Sari la conținut

sfat analize vdrl anonim

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Salut,

Ma scuzati ca readuc in prim plan un topic fierbinte care a cam murit, dar as vrea un sfat de la cineva care stie.

As vrea sa imi fac analizele vdrl la synevo dar , sifilisul fiind o boala pt care laboratorul sunt obligati sa anunte autoritatile care sunt obligate sa anunte partenerii oamenilor bolnavi , as vrea sa le fac anonime si daca doamne fereste e ceva sa las in seama mea anuntatul.

Intrebari:

Stiu ca la synevo te intreaba cnp si d astea dar le poti cere sa fie anonime cu rezultate pe mail? Sau trebuie sa inventezi nume, cnp serie buletin?

A fost careva care a facut chestia asta?

Nu-mi dau seama care dintre analizele de la ei de pe site e TPHA. Ma poate ajuta cineva?

Mentionez ca nu am nicio problema, sunt sanatos tun, doar imi sta pe creier si atat...

Multumesc

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu se poate ce vrei tu  :no2

Daca analizele ies pozitive , te cheama cu nevasta sa i le faca si ei...............

• Like 3
  • Oras:bv
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mai e o soluție.

Te dai poponar si te duci la cabinetul ACCEPT.

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Si daca te cauta aia in cur sa verifice? :laugh2

• Like 9
  • Minus 6
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Si daca te cauta aia in cur sa verifice? :laugh2

..:))))...si daca afli, ca pe lânga rezultatul pozitiv...esti si poponar pasiv, cu rozeta flenduri??...asta da rezultat de "cacat" :)).

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

As vrea sa imi fac analizele vdrl la synevo dar , sifilisul fiind o boala pt care laboratorul sunt obligati sa anunte autoritatile care sunt obligate sa anunte partenerii oamenilor bolnavi

Tampenia asta de unde ai scos-o? Ai fost tu la Synevo si ti-au zis asta? Crezi ca stau "autoritățile" sa investigheze cu cine te-ai futut tu? Angajeaza detectivi? Privati sau de la Sectia de Politie? De unde stiu "autoritățile" de cat timp o ai? Le anunta pe toate fututele, inclusiv colegele de liceu, sau doar pe alea futute in ultimul an? Si cam ce urmaresc autoritatile? Doar HIV si Sifilis? Restul care pot ucide femei sau sa le lase sterile, sunt permise?

Maaaare e grădină si multe prostii mai citesc legumele... Uite de ce stau unii neanalizati si netratati: din prostie combinata cu jenă....

• Like 1
Reputație: 1046
Postat

Cat te caci cu motz inca, tot e bine. Mai nasol e cand te caci ca pe burlan. Probabil ca si sa te besi ti-e frica.  :laugh2

• Like 8
  • Minus 6
Postat

Eu zic sa se cace prin implozie ca sa nu mai deranjeze pe niminea  :laugh2 

Oricum, eu zic sa aveti grija mare baEti, asta a plecat ca sa se cace, cand se-ntoarce, praf va face. =)) =)) =))

Reputație: 3808
Postat

In engleza?? Suntem cumva stat al SUA sau colonie a Marii Britanii?

Reputație: 24077
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Salut,

Ma scuzati ca readuc in prim plan un topic fierbinte care a cam murit, dar as vrea un sfat de la cineva care stie.

As vrea sa imi fac analizele vdrl la synevo dar , sifilisul fiind o boala pt care laboratorul sunt obligati sa anunte autoritatile care sunt obligate sa anunte partenerii oamenilor bolnavi , as vrea sa le fac anonime si daca doamne fereste e ceva sa las in seama mea anuntatul.

Intrebari:

Stiu ca la synevo te intreaba cnp si d astea dar le poti cere sa fie anonime cu rezultate pe mail? Sau trebuie sa inventezi nume, cnp serie buletin?

A fost careva care a facut chestia asta?

Nu-mi dau seama care dintre analizele de la ei de pe site e TPHA. Ma poate ajuta cineva?

Mentionez ca nu am nicio problema, sunt sanatos tun, doar imi sta pe creier si atat...

Multumesc

Viere...fii barbat si du-te la analize. La hiv stiu ca intri intr-o evidenta nationala, la sifilis nu am auzit asa ceva.

Daca citeai cu atentie topicul sofiei, ai fi dedus ca avea de doi ani sifilis se pare si nu a intrebat-o nimeni nimic.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Pentru HIV mai sunt si testele rapide in kit.

Postat

Pentru HIV, VREI sa intri in programul national pentru ca altfel nu ai acces la tratamentul ala exorbitant de scump.

Iar de aflat, oricum se afla daca ai un BTS grav, mai bine mai devreme cat il mai poti trata. Mai bine mergi pe picioarele tale la analize, decat cu targa.

• Like 1
Postat

Asumat critici, dus, intepat. Mana usoara, semn abia vizibil. Rezultate in aceeasi zi. Negativ, ufff. Mi-era teama mai mult de un fals pozitiv. Nici macar nu o vizitasem pe inculpata sau compania.

Btw: au astia de la synevo si probabil si alte clinici serioase test chlamidia si gonoreea la pachet. Din urina deci nici macar nu e cu intepat. Costa 95 de lei , mai multe detalii pe pagina lor. Recomand, mai ales ca astea au o rata mare de lipsa a simptomelor.

Postat

Ba' tu esti de la Synevo? Ne faci si noua niste discounturi? Merci! A ajuns frate Synevo pa Nimfomane! :laugh2  :laugh2

Vizitator
Postat

Unde se mai gaseste sifi ?

Vizitator
Postat

in hala la Obor

Ai idee cat mai e' kilu ? :)

Reputație: -585
Postat

intre 200-300 lei/ora

• Minus 4
Reputație: 3240
  • Oras:ici-colo
  • Oras:ici-colo
Postat

cam atat si-un pic.

esti de la DNA?

Vizitator
Postat

la hala.

la kg.

Ms , ia-mi si mie v'o 3 kile  :laugh2

• Like 1

Vizitator
Postat

cam atat si-un pic.

esti de la DNA?

DNA = Drumuri Nationale Agricole ? 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...