Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Brasov

Dar pe unde sunt moderatorii acestui forum sa-i baneze pe cei ce fac off topic? 9 pagini scrise degeaba, din care numai doua recenzii.

Un moderator in primul rand trebuia sa uneasca cele 2 topice deschise pt aceasta fatuca!

Pe urma sa o mute la "DE EVITAT" din cauza comportamentului...

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Dar pe unde sunt moderatorii acestui forum sa-i baneze pe cei ce fac off topic? 9 pagini scrise degeaba, din care numai doua recenzii.

Sunt la banca, numara banii care vin .... din off topic. Sau din click-uri. =))

• Minus 1
Link spre comentariu

speram ca primul meu post pe forum sa nu fie acesta dar am tot respectul pt. aceasta d-ra, isi traieste viata asa cum ii place.

E constienta de trupul ei si de faptul ca poate juca barbatii slabi ca noi pe degete. Sunt de acord si cu tariful ei, daca vroia putea cere 1000 ron / ora. De ce sa se futa pe banda rulanta cu toti frustratii cand poate alege cand si cu cine astfel incat sa ii faca si placere?

nu am fost la ea si la nici una de pe acest forum iar daca ar fi sa merg, sigur la ea as merge si as trata-o cu respectul cuvenit :)

sa fi fost eu in locul ei, procedam probabil la fel (da recunosc sa fi fost femeie, as fi fost usuratica) sau imi gaseam cativa cu care sa ma vad saptamanal si era si mai bine!

• Like 1
Link spre comentariu

speram ca primul meu post pe forum sa nu fie acesta dar am tot respectul pt. aceasta d-ra, isi traieste viata asa cum ii place.

E constienta de trupul ei si de faptul ca poate juca barbatii slabi ca noi pe degete. Sunt de acord si cu tariful ei, daca vroia putea cere 1000 ron / ora. De ce sa se futa pe banda rulanta cu toti frustratii cand poate alege cand si cu cine astfel incat sa ii faca si placere?

nu am fost la ea si la nici una de pe acest forum iar daca ar fi sa merg, sigur la ea as merge si as trata-o cu respectul cuvenit :)

sa fi fost eu in locul ei, procedam probabil la fel (da recunosc sa fi fost femeie, as fi fost usuratica) sau imi gaseam cativa cu care sa ma vad saptamanal si era si mai bine!

Te-ai bagat si tu ca "chilotii-n cur"....ce sa zici si tu....citeste in PLM despre tzepele care le da aceasta fatuca si pe urma comenteaza!!!!

Ideea e ca nu are ce cauta pe aici! Poate sa stea si pe centura dar nu pe acest forum!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...