Sari la conținut

❤️DELIA SILICONATA❤️ZONA DRISTOR❤️0731526080❤️

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri

Ce mortii tai vrei mumio ? Te bagi in seama cu mine de muppets ! Cauta cearta in alta parte ca nu iti dau de pomana **spam editat**ule !

De ce înjuri, puțoiule? Chiar vrei să te caut și să mă piș pe tine? 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Arkham

De ce înjuri, puțoiule? Chiar vrei să te caut și să mă piș pe tine?

Unde am injurat mumio ? Hai sa ne gasim luni, zi-mi o ora dupa-amiaza. Ca locatie undeva in sector 3, chiar la kaufland dristor ca e mare parcarea. Eu stiu cum arati, iti fac cu mana din timp ca sa ma vezi
Link spre comentariu

Unde am injurat mumio ? Hai sa ne gasim luni, zi-mi o ora dupa-amiaza. Ca locatie undeva in sector 3, chiar la kaufland dristor ca e mare parcarea. Eu stiu cum arati, iti fac cu mana din timp ca sa ma vezi

Nu știi ce e aia înjurătură? Stai cuminte, dacă vreau te găsesc eu! Nu-mi dai tu rendez-vous, poți s-o faci cu pizda aderentă și să vă dați muie reciproc, bulanilor! Din fericire pentru tine, nu-mi pun mintea cu un puțoi ca tine.

P.S. Nu-mi fac cumpărăturile la Kaufland.

• Like 1
Link spre comentariu

Nu știi ce e aia înjurătură? Stai cuminte, dacă vreau te găsesc eu! Nu-mi dai tu rendez-vous, poți s-o faci cu pizda aderentă și să vă dați muie reciproc, bulanilor! Din fericire pentru tine, nu-mi pun mintea cu un puțoi ca tine.

P.S. Nu-mi fac cumpărăturile la Kaufland.

Numai gura e de tine **spam editat** libidinos, ia cauta-ma, ca vad ca nu vrei sa ne intalnim. Da, tu iti faci cumparaturile la lidl :))))
Link spre comentariu

• Oras:Èšare lui Moș Crăciun
  • Oras:Èšare lui Moș Crăciun

Roman fiert, am văzut ca ai pus poza cu un mesaj din pm, știi ca doar bulangii fac treaba asta nu ?

stiu regulile mai bine ca tine. cine pula e scroafa aia?

dar nu asta e important. esti constienta ca daca eram bulangiu puneam pozele cu tine cand te uitai ca o tiganca oparita la pozat la plaja si aveai petele alea albicioase pe fata de le fac tiganii cand fac eczeme de la apa cu clor cand se spala la strand? dar nu le-am pus, ca nu le-a pus nimeni... si nu fac din astea. :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...