llaur Reputație: 41 Postat Februarie 22, 2017 Partajează Postat Februarie 22, 2017 Pe la ce ora ai vazut'o pe cea de la Ploiestiori? Am mai auzit de ea dar nu am prins-o niciodata. Link spre comentariu
kaba86 Reputație: 70 Postat Februarie 22, 2017 Partajează Postat Februarie 22, 2017 intre 12:00 si 15:00 Link spre comentariu
geluboieru Reputație: 9 Postat Februarie 26, 2017 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Februarie 26, 2017 Confutadorilorrrr , madame Mariana mai ''presteste'' ?? ( pt cei care au mai fost la transa) Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Februarie 26, 2017 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Februarie 26, 2017 Poți să suni. Ea nu presta mereu, doar in timpul liber așa că dacă nu răspunde e posibil sa nu fie disponibila. Link spre comentariu
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Februarie 26, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 26, 2017 Poți să suni. Ea nu presta mereu, doar in timpul liber așa că dacă nu răspunde e posibil sa nu fie disponibila.mergem iubire? Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Februarie 26, 2017 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Februarie 26, 2017 Medeline, mergem. Mâine îmi fac timp și mergem."Marturisesc ca sunt un prost fitos, lipsit de curaj, malitios si picat din cer. Dar poate ceea ce simt pentru tine ma transforma intr-un prostanac plin de fite si cu vesnici musafiri pe cerebel. E prea putin ca te iubesc?"Pentru tine Lionul meu. Link spre comentariu
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Februarie 26, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 26, 2017 asa declaratie ma faci sa rosesc, adica chiar am rosit Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Februarie 26, 2017 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Februarie 26, 2017 Lioane să nu uiți fesul ăla. E mortal. Bine, fata ta face toți banii. Link spre comentariu
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Februarie 26, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 26, 2017 multa lume mi-a spus asa ceva de fesul meu .... Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Februarie 26, 2017 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Februarie 26, 2017 Ia gata "ceatul". Mâine să mă aștepți că vin. Link spre comentariu
malasort Reputație: 101 Postat Martie 2, 2017 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Martie 2, 2017 Am sa va impartasesc o exp destul de neplacuta, aproape ca era sa mi ies din minti si sa apar la stiri daca nu mi stapaneam nervii. Sunt 2 fete care hoinaresc pe la lukoil seara (cel de lg brico depot. Le am mai vazut si anu trecut, sunt 2 brunete mai plinute. Cea mai inalta am luat o anu trecut si destul de treaba, cea mica e o zdreanta. Cere 50lei comb(protejat), a vrut cu 40 si ne am deplasat pe lg podu peste dn1. Initial imi zice sa o fut afara...plm inghet de frig, i am zis, mergem pe bancheta din spate. Incepe cu un oral slabut si imi zice dupa 30 sec "hai"... pula nici nu era sculata. Incerc sa o bag in pasarica si imi spune "usor...ce te bagi asa" deja in momentu ala era fleasca ca numai la futut nu mi statea gandu si eram cu rabdarea la pamant...ii zic sa trecem iar la oral si incepe cu figuri cum ca ea nu mai pune gura pe ea dupa ce am bagat o putin in pizda. Ok ii zic, punem alt prezervativ si gata...iar face figuri cum ca mai are putine, dar se conformeaza si incepe s o suga( "ia mana dupa cap" imi zice); pompeaza cam 1 minut cred si apoi ii zic sa trecem la normal, n a mai vrut si apoi incepe sa mi faca laba. Eram plin de draci si ma gandeam la bunutu sa mi dea rabdare si sa nu fac o prostie...plecam intr un final, bineinteles ca n a vrut sa coboare pe partea cealalta de parapetu ala de tabla si sa o duc de unde am lasat o...apoi o las la brico depot si plec. Mare grija ca nu merita.Nu aveam de gand sa impartasesc exp asta, dar tinand cont ca ultimele 2 vizite la camere( una la forum cu alexandra si a2a la viva cu una care cica e noua) nu m au multumit, aveam nevoie de un fast fuck. O sa fac cate o recenzie in curand si pt ele.Aceasta zdreanta cica presteaza si la camera undeva in malu rosu pt 100 fin. Eu din ce am mai sunat la curve, doar bianca care apare pe publi mi a zis ca sta undeva prin malu rosj. Asa ca atentie... Link spre comentariu
sorinionescu Reputație: 66 Postat Martie 2, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Martie 2, 2017 Greșit.. Bianca sta in centru LG fost tribunal. În Malu rosu sta Alexandra cea tatuata Link spre comentariu
malasort Reputație: 101 Postat Martie 2, 2017 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Martie 2, 2017 Greșit.. Bianca sta in centru LG fost tribunal. În Malu rosu sta Alexandra cea tatuataLe am incurcat eu, in orice caz e o bruneta care are poze doar cu sanii. Daca fost cnv la ea si o poate compara cu una din cele 2 de la lukoil...sa ne confrme sau infirme daca e una si aceeasi. Link spre comentariu
Vizitator voltraxxx Reputație: 0 Postat Martie 23, 2017 Partajează Postat Martie 23, 2017 Readucem si noi la viata topicul asta putin? Pe vremea asta sigur ies fetele. Puneti si voi poze cu ce vedeti pe traseu, daca aveti cum, bineinteles 😊 Link spre comentariu
qcezar Reputație: 83 Postat Martie 23, 2017 Oras:Fut Tot Ce Prind Oras:Fut Tot Ce Prind Partajează Postat Martie 23, 2017 poze nu am momentan dar in zona baicoi pe Dn1 e o bruneta de top problema e ca nu prea apare des si mai e una blonda in zona Lido Garbea tot pe Dn1 ca si calitate pret sunt ok Si la Bucov a aparut ceva frumos inca nu am oprit dar la prima vedere sunt ok Link spre comentariu
qcezar Reputație: 83 Postat Martie 23, 2017 Oras:Fut Tot Ce Prind Oras:Fut Tot Ce Prind Partajează Postat Martie 23, 2017 chiar azi veneam de la Campina spre Ploiesti si in zona Baicoi dau peste bruneta de mai sus si ca sa vezi are si o colega noua am oprit vb cu ea si era deja ocupata aspepta pe cineva sa plece pe camera zic nui nimic se ocupa colega de mine negociat pret bine inteles 50 ron regulamentar semi ON plus NP foarte vorbareata felete lucreaza in Anglia si au venit in tara pentru asi reface actele si ca sa nu isi iasa din mana presteaza acolo pentru ca nu sunt separatoare de sens in zona {poti intoarce foarte usor}ca sa nu mai zic ca se sta la coada ca la paine mai erau 3 masini oprite dupa mine calificativebruneta de top 9+ per totalcolaga asta noua tot bruneta 7 ..sa zic 8 {merge} Link spre comentariu
Vizitator voltraxxx Reputație: 0 Postat Martie 23, 2017 Partajează Postat Martie 23, 2017 Foarte tare. Trebuie sa ne grabim 😠ca or sa dispara cat de curand inseamna. Link spre comentariu
radu77 Reputație: 2039 Postat Martie 23, 2017 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Partajează Postat Martie 23, 2017 Bosilor....Si io avui treaba azi, chiar la BaiTovarase☺. Le vazui si eu in viteza, uitasem de topic, eram cu ganduri pe la alte alea (probleme maihh...nu gagici☺) si cam vitezoman...abia am reusit sa franez, sa trag cu ochiu'.Nu ma pot pronunta cat de bunoace sunt, dam crezare colegului qcezar. Insa cred ca locatia aleasa este fff risky. Dap, DN1 are cel mai mare trafic si aduce clienti pe banda. Dar si riscul sa te vada vre-un cunoscut care sa "raporteze" la "remorca" este fff mare. Precum si riscul sa te trezesti cu gabori sau jandarmi peste tine, tocmai cand esti cu dansa'n'transa. Eu oricum nu sunt vre-un amator de astfel de aventuri stradale. E drept, mi-ar place undeva in natura, dar la o padurice, ceva fff ascuns de priviri indiscrete sau amenzi☺. Totusi. De notat posibilitatea de a merge la pensiune/hotel etc. Ar fi o idee.Succese va doresc ...ca succesuri ne-su tras altii destule☺☺☺ 1 4 Link spre comentariu
Vizitator voltraxxx Reputație: 0 Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 Bruneta pe care am reusit eu sa o vad la Baicoi e una care anul trecut statea la Breaza in dreptul garii. Avea si o colega blonda tatoasa. De top nu mi se pare,nici macar pt strada are dintii cam mancati..face full protected.Are dintii cam mancati. Poate colega o fi aia buna 😠1 Link spre comentariu
laur001 Reputație: 434 Postat Martie 25, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Martie 25, 2017 Mare grija pe dn1 pana in Lido Garbea pe dreapta sta o bruneta si ieri cand m-am intors din Campina era oprita pe camp o masina si langa si cea de politie.Vis a vis de Lido pana in calea ferata pe partea stanga(cum vii dinspre Campina) stau 3 fete, o bruneta inalta, buna rau, era imbracata intr un costum de leopard, fiind pe partea cealalta n aveam cum sa opresc sa intreb scorul. Link spre comentariu
qcezar Reputație: 83 Postat Martie 25, 2017 Oras:Fut Tot Ce Prind Oras:Fut Tot Ce Prind Partajează Postat Martie 25, 2017 vezi ca bruneta aia de care zic acum s-a mutat la lido e colega cu blonda si la baicoi acolo au aparut alte 2 brunete dar mai naspa Link spre comentariu
man@work Reputație: -2098 Postat Martie 25, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Martie 25, 2017 pe care parte a drumului ? inainte sau diupe bariera 1 Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Martie 25, 2017 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Martie 25, 2017 Pe mijloc, stau pe separatoare. Link spre comentariu
man@work Reputație: -2098 Postat Martie 25, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Martie 25, 2017 are separatoare la bariera ?????????? 1 Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Martie 25, 2017 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Martie 25, 2017 Cum sa nu? Vine un tren până acolo și altul de acolo. Voi nu aveți așa ceva? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum