Sari la conținut

Sa vorbim despre ...viol cu T. Butoi

Postări Recomandate

• Oras:sud
Postat

Sau soda caustica...sa-i fie-n cur aluia cu mopul =)) =))

Dacă se completează cu osânză dă porc si niste pelin pentru miros, pă un cazan cu pirostrii a ieșit săpun de casă

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Bine, bufonule.

Tocmai că excepțiile te-au făcut să vii cu exemplul ăla cu accidentul pe verde sau mai știu io ce.

Zic să ne oprim aici.

Fără nici o urmă de laudă,cunosc domeniul mai bine decât tine și infinit mai bine decât isterica curvă, pardon de expresie.

Fii pe pace.

Măi prostovane, nu vezi că ai ajuns bătaia de joc a forumului? Nu vezi că își bat toți pula de tine? Nu înțelegi nimic, dar stai cu coada pe sus crezând, visând, că ești deștept. Scoală de te culcă!

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Undisclosed
Postat

Măi prostovane, nu vezi că ai ajuns bătaia de joc a forumului? Nu vezi că își bat toți pula de tine? Nu înțelegi nimic, dar stai cu coada pe sus crezând, visând, că ești deștept. Scoală de te culcă!

Zi să mori tu.

Mai ai câțiva metri, bufonule.

Stai drept, nu în genunchi, ca un pupincurist și limbist.

Cu curu-n groapă, 6 feet under, nasul la suprafață, cât să intre râmele și moșul face pe Herodot printre curve și pești.

Drepți, bufonule!

Postat

Auzi bă cretinoidule, ce-ar fi să ne sugi tu pulile, că prea ți-o ceri! Mai du-te-n pula calului, de închipuit!  Sfertodoct cu cultură goagăl, care  crede că avem ciungă-n păr, marș bă la căcat de aici! Nu vezi că ești râsul forumului. boule!

Hai sictir! Foarte Multă Muie îți dorim, distrusule!

• Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ai uitat sa mentionezi ca traieste pe picior mare... patronul plantatiei poarta 45 la pantofi. =))

Postat

Ooooo .... de la șuturile în cur cu 45-ul i se trage, nu?  :laugh2

• Oras:aicisha
Postat

Lasand la o parte meciurile dintre voi: Picon, Miskin, Sorina, eu vorbeam despre ideea in sine. Discursul n-ar trebui sa contina fuste scurte, Ferentari, samd si stii foarte bine despre ce vorbesc. E tocmai tragerea indarat (fara nici o aluzie la harrypoker-genial, ca intotdeauna) a tuturor celorlalti, gasind o justificare: Vezi de-aia tre' sa ai grija? De ce te duci fai proasto acolo?

Ar trebui sa fie: Oricine are dreptul sa se duca oriunde, oricand, imbracat cu orice fara riscul de-a fi violat si ne ridicam impotriva acestor forme de viata spunand ca nu vom tolera asa ceva. Mentalitatea colectiva care corupe chiar si minti deschise si educate...aici am eu o problema. Asta e! Ce sa-i faci? Daca nu a fost atenta...Plm nu s-a dat cu capul de-un AC window type scos din parterul unui bloc. Chiar si atunci are tot dreptul sa-i dea in judecata pe cretinii care l-au instalat acolo.

Simt ca orice incerc sa spun vorbesc cu peretii si ma ingrijoreaza. Nu spune nimeni ca dintr-o data cartierele de cacat vor deveni paradis, dar asta nu schimba nimic faptul ca oamenii articulati si cu un soi de moralitate au datoria sa arunce cu cacat in retardat si sa protejeze victima. Am mai spus-o, daca era una in pizda goala pe holurile inchisorii in "raionul" de violatori, tot nu ar avea nici o vina. Aici sper sa ajungem si sa intelegem o data pt totdeauna ca oamenii care stiu sa se semneze au datoria de-a face mai mult decat atat.

• Like 1
Reputație: 836
  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
Postat

Adevarat..."spumos delir filozofic".

Postat

Omule, fratele meu alb, nu spun că nu ai dreptate! Așa este, corect ce spui tu, fără îndoială!  Dar asta e lumea în care trăim, o lume dată cu curul în sus, cu inversare de valori, cu violență dusă la extrem de parcă am trăi în epoca medievală, cu tot ce vedem în jurul nostru. Trebuie să ne adaptăm din mers, evident să luptăm cum putem pentru o lume mai ... respirabilă, dar trebuie să ne purtăm noi înșine primii de grijă. Vedem cu toții că autoritățile, din orice stat, fie el cel mai așezat, nu pot face față. Repet, din păcate trebuie ca noi, cei normali, non-violenți, să fim atenți. Cu surprindere văd Shawormo, că ai un frumos grad de idealism, ce mă face ca într-adevăr să te simpatizez. Poate ești mai tânar de cât credeam. Eu, la matusalemica-mi vârstă, mi-am păstrat o doză mărișoară de idealism, dar ceea-ce am văzut, ceea-ce am trăit, m-au făcut să devin și mai realist în același timp. Și am invățat că nu e productiv să aștepți ca aytoritățile să te ajute și nici că oamenii, societatea se poate schimba. Din păcate!

Lasand la o parte meciurile dintre voi: Picon, Miskin, Sorina, eu vorbeam despre ideea in sine. Discursul n-ar trebui sa contina fuste scurte, Ferentari, samd si stii foarte bine despre ce vorbesc. E tocmai tragerea indarat (fara nici o aluzie la harrypoker-genial, ca intotdeauna) a tuturor celorlalti, gasind o justificare: Vezi de-aia tre' sa ai grija? De ce te duci fai proasto acolo?

Ar trebui sa fie: Oricine are dreptul sa se duca oriunde, oricand, imbracat cu orice fara riscul de-a fi violat si ne ridicam impotriva acestor forme de viata spunand ca nu vom tolera asa ceva. Mentalitatea colectiva care corupe chiar si minti deschise si educate...aici am eu o problema. Asta e! Ce sa-i faci? Daca nu a fost atenta...Plm nu s-a dat cu capul de-un AC window type scos din parterul unui bloc. Chiar si atunci are tot dreptul sa-i dea in judecata pe cretinii care l-au instalat acolo.

Simt ca orice incerc sa spun vorbesc cu peretii si ma ingrijoreaza. Nu spune nimeni ca dintr-o data cartierele de cacat vor deveni paradis, dar asta nu schimba nimic faptul ca oamenii articulati si cu un soi de moralitate au datoria sa arunce cu cacat in retardat si sa protejeze victima. Am mai spus-o, daca era una in pizda goala pe holurile inchisorii in "raionul" de violatori, tot nu ar avea nici o vina. Aici sper sa ajungem si sa intelegem o data pt totdeauna ca oamenii care stiu sa se semneze au datoria de-a face mai mult decat atat.

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Idealismul unora ne impinge inainte. Daca toti l-am pierde am mai avea negri culegand bumbac si stand in zone segregate. Cazuri si-n middle east unde e nevoie de 3 femei pt a pune marturie impotriva unui barbat. Lucrurile astea trebuie sa fie provocate si aruncate la gunoi. Singura modalitate e prin a spune NU! tare si raspicat cretinilor. Binenteles ca suntem inca soparle, dar asta nu inseamna ca e musai sa ne-acceptam conditia si sa tragem doar pe turta nostra. E musai sa ne purtam singuri de grija, accept asta binenteles, dar e imperativ (nu stiu daca e o alegere fericita a cuvantului aici, plm lipsesc de ceva timp) ca noi restul sa avem grija de ei.

Cretini care insangereaza strazi cu sangele homosexualilor si discursuri de-astea fascisto-nationaliste vor exista. Noi astia decenti avem un soi de datorie pt cel de langa si nu ma refer la pomeni. Integritatea fizica si mentala a cuiva nu-i negociabila indiferent cat de groaznic e lume din jur. 

Stiu ca ce spun suna a activism de 6 persoane in fata unei institutii dar nu e cazul. Suntem prea multi oameni decenti peste tot si astia au nevoie sa spuna ce au de spus. N-am tot timpul cel mai articulat discurs si nici nu-mi propun asta, dar e uimitor ca si pe un site cu si despre curve avem oameni perfect decenti si care gandesc.

Societatea s-a schimbat si se schimba-n continuare. Ca doar gunoaiele ies in evidenta, asta-i si vina noastra. Nu-i ok sa fim redusi la siguranta noastra si-a membrilor familiei. Trebuie sa ne pese, activ si de altii.

O zi buna si vrei nu vrei, stiu ca esti de accord si cu Miskin, cel putin in discursul lui aici in mare pt ca a spus cam aceleasi lucruri ca si mine, doar ca putin mai provocator si mai personal.

• Like 4
Postat

Oare chiar trebuie sa  fim de acord cu orice schimbare de dragul schimbării? Magna Carta e la englezi de la 1215 . Dacă dă cineva ordin să mergem toti in maini o vom face necondiţionat? Dar dacă ar veni cineva şi ar zice foarte persuasiv că e very cool.

Postat

Parazitii in efect, cu dedicatie speciala pentru labarul cu mopul.

Presupun ca m-auzi acum....te luam la pula razand oricum...

Hai că deja e bâlci aici.

Tu semeni mult cu altă jagardea penibilă, Prodan.Amândouă țigănci curve.Măcar aia s-a realizat,pe când tu încă mai ai de bifat uzine.

Hai să-ți spun varianta reală a bancului.

Tu ești cea care suge pula în realitate.Însă maică-ta (și aici îmi cer scuze că o aduc în discuție) ia muie zilnic și o să ia câte zile va mai avea, și va înghiți, în sec, că fie-sa este o TÂRFĂ.

Hai să facem un test.Sun-o pe mama ta și întreab-o din ce îți câștigi tu existența. Ce va răspunde?

Asistent manager, expert contabil, asistenta medicală?

Nu,toanto.

Va zice:" Fata mamii, tu ești curvă "

Pentru că asta ești și din asta trăiești.Ești o târfă.Tu ai ales asta,nu eu.

Tu poți acum să spui orice despre mine, să mă înjuri în orice chip, de morți și de mamă. Dar ce zici tu e inofensiv pentru mine și nu mă atinge cu nimic, pentru că știu că nu este adevărat

În schimb, observațiile mele referitoare la persoana ta se bazează pe realități palpabile.

De ce? Îți repet, pentru că ești o curvă și te fuți pe bani, și puțini.

Dimineața ești curvă, atunci când te trezești, idem când aștepți tramvaiul să coboare clienții tăi.5,6 sau 10.Nici Dumnezeu nu îi mai numără, Doamne iartă-mă. Ziua următoare, tot curvă ești.

De prețul tău, nici nu mai discut.Nu valorezi nimic.Te fute tot norodul și nărodul. Paradoxal,ai impresia că ești curva lui Borgia în Florența.

Dar, ca să te încurajez puțin, tu nici nu ar trebui să iei în considerare vorbele mele.Probabil deja ești imună. Numai eu de câte ori ți-am zis că ești o curvă ieftină și proastă.

Așa că, mai bine ai lua o gură de Listerine, spală duhoarea de spermă de la clientul care tocmai a ieșit pe ușă și pregătește-te de noul client, pentru că, da, ai ghicit, ești o târfă și nimic altceva, iar meseria ta, nu ca în bancul ăla răsuflat, ci în viața reală, este să iei muie.

Până se va schimba situația..

Hold your horses, târfo.

• Oras:aer
Postat

Hai că deja e bâlci aici.

Tu semeni mult cu altă jagardea penibilă, Prodan.Amândouă țigănci curve.Măcar aia s-a realizat,pe când tu încă mai ai de bifat uzine.

Hai să-ți spun varianta reală a bancului.

Tu ești cea care suge pula în realitate.Însă maică-ta (și aici îmi cer scuze că o aduc în discuție) ia muie zilnic și o să ia câte zile va mai avea, și va înghiți, în sec, că fie-sa este o TÂRFĂ.

Hai să facem un test.Sun-o pe mama ta și întreab-o din ce îți câștigi tu existența. Ce va răspunde?

Asistent manager, expert contabil, asistenta medicală?

Nu,toanto.

Va zice:" Fata mamii, tu ești curvă "

Pentru că asta ești și din asta trăiești.Ești o târfă.Tu ai ales asta,nu eu.

Tu poți acum să spui orice despre mine, să mă înjuri în orice chip, de morți și de mamă. Dar ce zici tu e inofensiv pentru mine și nu mă atinge cu nimic, pentru că știu că nu este adevărat

În schimb, observațiile mele referitoare la persoana ta se bazează pe realități palpabile.

De ce? Îți repet, pentru că ești o curvă și te fuți pe bani, și puțini.

Dimineața ești curvă, atunci când te trezești, idem când aștepți tramvaiul să coboare clienții tăi.5,6 sau 10.Nici Dumnezeu nu îi mai numără, Doamne iartă-mă. Ziua următoare, tot curvă ești.

De prețul tău, nici nu mai discut.Nu valorezi nimic.Te fute tot norodul și nărodul. Paradoxal,ai impresia că ești curva lui Borgia în Florența.

Dar, ca să te încurajez puțin, tu nici nu ar trebui să iei în considerare vorbele mele.Probabil deja ești imună. Numai eu de câte ori ți-am zis că ești o curvă ieftină și proastă.

Așa că, mai bine ai lua o gură de Listerine, spală duhoarea de spermă de la clientul care tocmai a ieșit pe ușă și pregătește-te de noul client, pentru că, da, ai ghicit, ești o târfă și nimic altceva, iar meseria ta, nu ca în bancul ăla răsuflat, ci în viața reală, este să iei muie.

Până se va schimba situația..

Hold your horses, târfo.

Malachie de om...ce i-ai zis-o curvei........

• Minus 3
Postat

Pentru bufonul în etate.

You are sick sick old man.

Stai,bre, drepți.Măcar pe ultima sută de metri.

post-167742-0-28750200-1433677692_thumb.jpg

• Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Asta se insipira din Siana. Doar aia mai baga asa de Duh. =))))

Postat

Cine crezi tu ca are timp si chef sa citeasca ce debiteaza abuzatul asta?!? El are timp fiindca este singur, trist si gay, exact genul de om care a fost lasat sa planga cand a fost mic, cacat, pisat si oparit la cur in timp ce tac'su-i aplica o corectie ma-sii ca nu inchide gura plodului.

Am renuntat de ceva timp sa-l mai bag in seama. 

• Like 1
Postat

Cine crezi tu ca are timp si chef sa citeasca ce debiteaza abuzatul asta?!? El are timp fiindca este singur, trist si gay, exact genul de om care a fost lasat sa planga cand a fost mic, cacat, pisat si oparit la cur in timp ce tac'su-i alica o corectie ma-sii ca nu inchide gura plodului.

Am renuntat de ceva timp sa-l mai bag in seama.

Hai,tu,ai plâns puțin la conducere.

Ai citit, disperato

Postat

Daca as fi gay,i-as fute in gura,si-n gat,pe toti 'judecatorii' astia corporatiști...ei zic cacurva ajunge in iad,smoală,fiindca suge pula la baieti,iar ei ajung in rai,pe un harley,chiar daca "YES BOSS" nu-i ca sugerea de pula.

Postat

Daca as fi gay,i-as fute in gura,si-n gat,

Păi nu e evident, you know?

M-ai făcut corporatist, pe mine?

Eu sunt de stânga, băiatu', pentru voi, să vă deconteze statul Metadona, ca să nu mă jefuiți pe stradă.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ăsta o suge pă stânga....  :)

• Like 1

Postat

Nu stiu, in continuare am senzatia ca se discuta mult dar pe langa subiect.

In primul rand, sa ne amintim ca subiectul acestui topic este afirmatia lui Butoi, pe care nu o mai citez aici, o gasiti in postarea originala.

Motivul de controversa este concluzia, nu ipoteza din afirmatia respectivului.

Sa luam un exemplu simplu:

Ipoteza: daca a=b si b=c

Concluzie: a=c

Din exemplul anterior, se vede clar care este ipoteza, care este concluzia si mai ales ca concluzia este corecta.

Sa revenim la afirmatiile lui Butoi:

Ipoteza: daca umblati noaptea in parc si sunteti violate

Concluzia: sa nu veniti dupa aia la politie sa va plangeti.

Este concluzia domnului Butoi corecta? Da sau Nu? Voi ce credeti?

P.S. Anticipez raspunsuri de genul ca nu asta a vrut sa spuna, ca s-a exprimat nefericit, ca romanul s-a nascut poet.

Personal, atata timp cat domnul Butoi nu este poet, nu ma intereseaza ce a vrut sa spuna, ma intereseaza ce a spus.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...