Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2015 Postat Aprilie 28, 2015 Mai...tu ma pacalesti. Mie de fapt nu-mi place deloc dar ma silesc hormonii, ei sunt de vina, nu eu. Pai... nu cred ca doar la tine sunt de vina... ai drequ hormonii astia, mama lor... :laugh2 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 28, 2015 Aha, deci aplicam simpla deductie si am gasit adevaratii vinovati ai producerii violurilor: hormonii. Hormonii femeilor. Aham...
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2015 Postat Aprilie 28, 2015 Da da, sure, sure, strict hormonii :laugh2
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Aprilie 28, 2015 PS. Intr-o zi, pe acele diplome din linkul postat, va sta scris numele meu. ia legatura cu Trolles, te rezolva imediat
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 28, 2015 Sorina, pentru ca tot ii dai dreptate acestui dement, eu te intreb simplu:Daca o fata stearsa, fara sa iasa cu nimic in evidenta este peste tot in lume violata... tu care tii foarte mult la aspectul tau vizic, daca ti-ai lua niste pumni in rinichi sa nu mai poti tipa... si sa fii brutal fututa in cur... Ce ai spune atunci, a fost vina ta? Sau ar fi vina ta pana nu ti se intampla?
gabrogabro Reputație: 2349 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 28, 2015 Femeile trebuie să ştie cum se urcă în lift şi să nu ne năpădească pe noi că au fost violate în lift. Când şi cu cine. Să nu bată ca exploratorii în miez de noapte parcurile şi să vină apoi la adresa poliţiei c-au fost violate. Să ştie cu cine intră în discuţii şi cu cine acceptă relaţii ş.a.m.d. Comportamentul ăsta de leliţă balcanică, din păcate… cu excepţia acestor victime, care nu au dat dovadă de el, este caracteristic piţipoancelor şi ele devin victime pentru că sunt victime de tip provocator, mare majoritate dintre ele. Ce parere aveti despre acest comentariu al domnului profesor univ. dr. psiholog si criminalist Tudorel Butoi? - Doamna suta asta de euro este falsa !_ Da? Inseamna ca aseara am fost violata !!!
thecat Reputație: 10279 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Aprilie 28, 2015 (......) Ce parere aveti despre acest comentariu al domnului profesor univ. dr. psiholog si criminalist Tudorel Butoi? Discutia e complexa. Inteleg ca omul e o somitate in acest domeniu in care eu unul nu am absolut niciun fel de experienta, nici macar tangential - asa ca incerc sa fiu prudent in "judecati". Totusi, presupun ca ESENTA povestii este ca declaratia nu trebuie luata ad literam, ci trebuie citita "printre randuri" si inteleasa ca un avertisment pentru d-ne si d-re. Intr-adevar violul este o crima abominabila pentru care nu se prea pot gasi scuze. De altfel, nici hotul nu cred ca are circumstante atenuante daca tu ai lasat telefonul / laptopul / o bijuterie etc pe bordul masinii, sau masina in sine cu cheia in contact! Repet ca nu "le am" cu dreptul, dar presupun ca in general, infractiunea, in ochii legii, e la fel de grava indiferent cat te-ai straduit tu (victima) sa o previi; ce cred eu ca a vrut omul, a fost sa indemne la gandire preventiva. Acuma, e drept ca poate s-a exprimat cam dur. Din cate am vazut, declaratia respectiva a facut-o intr-un interviu telefonic din cadrul unei emisiuni televizate in direct, ca raspuns la o intrebare de genul "si acum, d-le, ce credeti ca pot face femeile pentru a se apara / pentru a preveni astfel de situatii?". Presupun ca discutia avea loc la o ora de seara, cand poate ca era si el extenuat dupa o zi de munca. Poate ca era de-abia ajuns acasa dupa o zi obositoare si voia si el sa se cace linistit, sa faca o baie relaxanta si sa se bage in pat, iar astia de la TV il f00teau la cap cu tot felul de intrebari. Asa ca le-o fi zis-o si el mai "pe direct", mai romaneste. Ma rog, daca am inteles corect ca e profesor si doctor in psihologie, poate ca ar fi putut sa controleze mai bine si mai constient raspunsul... Dar toti suntem oameni, iar asta e o alta discutie... 4
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 28, 2015 Țara arde si baba se vrea violată Scuze de off-toping 1 1
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Postat Aprilie 28, 2015 "Actul sexual, de orice natură, cu o persoană de sex diferit sau de acelaşi sex, prin constrângerea acesteia sau profitând de imposibilitatea ei de a se apăra ori de a-şi exprima voinţa, se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 10 ani şi interzicerea unor drepturi.""Acţiunea penală pentru fapta prevăzută în alin. 1 se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate." "Retragerea plangerii prealabile, in cazul faptelor prevazute in art. 197 alin. (2) si (3) C. pen. si impacarea partilor, in cazul faptelor prevazute in art. 197 alin. (1)-(3) nu se incadreaza in cazul de contestatie in anulare prevazut in art. 386 lit. c) C. proc. pen., referitor la omisiunea instantei de recurs de a se pronunta asupra unei cauze de incetare a procesului penal cu privire la care existau probe in dosar, intrucat, in aceste cazuri, nici retragerea plangerii prealabile si nici impacarea partilor nu inlatura raspunderea penala." Pe principiile ca legea este singurul lucru care ne face egali si, Copy-Paste, iaca am devenit avocat . In cazul ipotetic al Sorinei, daca ea depunea plangere la politie, treaba se impute putin pt. domnul Picon. Singura sa aparare ar putea fi o eventuala lipsa a vanatailor care sa dovedeasca o agresiune fizica. Desi imbatatul nu este constrangere, poate fi incadrat la partea cu profitarea de imposibilitatea ei de a isi exprima vointa. Iar eu cred ca cea mai crunta parte este ca raspunderea penala nu inceteaza la retragerea plangerii sau la impacarea partilor . Personal cred ca actul violului este impardonabil, crunt dpdv emotional si psihic pentru o femeie, indiferent de circumstantele superficiale enumerate de T.Butoi. Cei ce violeaza isi merita lipsirea de libertate.Dar in unele cazuri barbatii pot fi victime sigure ale unei inscenari bine puse la punct. Gen taximetristul violat PS: As fi curios de parerea unui avocat sau, a cuiva cu studii de drept.
zwat Reputație: 279 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 28, 2015 Realist omul.Cand o sa lasati telefonul si computerul fara parole, usa de la intrare descuiata si o sa va scrieti pe frunte numarul cardului si codul pin, atunci sa-l acuzati ca abereaza! 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 28, 2015 Discutia e complexa. Inteleg ca omul e o somitate in acest domeniu in care eu unul nu am absolut niciun fel de experienta, nici macar tangential - asa ca incerc sa fiu prudent in "judecati". Totusi, presupun ca ESENTA povestii este ca declaratia nu trebuie luata ad literam, ci trebuie citita "printre randuri" si inteleasa ca un avertisment pentru d-ne si d-re. Intr-adevar violul este o crima abominabila pentru care nu se prea pot gasi scuze. De altfel, nici hotul nu cred ca are circumstante atenuante daca tu ai lasat telefonul / laptopul / o bijuterie etc pe bordul masinii, sau masina in sine cu cheia in contact! Repet ca nu "le am" cu dreptul, dar presupun ca in general, infractiunea, in ochii legii, e la fel de grava indiferent cat te-ai straduit tu (victima) sa o previi; ce cred eu ca a vrut omul, a fost sa indemne la gandire preventiva. Acuma, e drept ca poate s-a exprimat cam dur. Din cate am vazut, declaratia respectiva a facut-o intr-un interviu telefonic din cadrul unei emisiuni televizate in direct, ca raspuns la o intrebare de genul "si acum, d-le, ce credeti ca pot face femeile pentru a se apara / pentru a preveni astfel de situatii?". Presupun ca discutia avea loc la o ora de seara, cand poate ca era si el extenuat dupa o zi de munca. Poate ca era de-abia ajuns acasa dupa o zi obositoare si voia si el sa se cace linistit, sa faca o baie relaxanta si sa se bage in pat, iar astia de la TV il f00teau la cap cu tot felul de intrebari. Asa ca le-o fi zis-o si el mai "pe direct", mai romaneste. Ma rog, daca am inteles corect ca e profesor si doctor in psihologie, poate ca ar fi putut sa controleze mai bine si mai constient raspunsul... Dar toti suntem oameni, iar asta e o alta discutie... Cam asa cred si eu, iar postarea ta vine in completarea celei facute de mine. Problema este ca unii se reped ca la ratza la muci, pentru ca ... batman! 9 7
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Aprilie 28, 2015 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Aprilie 28, 2015 @thecat, partea controversata in acel text, dupa părerea mea, nu este limbajul "direct" sau "pe romaneste" cum zici tu. Ce mi se pare mie in neregula este ideea, afirmata de 2 ori in partea de început, ca victima sa nu "vina dupa aia la poliție" sa se plângă ca a fost violată sau sa "nu ne napadeasca pe noi ca a fost violată", parca așa se exprima....Pardon??Dacă doamne fereste o femeie este violată, indiferent de circumstante, are dreptul si poate chiar obligația morala sa se ducă la poliție sa denunte violatorul. 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 28, 2015 Ce griji aveți, să-mi bag pula de bună voie și nesilit de nimeni 1 1
cassy Reputație: 16361 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Aprilie 28, 2015 Daca argumentul imbaracamintii sexy ar tine, judetul constanta ar trebui sa fie fruntas la numarul violurilor (plaja, costume de baie, sani goi, cluburi pline ochi de fete care mai de care mai sexy imbracata), dar fruntasul este : Iasiul este orasul care are inregistrate cele mai multe procese pentru viol, urmat de Gorj si VasluiDe fapt daca gandim logic devine clar de ce e mai greu sa duci in pat o civila, e un mechanism de aparare, pentru ca daca femeia accepta sa iasa cu tine la cafea in loc public nu inseamna ca vrea neaparat sa si-o puna cu tine, asta in general necesita un pic de timp, un pic de cunoastere 3
dă toate Reputație: 1981 Postat Aprilie 29, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Aprilie 29, 2015 Astept cu drag momentul cand vom ajunge si noi in anul 2015 si ne punem la curent pe toate planurile...exista substante care fac toata activitatea mult mai usoara pt toate partile implicate. Poate a venit momentul sa trecem de la "pumn la cap" la batista.
andreea_good Reputație: 2383 Postat Aprilie 29, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 29, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=wVbP-1aPvAg Criminalii violează și statu' îi cenzurează.Când e plictiseală multă, unii fut, alții se uită.Unul muncește, transpiră... Alții doar stau și-l admiră.La viol eu mă pricep, e singură, îi dau cep.În mână c-un cuțitoi, să m-admirea nea' Butoi. 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 29, 2015 Discutia e complexa. Inteleg ca omul e o somitate in acest domeniu in care eu unul nu am absolut niciun fel de experienta, nici macar tangential - asa ca incerc sa fiu prudent in "judecati". Totusi, presupun ca ESENTA povestii este ca declaratia nu trebuie luata ad literam, ci trebuie citita "printre randuri" si inteleasa ca un avertisment pentru d-ne si d-re. Intr-adevar violul este o crima abominabila pentru care nu se prea pot gasi scuze. De altfel, nici hotul nu cred ca are circumstante atenuante daca tu ai lasat telefonul / laptopul / o bijuterie etc pe bordul masinii, sau masina in sine cu cheia in contact! Repet ca nu "le am" cu dreptul, dar presupun ca in general, infractiunea, in ochii legii, e la fel de grava indiferent cat te-ai straduit tu (victima) sa o previi; ce cred eu ca a vrut omul, a fost sa indemne la gandire preventiva. Acuma, e drept ca poate s-a exprimat cam dur. Din cate am vazut, declaratia respectiva a facut-o intr-un interviu telefonic din cadrul unei emisiuni televizate in direct, ca raspuns la o intrebare de genul "si acum, d-le, ce credeti ca pot face femeile pentru a se apara / pentru a preveni astfel de situatii?". Presupun ca discutia avea loc la o ora de seara, cand poate ca era si el extenuat dupa o zi de munca. Poate ca era de-abia ajuns acasa dupa o zi obositoare si voia si el sa se cace linistit, sa faca o baie relaxanta si sa se bage in pat, iar astia de la TV il f00teau la cap cu tot felul de intrebari. Asa ca le-o fi zis-o si el mai "pe direct", mai romaneste. Ma rog, daca am inteles corect ca e profesor si doctor in psihologie, poate ca ar fi putut sa controleze mai bine si mai constient raspunsul... Dar toti suntem oameni, iar asta e o alta discutie... De ce unii inteleg si altii nu?!? De ce tu ai inteles pe cand altii saracii nu pot chiar daca si-ar dori asta?!? Pe principiile ca legea este singurul lucru care ne face egali si, Copy-Paste, iaca am devenit avocat . In cazul ipotetic al Sorinei, daca ea depunea plangere la politie, treaba se impute putin pt. domnul Picon. Singura sa aparare ar putea fi o eventuala lipsa a vanatailor care sa dovedeasca o agresiune fizica. Desi imbatatul nu este constrangere, poate fi incadrat la partea cu profitarea de imposibilitatea ei de a isi exprima vointa. Iar eu cred ca cea mai crunta parte este ca raspunderea penala nu inceteaza la retragerea plangerii sau la impacarea partilor . Tu ai impresia ca Sorina e dusa cu pluta?!? Pana se dezmeticea Picon si i se culca Piconelul, aveam deja cateva vanatai. O fi si greu rau Personal cred ca actul violului este impardonabil, crunt dpdv emotional si psihic pentru o femeie, indiferent de circumstantele superficiale enumerate de T.Butoi. Cei ce violeaza isi merita lipsirea de libertate.Dar in unele cazuri barbatii pot fi victime sigure ale unei inscenari bine puse la punct. Gen taximetristul violat PS: As fi curios de parerea unui avocat sau, a cuiva cu studii de drept. Bine punctat. Femeile care au suferit CU ADEVARAT o astfel de trauma au un comportament anume, toate prezinta anumite particularitati, au nevoie de mult timp pentru a-si reveni, unele nu-si revin niciodata...in schimb pitipoancele balcanice in doua zile sunt din nou cu bluze pan'la buric, cu tencuiala de 3 cm pe muian si cu tocurile de 20 .... la usa liftului, asteptand. 3
randunica Reputație: 6344 Postat Aprilie 29, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Aprilie 29, 2015 Ce chef am de un viol...dar toți stau de buna voie... Cred ca mai am o șansă cu bic. El nu vrea sa stea de bunăvoie ))) 2
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 29, 2015 QED 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 29, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 29, 2015 Ce chef am de un viol...dar toți stau de buna voie... Cred ca mai am o șansă cu bic. El nu vrea sa stea de bunăvoie )))Viol oral sau normal?
randunica Reputație: 6344 Postat Aprilie 29, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Aprilie 29, 2015 Viol oral sau normal? Uite iti raspund ceva de pus Best answer Mie una îmi place oralul.la nebunie. Dar...când vezi pula aia si iti imaginezi cum o uzi,o lingi,o duci,ti-o bagi pana în gata,te îneci cu ea de dorința și lacrimezi de atâta pasiune privind plăcerea posesorului pulii, ii alinți bine ouăle,le iei și pe alea în gura, iar le lingi, iar treci la pula,o uzi bine,o savurezi ca pe acadea. Și te gândești ca fix când ți e pofta mai mare ramai dreaqu cu gura deschisa și cu o durere de cap/creieri,fălci.. Te apuca plânsul...te panichezi.. Și tu și el...se duce tot momentul, tot cheful...Iti moare potenta botului...și mai bine nu te apuci... Asa ca din păcate rămân la partea de normal și las oralul pentru cine poate sa o facă fericita pana la capăt. Pula trebuie respectata! Cum o înveți asa o ai! Hai ca îmi ploua în gura! Lasă ma în pace cu întrebări capcana. 2
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 29, 2015 Energiile imi spun ca ai o lipsa acuta de calciu maciucat, Irina. 1
stalingrad Reputație: 44 Postat Aprilie 29, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Aprilie 29, 2015 Sunt două aspecte aici, și ele trebuie separate chiar dacă sunt în relație: violul, ca faptă penală, și modul de comportament (inclusiv vestimentația) al unor fufe. Primul nu poate afla o justificare în elemente de genul provocării date de femeie. Violatorul nu se poate exonera de pedeapsă pe motivul că femeia l-a stimulat să o violeze. Cu toate că, trebuie menționat, anumite culturi (localizate mai ales în lumea musulmană) acceptă lipsa de răspundere a bărbatului în aceste situații. Chiar dacă nu juridic, măcar faptic. Asta pentru că un comportament de femeie „ușoară” este privit în sine ca infracțiune în acele locuri. Referitor la nerușinarea unor pițipoance balcanice, ea este o problemă reală, din păcate, care nu prin constrângere va putea fi eradicată. Nu prin constrângere statală. Asta presupune dictatură și, din diverse motive, dictatura a devenit imposibilă la români (deși unii i-ar aprecia meritele). Din punctul meu de vedere, chestiunea s-ar putea rezolva prin educație, nici măcar a fufelor, ci a celorlalți. În sensul că fufele nu s-ar deda la vestimentații și comportamente indecente dacă le-ar lipsi destinatarii manifestărilor lor odioase - admiratorii, maneliștii, sugătorii de tocuri, lichelele masculine ce stau în limbă după ele. Eliminați-i pe aceștia, printr-un fel de Holocaust educațional (învățați-i, pe scurt, să nu mai fie lichele și să privească cu circumspecție, ba chiar reproș, o tipesă sumar îmbrăcată), și vor dispărea și „lelițele balcanice”. Și să mai și zâmbim un pic; redau modul de incriminare și sancționare a violului în legiuirea domnitorului Constantin Mavrocordat: "Cel ce va fi prins cu ștromeleagul învârtoșat primpregiurul părților fătătoare ale muierii, i se va tăia scârbavnicul mădulariu, spre veșnica lui nefolosire". 6 1
phoenix Reputație: -585 Postat Aprilie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 29, 2015 Uite iti raspund ceva de pus Best answerMie una îmi place oralul.la nebunie. Dar...când vezi pula aia si iti imaginezi cum o uzi,o lingi,o duci,ti-o bagi pana în gata,te îneci cu ea de dorința și lacrimezi de atâta pasiune privind plăcerea posesorului pulii, ii alinți bine ouăle,le iei și pe alea în gura, iar le lingi, iar treci la pula,o uzi bine,o savurezi ca pe acadea. Și te gândești ca fix când ți e pofta mai mare ramai dreaqu cu gura deschisa și cu o durere de cap/creieri,fălci..Te apuca plânsul...te panichezi.. Și tu și el...se duce tot momentul, tot cheful...Iti moare potenta botului...și mai bine nu te apuci... Asa ca din păcate rămân la partea de normal și las oralul pentru cine poate sa o facă fericita pana la capăt. Pula trebuie respectata! Cum o înveți asa o ai! Hai ca îmi ploua în gura! Lasă ma în pace cu întrebări capcana.Ai sindromul LAP,clar... 1 4
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 29, 2015 http://i60.tinypic.com/iqztqp.jpg 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum