Sari la conținut

Gimnasta Matura - 0767756161 (Pta Alba Iulia/Burebista)

Vizitator achile

Postări Recomandate

Locația : super curat, cald, ... ok

Masaj: PROFI

Oral: 10 +

Normal: 10

Anal: nu am încercat

Este TOTAL pro client !!!

Anal nu face, asa ca nu aveai ce sa incerci.

Unii dintre voi ati luat-o razba cu niste poze, mergeti fratilor si vedetile, ca material de laba e internetul plin.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Astazi m am programat la ea pentru 18. A ramas ca voi confirma la 16 30 intalnirea noastra, asta la cererea expresa a Mihaelei. M am conformat si am sunat la 16v30! Telefon inchis! Trimit sms si revin cu tel la 17 pentru a confirma! Telefon deschis dar imi respinge apelul sii.... am ramas nemasat! :)) Poate nu a avut o zi buna.... ;)

• Like 6
  • Minus 10
Link spre comentariu

Astazi m am programat la ea pentru 18. A ramas ca voi confirma la 16 30 intalnirea noastra, asta la cererea expresa a Mihaelei. M am conformat si am sunat la 16v30! Telefon inchis! Trimit sms si revin cu tel la 17 pentru a confirma! Telefon deschis dar imi respinge apelul sii.... am ramas nemasat! :)) Poate nu a avut o zi buna.... ;)

Alta. Schimb-o. Ce dracului? Am ajuns sa ne milogim de ele sa ne primeasca? Alta. E balta plina. 

• Like 1
Link spre comentariu

Are accente de nazista cateodata. Mi s-a intamplat si mie o data sa mi traga teapa. Nu a avut niciun stres, fara scuze sau remuscari. Pe urma dupa un timp mi s-a intamplat mie sa nu pot onora o programare, insa eu m-am purtat ca un domn finut: am anuntat o din timp, printr-un mesaj. Am primit reply acid (ofuscata rau ca i-am incurcat programul si ca sunt "neserios"; nu i-am reamintit episodul din trecut)  si pe urma m-a trecut pe o lista neagra. :)) Nu mai raspundea deloc la nr asta. Cel mai probabil cred asta se va intampla si in cazul tau Nu cred ca o sa ti mai raspunda. Noroc ca existe si alte solutii elegante la aceasta problema. ;)

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva

Nu stiu ce incurcaturi au avut unii dintre voi, dar la mine n-au fost probleme legate de programare. Doamna este pro client, atat masajul cat si restul serviciilor sunt de calitate buna. Este foarte volubila, jucausa si pasionala, daca are cu cine...Nu poate fi pe placul tuturor, practic e imposibil!

Link spre comentariu

Vizitator
Reputație: 0

Poate sunt subiectiv ca am fost de vreo 10 ori la ea, dar combinatia masaj profesional nu frecus aiurea si sexul condimentat cu diverse roluri la pretul oferit este in opinia mea unul din cele mai bune din piata. plus locatia care arata ca o camera de hotel, eleganta si curata. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...