koko1 Reputație: -341 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Felicitari pt promovare Selena , era si timpul .Pupici. 1 8 Link spre comentariu
marix Reputație: 9360 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Felicitări frumoasă Elena ! 2 Link spre comentariu
selenamary Reputație: 392 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Felicitari pt promovare Selena , era si timpul .Pupici.Multumesc koko!pupiciiiiii Link spre comentariu
selenamary Reputație: 392 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Felicitări frumoasă Elena !Iti multumesc Marix!te pup 1 Link spre comentariu
cosmin r Reputație: -982 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Mai da' chiar nu se mai ocupa nimeni pe aici de "moderare"? Mai angajati ceva personal ca sunteti umpic depasiti!Fata e de mult pe Nerva Traian! Nu mai schimba nimeni in titlu de la Confort City la NT? Pupa-v-as! 3 3 Link spre comentariu
skyseven Reputație: 15269 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:- Oras:- Partajează Postat Septembrie 2, 2015 1 Link spre comentariu
selenamary Reputație: 392 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Multumesc frumoshttp://1.1.1.5/bmi/nimfomane.com/forum/public/style_emoticons/default/kissing2.gif pupici! Link spre comentariu
rocker27 Reputație: -522 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:pe forum... Oras:pe forum... Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Era si timpul .... de acum mult timp )))Felicitari 3 10 Link spre comentariu
selenamary Reputație: 392 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Era si timpul .... de acum mult timp )))Felicitari http://1.1.1.2/bmi/nimfomane.com/forum/public/style_emoticons/default/smile.png multumesc!pupici Link spre comentariu
selenamary Reputație: 392 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Buna dragalasilorhttp://1.1.1.4/bmi/nimfomane.com/forum/public/style_emoticons/default/tongue.png ma gasiti la birou pana la ora 18:00!va pup dulce si va astepthttp://1.1.1.3/bmi/nimfomane.com/forum/public/style_emoticons/default/2qm40hg.gif http://1.1.1.3/bmi/nimfomane.com/forum/public/style_emoticons/default/2qm40hg.gif http://1.1.1.3/bmi/nimfomane.com/forum/public/style_emoticons/default/2qm40hg.gif Link spre comentariu
wolverine33 Reputație: 160 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Salutari! Cautam dimineata ceva frumos si am gasit. Programare facuta cu 3ore inainte prin telefon. Selena arata incredibil, direct model... inalta slaba bruneta . Initial voiam sa raman doar la o singura finalizare pentru ca trebuia sa ma intorc la birou dar cand am vazut-o... mi-am bagat pl in el de program si am ramas pentru o ora. Oralul protejat primeste 5 stele, executie de exceptie dar totusi normalul a fost piesa de rezistenta. Exact cum trebuie sa fie, World Class :>, alte detalii nu dau. Scantei mari pe parcursul timpului petrecut impreuna.Pretul, da e cam mare dar pe de-o parte mai bine, daca era 200lei ora probabil imi faceam abonament la ea iar 2. cu cat e mai scumpa cu atat e mai libera, adica nu tre sa stai la coada pt o programare. De revenit, da pentru mine si iubitorii de slim-uri ).Note:Locatie: 10;Igiena: 10;Fund: 10;Silueta: 10;Fata: 10;Oral: 10;Normal: 11+; GFE: 9.999; nu pot sa-i dau 10 pt ca e cineva care o depaseste dar nu vreau sa-i dau numele aiciCadou: 300feline/ ora;Ciao! 4 Link spre comentariu
selenamary Reputație: 392 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 5, 2015 Multumesc pentru recenzie Wolverine33 si pentru notele acordate!te pup si pe data viitoare;):* Link spre comentariu
selenamary Reputație: 392 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 5, 2015 Dragii mei,va doresc un week-end excelent!!!ne vedem luni:)pupici dulciiiii:* Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 5, 2015 Salutari! Cautam dimineata ceva frumos si am gasit. Programare facuta cu 3ore inainte prin telefon. Selena arata incredibil, direct model... inalta slaba bruneta . Initial voiam sa raman doar la o singura finalizare pentru ca trebuia sa ma intorc la birou dar cand am vazut-o... mi-am bagat pl in el de program si am ramas pentru o ora. Oralul protejat primeste 5 stele, executie de exceptie dar totusi normalul a fost piesa de rezistenta. Exact cum trebuie sa fie, World Class :>, alte detalii nu dau. Scantei mari pe parcursul timpului petrecut impreuna.Pretul, da e cam mare dar pe de-o parte mai bine, daca era 200lei ora probabil imi faceam abonament la ea iar 2. cu cat e mai scumpa cu atat e mai libera, adica nu tre sa stai la coada pt o programare. De revenit, da pentru mine si iubitorii de slim-uri ).Note:Locatie: 10;Igiena: 10;Fund: 10;Silueta: 10;Fata: 10;Oral: 10;Normal: 11+; GFE: 9.999; nu pot sa-i dau 10 pt ca e cineva care o depaseste dar nu vreau sa-i dau numele aiciCadou: 300feline/ ora;Ciao! Chiar așa, e la superlativ la toate capitolele? Trebe să văz și io! Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Septembrie 5, 2015 Chiar așa, e la superlativ la toate capitolele? Trebe să văz și io! Bre, n-o fi ea chiar de 10, dar adevaru' e ca e buna, da-o-n plm! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 5, 2015 Egoistule! Link spre comentariu
wolverine33 Reputație: 160 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 5, 2015 Picon, daca esti ca mine, pui mai mult pret pe silueta decat pe sani, atunci da va fi la superlativ si pt tine ! Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Septembrie 5, 2015 Picon, daca esti ca mine, pui mai mult pret pe silueta decat pe sani, atunci da va fi la superlativ si pt tine ! Eu prefer... ma scuzati... pizda. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 5, 2015 Te scuzăm. Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Septembrie 5, 2015 Eu prefer... ma scuzati... pizda.Gusturi alese, să-ți fie cu pardon Link spre comentariu
zizi Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2015 Partajează Postat Septembrie 5, 2015 nu treci si prin iasi Link spre comentariu
selenamary Reputație: 392 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Buna dragalasilorhttp://1.1.1.4/bmi/nimfomane.com/forum/public/style_emoticons/default/tongue.png va astept sa va indeplinesc poftele pe ziua de azihttp://1.1.1.1/bmi/nimfomane.com/forum/public/style_emoticons/default/biggrin.png http://1.1.1.3/bmi/nimfomane.com/forum/public/style_emoticons/default/Vishenka_11.gif http://1.1.1.3/bmi/nimfomane.com/forum/public/style_emoticons/default/Vishenka_11.gif http://1.1.1.3/bmi/nimfomane.com/forum/public/style_emoticons/default/Vishenka_11.gif Link spre comentariu
el cavaler Reputație: 7 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Salut tuturor. Am vizitat-o ieri pe domnisoara. Contact:Am sunat la 6:30, m-am programat pt 8:30. Acelasi numar de telefon ca si in titlu. Locatia: pe langa Nerva Traian. Mai are o colega de casa, Claudia. In trecut puteau presta servicii si impreuna, din pacate, in ultima vreme nu. Am gasit usor loc de parcare iar apoi m-a indrumat ea catre scara potrivita. Apartamentul si camera arata ok. Lumina ok. Intre cele 2 finalizari am fumat cu ea o tigara si era o atmosfera placuta. Singurul dezavantaj ar fi pernele. Sunt cam mici dar ea a compensat prin felul ei de a fi. Actiunea:Am inceput sa ne sarutam iar la scurt timp a trecut la oral neprotejat. Ne-am jucat cateva minute pana am pus prezervativul si am trecut la normal, misionar si ea peste mine. Am finalizat apoi am luat o pauza de 15 minute.A 2-a finalizare a venit dupa mai mult FK si mai multa pasiune. Mi-a sculat-o printr-un oral neprotejat si un 69. Apoi am pus prezervativul din nou si am trecut la nr 2. Gemea frumos si te impulsiona sa o saruti mai mult. Normal in cateva pozitii, de asta data si capra. Am finalizat cu un handjob in timp ce ne sarutam.A fost una dintre cele mai bune experiente ale mele si o recomand cu caldura. Fata:Fata este dezinvolta si lipicioasa. Nu are pic de burta sau celulita. Mie imi plac sanii iar sanii ei mai mici nu m-au deranjat pentru ca a compensat cu restul calitatilor ei. Tarif:300/h, 2 finalizari. CIM ar fi fost cu 50 de lei in plus. Eram dispus sa dau banii aceia dar nu a mai fost cazul. Au meritat acesti bani din plin. Las CIM pt data viitoare Note: GFE-10FK-1069-10misionar -10capra 10blowjob; 10Locatia: 8:50 7 Link spre comentariu
selenamary Reputație: 392 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Salut tuturor. Am vizitat-o ieri pe domnisoara. Contact:Am sunat la 6:30, m-am programat pt 8:30. Acelasi numar de telefon ca si in titlu. Locatia: pe langa Nerva Traian. Mai are o colega de casa, Claudia. In trecut puteau presta servicii si impreuna, din pacate, in ultima vreme nu. Am gasit usor loc de parcare iar apoi m-a indrumat ea catre scara potrivita. Apartamentul si camera arata ok. Lumina ok. Intre cele 2 finalizari am fumat cu ea o tigara si era o atmosfera placuta. Singurul dezavantaj ar fi pernele. Sunt cam mici dar ea a compensat prin felul ei de a fi. Actiunea:Am inceput sa ne sarutam iar la scurt timp a trecut la oral neprotejat. Ne-am jucat cateva minute pana am pus prezervativul si am trecut la normal, misionar si ea peste mine. Am finalizat apoi am luat o pauza de 15 minute.A 2-a finalizare a venit dupa mai mult FK si mai multa pasiune. Mi-a sculat-o printr-un oral neprotejat si un 69. Apoi am pus prezervativul din nou si am trecut la nr 2. Gemea frumos si te impulsiona sa o saruti mai mult. Normal in cateva pozitii, de asta data si capra. Am finalizat cu un handjob in timp ce ne sarutam.A fost una dintre cele mai bune experiente ale mele si o recomand cu caldura. Fata:Fata este dezinvolta si lipicioasa. Nu are pic de burta sau celulita. Mie imi plac sanii iar sanii ei mai mici nu m-au deranjat pentru ca a compensat cu restul calitatilor ei. Tarif:300/h, 2 finalizari. CIM ar fi fost cu 50 de lei in plus. Eram dispus sa dau banii aceia dar nu a mai fost cazul. Au meritat acesti bani din plin. Las CIM pt data viitoare Note: GFE-10FK-1069-10misionar -10capra 10blowjob; 10Locatia: 8:50Multumesc frumos!pupici si te mai astept Link spre comentariu
selenamary Reputație: 392 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 8, 2015 hello baieti...disponibila si astazi pana la ora 22:00...va pupacesc dulce dulce Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum