sangedetigan Reputație: 232 Postat Februarie 2, 2019 Oras:In satra Oras:In satra Partajează Postat Februarie 2, 2019 Mâine mă sugi și tu, și mă-ta, și daniel cu pelicanu si avpop. Nu ai ghicit si drept "amenda" smardoii mei o sa te futa cu pule negre, groase si mari ... asa afumat cum esti ca place si la pirandele mele sa priveasca 4 Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Februarie 3, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Februarie 3, 2019 maine poimane face atac cerebral si il mai avem si pe constiinta, nu glumesc 4 Link spre comentariu
xoxopadfoot Reputație: -53 Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 La fel de buna ai ramas ! :* vezi ca asta e muistu da popa =)) te ar linge putin Link spre comentariu
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 Sa mori de ciuda ca Alexandra se fute cu altii cu pula virila ? si nu ciotul ala 3 Link spre comentariu
blu eyd mind Reputație: -164 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Èšare lui Moș Crăciun Oras:Èšare lui Moș Crăciun Partajează Postat Februarie 7, 2019 Mulțumesc, dar hai sa nu dam detalii :Ddau eu detalii ca esti tiganca oparita la mox. e ok? (si pun poze cu tine la plaja) 2 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 7, 2019 dau eu detalii ca esti tiganca oparita la mox. e ok? (si pun poze cu tine la plaja)Românule fiert marș la culcare ca mâine ai porumb de curățat =))) 3 Link spre comentariu
blu eyd mind Reputație: -164 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Èšare lui Moș Crăciun Oras:Èšare lui Moș Crăciun Partajează Postat Februarie 7, 2019 a dracu tiganca oparita rasista pe romani in tara lor. ai fa tara ta? sau ie India? carutzasa dreaq de urata cu spume. 2 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 7, 2019 Shhh ciocu mic și joc de glezne nespălatule :)) 4 Link spre comentariu
blu eyd mind Reputație: -164 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Èšare lui Moș Crăciun Oras:Èšare lui Moș Crăciun Partajează Postat Februarie 7, 2019 Shhh ciocu mic și joc de glezne nespălatule :))io nespalat? wtf? chiar asa rau urasti arienii... adica rasa superioara?fa, si daca nu ma spal (prin absurd) 2 zile, tot arat mai alb ca tine, care "cica" te peli la ora, dupa ce te muieste fiecare taranus care te viziteaza. zic si eu statistic. nu e nimic personal. 2 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 7, 2019 Parca tu erai unul din cei care m-au vizitat, îndemâna ca și tu ești țaran ? =)) Jignești peste jumatede din membri de pe forum ceea ce ei la rândul lor iți bagă porumb in fund :))))) 4 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 7, 2019 Din fericire eu ofer servicii pe bani, tu ești muiat pe gratis :)) =)) 4 Link spre comentariu
blu eyd mind Reputație: -164 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Èšare lui Moș Crăciun Oras:Èšare lui Moș Crăciun Partajează Postat Februarie 7, 2019 sunt veteran. imi permit orice. inclusiv sa imi bag pula, simtit? :))))) 2 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 7, 2019 Bagi pula doar in calculator pe ecran fiind poza mea :( Labagiu trist :(( 4 Link spre comentariu
xoxopadfoot Reputație: -53 Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 si eu sunt arianpentru cine nu stie 1 Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Februarie 7, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Februarie 7, 2019 Din fericire eu ofer servicii pe bani, tu ești muiat pe gratis :)) =)):))))) 2 Link spre comentariu
blu eyd mind Reputație: -164 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Èšare lui Moș Crăciun Oras:Èšare lui Moș Crăciun Partajează Postat Februarie 7, 2019 Ce razi ma caine plouat ca muta la bec?Tza la oi. 1 2 Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Februarie 7, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Februarie 7, 2019 Ce razi ma caine plouat ca muta la bec?Tza la oi. ti-am zis ca nu iti dau peleul, nu insista boschetarule (zic strict pe unde iti desfasori activitatea) 3 Link spre comentariu
blu eyd mind Reputație: -164 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Èšare lui Moș Crăciun Oras:Èšare lui Moș Crăciun Partajează Postat Februarie 7, 2019 Am activitate in ma-ta azi. 1 2 Link spre comentariu
brett4 Reputație: -15 Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 marele futac pizdadera discuta daca da sau nu pula unui barbat Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Februarie 7, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Februarie 7, 2019 e bun daca asta ai inteles, i rest my case :laugh2 3 Link spre comentariu
brett4 Reputație: -15 Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 oligofrenulecalifornia, sacramento cand tu esti sclavul curvelor 1 Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Februarie 7, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Februarie 7, 2019 nu ai tu față de America gaozare ! 2 Link spre comentariu
brett4 Reputație: -15 Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 eu de tine ziceam, retardatule 1 Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Februarie 7, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Februarie 7, 2019 si eu ce crezi ca ziceam ? esti greu de cap vecine, nu uita sa te milogesti de fete la finalizare ! 3 Link spre comentariu
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 Din fericire eu ofer servicii pe bani, tu ești muiat pe gratis :)) =))Si-a luat la muie la partaj dupa ce la abandonat nevasta cand a vazut ce psihopat misogin este =)))) 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum