deliapisii Reputație: 127290 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 9, 2017 Ii chitita rau pe tatele alea !! 3
killbill13 Reputație: 8009 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Ianuarie 9, 2017 Trimiti emoticoane din sala de asteptare de la chirurgie ?
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 10, 2017 Ce o mai face Delia ? Pisii eşti bine ? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2017 Postat Ianuarie 10, 2017 ba, tot vad ca e in voga acum topicul Deliei... Delia pissi, sa stie tot ghiorbanu' nici bine nu intru pe sectiunea Lux (care e un pamflet si trebuie evitat ca atare ) si o vad UP. e un fel de Siana up-uita de kristiiiii222222222 cand era la Testate am fost la ea pe la inceputurile ei (cel putin asa cred ), acum vreo 2 ani.ce sa va zic... recenzie la propriu nu am cum sa fac. nu ar fi just dupa atat timp. nici macar o medie generala nu pot sa-mi amintesc. dar stiu ca atunci credeam ca nu prea face 250h, acum... tot uitandu-ma la ce tunnig... ma rog, mai mult facelift, si-a facut tot nu as da mai mult de 300lei/h, luand in calcul si inflatia. pai sa va zic de ce... eu pe la prima vizita sunt mai timid si ma duc mai mult sa explorez locul si fata. cand am vazut ce fitze de Dorobanti (era sa zic Dorohoi ) si actiune mecanica a avut, clar am avut un turn off major. acum nu mi se pare decat mai smekerita decat atunci, adica si mai pusa pe prostit clientul. de aratat arata un pic peste medie, mai ales ca acum se ingrijeste si mai mult, ca are de unde. dar cand vad ce agramata e, clar nu va reusi sa ma impresioneze cu nimic cand ma duc la ea. doar sa mi-o suga de la intrare, ca sa nu apuce sa deschida gura... care e verdictul postarii? inteleg ca turcul plateste, adica noi, clientii, dar nu vad nicio justificare a boom-ului de pret, de la 250 la 450 lei ora, pentru acceasi caroserie rodata. si ce daca a lucrat prin afara?! tot romanca e... intelegeti voi. P.S.: sper ca nu am fost prea rau si nu am deranjat pe nimeni, dar se stie ca am virtutea de a spune adevarul si lucrurilor pe nume intr-un mod obiectiv. prea obiectiv ca sa placa la toata lumea. 5
deliapisii Reputație: 127290 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 10, 2017 ba, tot vad ca e in voga acum topicul Deliei... Delia pissi, sa stie tot ghiorbanu' nici bine nu intru pe sectiunea Lux (care e un pamflet si trebuie evitat ca atare ) si o vad UP. e un fel de Siana up-uita de kristiiiii222222222 cand era la Testate am fost la ea pe la inceputurile ei (cel putin asa cred ), acum vreo 2 ani.ce sa va zic... recenzie la propriu nu am cum sa fac. nu ar fi just dupa atat timp. nici macar o medie generala nu pot sa-mi amintesc. dar stiu ca atunci credeam ca nu prea face 250h, acum... tot uitandu-ma la ce tunnig... ma rog, mai mult facelift, si-a facut tot nu as da mai mult de 300lei/h, luand in calcul si inflatia. pai sa va zic de ce... eu pe la prima vizita sunt mai timid si ma duc mai mult sa explorez locul si fata. cand am vazut ce fitze de Dorobanti (era sa zic Dorohoi ) si actiune mecanica a avut, clar am avut un turn off major. acum nu mi se pare decat mai smekerita decat atunci, adica si mai pusa pe prostit clientul. de aratat arata un pic peste medie, mai ales ca acum se ingrijeste si mai mult, ca are de unde. dar cand vad ce agramata e, clar nu va reusi sa ma impresioneze cu nimic cand ma duc la ea. doar sa mi-o suga de la intrare, ca sa nu apuce sa deschida gura... care e verdictul postarii? inteleg ca turcul plateste, adica noi, clientii, dar nu vad nicio justificare a boom-ului de pret, de la 250 la 450 lei ora, pentru acceasi caroserie rodata. si ce daca a lucrat prin afara?! tot romanca e... intelegeti voi. P.S.: sper ca nu am fost prea rau si nu am deranjat pe nimeni, dar se stie ca am virtutea de a spune adevarul si lucrurilor pe nume intr-un mod obiectiv. prea obiectiv ca sa placa la toata lumea. Off offf Off , eu acum 2 ani cand am început sa lucrez am început in Cluj , apoi am revenit in buc dar pentru o perioada scurta de timp (ff scurta 2-3 zile ) apoi am plecat din țara Nu te aștepta sa fii credibil cu recenzia asta , dacă ai fii fost la mine făceai recenzia atunci nu acum 3
deliapisii Reputație: 127290 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 10, 2017 Ce o mai face Delia ? Pisii eşti bine ? Sunt sunt . 3
killbill13 Reputație: 8009 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Ianuarie 10, 2017 Off offf Off , eu acum 2 ani cand am început sa lucrez am început in Cluj , apoi am revenit in buc dar pentru o perioada scurta de timp (ff scurta 2-3 zile ) apoi am plecat din țara Nu te aștepta sa fii credibil cu recenzia asta , dacă ai fii fost la mine făceai recenzia atunci nu acum :350x Nu te enerva, ca trebuie sa stati cu tatele relaxate ! 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 10, 2017 :350x Nu te enerva, ca trebuie sa stati cu tatele relaxate ! Nu ma enervez doar din atâta 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2017 Postat Ianuarie 10, 2017 te-am vizitat prin primavara lui 2015, dracu stie cat a trecut exact. 2015-2017, mi-au iesit aproximativ 2.de regula, cand am o experienta naspa prefer sa nu o impartasesc, decat daca e teapa, ca sa stii de ce nu ti-am facut recenzie atunci. kilbill13 nici nu stia de nimfomane pe vremea aia.
deliapisii Reputație: 127290 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 10, 2017 te-am vizitat prin primavara lui 2015, dracu stie cat a trecut exact. 2015-2017, mi-au iesit aproximativ 2.de regula, cand am o experienta naspa prefer sa nu o impartasesc, decat daca e teapa, ca sa stii de ce nu ti-am facut recenzie atunci. kilbill13 nici nu stia de nimfomane pe vremea aia. Cum am mai spus , am început in Cluj in luna Martie , am ajuns in București in Aprilie pe la sfârșit si am stat 2 zile sau 3 nu mai imi aduc aminte exact nici nu aveai cont atunci sa faci recenzie ) vezi ca a mai fost un domn plictist ce a scris o recenzie falsa si a fost Banat PS: de curiozitate in ce zona ai fost ? 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2017 Postat Ianuarie 10, 2017 Cum am mai spus , am început in Cluj in luna Martie , am ajuns in București in Aprilie pe la sfârșit si am stat 2 zile sau 3 nu mai imi aduc aminte exact nici nu aveai cont atunci sa faci recenzie ) vezi ca a mai fost un domn plictist ce a scris o recenzie falsa si a fost Banat PS: de curiozitate in ce zona ai fost ?prin zona pulii mele am fost, ca sa iti raspund. e mare zona, ca m-am pierdut. esti si obraznica. adica eu nu stiu ce am futut?am tot vazut ca te scuzi ca nu ai fost acolo, ba colo... stiu ca umblai prin cuiburi ieftine. dupa tine... ai fost peste tot si nicaieri. nu e prima data cand te scuzi ca "nu" ai fi fost defapt acolo, ca sa scada credibilitatea criticii. cand eram eu pe forum, tu nici fraiera nu erai. 2
deliapisii Reputație: 127290 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 10, 2017 prin zona pulii mele am fost, ca sa iti raspund. e mare zona, ca m-am pierdut. esti si obraznica. adica eu nu stiu ce am futut?am tot vazut ca te scuzi ca nu ai fost acolo, ba colo... stiu ca umblai prin cuiburi ieftine. dupa tine... ai fost peste tot si nicaieri. nu e prima data cand te scuzi ca "nu" ai fi fost defapt acolo, ca sa scada credibilitatea criticii. cand eram eu pe forum, tu nici fraiera nu erai. Pai nu prea știi , adică nu cred ca ai futut ceva poate ca ți ai fii dorit sa ajungi pe la mine hai dispari dupa topicul meu ca poluezi aerul 4
deliapisii Reputație: 127290 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 10, 2017 prin zona pulii mele am fost, ca sa iti raspund. e mare zona, ca m-am pierdut. esti si obraznica. adica eu nu stiu ce am futut?am tot vazut ca te scuzi ca nu ai fost acolo, ba colo... stiu ca umblai prin cuiburi ieftine. dupa tine... ai fost peste tot si nicaieri. nu e prima data cand te scuzi ca "nu" ai fi fost defapt acolo, ca sa scada credibilitatea criticii. cand eram eu pe forum, tu nici fraiera nu erai. Eu nu ma scuz , am avut doar 3 locații in București așa ca sictir 3
zerrcore Reputație: 852 Postat Ianuarie 10, 2017 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Ianuarie 10, 2017 HAI SIC SIC .... tir de marfa )) SIC 2
deliapisii Reputație: 127290 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 10, 2017 Ce o mai face Delia ? Pisii eşti bine ? Tu ce mai zici ? 2
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 10, 2017 te-am vizitat prin primavara lui 2015, dracu stie cat a trecut exact. 2015-2017, mi-au iesit aproximativ 2.de regula, cand am o experienta naspa prefer sa nu o impartasesc, decat daca e teapa, ca sa stii de ce nu ti-am facut recenzie atunci. kilbill13 nici nu stia de nimfomane pe vremea aia. Nu te supăra mon cher, dar ar fi corect să ne împărtășești și experiențele nasoale, nu doar țepele! Sunt foarte utile și astea.Baftă! 4
deliapisii Reputație: 127290 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 10, 2017 Nu te supăra mon cher, dar ar fi corect să ne împărtășești și experiențele nasoale, nu doar țepele! Sunt foarte utile și astea.Baftă!Este nou pe aici , nu stie d-astea 2
brett Reputație: 1750 Postat Ianuarie 10, 2017 Postat Ianuarie 10, 2017 Este nou pe aici , nu stie d-astea de ce nu i-ai spus ca intre timp te-ai perfectionat? 2 1
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 10, 2017 Tu ce mai zici ?Mi-e frig 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 10, 2017 Mi-e frig Nu ai soba ? )) 2
deliapisii Reputație: 127290 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 10, 2017 de ce nu i-ai spus ca intre timp te-ai perfectionat? Nu stie el d-astea 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2017 Postat Ianuarie 11, 2017 da' tu mai știi altă replică?bine măcar că ai învățat să pui cratima
deliapisii Reputație: 127290 Postat Ianuarie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 11, 2017 Ce fac băieții ? 2
averescu Reputație: 38 Postat Ianuarie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 11, 2017 Pret servicii?
deliapisii Reputație: 127290 Postat Ianuarie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 11, 2017 Pret servicii? Oare nu se văd in semnătura ? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum