radu77 Reputație: 2039 Postat August 16, 2020 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Partajează Postat August 16, 2020 Cine duce dorul tipei de la Elvila cu vitiligo s.a mutat la paulesti la intersectieDirijeaza circulatia :slap2 :laugh2 3 Link spre comentariu
matei cosmin Reputație: 280 Postat August 18, 2020 Partajează Postat August 18, 2020 Hai buna dimineata oameni buni , trecut acum spre bucuresti si la iesire din tancabesti ,inainte de intrarea in saftica , blonda era deja la datorie , avea un body negru pe ea buna caloaica 😂😂. Bafta 👠1 Link spre comentariu
ionutcristian92 Reputație: 105 Postat August 18, 2020 Partajează Postat August 18, 2020 Fratilor ceva pe traseu , daca mi.ati spune v.as fi recunoscător (Sunt in criza de timp)Multumesc anticipat Link spre comentariu
dozadeamor Reputație: 177 Postat August 18, 2020 Partajează Postat August 18, 2020 O blondafaina acum la ciolpani. Nu am putut opri. Link spre comentariu
andrewjohnny Reputație: 6 Postat August 18, 2020 Partajează Postat August 18, 2020 Salut baieti,stiti ceva fete pe la breaza-campina?ca tot caut pe net si nimic...sau la strada Link spre comentariu
kaba86 Reputație: 70 Postat August 18, 2020 Partajează Postat August 18, 2020 Am incercat n traseiste la oral dar nu am gasit niciuna care sa.l faca cel puțin ca doamna din opelul rosu de lângă benzinaria petrom si nebuna de lângă benz.mol .in caz ca ati intalnit dameze la strada care sa se apropie de ele va rog frumos sa.mi spuneti si mie. Link spre comentariu
umcradu Reputație: 99 Postat August 19, 2020 Partajează Postat August 19, 2020 Care e nebuna aia de langa benz mol? Link spre comentariu
bobo112 Reputație: 3 Postat August 19, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 19, 2020 Am fost eu aseara ...o suge bine rau atenta si la ouțe ...preț 50 de lei...si mia spus ca nu se fute ...se merita la cum o suge Link spre comentariu
cosmi_ale85 Reputație: 393 Postat August 19, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 19, 2020 Am fost eu aseara ...o suge bine rau atenta si la ouțe ...preț 50 de lei...si mia spus ca nu se fute ...se merita la cum o sugePutine detalii...care unde...care benzinarie mol...ce dameza ? Link spre comentariu
bobo112 Reputație: 3 Postat August 19, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 19, 2020 La carefour ploiesti...in general dupa ora 21:00 o gasesti ...sta chiar la benzinarie Link spre comentariu
matei cosmin Reputație: 280 Postat August 19, 2020 Partajează Postat August 19, 2020 Trecut acum dinspre Mizil spre Buzau si inainte de intrarea in buzau cu vreo 7-10 km O blonda buna rau de ciocan, n am mai vazut de mult asa bunaciune la strada 😂😂. Bafta 👉👌 Link spre comentariu
adriano_nr23 Reputație: 42 Postat August 21, 2020 Oras:Prahova Oras:Prahova Partajează Postat August 21, 2020 Salutare se pare ca după Petrom Potigrafu , pana în pod a apărut o blonda frumușică si bună. Știe cineva ceva de ea ? Link spre comentariu
stolojan Reputație: 6 Postat August 21, 2020 Partajează Postat August 21, 2020 Am incercat n traseiste la oral dar nu am gasit niciuna care sa.l faca cel puțin ca doamna din opelul rosu de lângă benzinaria petrom si nebuna de lângă benz.mol .in caz ca ati intalnit dameze la strada care sa se apropie de ele va rog frumos sa.mi spuneti si mie.Salut râmân recunoscător oentru câteva detalii mai exacte despre locul unde le pot găsi pe cele doua la care faci referire .Doamna din opelu rosu unde are locu , nu sunt din zona .multumesc frumos Link spre comentariu
stolojan Reputație: 6 Postat August 21, 2020 Partajează Postat August 21, 2020 Am incercat n traseiste la oral dar nu am gasit niciuna care sa.l faca cel puțin ca doamna din opelul rosu de lângă benzinaria petrom si nebuna de lângă benz.mol .in caz ca ati intalnit dameze la strada care sa se apropie de ele va rog frumos sa.mi spuneti si mie.unde este aceasta benzinarie petrom si cum o recunosc pe doamna ce varsta aprox ?boinda /roscata ? MULTUMESC Link spre comentariu
emachines Reputație: 864 Postat August 21, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 21, 2020 unde este aceasta benzinarie petrom si cum o recunosc pe doamna ce varsta aprox ?boinda /roscata ? MULTUMESCS.a retras doamna. S.a maritat Link spre comentariu
stolojan Reputație: 6 Postat August 21, 2020 Partajează Postat August 21, 2020 La carefour ploiesti...in general dupa ora 21:00 o gasesti ...sta chiar la benzinariecum arată blondă roscată ? Link spre comentariu
romania1989 Reputație: 4 Postat August 21, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 21, 2020 Roscata de la elvila care facea si anal mai sta pe acolo? Link spre comentariu
stolojan Reputație: 6 Postat August 21, 2020 Partajează Postat August 21, 2020 Roscata de la elvila care facea si anal mai sta pe acolo?şi eu caut ceva ok ,dar nu sunt din zonă şi nu cunosc locurile ...am înțeles la carrfour ploiesti Link spre comentariu
marin and Reputație: 27 Postat August 25, 2020 Oras:Ploesti Oras:Ploesti Partajează Postat August 25, 2020 Vizitat ieri pe fata de la intrare Colpani,50 oral ,80 combinat este o fată frumoasă fată de ce găsești la strada foarte curata . Nu te grăbește nu face figuri la oral mai are ceva de invatat, este foarte stramta in păsărica poate si d-aia nu ii accepta pe cei foarte dotați la normal. Aspect nota 9,oral 8 ,atitudine 9,5,normal 8 .De revenit cu siguranta Da Link spre comentariu
kaba86 Reputație: 70 Postat August 25, 2020 Partajează Postat August 25, 2020 A apărut o dameza la bariera in blejoi,a fost cineva? Link spre comentariu
astra7 Reputație: 117 Postat August 25, 2020 Partajează Postat August 25, 2020 Cum arată dama, detalii te rugăm.... Link spre comentariu
dani4513 Reputație: 0 Postat August 26, 2020 Partajează Postat August 26, 2020 A apărut o dameza la bariera in blejoi,a fost cineva?dacă este cea pe care o știu eu, colorata cu un nec pe frunte, am fost eu la ea. cere 50 op, 60 np și 100 combinat dacă-mi aduc bine aminte, am cerut un np, tipa o suge bine, însă lasă de dorit faptul ca te grăbește sa ți dai drumu sub pretextul ca a luat bătaie și nu sta mai mult de 5 minute. Link spre comentariu
umcradu Reputație: 99 Postat August 26, 2020 Partajează Postat August 26, 2020 Nebuna aia de la benz Mol este aceiasi cu aia slaba care sta ziua la intersectia cu Paulesti? Link spre comentariu
dozadeamor Reputație: 177 Postat August 26, 2020 Partajează Postat August 26, 2020 Nop. Nebuna de la paulesti sta seara la petromul de langa metro. Link spre comentariu
dozadeamor Reputație: 177 Postat August 26, 2020 Partajează Postat August 26, 2020 Iar acum la benzinaria mol de langa Carrefour sta o tigancusa... Pe corp pare bunoaca. 50 oral 50 normal combinat 80 parca... Doar am intrebat. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum