Sari la conținut

Locuri "traseiste"

Postări Recomandate

• Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere
Postat

Cine duce dorul tipei de la Elvila cu vitiligo s.a mutat la paulesti la intersectie

Dirijeaza circulatia :slap2 :laugh2

• Like 3
Postat

Hai buna dimineata oameni buni , trecut acum spre bucuresti si la iesire din tancabesti ,inainte de intrarea in saftica , blonda era deja la datorie , avea un body negru pe ea buna caloaica 😂😂. Bafta ðŸ‘

• Like 1
Postat

Am incercat n traseiste la oral dar nu am gasit niciuna care sa.l faca cel puțin ca doamna din opelul rosu de lângă benzinaria petrom si nebuna de lângă benz.mol .in caz ca ati intalnit dameze la strada care sa se apropie de ele va rog frumos sa.mi spuneti si mie.

• Oras:Ploiesti
Postat

Am fost eu aseara ...o suge bine rau atenta si la ouțe ...preț 50 de lei...si mia spus ca nu se fute ...se merita la cum o suge

Postat

Am fost eu aseara ...o suge bine rau atenta si la ouțe ...preț 50 de lei...si mia spus ca nu se fute ...se merita la cum o suge

Putine detalii...care unde...care benzinarie mol...ce dameza ?

Postat

La carefour ploiesti...in general dupa ora 21:00 o gasesti ...sta chiar la benzinarie

Postat

Trecut acum dinspre Mizil spre Buzau si inainte de intrarea in buzau cu vreo 7-10 km

O blonda buna rau de ciocan, n am mai vazut de mult asa bunaciune la strada 😂😂. Bafta 👉👌

• Oras:Prahova
  • Oras:Prahova
Postat

Salutare se pare ca după Petrom Potigrafu , pana în pod a apărut o blonda frumușică si bună. Știe cineva ceva de ea ?

Postat

Am incercat n traseiste la oral dar nu am gasit niciuna care sa.l faca cel puțin ca doamna din opelul rosu de lângă benzinaria petrom si nebuna de lângă benz.mol .in caz ca ati intalnit dameze la strada care sa se apropie de ele va rog frumos sa.mi spuneti si mie.

Salut râmân recunoscător oentru câteva detalii mai exacte despre locul unde le pot găsi pe cele doua la care faci referire .Doamna din opelu rosu unde are locu , nu sunt din zona .multumesc frumos
Postat

unde este aceasta benzinarie petrom si cum o recunosc pe doamna ce varsta aprox ?boinda /roscata ? MULTUMESC

Postat

unde este aceasta benzinarie petrom si cum o recunosc pe doamna ce varsta aprox ?boinda /roscata ? MULTUMESC

S.a retras doamna. S.a maritat
Postat

La carefour ploiesti...in general dupa ora 21:00 o gasesti ...sta chiar la benzinarie

cum arată blondă roscată ?

Postat

Roscata de la elvila care facea si anal mai sta pe acolo?

şi eu caut ceva ok ,dar nu sunt din zonă şi nu cunosc locurile ...am înțeles la carrfour ploiesti
  • Oras:Ploesti
  • Oras:Ploesti
Postat

Vizitat ieri pe fata de la intrare Colpani,50 oral ,80 combinat este o fată frumoasă fată de ce găsești la strada foarte curata . Nu te grăbește nu face figuri la oral mai are ceva de invatat, este foarte stramta in păsărica poate si d-aia nu ii accepta pe cei foarte dotați la normal. Aspect nota 9,oral 8 ,atitudine 9,5,normal 8 .De revenit cu siguranta Da

Postat

A apărut o dameza la bariera in blejoi,a fost cineva?

dacă este cea pe care o știu eu, colorata cu un nec pe frunte, am fost eu la ea.

cere 50 op, 60 np și 100 combinat dacă-mi aduc bine aminte, am cerut un np, tipa o suge bine, însă lasă de dorit faptul ca te grăbește sa ți dai drumu sub pretextul ca a luat bătaie și nu sta mai mult de 5 minute.

Postat

Iar acum la benzinaria mol de langa Carrefour sta o tigancusa... Pe corp pare bunoaca. 50 oral 50 normal combinat 80 parca... Doar am intrebat.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...