Sari la conținut

❤️DELIA SILICONATA❤️ZONA DRISTOR❤️0731526080❤️

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Delia, daca pun poza aia cand erai cu muia scorojita de apa cu clor de la strand, o lasi? Nu aveai țâțe p'atunci, ca indiciu.

Mai este necesar sa iți spun ca mă doare undeva ce faci tu ?

Pentru public și pentru mine ești doar un frustrat libidinos, și nespălat :)

• Like 3
Link spre comentariu

Delia e o femeie de calitate, imi pare rau ca s-a inrait din cauza unor persoane care nu au vizitat-o si vorbesc urat despre ea. Sincer nu inteleg de ce s-a inrait si cu unii dintre cei care au vizitat-o si s-au purtat frumos cu ea

Mulțumesc, nu m am înrăit cu nimeni, ăștia care comentează pe aici sunt doar niște frustrati libidinosi, ca drept dovada când am pus pozele de mai sus au început sa latre.

Cei care au fost la mine odată și acum nu mai îmi doresc sa vina este datorită faptului ca nu era acel Clik.

• Like 4
Link spre comentariu

Mulțumesc, nu m am înrăit cu nimeni, ăștia care comentează pe aici sunt doar niște frustrati libidinosi, ca drept dovada când am pus pozele de mai sus au început sa latre.

Cei care au fost la mine odată și acum nu mai îmi doresc sa vina este datorită faptului ca nu era acel Clik.

De obicei nu scriu aici, insa ar fi bine ca toti sa stie ca Delia e nu numai o femeie frumoasa, dar si un om de caracter. Poate in felul acesta se vor reduce numarul celor care au indoieli in privinta Deliei!

• Like 2
Link spre comentariu

De obicei nu scriu aici, insa ar fi bine ca toti sa stie ca Delia e nu numai o femeie frumoasa, dar si un om de caracter. Poate in felul acesta se vor reduce numarul celor care au indoieli in privinta Deliei!

Mulțumesc pentru cuvintele adresate, dar crede mă ca nu ai cu cine sa te înțelegi aici, sunt frustrați rău oamenii :)

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...