Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2015 Postat Iunie 6, 2015 Bă mişchin...stoarce'n plm mopu' ăla... nu vezi că ai lăsat urme pe hol ?!?...... 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2015 Postat Iunie 6, 2015 Credeam că expresii de genul: " să nu vină la noi să se plângă că au fost violate ", după cum spune Butoi&co, sunt retrograde.Poate ai tu altă părere. Oricum, asemenea atitudine față de victime ne apropie mai mult de India și Pakistan decât de Suedia sau Danemarca.Imi pare rau, dar nu ai inteles corect ! Oricum, nu voi mai continua, daca iti place contradictia, then feel free to continue !
mișkin Reputație: 344 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iunie 6, 2015 Știi cum e? Proștilor li se iartă totul, i-a bătut destul Dumnezeu. Noi te iertăm, dar te rugăm, lasă-ne, sau schimbă discul.You are sick sick old man."Este ciudat, însă simt nevoia sexuală, chiar și când am dureri.Poate doar atunci când am dureri. Poate sunt mai atras și fascinat de femeile care imi provoacă durere?"Așa zice bătrânul în carte. Te regăsești, bufonule? Parcă vor oamenii să te însoare cu o "domina".
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 6, 2015 V-a placut cum i-am dat "play" homosexualului?!? Eram sigura, as fi putut sa jur...rau e doamne sa fii prost
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 6, 2015 ... și să nu-ți dai seama! 1 3
mișkin Reputație: 344 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iunie 6, 2015 V-a placut cum i-am dat "play" homosexualului?!? Eram sigura, as fi putut sa jur...rau e doamne sa fii prost Dacă tot timpul semnalizezi ca ești proastă, cât timp crezi că durează, până ți se confirmă? Mai bine mergi la școală.
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 6, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iunie 6, 2015 Dacă tot timpul semnalizezi ca ești proastă, cât timp crezi că durează, până ți se confirmă? Mai bine mergi la școală.Nene, vad ca tot esti ... pe invers peste tot, nimic nu iti convine. Ia spune, ce vrei sa dovedesti, esti medic cumva? Vezi ca ajungi sa te contrazici in afirmatii si este foarte grav pentru tine. Hai, mai bine spune ce te doare si poate punem toti imarul sa-ti alinam suferinta. 1 2
mișkin Reputație: 344 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iunie 6, 2015 Nene, vad ca tot esti ... pe invers peste tot, nimic nu iti convine. Ia spune, ce vrei sa dovedesti, esti medic cumva? Vezi ca ajungi sa te contrazici in afirmatii si este foarte grav pentru tine. Hai, mai bine spune ce te doare si poate punem toti imarul sa-ti alinam suferinta.Stai,mă,liniștit. Dar, recunosc, am un ușor dezgust, virtual, față de curvele ieftine care își închipuie că sunt curtezane de Veneția.Și față de lachei, la modul general.
dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 6, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iunie 6, 2015 Uimitor, fratilor...ma uit si ma minunez. Baietii astia cu BFE puternic au un discurs gen "tarfa mai ca si-a meritat-o". Voi sunteti sanatosi? Cum mai picoane, mai lopix sa comparati un accident pe verde si o pantera cu-n prost fara zoom cu o femeie violata? Orice femeie are dreptul sa nu fie violata si sa nu fie acuzata ca "si-a cerut-o". Sunt alaturi de Miskin cand vorbeste de Pakistan si mentalitati de epoca de bronz. E ca si cum am invinovati un copil (sau supraveghetorul lui) ca a fost mancat de caini. Copilul are dreptul sa nu fie mancat de caini in 2015 pe strazile unui oras, asa cum si o femeie se poate imbraca "skimpy" fara a fi acuzata ca a jucat un rol in propriu-i viol. Trebuie sa intreb, voi chiar vorbiti serios? Ce soi de moralitate e asta? Daca vine una cand stai la masa si-si baga pizda-n fata ta, picoane, asta nu inseamna ca o iei de par si-i arati tu cum se face, ci chemi autoritatile. @lopix: really? fiecare viol e special? Tu esti sanatos la cap? În general, oricâtă vină ar avea cineva, victima are și ea partea ei de vină. Dacă treci strada pe verde, corect, fără să te asiguri însă, pur și simplu pe principiul " io sunt pe verde, nu ma interesează" și te lovește un dement, tu nu ai nicio vină? Din punct de vedere strict legal, dementul ăla e indubitabil vinovat și trebuie să suporte consencințele, dar fiecare trebuie să-și poarte de grijă, să nu forțeze norocul. Degeaba face ăla pușcărie dacă tu mori, ori rămâi schilod pe viață, ori cu traume. Cam asta era ideea domnule Mișkin, ți-am tradus din română în română, se pare că nu prea îți urcă liftul. Picoane nu am fost noi "simpatico" pe multe idei dar am avut mereu impresia ca ai in tine ceva mai mult. Trecut pe verde comparat cu viol? Trebuie sa te intreb, tu chiar vorbesti serios aici? Hai sa-ti dau un exemplu: sa zicem ca ai o fiica, nu conteaza varsta, eu o prind, o bat si-o violez impreuna cu 12 prieteni, apoi o arunc in plina strada si-o las sa zaca acolo in timp ce toti isi fac selfies langa ea asteptand ambulanta. Primul tau gand va fi ca are si ea partea ei de vina? De ce? Pt ca are pizda? Voi chiar incercati sa justificati asta? Cata ipocrizie si neam prost...sa-mi bag pula. Dreptul unui om de-a nu fi violat nu e negociabil si discutabil. Daca merge in pizda goala pe strada inseamna ca probabil are niste probleme, nu inseamna ca-i vinovata daca sare un meltean pe ea si ca l-a ispitit. Tampitilor, sa ma cac pe ideile voastre...bine ca sunteti besericosi futu-va-n gat de ipocriti. 4
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 6, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iunie 6, 2015 Uimitor, fratilor...ma uit si ma minunez. Baietii astia cu BFE puternic au un discurs gen "tarfa mai ca si-a meritat-o". Voi sunteti sanatosi? Cum mai picoane, mai lopix sa comparati un accident pe verde si o pantera cu-n prost fara zoom cu o femeie violata? Orice femeie are dreptul sa nu fie violata si sa nu fie acuzata ca "si-a cerut-o". Sunt alaturi de Miskin cand vorbeste de Pakistan si mentalitati de epoca de bronz. E ca si cum am invinovati un copil (sau supraveghetorul lui) ca a fost mancat de caini. Copilul are dreptul sa nu fie mancat de caini in 2015 pe strazile unui oras, asa cum si o femeie se poate imbraca "skimpy" fara a fi acuzata ca a jucat un rol in propriu-i viol. Trebuie sa intreb, voi chiar vorbiti serios? Ce soi de moralitate e asta? Daca vine una cand stai la masa si-si baga pizda-n fata ta, picoane, asta nu inseamna ca o iei de par si-i arati tu cum se face, ci chemi autoritatile. @lopix: really? fiecare viol e special? Tu esti sanatos la cap? Picoane nu am fost noi "simpatico" pe multe idei dar am avut mereu impresia ca ai in tine ceva mai mult. Trecut pe verde comparat cu viol? Trebuie sa te intreb, tu chiar vorbesti serios aici? Hai sa-ti dau un exemplu: sa zicem ca ai o fiica, nu conteaza varsta, eu o prind, o bat si-o violez impreuna cu 12 prieteni, apoi o arunc in plina strada si-o las sa zaca acolo in timp ce toti isi fac selfies langa ea asteptand ambulanta. Primul tau gand va fi ca are si ea partea ei de vina? De ce? Pt ca are pizda? Voi chiar incercati sa justificati asta? Cata ipocrizie si neam prost...sa-mi bag pula. Dreptul unui om de-a nu fi violat nu e negociabil si discutabil. Daca merge in pizda goala pe strada inseamna ca probabil are niste probleme, nu inseamna ca-i vinovata daca sare un meltean pe ea si ca l-a ispitit. Tampitilor, sa ma cac pe ideile voastre...bine ca sunteti besericosi futu-va-n gat de ipocriti.Stai bre linistit, nu a vrust sa spună asta! Discutia este lunga si s-au tot exprimat opinii. Nimeni nu a dat niciodată vina pe victime.
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 6, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iunie 6, 2015 Stai,mă,liniștit. Dar, recunosc, am un ușor dezgust, virtual, față de curvele ieftine care își închipuie că sunt curtezane de Veneția.Și față de lachei, la modul general.Bine mah dar tocmai vorbeai de empatie si alte lucruri sfinte. Dezgusturi avem toti. Tu însă pretinzi ca te pricepi la ce si cum se "mănâncă" treaba. Ia sa te vad terapeutule, da ce este mai bun in tine!
mișkin Reputație: 344 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iunie 6, 2015 Stai bre linistit, nu a vrust sa spună asta! Discutia este lunga si s-au tot exprimat opinii. Nimeni nu a dat niciodată vina pe victime.Când le faci proaste și lelițe balcanice și pe deasupra le zici să nu vină la "noi"(autorități&societate) să se plângă că au fost violate... Mai e ceva de zis?
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 6, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iunie 6, 2015 Când le faci proaste și lelițe balcanice și pe deasupra le zici să nu vină la "noi"(autorități&societate) să se plângă că au fost violate... Mai e ceva de zis?Iarta-mă, m-ai blocat! Ce pana mea vrei sa spui? Hai, te rog, spune ce ai pe suflet dar sa fie citet! Am un feeling, nene daca esti bolnav, recunoaste. Si codul penal iti acorda circumstante atenuante, cu atât mai mult aici vei găsii intelegere. 2
mișkin Reputație: 344 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iunie 6, 2015 Ia sa te vad terapeutule, da ce este mai bun in tine!Nu eu mă dau în stambă aici cu inteligența mea din altă galaxie.E curva aia ieftină și proastă. Dacă voi puneți botul la elucubrațiile ei sfertodocte...arăt și eu empatie față de voi și vă atrag atenția că sunteți proști, dacă vă lăsați prostiți de o proastă.
mișkin Reputație: 344 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iunie 6, 2015 Iarta-mă, m-ai blocat! Ce pana mea vrei sa spui? Hai, te rog, spune ce ai pe suflet dar sa fie citet! Am un feeling, nene daca esti bolnav, recunoaste. Si codul penal iti acorda circumstante atenuante, cu atât mai mult aici vei găsii intelegere.Ți s-a blocat ideea în creier, că e singură și se dă cu capul de pereți. Vezi-ți de treabă.
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 6, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iunie 6, 2015 Nu eu mă dau în stambă aici cu inteligența mea din altă galaxie.E curva aia ieftină și proastă.Nene, nu stiu ce faci sau nu, in mod cert însă,iesi in evidenta! Asa ca, reevalueaza-ti diploma, ia o gura de ... aer si încearcă sa fii mai cooperant si mai Putin supărat pe viata. Prost nu pari a fii! Nu te incapatana sa dovedesti contrariul
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 6, 2015 Shawormo, îți recomand să citești nu doar ultimele postări, ci mergi mai sus, eventual tot topicul. Câteodată, am impresia că unii citesc și înțeleg doar ce le convine, sau pe ce sunt ei setațiCa să înțelegi:-pe tot parcursul acestui topic, am susținut că violul este una dintre cele mai abominabile fapte, care trebuie pedepsită cu cea mai mare asprime. Nu am susținut nici măcar că făptașii ar avea circumstanțe atenuante. Am susținut doar că nea Butoi ăsta, are dreptate când spune că fiecare trebuie să-și poarte de grijă, să nu riște, să nu provoace. Că exprimarea lui a fost defectuoasă și poate da naștere la interpretări ... corect! Am specificat asta într-o postare pe la început. P.S. eu nu te-am jignit. Nu aștept scuze. 3
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 6, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iunie 6, 2015 Ți s-a blocat ideea în creier, că e singură și se dă cu capul de pereți. Vezi-ți de treabă.Ai baut asa de dimineata coaie? Domn' doctor, Marsh in glina terminatule!
mișkin Reputație: 344 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iunie 6, 2015 Pentru a se limpezi puțin apele. Chiar și victima își atribuie o parte din vină, de ce face asta, posibil și din cauza cutumelor sociale. O fi Butoi doctor în psihologie, însă el e școlit în spațiul est european. A zis-o el, mai pe șleau, așa cum facem noi romanii, inchipuindu-ne că, dacă am trecut prin comunism, suntem mai șmecheri și avem școala vieții spre deosebire de suedez, care e un papă lapte într-o țară dominată de femei. Repet, dacă spunea asta în Suedia, sau oricare altă țară normală la cap, era pe făraș sau, în cel mai bun caz, pus să-și ceară scuze public la televiziunea națională în prime time. Să vedem ce părinte i-ar tine prelegeri gen Butoi fiicei sale, întoarsă de la petrecere și violată. Am încheiat subiectul.
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 6, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iunie 6, 2015 Nu eu mă dau în stambă aici cu inteligența mea din altă galaxie.E curva aia ieftină și proastă.Dacă voi puneți botul la elucubrațiile ei sfertodocte...arăt și eu empatie față de voi și vă atrag atenția că sunteți proști, dacă vă lăsați prostiți de o proastă.Nu pune nimeni botul la nimic, cu atât mai putin la tampeniile tale. Iart-mă, vrei sa epatezi folosind cuvinte "academice" ? Nene, aici se vorbeste liber, direct, fără floricele! Mai sunt cativa pe aici care se cred omnipotenti, regi si alte cacaturi. Sincer si pe mi e Sorina m-a atacat candva(si eu pe ea), si de curând mi-a spus ceva ce nu am inteles dar nu am raspuns! Este mai bine asa! Nu te inteleg însă pe tine, ce pana mea nemultumire ai? 1 2
dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 6, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iunie 6, 2015 Shawormo, îți recomand să citești nu doar ultimele postări, ci mergi mai sus, eventual tot topicul. Câteodată, am impresia că unii citesc și înțeleg doar ce le convine, sau pe ce sunt ei setațiCa să înțelegi:-pe tot parcursul acestui topic, am susținut că violul este una dintre cele mai abominabile fapte, care trebuie pedepsită cu cea mai mare asprime. Nu am susținut nici măcar că făptașii ar avea circumstanțe atenuante. Am susținut doar că nea Butoi ăsta, are dreptate când spune că fiecare trebuie să-și poarte de grijă, să nu riște, să nu provoace. Că exprimarea lui a fost defectuoasă și poate da naștere la interpretări ... corect! Am specificat asta într-o postare pe la început. P.S. eu nu te-am jignit. Nu aștept scuze.Extraordinar...am citit pe indelete. Tu datorezi scuze tuturor celor care-au trecut sau vor trece prin asa ceva. Nu picoane, nu trebuie sa-si poarte de grija, pot sa riste si pe-asta nu o inteleg ce inseamna pt tine "sa nu provoace"? Citeste inca o data ce am scris eu: Nu exista nici un caz in care victima sa aiba vreun rol. Intreb din nou, caca-te pe butoi si alti tembeli, nu sunt aia formatori de opinie, chiar indraznesti sa compari un accident pe verde cu un viol? Te intreb ca pe un om serios, acum. Zi-mi ca trollai, da inapoi, fa ceva. Lopix face referire la discursuri marxiste. Picoane, esti prea citit ca sa nu-l plesnesti chiar daca-ti sare lingusitor in aparare. Scuze nu-mi voi cere pt asa ceva dar ar fi frumos sa-ti ceri tu scuze pt asa enormitate. Crezi sau nu mereu am avut un soi de respect fata de tine indiferent de tachinarile noastre, dar aici, recunosc ma asteptam la mult mai mult de la tine...nu de la lopix sau sorina pe-astia chiar nu-i iau in considerare. Dar, vezi tu, ai dat un exemplu cu semaforul si hop si altul cu safari. Nu exista caz in care victima sa aiba vreun rol. Sper sa se auda asta peste tot, din sala de clasa a sorinei unde-i soarbe cuvintele vreunui gusat plictisit si incompetent pana in strafundurile Moldovei. Cum adica mai picoane, sa nu provoace? Ca iar imi sar dracii. Sper sa se sesizeze cineva si sa-i retraga licenta boului ala care a indraznit sa-si ataseze numele de asa ceva. Numai si pt faptul ca uite, oameni dealtfel perfect ok si cu un soi de simt moral ca si tine, gasesc un refugiu dupa vorbele lui. @Alex: cred ca miskin, ca si mine, are o problema cu ideea in sine care nu ar trebui sa fie vehiculata in anul 2015. Si da, are dreptate cand il scoate pe Picon din multime chiar daca spun si altii la fel, tocmai pt ca "he should know better". 1
mișkin Reputație: 344 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iunie 6, 2015 Nu te inteleg însă pe tine, ce pana mea nemultumire ai?Doar virtual, am zis.Lacheii și curvele "proaste".Ce vrei să zic mai mult?
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 6, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iunie 6, 2015 Pentru a se limpezi puțin apele.Chiar și victima își atribuie o parte din vină, de ce face asta, posibil și din cauza cutumelor sociale. O fi Butoi doctor în psihologie, însă el e școlit în spațiul est european. A zis-o el, mai pe șleau, așa cum facem noi romanii, inchipuindu-ne că, dacă am trecut prin comunism, suntem mai șmecheri și avem școala vieții spre deosebire de suedez, care e un papă lapte într-o țară dominată de femei.Repet, dacă spunea asta în Suedia, sau oricare altă țară normală la cap, era pe făraș sau, în cel mai bun caz, pus să-și ceară scuze public la televiziunea națională în prime time.Să vedem ce părinte i-ar tine prelegeri gen Butoi fiicei sale, întoarsă de la petrecere și violată.Am încheiat subiectul.Bai nene, ideea care s-a desprins din toate postarile este aceea ca nimic si nimeni nu scuza o asemenea fapta. Este adevărat ca unele victime, prin modul in care se comporta si prin vestimentatie, "invita" la asemenea fapte. ,Trebuie sa se gândească la realitate... Pe strada nu gasesti doar barbati care te admira si spun "ce buna este, ce i-as face", pe strada gasesti needucati, aurolaci, infractori care ...! Mai trebuie sa spun ceva? 1 2
mișkin Reputație: 344 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iunie 6, 2015 Bă mişchin...stoarce'n plm mopu' ăla... nu vezi că ai lăsat urme pe hol ?!?...... Mareane, la asta se rezumă slugăreala ta? GIF și caterincă specifică mancatorilor de semințe și băutori de bere la pet, la colțul străzii? Umor n-ai deloc, slugă. Poți să formulezi și tu o idee despre subiect ori ești chiar prost?
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 6, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iunie 6, 2015 Doar virtual, am zis.Lacheii și curvele "proaste".Ce vrei să zic mai mult? chiar ai spus "totul"!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum