Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2015 Postat Mai 25, 2015 Sifilis, tu nu știi vreun citat din Freud?Nu vă trimite deloc link-uri? Ți-a dat sictir Wassermann, lacheule!Mi-a trimis Freud un link pentru tine , citeste mai jos................... # miskinsugepulapentrucaiiplace 2
mișkin Reputație: 344 Postat Mai 25, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Mai 25, 2015 Dorele,a durut Moldaminul? Tu și țigancile de pe centură.Și Nietzsche, normal. Poți să trimiți cât sictir vrei, sifilisul o să îți fie tovarăș, Dorele.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2015 Postat Mai 25, 2015 Dorele,a durut Moldaminul?Tu și țigancile de pe centură.Și Nietzsche, normal. Poți să trimiți cât sictir vrei, sifilisul o să îți fie tovarăș, Dorele.N'ai haz.........#estipreaprost 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Mai 25, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Mai 25, 2015 Dorele,a durut Moldaminul? Tu și țigancile de pe centură.Și Nietzsche, normal. Poți să trimiți cât sictir vrei, sifilisul o să îți fie tovarăș, Dorele.Ai grija sa nu te impiedici de prostie Dorele!! =)) 1 2
mișkin Reputație: 344 Postat Mai 25, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Mai 25, 2015 Ai grija sa nu te impiedici de prostie Dorele!! =))Sunteți mulți,observ..Tu cui slujești?
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 25, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 25, 2015 Crucile astea ne mananca veatza! Pe bune. Mergetz in cimitire! E pline da cruci broo!Oricum, ceva tot trebuie sa ne omoare. Acuma io nu inteleg despre ce tot combateti pe aici. Daca e da bine da-ti-mi si mie un castron, ca m-ati spart cu castroanele astea. Zici ca suntem doar o natzie de olari!
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 25, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 25, 2015 De la Horezu, se-ntelege! Ca nu-mi venea pe degete mai devreme!
mișkin Reputație: 344 Postat Mai 25, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Mai 25, 2015 Crucile astea ne mananca veatza! Pe bune. Mergetz in cimitire! E pline da cruci broo!Oricum, ceva tot trebuie sa ne omoare. Acuma io nu inteleg despre ce tot combateti pe aici. Daca e da bine da-ti-mi si mie un castron, ca m-ati spart cu castroanele astea. Zici ca suntem doar o natzie de olari! Nimic în mod special, doar aplaudacii psiholoagei, cea care te-a trecut, probabil, la lista de frustrați, pentru că nu ai pus botu'
mișkin Reputație: 344 Postat Mai 25, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Mai 25, 2015 N'ai haz.........#estipreaprost Normal, mă caraghiosule, că nu e de glumit cu sifilisul. Nu ți-a explicat doctorul?
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 25, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 25, 2015 Nimic în mod special, doar aplaudacii psiholoagei, cea care te-a trecut, probabil, la lista de frustrați, pentru că nu ai pus botu' Ahaaaaa! Merci, da' io sunt frustrat din nastere. Ma frustreaza cel mai tare ca mi se rupe. O fi o boala grea? PS: N-am nimic cu nimeni dar nu ma intereseaza psihologia si psihanaliza. Am cetit suficent ca sa vad ca e un mare bullshit! Dar nu ma deranjeaza parerile lor. E dreptul oricui sa aiba pareri. Asa ca nu ma bag in controverse de gen. Nu vreau sa-mi pierd vremea in discutii inutile pe aceasta tema.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 25, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 25, 2015 # miskinsugepulapentrucaiiplace.com
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 25, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 25, 2015 .ukAaaaa, o suge regește, acu' am înțeles 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2015 Postat Mai 25, 2015 Aaaaa, o suge regește, acu' am înțeles Are sanjile sa-l B , albastru 1
guacamole Reputație: 232 Postat Mai 25, 2015 Oras:Inside my mind. Oras:Inside my mind. Postat Mai 25, 2015 Nenea Butoi le mai da din topor, asta nu inseamna ca nu are dreptate. Comentariul are rol in educarea potentialelor victime. Fetele chiar pot face anumite lucruri pentru a minimaliza sansele de a o pati. Se poate intampla oricui, desigur, dar daca o cauti cu lumanarea cresc sansele sa ti-o si gasesti. E plin de prostute care nu-si deosebesc stangul de dreptul si ajung puse in situatii dificile din singurul motiv ca nu a avut cine sa le educe in viata pana la varsta aia. Criminalistii astia batrani au vazut sute in viata lor, stiu ce vorbesc. De aia nici nu ezita sa spuna lucrurilor pe nume.
cassy Reputație: 16361 Postat Mai 25, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Mai 25, 2015 Mai bine ar face daca ar incepe ceva campanie in scoli pentru educarea tinerelor, sa le invete ca nu pot avea incredere in barbati si cum pot evita sa se gaseasca in situatii unde ar putea suferi un viol 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 25, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 25, 2015 Dacă sunt fete cuminţi să se culce la 8 , că la 10 trebuie să fie acasă
cassy Reputație: 16361 Postat Mai 25, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Mai 25, 2015 Chiar si fetele cuminti pot deveni victimele unui viol, treziti-va, statisticile din lumea intreaga spun ca violul cel mai des e comis de un cunoscut al fetei care parea de incredere, si aici se incadreaza si membri familiei si prieteni de familie, etc 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 25, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 25, 2015 Puncte de suspensie, intrebari fara raspuns, psihoză (?)...
carinakarina Reputație: 67 Postat Mai 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Mai 25, 2015 Fetelor sunt atat de socata in cat nici acum nu mi-am revenit complet ! In data de 23 .05 pe la ora 02 :30 primesc un telefon de la un nemernic, care mi-a propus sa ma duc la el . La telefon sa dat drept strain "nestiind" sa vorbeasca bine romaneste , lasandu-mi impresia a fi turc sau arab foarte serios si hotarat.Dupa ce am discutat detaliile,a ramas sa ne vedem in 20 min . Ajung la adresa sipotul fantanelor nr 2 langa facultatea de muzica (gasita un pic mai greu ghidandu-ma el prin telefon ) sun la interfon 39 urc cu liftul la etajul 8 iar acolo am mai urcat un etaj pe scari , blocul fiind unul foarte vechi. Bat la usa, iese el (doar cu capul) dupa am vazut ca era tigan si avea in jur de 175 plin de tatuaje si taieturi pe maini ,chelios si cu burta .Ma pofteste in casa iar in momentul cand a inchis usa mi-sa facut pielea de gaina ,scoate din spate un pistol mi-l pune la cap ,imi ia geanta si ma impinge cu forta in sufragerie . Acolo ma lasat timp de 2 minute ,el fiind in alta camera si imi "cotrobaia" in geanta ,mi-a luat tot ce era de valoare (telefon ,bani etc). Nenorocitul sa intors la mine a inceput sa imi adreseze injurii ,amenintari si bineinteles ca ma violat. Nu am putut sa fac absolut nimic ,ma tras de par mi-a tinut mana la gura ,a dat in mine si tot imi repeta sa stau cuminte ca altfel mai cheama 10 baieti . Totul a durat cam 45 de minute ,dar au trecut foarte greu .. Intr-un final ma lasat ....probabil am avut noroc . Asta este nr lui de telefon 0763307939 Atentie mare cu vine vorbiti si va intanliti !!!!!!! Voi presta servicii doar in locatia mea si hotel atat .
diamond prince Reputație: 1760 Postat Mai 25, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Mai 25, 2015 Sunteți mulți,observ..Tu cui slujești?Bai Miskin sti care e problema ta ? Eu cred ca nu ai ars o pizda buna in viata ta...incearca un threesome cu 2 blonde si o sa vezi ca altfel e viata )) 1
mișkin Reputație: 344 Postat Mai 26, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Mai 26, 2015 Chiar si fetele cuminti pot deveni victimele unui viol, treziti-va, statisticile din lumea intreaga spun ca violul cel mai des e comis de un cunoscut al fetei care parea de incredere, si aici se incadreaza si membri familiei si prieteni de familie, etcNormal.Exemplul cu pitzipoancele e unul forțat.Are valoare doar cât să susțină o părere, însă nu un fenomen. Plus de asta, în foarte multe cazuri violul nu înseamnă doar sex pentru atacator, ci senzația de putere, dominare. Orice act sexual fără consimțământul persoanei, fie că aceasta este conștientă sau nu, înseamnă abuz sexual. Butoi ăsta a zis-o, dar probabil a greșit. Se vede clar din modul de exprimare, dacă a fost citat corect, atitudinea puțin patriarhală, tipică zonei.Adică "să nu vină apoi și sa se plângă că au fost violate".Atunci mai bine adoptăm modelul saudit. Pentru cineva de anvergura lui, trebuia să își cântărească vorbele. În Suedia, cred "cea mai feminista" societate europeana, își făcea bagajele a doua zi.După ce îl puneau să își ceară scuze public. Chestiune veche, declarația lui Butoi, dar a apărut în 2015 pe nimfomane.com Idem bancul ăla cu sexul oral. 2
mișkin Reputație: 344 Postat Mai 26, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Mai 26, 2015 Bai Miskin sti care e problema ta ? Eu cred ca nu ai ars o pizda buna in viata ta...incearca un threesome cu 2 blonde si o sa vezi ca altfel e viata ))Încă nu am ars pe nimeni la viața mea.Timp mai am.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2015 Postat Mai 26, 2015 Încă nu am ars pe nimeni la viața mea.Timp mai am.#naicumestipreafreier 1
mișkin Reputație: 344 Postat Mai 26, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Mai 26, 2015 #naicumestipreafreier Ești amuzant, lacheule. Observ că în cazul tău sifilisul a acționat mai repede, deja te-ai tâmpit la cap.Hai,bagă un sictir, fă-ți numărul de oligofren și vezi-ți de slugăreala ta.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum