Sari la conținut

Roxanica 0728445404

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

De fumat fumez Dar tu Ai fost la ea? Daca Ai fi fost stiai ca e ea in poze si nu comentai

Sa confirme cei care au fost

Eu am fost si in a fara ca am futut ceva frumos restul nu o recomanda cu nimic

Vai dar ce frumoasa sunt :)) Altceva mai avem si noi de facut ?

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

tot retrasa?

Iar cineva umbla cu pozele tale? sau esti pe baricade?

• Like 4
Postat

Pai schimbam numarul, mai cautam niste poze pe net, si mai gasim niste fraieri de muls! Ca la fotografiile si telefoanele cunoscute nu mai suna nimeni, nu? 

• Like 1
Postat

OMULE  ea este retrasa,cel putin asa zice ea!!  Altcineva ii foloseste pozele (zice ea)

Daca citesti anuntul zice ca face confirmare pe whatap suna sI vezi. Eu ii stiu vocea am sunat si mam lamurit. Dupa cum vezi a confirmat ca e ea deci mai fumam?

• Like 1
Postat

Daca citesti anuntul zice ca face confirmare pe whatap suna sI vezi. Eu ii stiu vocea am sunat si mam lamurit. Dupa cum vezi a confirmat ca e ea deci mai fumam?

:beex2  scz.Daca aveai PM ...

• Like 2
Postat

De fumat fumez Dar tu Ai fost la ea? Daca Ai fi fost stiai ca e ea in poze si nu comentai

Sa confirme cei care au fost

Eu am fost si in a fara ca am futut ceva frumos restul nu o recomanda cu nimic

Sunt aproape sigur ca ea este, are mai bine de 1 an de cand am fost, se fute bine, gen hard, aici nota 10,dar la oral pica grav (protejat) si ala superficial pe graba, cat sa se scoale putin...

De recomandat? Da si Nu... poate nu ii placea de moaca mea. De incercat 1 data merge.

Postat

Deci hai sa fim seriosi stii cum arata nu a folosit nimic ne-realistic insas am intrebat-o personal si zicea ca multe poze de ale ei nu sunt acceptate de publi. Si mai des are poze originale decat imprumutate[/quote

Poze reale ziceai rejino?? :)

Vizitator roxanica29
Reputație: 0
Postat

Disponibilă până la ora 22

Zona dezdrobirii

0729633906

Postat

Stimati colegi,parerea mea ar fi ca aici sa spunem doar lucruri concrete.Eu am fost la Roxana. Apelat,rezervat interval orar.Convenit din prima pentru un ''300''. Actiunea formidabila! A incercat sa fie doar pro-client. Normal ar fi ca si noi sa fim pro-femeie chiar daca oferim cadou. Am avut parte de un oral super,normal in suficiente pozitii,analul n pic dificil dar s-a straduit,finalizare orala misto! Cu siguranta merita vizitata! 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Cu scuze de rigoare,știu că sânt unui care mă...musca de... dar vreau și eu să întreb ceva..cont din 2016....doar 2 postări și gata este super? Nu am nimic cu roxanica,o respect,nu o cunosc, poate că în viitor nu spun nu .. altceva vreau să spun..cont .2016...2 postări și o ridica in slăvi.,

• Membru Premium
  • Oras:medias
  • Oras:medias
Postat

Cu scuze de rigoare,știu că sânt unui care mă...musca de... dar vreau și eu să întreb ceva..cont din 2016....doar 2 postări și gata este super? Nu am nimic cu roxanica,o respect,nu o cunosc, poate că în viitor nu spun nu .. altceva vreau să spun..cont .2016...2 postări și o ridica in slăvi.,

Tu din 115 postari, cate recenzii ai?

Eu zic ca 0. Te iei de altii dar numa numa mai fac o postare, dai mai departe tot asa.

• Like 2
Postat

Daca ai acum văd un personaj pe care l am evitat,l am evitat să ii răspund deși mă ataca din orice poziție o sa ii răspund și cu chiar cu riscul să îmi iau ban permanent...știu că asta urmărește...te știi bine cine ești..este offtopic știu ai îmi cer iertare dar sânt și eu om. Your choice

Vizitator roxanica29
Postat

Ca locație prin ce zona activezi?

buna, pe dezdrobirii. suna te rog pt detalii. 

Vizitator roxanica29
Postat

am vreo 750 de postari daca te uiti mai atent. plus ca n~are importanta cate postari am. o seara buna!

Postat

Deci hai sa fim seriosi stii cum arata nu a folosit nimic ne-realistic insas am intrebat-o personal si zicea ca multe poze de ale ei nu sunt acceptate de publi. Si mai des are poze originale decat imprumutate[/quote

Poze reale ziceai rejino?? :)

DC pulbli nu accepta?

Lupule banditule...hai ca fie un lup mancat de oaie..dar cam multi lupii "păpatii" de dânsa oaie blajină si nevinovată.

De poze ce sa zic, sunt cu titlu informativ( asa este in domeniu reclamelor(Imaginile folosite si textele de pe SITE,ele au caracter informativ )

PS. multa sanatate  :beex2 

• Like 5
Vizitator roxanica29
Postat

disponibila astazi pana la ora 22 

locatia pe dezdrobirii

0729.633.906

Vizitator roxanica29
Postat

Buna,

Disponibila astazi pana la ora 20.

Zona Dezdrobirii.

0729.633.906

Vizitator roxanica29
Postat

buna. dispo azi pana la ora 22. 

0729.633.906

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.