umcradu Reputație: 99 Postat Decembrie 7, 2018 Postat Decembrie 7, 2018 Laurentiu sti vreuna din astea la care ai fost tu de le place sa primeasca libi....care are labii mari?ms
rs20 Reputație: 34 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 7, 2018 Unde ati mers cu tipa de la Paulesti pe camera? Ce pensiune sau motel?
rs20 Reputație: 34 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 7, 2018 Tu ii dai limbi in masina? Asa nespalata??
hingherul Reputație: 481 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Postat Decembrie 7, 2018 Tu ii dai limbi in masina? Asa nespalata??ei.....apa calda de la radiator :slap2 :slap2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 2
umcradu Reputație: 99 Postat Decembrie 7, 2018 Postat Decembrie 7, 2018 La mine lucrurile decurg la fel de cate ori am fost...dau scaunele pe spate..o pun sa faca un pic oral sa se trezeasca juniorul...dupa o pun sa stea capra limbi in pizda si in cur pana o zapacesc...si dupa 69 si termin si eu.Eu asa am procedat mereu 4
rs20 Reputație: 34 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 7, 2018 La mine lucrurile decurg la fel de cate ori am fost...dau scaunele pe spate..o pun sa faca un pic oral sa se trezeasca juniorul...dupa o pun sa stea capra limbi in pizda si in cur pana o zapacesc...si dupa 69 si termin si eu.Eu asa am procedat mereuTotusi..cat de curata sa fie la cur pe strada.... 3
umcradu Reputație: 99 Postat Decembrie 7, 2018 Postat Decembrie 7, 2018 Incearca si ai sa vezi....fata de altele mie mi s a parut curata.daca nu era curata nu ma bagam 4
umcradu Reputație: 99 Postat Decembrie 7, 2018 Postat Decembrie 7, 2018 Cine a mai fost poate sa ne spuna daca este curata sau nu 2
george_us30 Reputație: 1626 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Decembrie 7, 2018 Cine a mai fost poate sa ne spuna daca este curata sau nuPe langa faptul ca este curata, are o piele f fina. 2
kiel Reputație: 65 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 7, 2018 La fata cum arata?
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:F Oras:F Postat Decembrie 7, 2018 La fata cum arata?Ca si cum ar sta in vant, soare si ger 12, 16 ore/zi. :blushing2 Deja suntem [cel putin] trei care am exprimat admiratia pentru igiena domnisoarei. La apartament, in 8 cazuri din 10 simti un miros mai putin agreabil, daca insisti in zona genitala (si nu numai). In cazul domnisoarei din intersectia DN1 - Paulesti, investigand problema cu simt de raspundere in repetate randuri, pozitii si conjuncturi, nu am simtit nimic neplacut, nici chiar la analizand profund. 3
umcradu Reputație: 99 Postat Decembrie 7, 2018 Postat Decembrie 7, 2018 Eu sincer nu o sa mai fac bici o recenzie..din cauza astora care ar trebui sa vb de cele petrecute cu fetele...nu sa vb despre ce facem noi 3
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:F Oras:F Postat Decembrie 7, 2018 Eu sincer nu o sa mai fac bici o recenzie..din cauza astora care ar trebui sa vb de cele petrecute cu fetele...nu sa vb despre ce facem noiD-aia nu ni se mai scoala noua limba, ca nu le place lor ce facem noi cu doamnele si domnisoarele. :crazylove 2
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Decembrie 8, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 8, 2018 Eu sincer nu o sa mai fac bici o recenzie..din cauza astora care ar trebui sa vb de cele petrecute cu fetele...nu sa vb despre ce facem noiNu-i mai baga in seama. Sunt invidiosi. 6
supeman Reputație: 11 Postat Decembrie 8, 2018 Postat Decembrie 8, 2018 De "blonda de la borcan" mai stie cineva ceva?Eu am tot trecut prin zonă si nu am mai vazut-o demult.
hingherul Reputație: 481 Postat Decembrie 9, 2018 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Postat Decembrie 9, 2018 De "blonda de la borcan" mai stie cineva ceva?Eu am tot trecut prin zonă si nu am mai vazut-o demult.uite-o :) https://thumbor.unica.ro/unsafe/x/smart/filters:contrast(1):quality(80):format(png)/https://psychologies.ro/wp-content/uploads/2015/12/femeie-in-borcan.jpg 8
americanu21 Reputație: 15 Postat Decembrie 15, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 15, 2018 Main sunt 2 una grasa si una as zice eu acceptabila la iesirea din Ploiesti de la Leroy Merlin prin spate. Nu-s la DN. Am vrut sa o testez pe cea slabutica dar vorbea la telefon si daca am vazut ca dureaza am plecat ca deja erau alte 2 masini in zona si stiu ca si eu ma uit la aia care opresc. Imi trebuie o masina cu numere greu de memorat :)) 2
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Decembrie 15, 2018 Oras:F Oras:F Postat Decembrie 15, 2018 Imi trebuie o masina cu numere greu de memorat :))De Emiratele Arabe? 1
hingherul Reputație: 481 Postat Decembrie 15, 2018 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Postat Decembrie 15, 2018 Main sunt 2 una grasa si una as zice eu acceptabila la iesirea din Ploiesti de la Leroy Merlin prin spate. Nu-s la DN. Am vrut sa o testez pe cea slabutica dar vorbea la telefon si daca am vazut ca dureaza am plecat ca deja erau alte 2 masini in zona si stiu ca si eu ma uit la aia care opresc. Imi trebuie o masina cu numere greu de memorat :))Numerele tipului din Suedia....;) 2
individu007 Reputație: 8 Postat Decembrie 16, 2018 Postat Decembrie 16, 2018 Sambata orele 14 blonda de la borcan era la treaba. As fi oprit ca mi-a fost dor de ea dar eram cu politia langa mine...sa speram ca o sa mai apara. 3
dozadeamor Reputație: 177 Postat Decembrie 16, 2018 Postat Decembrie 16, 2018 Esti sigur? Blonda slabuta si frumusica? Unde era tot la "locul ei" ?
emachines Reputație: 865 Postat Decembrie 17, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 17, 2018 Pe la 11.30 am trecut și eu spre Buzău. In afara unei bbw in fata la dibas nu am văzut nimic pe tot traseul. Adevărul că la ce vreme a fost .. 3
hingherul Reputație: 481 Postat Decembrie 18, 2018 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Postat Decembrie 18, 2018 greva 3
mauro17 Reputație: 76 Postat Decembrie 19, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 19, 2018 Salut, marti pe la 13.20 sub pod la Campina o fata la vreo 30 de ani, am oprit am intrebat OP 50 combinat 70 incercat un oral lucreaza bine nu comenteaza piti sai pui mana pe cap si s-o apesi nu zice nimic chiar mia placut, activitate vreo 15 minute merita incercata in lipsa se altceva chiar isi da silinta. 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum