Sari la conținut

Sa vorbim despre ...viol cu T. Butoi

Postări Recomandate

• Oras:Undeva in viitor
Postat

Deci pentru astia singura solutie e spitalul de nebuni sau inchisorile de maxima securitate sa inteleg?

Mi se pare ironic ca multi dintre psihopatii si sociopatii cu acte in regula, ocupa posturi de conducere in politica si economie, sunt foarte sarmanti, au o raceala carora multora li se pare atragatoare ... cu alte cuvinte sunt lupi in haine de oi. Parca tu spuneai ca privirea lor fixa si, frecventa rara cu care clipesc ii da de gol si, cei care umbla printre noi in societate, cred ca au si o abilitate fina de a isi disimula " sentimentele" si "emotiile" - de a minti fara a fi tradati de microexpresii faciale ( sa mute ochii intr-o directie sau sa transpire ) Pacat ca foarte putini oameni stiu de Paul Ekman si cercetarile sale asupra artei de a minti si, de a detecta minciuna in functie de microexpresiile faciale, tonul vocii sau, limbajul corpului. Serialul " Lie to me" ii prezinta munca si povestea de viata a acestui om intr-o maniera mai digerabila.

PS: Iar am luat-o pe aratura :laugh2  :offtopic  Deabia astept sa fiu violat de vre-o blonda  :hug1  si, sa fac plangere asa de amorul artei :laughpf

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Deci pentru astia singura solutie e spitalul de nebuni sau inchisorile de maxima securitate sa inteleg?

Nu neaparat. In cazul psihopatilor nu se prea poate face nimic insa la schizofrenici este necesar tratament medicamentos toata viata. Se pot comporta normal multi ani apoi, dintr-odata incep sa auda ganduri, voci, culori si sa creada ... portocale. 

Mi se pare ironic ca multi dintre psihopatii si sociopatii cu acte in regula, ocupa posturi de conducere in politica si economie, sunt foarte sarmanti, au o raceala carora multora li se pare atragatoare ... cu alte cuvinte sunt lupi in haine de oi. Parca tu spuneai ca privirea lor fixa si, frecventa rara cu care clipesc ii da de gol si, cei care umbla printre noi in societate, cred ca au si o abilitate fina de a isi disimula " sentimentele" si "emotiile" - de a minti fara a fi tradati de microexpresii faciale ( sa mute ochii intr-o directie sau sa transpire ) Pacat ca foarte putini oameni stiu de Paul Ekman si cercetarile sale asupra artei de a minti si, de a detecta minciuna in functie de microexpresiile faciale, tonul vocii sau, limbajul corpului. Serialul " Lie to me" ii prezinta munca si povestea de viata a acestui om intr-o maniera mai digerabila.

Despre psihopati am putea vorbi 2 ani de acum inainte si nu am epuiza subiectul. Pe mine ma fascineaza creierul acestor oameni. Sa nu facem confuzii, psihopatii nu simt sentimente sau emotii insa le pot identifica la altii.

Un psihopat iti spune "te iubesc" la fel cum spune si "bluza aia este rosie". Ei nu au sentimente si nici frica. Asta este caracteristica de baza la psihopati:lipsa fricii de aceea vom gasi multi in armata, politie si in alte joburi ce au risc crescut de periculozitate. In anumite domenii sunt cei mai buni, fara indoiala.

• Like 1
Postat

Nu neaparat. In cazul psihopatilor nu se prea poate face nimic insa la schizofrenici este necesar tratament medicamentos toata viata. Se pot comporta normal multi ani apoi, dintr-odata incep sa auda ganduri, voci, culori si sa creada ... portocale. 

Despre psihopati am putea vorbi 2 ani de acum inainte si nu am epuiza subiectul. Pe mine ma fascineaza creierul acestor oameni. Sa nu facem confuzii, psihopatii nu simt sentimente sau emotii insa le pot identifica la altii.

Un psihopat iti spune "te iubesc" la fel cum spune si "bluza aia este rosie". Ei nu au sentimente si nici frica. Asta este caracteristica de baza la psihopati:lipsa fricii de aceea vom gasi multi in armata, politie si in alte joburi ce au risc crescut de periculozitate. In anumite domenii sunt cei mai buni, fara indoiala.

Mersi ca m-ai lamurit in privinta cu diferenta dintre cele 2 tipuri de bolnavi. O sa fii o psiholoaga/psihiatra foarte buna  :hihat

• Oras:aicisha
Postat

Eu le spun tuturor femeilor ca le iubesc chiar daca n-au bluza rosie. Asta ma face pisicopat? :)

• Oras:Grünau
  • Oras:Grünau
Postat

Eu le spun tuturor femeilor ca le iubesc chiar daca n-au bluza rosie. Asta ma face pisicopat? :)

Eu le spun tuturor ca le iubesc, in speranta ca au bluza rosie. Din pacate, sunt daltonist. 

• Like 1
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Chiar nu vreau sa ma cert cu voi pe motive ..... psiho pupu! :) Pe bune!

Cum ziceam n-am zis nimic. Si daca cumva Sorino, te simti ofensata de primul meu post (inexistent dealtfel :) ) imi cer scuze acum!

L-am scris doar pentru ca ma enerveaza lumea care se da dasteapta si imi tine prelegeri, ca si cum as avea nevoie de ele. Pentru informatia ta, chiar si pe acest forum, sunt unele persoane care au multisori ani de studii in diverse domenii. Eu am intrat aici nu pentru dezbateri filozofice, psihologice, psihanalitice, etc.

Prefer deci sa raman la discutii mai banale, cum ar fi despre pisda, fete, sex, relationari diverse, tenis, etc.

Ceau!

Mergand pe firul logicii existenței acestui forum, ce are tenisu' cu penisu'? Poate doar daca aplicăm stramoșescul principiu: "soarele si tenisu' intareste penisu' "  :laugh2

Postat

Mergand pe firul logicii existenței acestui forum, ce are tenisu' cu penisu'? Poate doar daca aplicăm stramoșescul principiu: "soarele si tenisu' intareste penisu' "  :laugh2

Certaretz mai esti! Filetist ai fost, şăibar ramai :)

Daca-ti zic ca mi-a fost dor de tine ma crezi?

Postat

Nu ie bune.  :no2

Postat

Nu ie bune.  :no2

Asa ziceam si eu da' nu vezi ca sorina ne contrazice? Eu pe cine sa mai cred? Ea e in domeniu :(

Postat

Sorina zice că violurile ie bune?  :no2

În altă ordine de idei, felicitări pt. promovare! Sau ie hepatită?  :laugh2

• Like 7
  • Minus 6
Reputație: 5026
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

O fi de la porcinele ingurgitate de 1 Mai. Ficatu` ala n-o fi de fonta

Postat

Nope, doar mitoman. :) Altfel de probleme ai tu... :D

Postat

Dezvolta(-te) :)

Mai asteapta vreo 2 ani ca sa-ti iau si bani si poate sa te si .... vindec. =))

• Oras:U pizdu materinu
Postat

Femeile trebuie să ştie cum se urcă în lift şi să nu ne năpădească pe noi că au fost violate în lift. Când şi cu cine.  Să nu bată ca exploratorii în miez de noapte parcurile şi să vină apoi la adresa poliţiei c-au fost violate. Să ştie cu cine intră în discuţii şi cu cine acceptă relaţii ş.a.m.d.  Comportamentul ăsta de leliţă balcanică, din păcate… cu excepţia acestor victime, care nu au dat dovadă de el, este caracteristic piţipoancelor şi ele devin victime pentru că sunt victime de tip provocator, mare majoritate dintre ele.

Ce parere aveti despre acest comentariu al domnului profesor univ. dr. psiholog si criminalist Tudorel Butoi? 

Trebuie mai presus de toate sa ai grija de siguranta ta.

Un exemplu e cand ai aur la gat, nu esti tigan, te duci in Ferantari si esti furat.

• Like 1
Postat

Un altul ar fi ca-ti bei mintile, creierii si ficatul, te futi cu te miri cine si a doua zi urli ca ai fost violata. :)

• Like 4
Postat

Un altul ar fi ca-ti bei mintile, creierii si ficatul, te futi cu te miri cine si a doua zi urli ca ai fost violata. :)

Cea mai odioasa parte e ca intr-un asemenea caz, autoritatile (nu stiu cum ar proceda in Romania, in Vest e altfel) pun botul si lucrurile ajung urat pentru "faptas", chiar daca 99% din cazuri el era mai torpilat ca ea: ironic cum ea dupa cateva bauturi nu mai are posibilitatea de a consimti, dar el poate chiar daca este la un picior de coma alcoolica. si el inghite cacatul.

Postat

Daca autoritatile ar fi formate din oameni ce au coloana vertebrala, in genul domnului Butoi, multe ar sta altfel. :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Eh, prea multi de daca in Romanica noastra mioritica... :no2 :no2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...