Sari la conținut

Loc pentru iubitorii sporturilor de contact

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
Postat

Stai pe burta ca ma descurc :) Asa-s astia micii, incearca si ei sa dezlege un siret dar sfarsesc lingand pantofii.

Ok chief, numai tu puteai gândi așa =))

• Oras:aicisha
  • Oras:aicisha
Postat

Cu cine ții?

io cu Shaworma, recunosc :)

Mereu cu invingatorul! Se stieee! Asa se face banu' :)

Hai v-am lasat, ne auzim pe maine.

• Like 1
  • Oras:Undeva in viitor
Postat

Oau cata zarva . Shaormo cu da toate chiar nu meriti atentia mea, zi mersi, ca te-am bagat in seama, resemneaza-te ca esti un nimic pe acest topic si, incearca sa iti vezi de treaba ta. Nu o mai fa pe pitbull-ul pe aici ca ma lasi rece. Ia baga tu un joc de glezne de relaxare si o sa vezi ce repede iti trece. M-am lamurit si cu tine. Plimba ursu, ca ai facut destul trafic !

Postat

Hai bai colegu' ma lasi singur in ring  :laugh2  ? Pai e frumos asa ? Imi va fi dor de tine ca de Ebola   :no2 Mai alearga pe alte topice  si lucreaza la anduranta. Greu scapi de astia bai tataaaa, mai greu ca de raie.  :slap2  

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Cu cine ții?

Cu Morosanu von Cotnari.  :laugh2

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ce ai tataie,ti-a scuipat careva in fasole si-ai halit o plomba,sau nu ti-o mai gasesti sa te urinezi si-ai facut pe tine?Vorbeste cu Morosanu,sigur te va ajuta cu ceva,el e solutia  :)

Ps-esti in sectiunea gresita,linsu` si cersitu` nu-i pe topicu asta,da` te descurci tu ;)

Esti nesimțit!

• Like 8
  • Minus 6
Postat

De curiozitate, intreaba cativa useri vechi: are, Shaworma, habar ce inseamna o ironie sau nu???

Aaaa abia acum m-am prins. Shaorma o fi vre-un user matusalemic de curand banat sau retras si, renascut din cenusa sub numele de " Da toate "  ( la ce sa te astepti :slap2 ? ) bantuie forumul in cautarea timpului pierdut . Si acum isi doreste sa isi recapitalizeze punctele sau faima de mult apusa incercand sa faca bulbuci pe alte topice. Macar a facut ceva puncte aici si, presimteam ca bagandu-l in seama voi face o fapta buna ca un bun crestin ce sunt :innocent Pacat ca s-a dus la nani, poate mai facea ceva puncte saracutu'. :no2

Postat

Aaaa abia acum m-am prins. Shaorma o fi vre-un user matusalemic de curand banat sau retras si, renascut din cenusa sub numele de " Da toate " ( la ce sa te astepti :slap2 ? ). Si acum isi doreste sa isi recapitalizeze punctele sau faima de mult apusa incercand sa faca bulbuci pe alte topice. Macar a facut ceva puncte aici si, presimteam ca bagandu-l in seama voi face o fapta buna ca un bun crestin ce sunt :innocent Pacat ca s-a dus la nani, poate mai facea ceva puncte. Mai bine se baga pe fazan omu' daca tot e avid de faima si puncte.

Total greșit, e genul de user care face pișu pe puncte, conturi și cam tot ce înseamnă 'beneficii' virtuale ;)

I se rupe pula și PUNCT!

Sunt mulți cei care îți vor confirma spusele mele ;)

Thecat, ai legătura :))

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Ce ai tataie,ti-a scuipat careva in fasole si-ai halit o plomba,sau nu ti-o mai gasesti sa te urinezi si-ai facut pe tine?Vorbeste cu Morosanu,sigur te va ajuta cu ceva,el e solutia  :)

Ps-esti in sectiunea gresita,linsu` si cersitu` nu-i pe topicu asta,da` te descurci tu ;)

Esti din Iasi mai martalogule, de vorbesti de Morosanu?

Ai facut vreodata sparring la Scorpions cu cei care l-au antrenat si pe el, de vorbesti cu besinile astea de ghertoi?

• Like 1
Postat

Total greșit, e genul de user care face pișu pe puncte, conturi și cam tot ce înseamnă 'beneficii' virtuale ;)

I se rupe pula și PUNCT!

Atunci bine  :)

Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

I se rupe pula și PUNCT!

Well, io stiu ce m-as hazarda sa zic. Da' o sa va plictisesc. Well, you asked for it... 

@Ghost_And_Haunted: Shaworma (a.k.a. Preacuviosu', a.k.a. Dă toate etc etc etc) e genul de user... care se intelege cu oamenii care fac minimul efort de-a gandi putin (in PLM!) inainte de a scrie. Genul de user cu care... am impresia ca, daca reusiti sa va impacati, TU te-ai intelege chiar bine (fara misto).

@Dă toate: Baga o privire de ansamblu peste postarile colegului Ghost... Mie unuia, imho, nu mi-a sunat deloc a smardoi. De multe ori le zice bine.

Asta m-as hazarda eu sa zic.

Dar PLM, nu-i la moda sa impaci oamenii cand se cearta. Scandalu' aduce mai mult trafic, "Acces Di(n)Rect" cred ca are audienta mult mai mare decat "Profesionistii" sau dialogurile lui Plesu cu Liiceanu... asadar, solo percutia, eu incerc sa ma pun sa dorm (in pewla calului, ca-s asa de obosit fizic dupa o zi de deplasare "de afaceri", ca n-am somn.......)

• Like 3
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

As face acuma un full contact cu una, i as da toata belita :-)

Bine, si fara caciula dar mi e ca iau tot buchetul :-)

Postat

Well, io stiu ce m-as hazarda sa zic. Da' o sa va plictisesc. Well, you asked for it... 

@Ghost_And_Haunted: Shaworma (a.k.a. Preacuviosu', a.k.a. Dă toate etc etc etc) e genul de user... care se intelege cu oamenii care fac minimul efort de-a gandi putin (in PLM!) inainte de a scrie. Genul de user cu care... am impresia ca, daca reusiti sa va impacati, TU te-ai intelege chiar bine (fara misto).

@Dă toate: Baga o privire de ansamblu peste postarile colegului Ghost... Mie unuia, imho, nu mi-a sunat deloc a smardoi. De multe ori le zice bine.

Asta m-as hazarda eu sa zic.

Dar PLM, nu-i la moda sa impaci oamenii cand se cearta. Scandalu' aduce mai mult trafic, "Acces Di(n)Rect" cred ca are audienta mult mai mare decat "Profesionistii" sau dialogurile lui Plesu cu Liiceanu... asadar, solo percutia, eu incerc sa ma pun sa dorm (in pewla calului, ca-s asa de obosit fizic dupa o zi de deplasare "de afaceri", ca n-am somn.......)

Atunci, sa fie sanatos  :bye

Mersi de update Cat.

Cred ca ar fi timpul sa revenim la sporturile de contact din afara spatiului virtual. :hihat

Postat

Dreapta peste umar e periculoasa rau de tot, mai ales data pe contra. Se afla in antiteza, ca si forma, cu upercutul de dreapta dat pe retragere. Amandoua loviturile sunt greu de blocat. 

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pârtz!

Ai grija aici si v.a.v. .......lipsesc uMpic :)

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Dreapta peste umar e periculoasa rau de tot, mai ales data pe contra. Se afla in antiteza, ca si forma, cu upercutul de dreapta dat pe retragere. Amandoua loviturile sunt greu de blocat. 

Corect! Mighty Mo era expert în așa ceva. Când îi ieșea, se termina meciul.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...