Sari la conținut

Topic pentru pariori

Postări Recomandate

• Oras:Baia Mare
Postat

A pierdut si Petkovic , dar m-am scos cu un pariu live pe Andreea Mitu . 

Pentru azi mizez pe Sara Errani si Petra Kvitova . 

• Oras:bucuresti
Postat

In mod normal ar trebui sa iti iasa! Daca nu isi baga "ala" coditza! :)

Postat

Apropo de asta cu A Mitu, cine paria live pe ea facea o gramada de bani - la meciulcu Pliskova! A avut niste cote incredibile chiar cand servea pentru meci!. 3 si nu mai stiu cat, iar Pliscova era la o minge sa fie scoasa si avea cota 1,28!!!

Postat

Apropo de asta cu A Mitu, cine paria live pe ea facea o gramada de bani - la meciulcu Pliskova! A avut niste cote incredibile chiar cand servea pentru meci!. 3 si nu mai stiu cat, iar Pliscova era la o minge sa fie scoasa si avea cota 1,28!!!

Eu am intrat pe o cota de 2.2 , in setul 1 . 

Postat

WTF ? Oare cum a reusit Kvitova sa piarda in asa maniera mai ales setul 2 , dupa ce-n primul set a defilat ? 

Postat

Misterele Parisului! :laugh2

Iar are noroc Halep ca nu se departeaza prea tare Kvitova in clasament! Si Are de aparat 2000 de puncte ca a castigat Wimbledonul anul trecut!

Postat

Am facut o pauza de pariuri de cateva zile. Ieri mi-am incercat iar norocul si inspiratia. A fost pe muchie, 600 bagati, 680 scosi. Nu e mare lucru, dar nu e minus :)

Azi am pariat pe sigure, cote mici dar mi-au adus pana acum 150 LEI. Mai am 2 bilete. Dar nu cred sa fie probleme si se mai adauga 80.

• Oras:Bucuresti
Postat

Am facut o pauza de pariuri de cateva zile. Ieri mi-am incercat iar norocul si inspiratia. A fost pe muchie, 600 bagati, 680 scosi. Nu e mare lucru, dar nu e minus :)

Azi am pariat pe sigure, cote mici dar mi-au adus pana acum 150 LEI. Mai am 2 bilete. Dar nu cred sa fie probleme si se mai adauga 80.

Mai ai luat ceva ?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Zilele astea mult fotbal feminin, e C.M. de Fotbal Feminin din Canada. Pe care-l castiga fie Germania, fie U.S.A., zic eu :)

Vizitator all_star
Postat

Dar de copa America vad ca nu zice nimeni nimic, sau acolo nu va bagati sa pariati?) Sunt si acolo meciuri interesante, aseara a jucat Argentina si Uruguay, 1-0 pt. Argentina iar azi joaca Brazilia vs Columbia. Eu zic ca Argentina sau Brazilia castiga turneul dar nici Uruguayul nu trebuie scos din calcul pt. ca poate produce surpriza la acest turneu. Voi ce parere aveti?

Postat

Am luat pt diseara 1 la Brazilia - Columbia. Cota e 2.10

Ar trebui sa iasa. Dar eu as fi bagat 1x, ca deja Columbia a pierdut neasteptat primul meci. O sa joace care pe care, ca daca pierd sunt out!

Postat

Ar trebui sa iasa. Dar eu as fi bagat 1x, ca deja Columbia a pierdut neasteptat primul meci. O sa joace care pe care, ca daca pierd sunt out!

Pana la urma am luat 1x pe un bilet si pe al doilea bilet am luat ca marcheaza amandoua. :)

Postat

Pana la urma am luat 1x pe un bilet si pe al doilea bilet am luat ca marcheaza amandoua. :)

Si a castigat .... Columbia!!!! Ti-am zis ca pt ei erau meci de care pe care!

Naspa! Si nici nu a marcat Brazilia

Postat

Si a castigat .... Columbia!!!! Ti-am zis ca pt ei erau meci de care pe care!

Naspa! Si nici nu a marcat Brazilia

Am recunoscut si eu ca e posibil orice. Brazilia nu mai este ce a fost. Cel putin nu in momentul asta.

Vizitator silviudulce
Postat

Rafa la cota 3 - eu am pus niște mărunțiș ca totusi nadal e cel mai bun pe zgură din toate timpurile.

• Oras:Băneasa
Postat
Acum 5 ore, silviudulce a spus:

Rafa la cota 3 - eu am pus niște mărunțiș ca totusi nadal e cel mai bun pe zgură din toate timpurile.

M-aș bucura să bată Rafa, dar încă am în minte finala de anul trecut 🙈. În condițiile în care Rafa a mers super bine anul trecut, a ajuns în finală călcîndu-i pe toți în picioare, fără set pierdut, iar  Djokovic ajunsese cam chinuit. Anul ăsta s-a schimbat calimera, e Nole supermufat și Nadal se chinuie. Dar plm, vedem ce iese...pun pă Nole, da' mă bucur să pierd banu' și să bată Rafa. Dacă bate Nole, măcar să iau de-o ciorbă 🤪

Vizitator silviudulce
Postat

Dacă trece Rafa de Zverev atunci eu zic ca o sa câștige finala, oricare ar fi adversarul. Păcat că o să fie o cotă mică dar as pune pe Rafa -1.5 la seturi

Postat
La 02.06.2022 la 12:38, silviudulce a spus:

Dacă trece Rafa de Zverev atunci eu zic ca o sa câștige finala, oricare ar fi adversarul. Păcat că o să fie o cotă mică dar as pune pe Rafa -1.5 la seturi

A trecut 😁😂

E...finalist, a câștigat 🏆😁🤭 

Are 1,20 acum. Cre'că bate în 3 seturi, dar merge și că ia primul set și ultimul. 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...