obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 2, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Mai 2, 2015 e o poveste lunga , amanda, karla , obiectiv , picon si brigada diverse.intr-un moment euforic m-a dus gindul la karla , am poastat un topic nou si ce a urmat nu a fost prevazut in meniu.as fi preferat sa revenim la subiect dar s-a cam inmuiat , nu cred ca mai poate fi resuscitat. mai fac o incercare disperata , poate daca un binevoitor poateaza ceva de pe you tube si anume :leider geill - deichkind,sa mai avem motive de comentat.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 2, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Mai 2, 2015 nu sint de acord cu violul, e o dovada de slabiciune din partea unui barbat , orice femeie poate fi lamurita sa accepte sexul cu un barbat, nu e greu de loc sa cuceresti o femeie.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 2, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Mai 2, 2015 doar amanda face exceptie , mai usor cuceresti kremlinul si coreea de nord decit pe ea. 1
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 2, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 2, 2015 doar amanda face exceptie , mai usor cuceresti kremlinul si coreea de nord decit pe ea. Am avut "placerea" azi sa cunosc un voiajist si exibitionist...Se tot holba la mine, se tot chinuia sa ma atinga... Bleah!Nu judec, dar comportamentul si cum l-am simtit... mi-au intors stomacul pe dos...Prefer sa fiu vazuta de tine ca o prietena (amica) grasana, nimic mai mult.
dönitz Reputație: 606 Postat Mai 2, 2015 Oras:Grünau Oras:Grünau Postat Mai 2, 2015 mai fac o incercare disperata , poate daca un binevoitor poateaza ceva de pe you tube si anume :leider geill - deichkind,sa mai avem motive de comentat. 2
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 3, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Mai 3, 2015 Am avut "placerea" azi sa cunosc un voiajist si exibitionist...Se tot holba la mine, se tot chinuia sa ma atinga... Bleah!Nu judec, dar comportamentul si cum l-am simtit... mi-au intors stomacul pe dos...Prefer sa fiu vazuta de tine ca o prietena (amica) grasana, nimic mai mult. exibitionist nu sint , ca si eu sint grasan dar voyeur imi place sa fiu ,citeodata.tu, amandino, esti amica mea virtuala , dovada faptul ca te-am tratat intotdeauna cu respect.chiar daca tu te mai superi citeodata pe mine, , te asigur ca am sufletul bun si inima curata .absolut toate doamnele 30+ care m-au cunoscut pot garanta ca nu sint mitocan.
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 3, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 3, 2015 exibitionist nu sint , ca si eu sint grasan dar voyeur imi place sa fiu ,citeodata.tu, amandino, esti amica mea virtuala , dovada faptul ca te-am tratat intotdeauna cu respect.chiar daca tu te mai superi citeodata pe mine, , te asigur ca am sufletul bun si inima curata .absolut toate doamnele 30+ care m-au cunoscut pot garanta ca nu sint mitocan. Asta stiu, am vazut ca ai mult bun simt... Pe cand eu deseori duc lipsa de tact... Asta ieri a fost primul care mi-a spus in fata de astfel fantezii, ciudat, am intalnit o gramada de submisivi/ fetish-isti, dar asta a fost o premiera abia acum...Fara sa vreau te-am asociat pentru ca mi-am amintit ca mi-ai zis ceva de asta cand te certam parca... Aiurea.Tipul era chiar scarbos, ma tot sfredelea cu ochii, tot comenta legat de felul sexy in care arat, tot incerca sa ma atinga cand ma uitam in alta parte...Nu stiu cum sunt restul care sunt pasionati de voyeurism, banuiesc ca am intalnit destui, dar nu stiam...O sa-l clasific la bolnavi psihic pentru ca are si alte apucaturi in comportament... gata. Imi pare rau pentru asociere... 2
dă toate Reputație: 1981 Postat Mai 3, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Mai 3, 2015 Ti-a oferit ceva de baut? Daca nu, e amator
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 3, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 3, 2015 Ti-a oferit ceva de baut? Daca nu, e amator Daca nu intalnesc un necrofil experimentat... sunt bine.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 13, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Mai 13, 2015 cu gindul la amandina , m-am apucat din nou de o lucrare la o sticla de vodka , incercind asa potrivesc o melodie sau doua la persoana care se afla in spatele numelui amanda.m-am rezumat doar la melodii romanesti , majoritatea de pe vremea cind amanda era inca la gradinita,foarte romantice si pline de cuvinte frumoase, melodii care probabil mi-au format vrajeala actuala si pe masura ce voi mai bea , voi publica un playlist , cu dedicatie pentru stapina care m-a fascinat virtual. incep lista cu :ilie micolov- dragoste la prima vederedan spataru- drumurile noastrehoria moculescu- de-ai fi tu salcie la maltudor gheorghe-iubesc femeia[edited by aura 285- by youtube music]gheorghe gheorghiu- eu sint nebunul care te iubeste. dupa cum bine observati , printre interpreti , nici un libidinos.ce parere are conul picon ? 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 13, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 13, 2015 Amada o sa zica de tine ca esti libidinos,si nu interpreții...parca vad...
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 13, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Mai 13, 2015 si inca o intrebare pentru doamna amandina:va place tangoul , doamna?
dă toate Reputație: 1981 Postat Mai 13, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Mai 13, 2015 Amada e belieber!
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 13, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Mai 13, 2015 Amada o sa zica de tine ca esti libidinos,si nu interpreții...parca vad...facem pariu ca reusesc sa o induiosesc?. simt ca am o energie debordanta.ma poti ajuta sa postezi de pe you tube play lista, daca ai timp si placere .simt ca am un vibe misto. hai cu mine si o sa fie bine.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 13, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Mai 13, 2015 tudor georghe-mi-e dor de ea. o melodie car poate face juice-a orice femeie sensibila , pai pai pai pai , parara ra rai parai parai , senzationalpentru cunoscatori
dă toate Reputație: 1981 Postat Mai 13, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Mai 13, 2015 facem pariu ca reusesc sa o induiosesc?. simt ca am o energie debordanta.ma poti ajuta sa postezi de pe you tube play lista, daca ai timp si placere .simt ca am un vibe misto. hai cu mine si o sa fie bine.Scientology finally got you?
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 13, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 13, 2015 facem pariu ca reusesc sa o induiosesc?. simt ca am o energie debordanta.ma poti ajuta sa postezi de pe you tube play lista, daca ai timp si placere .simt ca am un vibe misto. hai cu mine si o sa fie bine. Pare ca am sa ma retrag,dar am incredere ca va #chica la vrajeala ta,si o vei avea...momentan pare puțin ranită,sunt multi care au deranjat-o in ultimul timp,ma gandesc ca i-au mai expirat din puteri,ca doar nu o fi Domina lui Chuck! ...eu zic ca acum este momentul sa actionezi...spune-i ca a facut alegerea perfecta ca este Singura in momentul de fata,alegerea mai buna nici ca se putea!
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 13, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Mai 13, 2015 de ce oare crezi ca am ales acest playlist?am mai descoperit una de-a lui lidibinosul oltean: si mai fug de-acasa cind imi vine chef sa alerg prin tara ierbii de ... sidef versuri tata... 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 13, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Mai 13, 2015 Pare ca am sa ma retrag nu it poti imagina ce pierzi daca te retragi.o sa regreti
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 13, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 13, 2015 nu it poti imagina ce pierzi daca te retragi.o sa regretiRevin later,cand mai mult ca sigur o sa fii pe Saturn!
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 13, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Mai 13, 2015 flori de mucavate-am iubit ludmilo,mai demult, cindva....
picon Reputație: 1046 Postat Mai 13, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 13, 2015 cu gindul la amandina , m-am apucat din nou de o lucrare la o sticla de vodka , incercind asa potrivesc o melodie sau doua la persoana care se afla in spatele numelui amanda.m-am rezumat doar la melodii romanesti , majoritatea de pe vremea cind amanda era inca la gradinita,foarte romantice si pline de cuvinte frumoase, melodii care probabil mi-au format vrajeala actuala si pe masura ce voi mai bea , voi publica un playlist , cu dedicatie pentru stapina care m-a fascinat virtual. incep lista cu :ilie micolov- dragoste la prima vederedan spataru- drumurile noastrehoria moculescu- de-ai fi tu salcie la maltudor gheorghe-iubesc femeia[edited by aura 285- by youtube music]gheorghe gheorghiu- eu sint nebunul care te iubeste. dupa cum bine observati , printre interpreti , nici un libidinos.ce parere are conul picon ?Buna.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 13, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Mai 13, 2015 Revin later,cand mai mult ca sigur o sa fii pe Saturn! am trecut in viteaza de saturn , mai am putin si intru in vama veche. sic!iti aprciez simtul ascutit. initial am vrut sa iti raspund alfel. ca am trecut de saturn si ma apropii de pluto.oricum , e bine asa. chill
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 13, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Mai 13, 2015 Buna. eh, cum miros, oare, libidinosii cu still si caracter, orice aroma de juisare?maestre,soyez bien venu iciseara de poezie si vrajeala 1
dă toate Reputație: 1981 Postat Mai 13, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Mai 13, 2015 Voi erati certati. Sper ca acum sunteti bine.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum