Sari la conținut

Loc pentru iubitorii sporturilor de contact

Postări Recomandate

• Oras:Undeva in viitor
Postat

Stai linistit ca nici nu vei intelege vreodata. :slap2 

Ce sa intelegi din confruntarea unuia care timp de 20 de ani e neinvins in 5 categorii diferite detinand 8 titluri mondiale, si unul care a castigat 8 titluri de campion mondial in patru categorii diferite?

Ce sa intelegi din confruntarea la miime de secunda intre viteza si capacitate de reactie si adaptare?

Ce sa intelegi din duelul intre un geniu defensivo-tactic si un maestru al atacurilor rapide, de mare volum ?

Ce sa intelegi de la un negru care din nimic a meritat  la finalul unei cariere si al unui meci  superb 120 de milioane de dolari si un filipinez, care de la a vinde sticle goale pentru maruntis, a incasat si el 120 de milioane de dolari ?

Ce sa intelegi de la 2 soareci cu capacitati fizice inimitabile, anduranta, viteza de reactie, calm, si respect reciproc, daca nu bat o chisca umflata pe un stadion plini de vitei care sparg seminte si isi baga pulile unu in gura la altul timp de 90 de minute?

Ce sa intelegi dintr-un meci de box ca un meci de sah, daca nu au fost capuri sparte pline de sange, picioare in gura si gaturi sufocate ca in MMA? 

Stai linistit ca nici nu vei intelege vreodata.

"Panem et circenses." :slap2

• Like 4
  • Oras:bucuresti
Postat

Frumos raspunsul. L-am si punctat.

In principiu ai dreptate, dar ....

Meciul asta m-a cam dezamagit un pic. Asteptam altceva mai spectaculos. Probabil pentru ca valorile au fost foarte apropiate a iesit asa. Pe mine meciurile castigate la puncte ma cam enerveaza. Mie mi se pare ca Pacquaio a avut mai multa forta in lovituri iar Floy M a fost boxerul clar mai tehnic. Are cei drept o defensiva fantastica. Dar pentru bursa aia a fost prea economicos. Pana la urma toata galeata aia de bani au luat-o ca sa faca si spectacol. Care a cam lipsit!

Am facut si eu ceva box in tinere si nu vorbesc din ce scriu altii. Poate doar din amintiri :)

Eu am fost mereu in box adeptul lui totul sau nimic! Ok, intr-un meci lung, ai mai multe variante tactice (vb din ce incercam eu in ring):

A) Rep.1 tatonare, cauti punctele slabe ale adversarului, Rep.2 incepi sa presezi, vezi cum reactioneaza Rep.3 mergi peste el daca te tine

B) Rep 1. daca il sti bine, l-ai studiat, intri pe el la rupere. Obti avantaj psihologic (ii bagi frica in oase) Rep, 2,3 etc, il bati pana cade

C) Daca ai rezistenta fizica, dar nu ai o lovitura f puternica pe care sa te bazezi, il toci marunt tot meciul, il alergi, il obosesti si dupa ce e fezandat dai cu el de podea

D) Il simti mai tare, joci la ciupeala,defensiv, cu joc bun de picioare, alergare continua. Nu te angajezi in decisive. Speri la o greseala sa il prinzi

Oricum, daca esti scula de boxer, si Floyd pretinde asta, din rep2. esti calare pe el pana pica

Doar parerile mele!

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Peseu:

N-am castigat nici un meci la puncte.N-am pierdut decat o data la puncte.

La amatori am lupat la categoria pana si semiusoara,juniori, de la 15 la 17 ani.

La oficiale:

Am piedut 7 partide (6 prin KO). Am castigat 21 partide,toate prin KO (de 6 ori KO tehnic). N-am castigat nici un titlu. Am jucat in 2 finale.

Cea mai frumoasa amintire, un meci castigat intr-o semifinala cu un ucrainean. Era mai inalt cu alonja mult mai buna. Destul de tehnic. M-a dominat tot meciul, dar a facut o greseala. S-a crezut invingator la puncte. Si mi-a subestimat rezistanta. Ma cam pocnise zdravan de vreo 2 ori si a crezut ca nu mai am resurse. Aici a gresit cel mai tare, ca la rezistenta stateam cel mai bine. In ultima repriza (se jucau 3 atunci), am intrat ca si in primele 2 si l-am adormit cu miscarea in ring. Se vedea pe fata lui ca multumit si asteapta finalul. Nu mai forta. Si m-am dus brus ca tembelul peste el. Am prins o serie bunicica si l-am prins in corzi. Un upercut si a cazut. S-a trezit mult dupa ....10! :)

Nu-mi venea sa cred nici mie. Da imi zisesem, daca tot e sa pierd, sa stiu macar ca am dat tot.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Si pentru o concluzie finala, l-as cita pe .... Tyson :)))))  :

... si pentru meciul asta am asteptat 5 ani! Cam putin fratie!

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Stie cineva cand e meciu Morosanu vs Badr?

Sau Seby Ciobanu vs Saki?? :))))

Postat

Bv cosmin. Si eu am luptat cam 4 ani . Kickbox

La 85 si -89 .

• Like 1
Postat

S au dus vremurile cand iti puneai bratele in cap si te duceai p adversar. Daca nu esti tehnic....esti mancat

Postat

S au dus vremurile cand iti puneai bratele in cap si te duceai p adversar. Daca nu esti tehnic....esti mancat

Asa e! Da' io sunt nostalgic. Ce lupte frumoase erau! Aveai ce sa vezi. Acuma tehinic, tehnic! Phoooa! Coaie nu mai sunt. Toti se kk pe ei pentru un ban!

Si sa sti ca era tehnica si atunci. Da' era mai multa pasiune in meci. Mai mult orgoliu si verticalitate. Acuma .... :no2

• Like 1
  • Minus 2
Postat

morosanu vs badr la 15 mai

Ms . Sper sa vina pregatit badrrr

"Te omor! Peste trei saptamani vin dupa tine, Badr Hari!", spune Morosanu. =))

Hai să fim serioși....

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:aicisha
Postat

Morosanu e oligofrenul ala infiorator? A invatat sa tina manusile-n maini? Ultima oara (de fapt, prima oara cred) cand l-am vazut, lupta "nebuneasca de clasa a XI-a".

• Like 1
Postat

Morosanu e oligofrenul ala infiorator? A invatat sa tina manusile-n maini? Ultima oara (de fapt, prima oara cred) cand l-am vazut, lupta "nebuneasca de clasa a XI-a".

Face și el spectacol când e loc. Dar când se întâlnește cu luptători adevărați se întâmplă cam așa ceva:

Adică meciul durează maxim 10 secunde. Am mai postat despre asta in acest topic dar mă amuz mereu când mă uit.

Inclusiv Kemayo, un luptător mediocru, l-a leșinat in 25 de secunde pe Moroșanu.

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator takayama
Reputație: 0
Postat

Dpdv tehnic a progresat,dar tot un luptator submediocru a ramas care daca nu i se platesc adversarii,nu castiga;lupta cu Goodridge a fost epica,individul fiind sedat-drogat maxim :laugh2

Astept fara nici un interes sa fie spulberat de Hari;imi e la fel de "simpatic" ca obezul de Lungu :no2

Vedeam recent niste parodii de local K1 cu indivizi cu fizicuri si tehnica de bautori de bere;WTF!!! :no2

• Like 2
Postat

Dpdv tehnic a progresat,dar tot un luptator submediocru a ramas care daca nu i se platesc adversarii,nu castiga;lupta cu Goodridge a fost epica,individul fiind sedat-drogat maxim :laugh2

Astept fara nici un interes sa fie spulberat de Hari;imi e la fel de "simpatic" ca obezul de Lungu :no2

Vedeam recent niste parodii de local K1 cu indivizi cu fizicuri si tehnica de bautori de bere;WTF!!! :no2

Cu Goodridge a fost aranjament. Și un copil de 7 ani ți-a putut da seama.

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

ZMARDOI, PESTE TOT ZMARDOI: :laugh2 

• Like 8
  • Minus 6
Vizitator takayama
Reputație: 0
Postat

Ce ai tataie,ti-a scuipat careva in fasole si-ai halit o plomba,sau nu ti-o mai gasesti sa te urinezi si-ai facut pe tine?Vorbeste cu Morosanu,sigur te va ajuta cu ceva,el e solutia  :)

Ps-esti in sectiunea gresita,linsu` si cersitu` nu-i pe topicu asta,da` te descurci tu ;)

Postat

Ce ai tataie,ti-a scuipat careva in fasole si-ai halit o plomba,sau nu ti-o mai gasesti sa te urinezi si-ai facut pe tine?Vorbeste cu Morosanu,sigur te va ajuta cu ceva,el e solutia  :)

Ps-esti in sectiunea gresita,linsu` si cersitu` nu-i pe topicu asta,da` te descurci tu ;)

Calmeaza-te sefule, dom' Picon e de-al nostru  :waytogo

Postat

Calmeaza-te sefule, dom' Picon e de-al nostru  :waytogo

I-ai gustat fasolea?

Reputație: 5778
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Ghita e singurul care putea sa lupte cat de cat cu o sansa .

• Like 2

Postat

Peseu:

N-am castigat nici un meci la puncte.N-am pierdut decat o data la puncte.

La amatori am lupat la categoria pana si semiusoara,juniori, de la 15 la 17 ani.

La oficiale:

Am piedut 7 partide (6 prin KO). Am castigat 21 partide,toate prin KO (de 6 ori KO tehnic). N-am castigat nici un titlu. Am jucat in 2 finale.

Cea mai frumoasa amintire, un meci castigat intr-o semifinala cu un ucrainean. Era mai inalt cu alonja mult mai buna. Destul de tehnic. M-a dominat tot meciul, dar a facut o greseala. S-a crezut invingator la puncte. Si mi-a subestimat rezistanta. Ma cam pocnise zdravan de vreo 2 ori si a crezut ca nu mai am resurse. Aici a gresit cel mai tare, ca la rezistenta stateam cel mai bine. In ultima repriza (se jucau 3 atunci), am intrat ca si in primele 2 si l-am adormit cu miscarea in ring. Se vedea pe fata lui ca multumit si asteapta finalul. Nu mai forta. Si m-am dus brus ca tembelul peste el. Am prins o serie bunicica si l-am prins in corzi. Un upercut si a cazut. S-a trezit mult dupa ....10! :)

Nu-mi venea sa cred nici mie. Da imi zisesem, daca tot e sa pierd, sa stiu macar ca am dat tot.

Tot respectul. :hihat

Asta e frumusetea boxului si, mi-am adus aminte cat de aiurea e sa lupti contra unui lungan cu alonja mai mare. Imi aduc aminte ca intr-un meci cu un romanas tot cu alonja mai mare, primele 2 runde m-a pedepsit cu directa de dreapta urmata de pas in spate de fiecare data cand ma apropiam de el. Ca si in cazul tau am avut noroc de rezistenta si de faptul ca imi venea sa-l omor la cate am incasat  :laugh2  In runda a treia el deja avea certitudinea victoriei la puncte, cand am inceput sa ma apropii de el cu scaderi de nivel si fandari, urmate imediat de directa de stanga. Tin minte ca am reusit sa tai ringul cand a vrut sa se retraga, am ajuns aproape, doua directe la cap si o serie de crosee la corp. Norocul meu a fost ca i-am cam scos aerul din el cu croseele in coaste si, a abandonat. Dar si eu am avut vre-o cateva zile ochiul drept vanat  :laugh2 . Avantajul de alonja al adversarului poate fi invins doar prin deplasare laterala exploziva, eschiva cu deplasare si multa rabdare.

Mi-a placut la nebunie de Vasyl Lomachenko in ultimul meci al sau cu Gamalier Rodriguez. Loma' cu 400 de meciuri la amatori si doar o infrangere, cred ca la profesionisti va fi viitorul Hall of Famer la categoria sa. O placere sa il urmaresti.

https://www.youtube.com/watch?v=4AwgrXcwR7o  

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...