man@work Reputație: -2083 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:. Oras:. Postat Decembrie 29, 2016 dute dracu de prost, saracia sa te manancetu mai stii altceva in afara de "dute dracu" ? adrian cristea stia: apa-papa, mama-tata, pipi-caca... 1
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 29, 2016 Ma doare in pula de ce crezi tu!!! Degeaba mai comentezi ca nu îți mai răspund. Am o mie de replici sa îți dau, la fel și pule de lins dar nu meriți hai sictir... Exista specimene pe forum care stau toată ziua și își dau cu presupusul, in loc sa se convingă singuri ... Și nu îmi spune ca tu vrei sa futi ca nu te cred 2
andreigica Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2017 Postat Ianuarie 6, 2017 Salutare.Despre tipa blonda de la Lido garbea ce stiti?Am inteles ca e din Moreni..cum facem rost de un numar de telefon d al ei..sunt din Urziceni ,si am trecut odata prin zona si am vazut -o..si zic sa vad daca mi pot face o ,,rezervare,,
alin985 Reputație: 1065 Postat Ianuarie 7, 2017 Postat Ianuarie 7, 2017 sa iti faci rezervare la o centurista? Gen...sa stea sa te atepte pe la 1.30,iar daca opreste vreo masina sa nu ia comanda ca trebuie sa ajungi tu? Really?
andreigica Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2017 Postat Ianuarie 8, 2017 sa iti faci rezervare la o centurista? Gen...sa stea sa te atepte pe la 1.30,iar daca opreste vreo masina sa nu ia comanda ca trebuie sa ajungi tu? Really?Nu mi fac rezervare boss la ea...Vrea sa o sun eventual sa vad cum o gasesc.Nu sa vin special dupa ea de la Urziceni. ;)Poate ma poate ajuta cineva cu un numar de telefon..
umcradu Reputație: 99 Postat Ianuarie 8, 2017 Postat Ianuarie 8, 2017 Te costa mai mult benzină decat plata fetei!
andreigica Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2017 Postat Ianuarie 9, 2017 nu vin special..Lucrez si cam odata pe saptamana trec prin zona,si m-as putea lungi cu programul 1,2 ore..daca as gasi un numar d-al fetei.
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:---- Oras:---- Postat Ianuarie 9, 2017 Andreigica,1.Traseistele nu prea dau numărul de telefon 2. Și dacă îi dau ori îl schimba rapid ori nu răspund.3. Degeaba îți spune ea că e disponibila încă 1-2 ore dacă apare peștele și vrea să o ia nu ține cont de "programarea" ta.4. Vezi că în zonă sta frecvent masina jandarmilor. Fata își face banul, jandarmul planul.
man@work Reputație: -2083 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:. Oras:. Postat Ianuarie 9, 2017 cine baga viteza mare si ajunge primul (dar nu prinde bariera cand vine dela ploiesti sa traiesti ! ) beneficiaza ca asa ie pa traseu.. 1
david buffy Reputație: 5 Postat Ianuarie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 13, 2017 Am fost si eu la doamna Mariana de doua ori. Doamna arata bine pentru varsta ei. Oral de 9, fara atentie la zone adiacente (oricum nu imi place). Atitudine de 9, nu prea e vorbareata. Dar isi face treaba bine. Locatia, undeva in zona industriala pod inalt, cam departe dupa parerea mea. Pretul este acelasi 30 de lei meritati din plin.
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Ianuarie 13, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 13, 2017 Am fost si eu la doamna Mariana de doua ori. Doamna arata bine pentru varsta ei. Oral de 9, fara atentie la zone adiacente (oricum nu imi place). Atitudine de 9, nu prea e vorbareata. Dar isi face treaba bine. Locatia, undeva in zona industriala pod inalt, cam departe dupa parerea mea. Pretul este acelasi 30 de lei meritati din plin.are locatie?
xrxx77 Reputație: -452 Postat Ianuarie 13, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 13, 2017 are locatie?Pe bune? Tu chiar pui intrebarea asta? Esti fumat?
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Ianuarie 13, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 13, 2017 Pe bune? Tu chiar pui intrebarea asta? Esti fumat?uita-te ce a scris ala
xrxx77 Reputație: -452 Postat Ianuarie 13, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 13, 2017 uita-te ce a scris alaAsa e. A scris ca ar avea locatie. Posibil probleme de exprimare. Nubare locatie.
gabywwe Reputație: 15 Postat Ianuarie 14, 2017 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Ianuarie 14, 2017 Salutare...a mai fost cineva de curand la doamna Mariana...si daca da mai are cineva nr dansei de telefon ca l.am pierdut cand am dat reset la telefon
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Ianuarie 14, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 14, 2017 Am fost si eu la doamna Mariana de doua ori. Doamna arata bine pentru varsta ei. Oral de 9, fara atentie la zone adiacente (oricum nu imi place). Atitudine de 9, nu prea e vorbareata. Dar isi face treaba bine. Locatia, undeva in zona industriala pod inalt, cam departe dupa parerea mea. Pretul este acelasi 30 de lei meritati din plin. Salutare...a mai fost cineva de curand la doamna Mariana...si daca da mai are cineva nr dansei de telefon ca l.am pierdut cand am dat reset la telefon ce scrie mai sus?
gabywwe Reputație: 15 Postat Ianuarie 14, 2017 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Ianuarie 14, 2017 Multumesc...o sa caut in postarile mai vechi nr dansei
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Ianuarie 14, 2017 Oras:---- Oras:---- Postat Ianuarie 14, 2017 Locația e chiar acolo, in zona industriala pe camp. Dar la cat știe Lion să citească nu e de mirare. De fapt, știe? Că de scris ne dor ochii de cate cratime puse că dracu și câte lipsa are. De, sărăcuț in circumvolutiuni. Neted.
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Ianuarie 14, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 14, 2017 Locația e chiar acolo, in zona industriala pe camp. Dar la cat știe Lion să citească nu e de mirare. De fapt, știe? Că de scris ne dor ochii de cate cratime puse că dracu și câte lipsa are. De, sărăcuț in circumvolutiuni. Neted.predai lectii de limba romana? cand avem ora? Vin cu Rocs 1
david buffy Reputație: 5 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 16, 2017 Da. Imi cer scuze. Mai exact, actiunea s-a petrecut in masina, dupa ce am preluat-o pe doamna Mariana de la Kaufland vest. Zona in care m-a condus este zona industriala. La asta m-am referit cand am zis locatie. Trebuia sa folosesc alt termeb. Scuze inca o data
gabywwe Reputație: 15 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Ianuarie 16, 2017 Am sunat.o pe dna Mariana in seara aceasta si mi.a confirmat pretul de 40 lei pt oral iar locatia cum bine stie toata luma in parcul industrial. A ramas sa o sun maine si sa stabilim întâlnirea.
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 16, 2017 nu merge autobuzul la parcul industrial
george_us30 Reputație: 1626 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Ianuarie 16, 2017 Dai o bere si mergem impreuna
janny_spy Reputație: 62 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 16, 2017 Ma ajuta si pe mine cineva cu nr doamnei? Multumesc frumos !!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum