bagat,nu o fa pe ranitul,se da picon destul.
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 12, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 12, 2015 Nu stii ce-ai tastat si pe ce ai dat puncte?Macar fa jocul mosului pana la capat daca tot te-ai bagat,nu o fa pe ranitul,se da picon destul.Eu nu m-am bagat in niciun joc, dar imi place sa iti bag pula in gat. 2 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum