daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 28, 2015 Un sfat : Femeile sa nu urce cu liftu' ........sa o ia usor pa scari............... Pă scări? Cel mai bine ar fi ca femeile să ia peste tot. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2015 Postat Aprilie 28, 2015 Pă scări? Cel mai bine ar fi ca femeile să ia peste tot.Sau ........... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2015 Postat Aprilie 28, 2015 Pe scara rulanta, simti cum te-TRAGE'n... sus
dă toate Reputație: 1981 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Aprilie 28, 2015 Femeile trebuie să ştie cum se urcă în lift şi să nu ne năpădească pe noi că au fost violate în lift. Când şi cu cine. Să nu bată ca exploratorii în miez de noapte parcurile şi să vină apoi la adresa poliţiei c-au fost violate. Să ştie cu cine intră în discuţii şi cu cine acceptă relaţii ş.a.m.d. Comportamentul ăsta de leliţă balcanică, din păcate… cu excepţia acestor victime, care nu au dat dovadă de el, este caracteristic piţipoancelor şi ele devin victime pentru că sunt victime de tip provocator, mare majoritate dintre ele. Ce parere aveti despre acest comentariu al domnului profesor univ. dr. psiholog si criminalist Tudorel Butoi? Mare om! Conform unui studiu al cercetatorilor britanici nu se considera viol decat daca se opreste din zbatut. Altfel, e considerat preludiu.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2015 Postat Aprilie 28, 2015 Mare om! Conform unui studiu al cercetatorilor britanici nu se considera viol decat daca se opreste din zbatut. Altfel, e considerat preludiu.La fel si cand bati femeia ........
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2015 Postat Aprilie 28, 2015 Ce parere aveti despre acest comentariu al domnului profesor univ. dr. psiholog si criminalist Tudorel Butoi?Ti-e profesor? Daca da...imi pare rau!
action Reputație: 153 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 28, 2015 A no is a no.
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 28, 2015 Pentru cine nu are habar cine este acest om, poate citi aici: http://www.psiho-crime.ro/ Trebuie sa fii cretin sau bolnav cu capul sa spui ca acest om, o SOMITATE, este un idiot. Iar imi vine in cap o vorba a mea, “stiam ca doar cucul isi spune singur pe nume…m-am inselat grav”. Ulterior imi trece dezamagirea fiindca imi amintesc ca un prost nu stie niciodata ca este prost…la fel si cei suferinzi de afectiuni psihice.Acest om nu vorbeste din articole citite pe net, nu vorbeste din ce a auzit el, franturi de discutie, intre x si y, sau din ce pomenea nu stiu ce preupeata la taraba in piata. Acest om vorbeste din CIFRE, din experienta de o viata in lucrul cu oamenii, cu infractorii sau cu bolnavii psihic. Vorbeste din ce a vazut cu ochii lui, din ce a trait. Eu am inteles altceva din citatul sau, am inteles ca “daca te amesteci in tarana, te mananca porcii”. Am citit un comentariu pe undeva in care cineva compara reactia publica declansata de spusele dnului Butoi cu reactia oamenilor cand cineva jigneste tiganii. De ce se simt toti?!? La fel si aici… De ce se simt unele pitipoance balcanice?!?! Eu nu m-am simtit niciodata si nici nu ma voi simti asadar nu m-am simtit vizata de spusele sale. As simple as that. Ca sa ramanem on topic, spuneti-mi parerea dvs despre domnisoara de mai jos care se urca … in lift in creierii noptii, cu un necunoscut dubios, tatuat, cu cicatrici de sabie…pana mea, tot ce-I mai rau ….. am uitat sa specific, dubiosul este si beat si drogat. Na!!! A cautat-o pe doamna pula au ba?!?! PS. Intr-o zi, pe acele diplome din linkul postat, va sta scris numele meu. 4
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 28, 2015
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2015 Postat Aprilie 28, 2015 ......PS. Intr-o zi, pe acele diplome din linkul postat, va sta scris numele meu. http://www.dazzlejunction.com/greetings/goodnight/sweet-dreams-bear.gif
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 28, 2015 1. Violul, in orice conditii s-ar intampla, este ceva abominabil. Ca unele fete provoaca inclusiv, sau mai ales prin imbracaminte de parca, o cauta cu lumanarea, de acord! Dar asta nu inseamna ca violatorul are vreo scuza sau circumpstante atenuante. 2. Orice om poate sa greseasca, chiar si un geniu in meseria lui, asta nu-i stirbeste cu nimic din valoare. Dar eu am vazut in cele afirmate de prof. Butoi, mai mult o atentionare la adresa fetelor, decat o aparere a infractorului, desi textul sau pare un pic prea intelegator la adresa violatorilor. Este cam la limita. Eu asa vad. 12 7
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 28, 2015 1. Violul, in orice conditii s-ar intampla, este ceva abominabil. Ca unele fete provoaca inclusiv, sau mai ales prin imbracaminte de parca, o cauta cu lumanarea, de acord! Dar asta nu inseamna ca violatorul are vreo scuza sau circumpstante atenuante. Ipoteza Diseara ies in oras cu Picon si ma fac muci...da' muci, nu gluma. In mucia mea mi se pune pata sa ma fut cu Picon si incep sa trag de el sa mergem acasa sa ma brebeneasca. Rezista Picon o juma de ora, mai rezista una dar ce te faci ca Piconelu' nu era la fel de rezistent asadar am ajuns acasa si ne-am tras-o ca chiorii.A doua zi de dimineata ma trezesc cu o maaaaare mahmureala si cand intorc capul, langa mine in pat, in loc sa fie Roberto, este mister Picon care-mi zambeste lasciv cu Piconelul fluturand pe sub patura. Incerc sa-mi amintesc ce s-a intamplat si singura concluzie la care ajung este ca Picon m-a violat. Picon....ai cuvantul. Te astept sa-ti argumentezi faptele criminale, te rog. 7
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 28, 2015 Te-ai gandit tu la mine ... N-ai gasit si tu pe altcineva mai tanar si mai sarmant, pacate amarate! 8 7
phoenix Reputație: -585 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 28, 2015 Ipoteza Diseara ies in oras cu Picon si ma fac muci...da' muci, nu gluma. In mucia mea mi se pune pata sa ma fut cu Picon si incep sa trag de el sa mergem acasa sa ma brebeneasca. Rezista Picon o juma de ora, mai rezista una dar ce te faci ca Piconelu' nu era la fel de rezistent asadar am ajuns acasa si ne-am tras-o ca chiorii.A doua zi de dimineata ma trezesc cu o maaaaare mahmureala si cand intorc capul, langa mine in pat, in loc sa fie Roberto, este mister Picon care-mi zambeste lasciv cu Piconelul fluturand pe sub patura. Incerc sa-mi amintesc ce s-a intamplat si singura concluzie la care ajung este ca Picon m-a violat. Picon....ai cuvantul. Te astept sa-ti argumentezi faptele criminale, te rog. Roberto a citit ce-ai scris?
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 28, 2015 Te-ai gandit tu la mine ... N-ai gasit si tu pe altcineva mai tanar si mai sarmant, pacate amarate! Am vrut sa te transpun in mintea violatorului Roberto a citit ce-ai scris? Inca nu, este pe drum, tre' sa vina de la serviciu. E doar o ipoteza, Iubi.
phoenix Reputație: -585 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 28, 2015 E doar o ipoteza, Iubi. Ale dracu da ipoteze
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 28, 2015 Am vrut sa te transpun in mintea violatorului Inca nu, este pe drum, tre' sa vina de la serviciu. E doar o ipoteza, Iubi. Pai mai nebunici, pe tine nu trebuie sa te violez, ci sa te conving. 9 7
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2015 Postat Aprilie 28, 2015 Alexandre Lacassagne - « le milieu social est le bouillon de culture de la criminalité ; le microbe, c’est le criminel, un élément qui n’a d’importance que le jour où il trouve le bouillon qui le fait fermenter » Toti putem deveni infractori, depinde de noi daca o facem sau nu (Antropologia Criminala Si Criminologia conform teoriilor Scolii Lyoneze. Teorii opuse teoriilor lui Lombroso) 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 28, 2015 Ssshhhhhhtttt, Picon,de ce dai din casa?!? Chiar asa de rau se vede ca-mi place pula mai rau ca ciocolata?!? 2
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 28, 2015 Da. 8 7
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 28, 2015 Mai...tu ma pacalesti. Mie de fapt nu-mi place deloc dar ma silesc hormonii, ei sunt de vina, nu eu. 3
advanced Reputație: -2693 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:B Oras:B Postat Aprilie 28, 2015 Ipoteza Diseara ies in oras cu Picon si ma fac muci...da' muci, nu gluma. In mucia mea mi se pune pata sa ma fut cu Picon si incep sa trag de el sa mergem acasa sa ma brebeneasca. Rezista Picon o juma de ora, mai rezista una dar ce te faci ca Piconelu' nu era la fel de rezistent asadar am ajuns acasa si ne-am tras-o ca chiorii.A doua zi de dimineata ma trezesc cu o maaaaare mahmureala si cand intorc capul, langa mine in pat, in loc sa fie Roberto, este mister Picon care-mi zambeste lasciv cu Piconelul fluturand pe sub patura. Incerc sa-mi amintesc ce s-a intamplat si singura concluzie la care ajung este ca Picon m-a violat. Picon....ai cuvantul. Te astept sa-ti argumentezi faptele criminale, te rog. Picon nu ar face asa ceva, sunt sigur ca s-ar fi tinut tare la fel ca si poconelul, dar sa vezi dupa aia resprosuri de tentativa de viol la adresa lor. Oricum, in orice situatie Piconul cu Poconelul iti zambeau lasciv si te intrebau nevinovati ... Cine daraga mea noiiiii? 1 2
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 28, 2015
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 28, 2015 Mixi nu este de aceeasi parere Advanced sa-i dai un miel lui Picon ca i-ai botezat Piconelul. 3
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 28, 2015 Evident ca nu e! 7 7
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum