Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Mai 12, 2015 Postat Mai 12, 2015 Nu tocmai, el o suge cu atata pasiune si iubire prin cuvinte... incat ceilalti se simt prost si incearca sa se revanseze... Ce nu stiu saracii, e ca el o suge la figurat, ei la propriu... Stii tu ce stii Stai sa vezi ca iar il ia damblaua pe mos ca i-ai zis-o
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 12, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 12, 2015 Stii tu ce stii Stai sa vezi ca iar il ia damblaua pe mos ca i-ai zis-o Nu-l mai ia, de la un timp pierde toti mai multi "prieteni"... Cand o sa sara la scandal inseamna ca a pierdut si ultimul fraier...
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Mai 12, 2015 Postat Mai 12, 2015 Eh,se mai gaseste cate-un fraier sa-i cante-n flaut,deaja am vazut vreo 2 invatacei. Chiar,unde e pechinezu`(olita)???
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 12, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 12, 2015 Chiar,unde e pechinezu`(olita)???Fute muste. Nu mai bazai.
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 12, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 12, 2015 Eh,se mai gaseste cate-un fraier sa-i cante-n flaut,deaja am vazut vreo 2 invatacei. Chiar,unde e pechinezu`(olita)??? Din logica ar fi cu alt user, din bobi vrea sa faca o afacere... nu prea ii merge sau e suparat pe alta tema, dar e cam suparat... In ce priveste cantatul la flaut... Dolores imi aminteste mult de Advansed... amandoi nu prea stiu sa pastreze lucruri private...O fi aceeasi persoana sau nu, pur logic nu stiu, dar fiii lui tataie se pare ca au acelasi tipar...
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 12, 2015 Oras:B Oras:B Postat Mai 12, 2015 Din logica ar fi cu alt user, din bobi vrea sa faca o afacere... nu prea ii merge sau e suparat pe alta tema, dar e cam suparat... :)In ce priveste cantatul la flaut... Dolores imi aminteste mult de Advansed... amandoi nu prea stiu sa pastreze lucruri private...O fi aceeasi persoana sau nu, pur logic nu stiu, dar fiii lui tataie se pare ca au acelasi tipar... De cine iti aduce aminte Amandino? Ia fi mai atenta si incearca sa si explici ce ai vrut sa "versifici"! 1 2
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 12, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 12, 2015 De cine iti aduce aminte Amandino? Ia fi mai atenta si incearca sa si explici ce ai vrut sa "versifici"! Ce repede ai reaparut... Coincidenta? 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 12, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 12, 2015 In ce priveste cantatul la flaut... Dolores imi aminteste mult de Advansed... amandoi nu prea stiu sa pastreze lucruri private...O fi aceeasi persoana sau nu, pur logic nu stiu, dar fiii lui tataie se pare ca au acelasi tipar... smekerie sa stie, nu sa inventeaza. ))))) P.S. nici nu ai idee cate lucruri ascund. si eu ma mir.
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 12, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 12, 2015 smekerie sa stie, nu sa inventeaza. ))))) P.S. nici nu ai idee cate lucruri ascund. si eu ma mir. Stim toti ca ai valoare... de peste lasat prea mult la soare...
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 12, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 12, 2015 Ok, puteti sa inchideti gura acum... Dincolo ma mira ca sunt atat de multi moderatori, aici m-a mirat ca se cautau persoane pentru relatii publice...In fine, acum nu ma mai mira manelele, trebuie sa fii ca majoritatea ca sa oferi ce vrea majoritatea.... Transfera daca ai chef la cum te simti azi:Naspa.
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 12, 2015 Oras:B Oras:B Postat Mai 12, 2015 Ce repede ai reaparut... :)Coincidenta? Ha, ha, ha, ce spirituala esti amandino!!! Nu-mi spune ca ai facut-o intentionat ca nu te cred. 1 2
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 12, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 12, 2015 Ha, ha, ha, ce spirituala esti amandino!!! Nu-mi spune ca ai facut-o intentionat ca nu te cred. Merci pentru confirmare...Spirituala doar sunt, nu cred nici in D-zeu, de ce as face ceva pentru dusmanii tai?
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 12, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 12, 2015 Dincolo ma mira ca sunt atat de multi moderatori, aici m-a mirat ca se cautau persoane pentru relatii publice...Nu stii ca doar in Romanica sunt in orice institutie mai multi sefi decat muncitori? 2 2
picon Reputație: 1046 Postat Mai 12, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 12, 2015 Nu tocmai, el o suge cu atata pasiune si iubire prin cuvinte... incat ceilalti se simt prost si incearca sa se revanseze... Ce nu stiu saracii, e ca el o suge la figurat, ei la propriu... Ciudate vorbe venite de la una care a supt pula pe bani, la propriu și care cică nu o mai face. Femeie, era veche pufoaica? Boraști albastru? 9 6
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 12, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 12, 2015 Femeie, era veche pufoaica? Boraști albastru? Verde da Paris. De la prea mult venin. 1 2
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 13, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 13, 2015 Stii tu ce stii Stai sa vezi ca iar il ia damblaua pe mos ca i-ai zis-o In loc de dambla, i-a iesit o gluma proasta... Eh,se mai gaseste cate-un fraier sa-i cante-n flaut,deaja am vazut vreo 2 invatacei. Chiar,unde e pechinezu`(olita)??? Ia-l pe Dolores, latra la fel de frumos... Si userul Xoxo a disparut de cand s-au dat conturi verzi cadou de Craciun... s-a speriat de razbunare?...
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 13, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 13, 2015 Ia-l pe Dolores, latra la fel de frumos... ham! ham! latra-te-as la lindic cu cucu ))
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 13, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 13, 2015 ham! ham! latra-te-as la lindic cu cucu )) Bine ca am lesa, vad ca trebuie sa cumpar si botnita...
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 13, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 13, 2015 Bine ca am lesa, vad ca trebuie sa cumpar si botnita... sa fie pentru taur. ca ataaaaaaaaaata puuuuuuulaaa am!
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 13, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 13, 2015 sa fie pentru taur. ca ataaaaaaaaaata puuuuuuulaaa am! Acum o dai in valoarea lui xoxo?
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 13, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 13, 2015 Acum o dai in valoarea lui xoxo? eu vorbesc doar din realitati. se stieee
dă toate Reputație: 1981 Postat Mai 13, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Autor Postat Mai 13, 2015 Eu incercam sa fiu dragut si sa-mi arat disponibilitatea catre impaciuire si intalniri...nu mi-am propus sa va certaţ. 2
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 13, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 13, 2015 Eu incercam sa fiu dragut si sa-mi arat disponibilitatea catre impaciuire si intalniri...nu mi-am propus sa va certaţ.
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 13, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 13, 2015 Eu incercam sa fiu dragut si sa-mi arat disponibilitatea catre impaciuire si intalniri...nu mi-am propus sa va certaţ. Cuminte te-ai mai facut... 1
dă toate Reputație: 1981 Postat Mai 13, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Autor Postat Mai 13, 2015 Cuminte te-ai mai facut... If you can't beat them, lock them in a room and wait outside The shit will eventually hit the fan. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum