Sari la conținut

Sa vorbim despre ...viol cu T. Butoi

Postări Recomandate

• Oras:B
Postat

Extraordinar...am citit pe indelete. Tu datorezi scuze tuturor celor care-au trecut sau vor trece prin asa ceva. Nu picoane, nu trebuie sa-si poarte de grija, pot sa riste si pe-asta nu o inteleg ce inseamna pt tine "sa nu provoace"? Citeste inca o data ce am scris eu: Nu exista nici un caz in care victima sa aiba vreun rol. Intreb din nou, caca-te pe butoi si alti tembeli, nu sunt aia formatori de opinie, chiar indraznesti sa compari un accident pe verde cu un viol? Te intreb ca pe un om serios, acum. Zi-mi ca trollai, da inapoi, fa ceva. 

Lopix face referire la discursuri marxiste. Picoane, esti prea citit ca sa nu-l plesnesti chiar daca-ti sare lingusitor in aparare. 

Scuze nu-mi voi cere pt asa ceva dar ar fi frumos sa-ti ceri tu scuze pt asa enormitate. Crezi sau nu mereu am avut un soi de respect fata de tine indiferent de tachinarile noastre, dar aici, recunosc ma asteptam la mult mai mult de la tine...nu de la lopix sau sorina pe-astia chiar nu-i iau in considerare. Dar, vezi tu, ai dat un exemplu cu semaforul si hop si altul cu safari.

Nu exista caz in care victima sa aiba vreun rol. Sper sa se auda asta peste tot, din sala de clasa a sorinei unde-i soarbe cuvintele vreunui gusat plictisit si incompetent pana in strafundurile Moldovei.

Cum adica mai picoane, sa nu provoace? Ca iar imi sar dracii. Sper sa se sesizeze cineva si sa-i retraga licenta boului ala care a indraznit sa-si ataseze numele de asa ceva. Numai si pt faptul ca uite, oameni dealtfel perfect ok si cu un soi de simt moral ca si tine, gasesc un refugiu dupa vorbele lui.

@Alex: cred ca miskin, ca si mine, are o problema cu ideea in sine care nu ar trebui sa fie vehiculata in anul 2015. Si da, are dreptate cand il scoate pe Picon din multime chiar daca spun si altii la fel, tocmai pt ca "he should know better".

Nene, hai ca ne-am "futut" aiurea peste tot. Chiar nu este motiv de contre si CHIAR CRED CA NUMENI NU ESTE RAU INTENTIONAT!
Postat

Mareane, la asta se rezumă slugăreala ta? GIF și caterincă specifică mancatorilor de semințe și băutori de bere la pet, la colțul străzii?

Umor n-ai deloc, slugă.

Poți să formulezi și tu o idee despre subiect ori ești chiar prost?

Bah, cu marean m-am certat înaintea ta! Ne-am "futut" cat am putut. Ne-am întâlnit si am ajuns la concluzia ca ne-am inteles gresit unul pe celălalt. Ce pana mea ai domn' doctor? TREZESTE-TE!
  • Oras:Undisclosed
Postat

Bah, cu marean m-am certat înaintea ta! Ne-am "futut" cat am putut. Ne-am întâlnit si am ajuns la concluzia ca ne-am inteles gresit unul pe celălalt. Ce pana mea ai domn' doctor? TREZESTE-TE!

Ați devenit sentimentali, să înțeleg.V-ați întâlnit.

Too much sharing...

Postat

Ați devenit sentimentali, să înțeleg.V-ați întâlnit.

Too much sharing...

Esti chiar prost, iarta-mă ca te-am "deranjat"!
  • Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Solo percuțiaaaa .......  :)

Vizitator
Postat

Bă mi şi chin... de-te-n pulili noastre.... vrei sa'ț tai bonurile de masa luna asta ?!?....... spală dreaq cum trebuie şi nu comenta.... 

• Like 1
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Ma scuzati pentru deranj. Nu vreti sa vorbim despre butoi cu T. Viol?

Daca tot e weekend.... :)

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Bă mi şi chin... de-te-n pulili noastre.... vrei sa'ț tai bonurile de masa luna asta ?!?....... spală dreaq cum trebuie şi nu comenta....

Ești cel mai valoros,Păcală.

Vizitator
Postat

Jură-te  pă mop !  :)

• Oras:Bucuresti
Postat

Ma scuzati pentru deranj. Nu vreti sa vorbim despre butoi cu T. Viol?

Daca tot e weekend.... :)

Putem discuta si despre caini muscati de oameni. Unele minti luminate au inteles ce a spus T. Viol de parca le-ar fi explicat asta din videoclipul de mai jos.  :laugh2

https://www.youtube.com/watch?v=vzX5WGhPzho

Vizitator
Postat

E penibil... :slap2 Daca Sorina e curva proasta, atunci Miskin este venit de pe Chiron sau Lilith ! :slap2 Multumesc pentru "complimentele" (DE TOATE tipurile si soiurile) ce vor urma, ma lasa rece :)....

Sambata placuta tuturor ! :hihat

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Extraordinar...am citit pe indelete. Tu datorezi scuze tuturor celor care-au trecut sau vor trece prin asa ceva. Nu picoane, nu trebuie sa-si poarte de grija, pot sa riste si pe-asta nu o inteleg ce inseamna pt tine "sa nu provoace"? Citeste inca o data ce am scris eu: Nu exista nici un caz in care victima sa aiba vreun rol. Intreb din nou, caca-te pe butoi si alti tembeli, nu sunt aia formatori de opinie, chiar indraznesti sa compari un accident pe verde cu un viol? Te intreb ca pe un om serios, acum. Zi-mi ca trollai, da inapoi, fa ceva. 

Lopix face referire la discursuri marxiste. Picoane, esti prea citit ca sa nu-l plesnesti chiar daca-ti sare lingusitor in aparare. 

Scuze nu-mi voi cere pt asa ceva dar ar fi frumos sa-ti ceri tu scuze pt asa enormitate. Crezi sau nu mereu am avut un soi de respect fata de tine indiferent de tachinarile noastre, dar aici, recunosc ma asteptam la mult mai mult de la tine...nu de la lopix sau sorina pe-astia chiar nu-i iau in considerare. Dar, vezi tu, ai dat un exemplu cu semaforul si hop si altul cu safari.

Nu exista caz in care victima sa aiba vreun rol. Sper sa se auda asta peste tot, din sala de clasa a sorinei unde-i soarbe cuvintele vreunui gusat plictisit si incompetent pana in strafundurile Moldovei.

Cum adica mai picoane, sa nu provoace? Ca iar imi sar dracii. Sper sa se sesizeze cineva si sa-i retraga licenta boului ala care a indraznit sa-si ataseze numele de asa ceva. Numai si pt faptul ca uite, oameni dealtfel perfect ok si cu un soi de simt moral ca si tine, gasesc un refugiu dupa vorbele lui.

@Alex: cred ca miskin, ca si mine, are o problema cu ideea in sine care nu ar trebui sa fie vehiculata in anul 2015. Si da, are dreptate cand il scoate pe Picon din multime chiar daca spun si altii la fel, tocmai pt ca "he should know better".

Am impresia că vorbim împreună și ne înțelegem separat. Scuză-mă, dar cred că ești setat și nu mai ești atent, sau nu vrei, sau pur și simplu vrei să ai dreptate, indiferent cum.

Deci:

- suntem cu toții de acord că violul este o faptă abominabilă și că trebuie pedepsită dur, da? 

- suntem cu toții de acord că nu poate exista niciun fel de circumstanță atenuantă, da?

- poți fi de acord că primul care trebuie să aibe grijă de el, e chiar individul? Atunci lasă mașina și casa descuiată, pentru că dacă te pradă hoții, ei sunt de vină! Tu nu ai niciuna.

- pe aceeași filozofie, du-te tu fată singură în miez de noapte, cu fusta până-n pizdă, în Ferentari ... Despre aceste cazuri e vorba prietene, pentru care repet a țâșpea oară. violatorul nu are nicio circumstanță atenuantă, dar, dacă fata respectivă nu ar fi riscat, violul nu ar fi avut loc.

- de ce am comparat accidentul rutier cu un viol? Păi dementul care a trecut pe roșu cu 100/oră și a omorât fata ce trecea regulamentar, dar fără o minimă asigurare este vinovat de omor din culpă . Dar pietonul ... tu când treci strada pe verde, îți bagi capul între urechi și nu te uiți un pic în stânga sau în dreapta? Despre asta e vorba și anume. noi suntem primii care trebuie să fim atenți, să avem grijă de bunurile, sănătatea, viața noastră. Să nu forțăm norocul. Legea trebuie să-și facă datoria indiferent de cât de prudenți sau nu am fost noi, dar și noi trebuie să ne protejăm. 

Mă bucur că ți-am trezit un soi de respect, nu știu ce de soi este el ca să mă bucur și mai mult, mă gândesc că el a început prin a mă jigni gratuit și continuu până la un moment dat ( e drept că nici eu nu am răspuns mai blând - mea culpa). Probabil că așa se arată respectul în a.d. 2015, la care faci tu referire.

În încheiere, sper că nu o neînțelegere pe tema topicului va fi cea care să ne facă să ne întoarcem de unde am plecat. Prefer ... camaraderia asta de acum. 

• Minus 3
Postat

- pe aceeași filozofie, du-te tu fată singură în miez de noapte, cu fusta până-n pizdă, în Ferentari ... Despre aceste cazuri e vorba prietene, pentru care repet a țâșpea oară. violatorul nu are nicio circumstanță atenuantă, dar, dacă fata respectivă nu ar fi riscat, violul nu ar fi avut loc.

Păi aceste exemple, selectate forțat de voi, susțin doar părerea voastră, însă nu explică fenomenul și, în afară de asta,pervertesc opinia publică.

Violul nu are de-a face cu fustițe și Ferentari decât într-o mică măsură.

Postat

Propun sa trecem la urmatoarea dilema ca sa ne umplem weekendul cu un spumos delir filozofic,

Stim cu totii scenariul de puscarie cand un anume cetatean care-si indeplineste obligatia fata de societate intr-un mediu privat de libertate, acesta efectuind regulamentara igienizare colectiva, scapa dintr-o neatentie mai mult sau mai putin vadita odiosul sapun. Expunandu-si puhavele buci inspre alt tovaras, intr-o actiune de recuperare a buclucasului obiect, se transforma intr-o victima inocenta, motivandu-l pe acesta din urma sa ia masuri imediate si sa-i impinga lutul la deal. Procedura decurge bineinteles fara demersuri prealabile intr-o oarecare agitatie, vecina cu violenta.

Va invit ca in acest weekend, in cazul in care realizati ca ati luat pozitia ghiocel pentru a zbiera la vasul toaletei, sa cugetati la urmatorul aspect. Cine este vinovat pentru reprobabila fapta petrecuta la dusul institutiei de reabilitare? Aplecatul, statutul sau sapunul? :)

• Like 3
  • Minus 5
Postat

Săpunul.evident! :laugh2

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Mîșkine, faci ce faci și tot prostovan te dovedești a fi! Imi confirmi spusele fără să-ți dai seama  :laugh2 . Fix de excepții vorbeam eu.  :laugh2

• Minus 3
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Săpunul.evident! :laugh2

Dă ce nu stă cuminte și umblă pă jos să înCURce lumea dă p-acolo

Postat

Mîșkine, faci ce faci și tot prostovan te dovedești a fi! Imi confirmi spusele fără să-ți dai seama :laugh2 . Fix de excepții vorbeam eu. :laugh2

Bine, bufonule.

Tocmai că excepțiile te-au făcut să vii cu exemplul ăla cu accidentul pe verde sau mai știu io ce.

Zic să ne oprim aici.

Fără nici o urmă de laudă,cunosc domeniul mai bine decât tine și infinit mai bine decât isterica curvă, pardon de expresie.

Fii pe pace.

Postat

Sex anal = impingerea lutului la deal...doamneeee, nu stiu daca sa rad sau sa .... folosesc doar sapun lichid =)) =))

Vizitator
Postat

Sex anal = impingerea lutului la deal...doamneeee, nu stiu daca sa rad sau sa .... folosesc doar sapun lichid =)) =))

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Sau pulbere de sapun, o arunci pe tine si dai drumul la dus :laugh2 :laugh2

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...