Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2016 Postat Februarie 8, 2016 Ca sa inchei bine vizita pe la capitala am zis sa o vizitez si pe eva, la recomandarea unor prieteni. A fost o experienta ok, dar nu wow. Note Locatie: 10Igiena: 10, a facut dus dupa mineAspect: 10, e frumoasa, nota subiectivaGfe: 7.5, faimosul click nu a avut loc. Nu am avut parte de fk, care am inteles ca e dupa chef ( poate nu-i plac pufosii ) ), am finalizat greu si mi-a atras atentia ca nu ii plac finalizarile lungi si cei ce termina greu, desi mai erau vreo 40 de minute dupa ceas din durata intalnirii. Daca nu mai era timp de o a doua asta e, nu ar fi prima data cand platesc mai mult pentru o singura finalizare. Am simtit o usoara presiune si o racire din partea ei si aici s-a cam stricat treaba. Am zis sa incercam si a doua, dar n-a fost sa fie si pana la urma tot mana mea a fost sfanta ). Oral: 7.5, isi da silinta, dar nu e punctul ei forteNormal: 9.5, se implica, pare sa-i placa ce face. Oglinda de pe perete ajuta mult, ai parte de niste imagini superbeCadou: 300 lei, 1.5 ore
michel101 Reputație: 243 Postat Februarie 12, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 12, 2016 Bună Eva! De prietena ta, Teo, mai știi ceva?
bqk Reputație: 71 Postat Februarie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 14, 2016 Salutare, Am fost la Eva saptamana asta. Programarea am facut-o cu cateva ore inainte telefonic fara probleme. Odata ajuns in zona Nerva Traian, max Bet, m-a indrumat usor spre locatie. Facem cunostinta,ea este bruneta, destul de inalta, sanii maricei si frumosi. Mai schimbam 2-3 vorbe si ma duc la duş. Baia este curata si cu tot ce este necesar. Ies de la duş şi o aştept sa incepem "ostilitatile". Am pus banii intr-o parte si am inceput "actiunea". Ceva sarutari pe colo si pe colo(a cam evitat FK) dupa care trece la un oral protejat destul de bun. Mergem mai departe la normal unde se misca frumos, geme putin cat sa fie experienta cat mai placuta. In pauza dintre numere am mai vorbit putin apoi actiunea s-a desfasurat intr-un mod asemanator cu primul numar. Note: Locatie: 9 Aspect: 9 Oral: 8 Normal: 8 GFE : 8 Tarif : 250/h 3
bucurescu Reputație: -447 Postat Februarie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 14, 2016 mi-a atras atentia ca nu ii plac finalizarile lungi si cei ce termina greu, desi mai erau vreo 40 de minute dupa ceas din durata intalnirii. Daca nu mai era timp de o a doua asta e, nu ar fi prima data cand platesc mai mult pentru o singura finalizare. Am simtit o usoara presiune si o racire din partea ei si aici s-a cam stricat treaba. Semn rău. Din păcate am remarcat și eu că are tendința să te grăbească, când am fost la ea ultima dată, cu vreo 2 luni în urmă cred. Asta cu 'nu-i plac finalizările lungi' e ridicolă, fetele care fac bine bine meseria asta știu foarte bine să nu spună așa ceva. E drumul inevitabil către fast fuck și îndepărtarea de 'top'. Prețul crește, serviciile scad... păcat, dar asta e, poate începe să i se ia fetei, n-o putem condamna. 3 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2016 Postat Februarie 15, 2016 Semn rău. Din păcate am remarcat și eu că are tendința să te grăbească, când am fost la ea ultima dată, cu vreo 2 luni în urmă cred. Asta cu 'nu-i plac finalizările lungi' e ridicolă, fetele care fac bine bine meseria asta știu foarte bine să nu spună așa ceva. E drumul inevitabil către fast fuck și îndepărtarea de 'top'. Prețul crește, serviciile scad... păcat, dar asta e, poate începe să i se ia fetei, n-o putem condamna.Sincer n-as vrea sa fie asa, sper ca in cazul meu sa fi fost doar o scapare din partea ei. Toti mai avem si zile rele si pana in punctul ala chiar a avut o atitudine de 10. Poate as mai reveni - poate - arata prea bine fata si ma gandesc ca daca finalizez intr-un timp decent ar fi totul ok ) Dar am o lista destul de lunga de fete de vizitat, eu nu mai locuiesc in bucuresti, vin destul de rar si o sa-mi investesc timpul si banii in alta parte
mickeysabbath Reputație: 709 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 15, 2016 O lipsă cronică de activitate și chef te poate duce la practicarea acestui sport despre care tot bălăcărim pe aici. Am găsit și niște firfirei prin cutiuța de mărunțiș, așa că am sunat-o pe tanti “titulara acestui topic”. Ajung la locația despre care am observat că este destul de cunoscută. Biblioteca și toate cele. Acuma, fătuca se prezintă bine. Poate umpic cam obosită la față. Are totuși, trăsături frumoase, nu e sculptată cu barda. Piesa de rezistență sunt țâțele, care la o mai atentă observațiune te fac să înțelegi defunctele culte ale fertilității. Discutăm la o țîgară nimicuri mai mult sau mai puțin dulci și interesante și ne retragem undeva într-un dormitor. Face duduia duș, eu fiind dezinfectat de acasă și ne apucăm gospodărește de trebșoară. Prima sesiune a constat în pupăceală și futăreală normală cu ea deasupra, mine deasupra, dat drumu’ în balonaș. Țigară, duș eu, duș ea. Numărul nr. 2 s-a dovedit a fi mai extins. A purces d-ra la un oral soft, destul de plăcut, protejat la inițiativa mea. Ne-am futut din față, din spate și dintr-o parte. La fel, m-am slobozit în prezervativ, primul moment în care am simțit că Aurel al meu forează îndeajuns de adânc în pizdica Evei și reușește să o umple. Și notele comisiei : Locație → 9, nu am simțit că îmi lipsește ceva, are o colegă, dar futacii arondați fiecărei prestatoare sunt temeinic separați.Fata → 8, persoană obișnuită spre frumușică, cu țâțe într-adevăr minunate.GFE → 8, fata cântă după ureche, nu dintr-o partitură (te ia în brațe, dar nu te îmbrățișează ; te pupă, dar nu te sărută ; se mișcă, dar nu te fute). Atfel, destul de inteligentă și cu opiniile la ea. Nu e croită pentru meseria asta ; i-o fi plăcând pula în viața personală, însă puli diferite într-un interval scurt de timp par a-i diminua entuziasmul.Oral → neconcludent, a supt-o ușurel pentru câteva minute. Dacă ești dispus să furnizezi indicații, fata e bucuroasă să le urmeze.Eu de obicei vreau să umplu păsărica, nu gurița, așa ca întotdeauna purced mai repede decât alții la normal.Normal → 8, se înscrie în media experienței.Halat → 300 unități/90 min.De revenit ? Poate că da, cred că la o a doua întâlnire lucrurile nu pot evolua decât în bine. Realist vorbind, nu cred că voi reveni. Plăcut, dar nu spectaculos. 8
cosmin r Reputație: -982 Postat Februarie 15, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 15, 2016 Trebuie sa spun ca ma mira un pic ultimele recenzii. Fata este (sau era, ca n-am mai apucat sa ajung la ea de cateva luni din motive obiective) de 10 curat la GFE si atitudine. In plus, poate ca mi-a placut mie mai mult de ea, ca i-am dat numai de la 9 in sus la toate. Sa se fi intamplat ceva cu ea? Nu stiu, deci ma abtin. Pentru mine ramane cum am cunoscut-o, adica de 10.
mickeysabbath Reputație: 709 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 15, 2016 Trebuie sa spun ca ma mira un pic ultimele recenzii. Fata este (sau era, ca n-am mai apucat sa ajung la ea de cateva luni din motive obiective) de 10 curat la GFE si atitudine. In plus, poate ca mi-a placut mie mai mult de ea, ca i-am dat numai de la 9 in sus la toate. Sa se fi intamplat ceva cu ea? Nu stiu, deci ma abtin. Pentru mine ramane cum am cunoscut-o, adica de 10.Si in chestiuni impersonale obiectivitatea este greu de gasit. D-apai acilea! 1
cosmin r Reputație: -982 Postat Februarie 15, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 15, 2016 Si in chestiuni impersonale obiectivitatea este greu de gasit. D-apai acilea! Corect!
gogu80 Reputație: 922 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2016 mmm ce bunaciune...!!
kiviak Reputație: 206 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 18, 2016 In sfarsit pisi....esti superba! 1 2
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2016 Putea sa te incadreze mai bine cel care te-a fotografiat ...
discretul18 Reputație: 5415 Postat Februarie 18, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Februarie 18, 2016 Putea sa te incadreze mai bine cel care te-a fotografiat ...O fi 'incandrat-o' el altfel...
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2016 O fi 'incandrat-o' el altfel...Probabil, dar ”incadrarea” din fotografii nu prea i-a iesit.
tevezis Reputație: 1052 Postat Februarie 18, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 18, 2016 poze noi daca ai stii de cand asteptam niste poze noiiii:))
laury Reputație: 24071 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 19, 2016 Interesant ca Eva citeste carti medicale...chirurgie si ceva cu asistenti medicali...😜
pizdacila Reputație: 25 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2016 poze noi Eva, din ce vedem noi aici esti studenta la medicina. :snapStudiezi chirurgie. :snap Cum o fi peste cativa ani sa ne operezi tu? :snapVom sta cu pulica sculata toata operatia :laugh2 :laugh2 :laugh2
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2016 Eva, din ce vedem noi aici esti studenta la medicina. :snapStudiezi chirurgie. :snap Cum o fi peste cativa ani sa ne operezi tu? :snapVom sta cu pulica sculata toata operatia :laugh2 :laugh2 :laugh2 Sub anestezie? 3 3
pizdacila Reputație: 25 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2016 Sub anestezie? Da fratioare :rax2 Inventeaza Clauditza o anestezie la care se poate :rax2 Asta e cea mai tare poza de facut laba :bow De cand am vazut-o fac laba non-stop :blushing2 :blushing2
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2016 Da fratioare :rax2 Inventeaza Clauditza o anestezie la care se poate :rax2 Asta e cea mai tare poza de facut laba :bow De cand am vazut-o fac laba non-stop :blushing2 :blushing2 Nu mai bine iti faci o programare la Eva (Clauditza ???), sa te linisteasca? :laugh2
pizdacila Reputație: 25 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2016 Nu mai bine iti faci o programare la Eva (Clauditza ???), sa te linisteasca? :laugh2 Pe vremuri asa faceam. Adica vremurile cand curva asta mica se futea cu 100 de lei. Acum a venit criza la pizda si cere 250 de lei :pope :pope 1
erotik Reputație: 299 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2016 De acord. la preturile de acum ... mai greu. sau mai rar
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum