Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

dolores, da o limba acolo.

• Oras:Oriunde
Postat

:)

Dolores fara draci e un fel de robotel de pe vremea lui ceasca...

Hooo, nu te mai enerva, ca nici el nu stia ce spune... :)

O sa vina maine cu niste glume, poate, daca il tin curat... 

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

papusel baricadat. sa vezi ce muie iti iei.

ma pis pe conditiile tale, si pe numerela tale. te-am intrebat eu de viata ta sau ti se pare ca ma intereseaza, de stai sa imi explici melodramic? am sa vin in trening de la sh de 30 de lei doar ca sa fiu comparabil cu tine. dar sa mor de nu doar unul din noi pleaca viu, daca faci pizda prea mare.

ma doare in pula de planul tau. eu ti-am zis. ca barbatii, singuri, teren neutru. ori ii bag coliva lu' ma-ta sau invers. te tine bai pulica franaru'????

daca nu, poti sa iti chemi toti sclavii, ca tot singur iti rup capul, pisa-ma-as pe cresterea ta. poti sa imi bagi toate atuurile tale, intelege ca pur si simplu ne privesc ca pe niste oameni care nu ma iau nimic de pirdut in viata asta, by default nuli, ma rog, tu vid. ce e asa greu sa ai curaj, cand privesti asa?? deci nu te mai chinui sa mi te lauzi ca un tigan, scurt, la obiect, care crapa primul. vezi ca sunt cam paliu asa de fel la orgolii si chestii de genul. sa mor de glumesc!!!!

cand ne vedem, sa fii pregatit sa imi zici frumos ce plm ai tu cu mine si cu ce te-am deranjat eu ca am cont si postari pe aici si cine mortii ma-tii esti tu de te iei de mine fara sa iti dau vreo importanta?????????

Postat

Nu-ti garantez nimic, n-am cum....

Lasa nervii, da un pumn in perete daca te ajuta...  :kiss3

Postat

ma pis pe conditiile tale, si pe numerela tale. te-am intrebat eu de viata ta sau ti se pare ca ma intereseaza, de stai sa imi explici melodramic? am sa vin in trening de la sh de 30 de lei doar ca sa fiu comparabil cu tine. dar sa mor de nu doar unul din noi pleaca viu, daca faci pizda prea mare.

ma doare in pula de planul tau. eu ti-am zis. ca barbatii, singuri, teren neutru. ori ii bag coliva lu' ma-ta sau invers. te tine bai pulica franaru'????

daca nu, poti sa iti chemi toti sclavii, ca tot singur iti rup capul, pisa-ma-as pe cresterea ta. poti sa imi bagi toate atuurile tale, intelege ca pur si simplu ne privesc ca pe niste oameni care nu ma iau nimic de pirdut in viata asta, by default nuli, ma rog, tu vid. ce e asa greu sa ai curaj, cand privesti asa?? deci nu te mai chinui sa mi te lauzi ca un tigan, scurt, la obiect, care crapa primul. vezi ca sunt cam paliu asa de fel la orgolii si chestii de genul. sa mor de glumesc!!!!

cand ne vedem, sa fii pregatit sa imi zici frumos ce plm ai tu cu mine si cu ce te-am deranjat eu ca am cont si postari pe aici si cine mortii ma-tii esti tu de te iei de mine fara sa iti dau vreo importanta?????????

Fa pasi mici, dar siguri in mormant la bunici... cei care te-au batut pentru nesimtire... Nu stii (tii minte) pentru ca... ma fut in creierul tau.

Postat

Fa pasi mici, dar siguri in mormant la bunici... cei care te-au batut pentru nesimtire... Nu stii (tii minte) pentru ca... ma fut in creierul tau.

Ok, ti-ai amintit...

Eu nu-mi stric lucruri ca sa bag in asta, doar plec...

Pentru mine a fost destul.

Nu pari slab, slab esti cand iti pasa...  :hug1

Postat

indubitabil, ti s-a fracturat hidraulic creierul =)))))

te citezi singura, fa bolnavo? =)))) ia cu paine!

Vizitator FLQ
Postat

Pupa-ma acolo.

Cand o dai in personal cu mine, atunci vii cu personala, nu cu personalu' :laugh2 :laugh2 :laugh2

Vii in trening de 30 da lei ca doar din ala ai!  Io vin la costum si tot la costum te fuck, chiar daca ai trening. :laugh2 :laugh2

Stiu ce vrei sa faci, nu o mai dai in melodrame incat sa nu te mai vezi cu mine. Rabdare, cutitarule.

Postat

da. vreau sa iti dau o muie, ca meriti indesat.

poti sa iti costumul mortuar, o scapi pe ma-ta de o treaba, ca eu nu ma cac pe mine si nu dau inapoi. :)

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Stop joc!

Băieți, vă rog eu mult să încetați cu ameninîările cu zmardoiala și mai ales cu mamele, bunicii și alte neamuri! Plm ... nu sunteți copii!

Multumesc!

• Like 8
  • Minus 6
Postat

indubitabil, ti s-a fracturat hidraulic creierul =)))))

te citezi singura, fa bolnavo? =)))) ia cu paine!

Tu esti bolnav psihic, nu am cum sa ma supar pe ce spui...

Gasim o scuza ca esti beat acum? :)

Stop joc!

Băieți, vă rog eu mult să încetați cu ameninîările cu zmardoiala și mai ales cu mamele, bunicii și alte neamuri! Plm ... nu sunteți copii!

Multumesc!

Mars!

Postat

Stop joc!

Multumesc!

Ma scuzati pentru iesirea de mai devreme, se pare ca javra dumneavostra este bine dresata...

Felicitarile mele! :) 

Vizitator
Postat

Cat e' scoru' ? :)

Vizitator
Postat

Cat e' scoru' ? :)

plm, nici nu mai stiu cu care sa ma bat primul......zi tu acum, le-am si zis pe rand cate unul nu toti odata..

• Like 3
  • Minus 4
Vizitator
Postat

X pauză , 1X2 final

Pentru Rapid  :laugh2

plm, nici nu mai stiu cu care sa ma bat primul......zi tu acum, le-am si zis pe rand cate unul nu toti odata..

Incepe cu inceputu'  :laugh2

• Like 3
Vizitator
Postat

Mareane, cheama fratzica DENEAU', sa faca putina ordine p'acilisha!

cred ca ANAFu are mai multe sanse - :) frumos le ofera case de marcat, bat bon, isi fac PFA, pot face imprumuturi la banci, rate la case, etc

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator
Postat

Mareane, cheama fratzica DENEAU', sa faca putina ordine p'acilisha!

cred ca ANAFu are mai multe sanse - :) frumos le ofera case de marcat, bat bon, isi fac PFA, pot face imprumuturi la banci, rate la case, etc

Trimit o echipa mixta  :laugh2

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

http://www.arhiblog.ro/poze/2014/06/un-grup-de-filozofi.jpghttp://verticalnews.ro/wp-content/uploads/2010/11/interlopi-strada-craiova.jpg

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

http://www.arhiblog.ro/poze/2014/06/un-grup-de-filozofi.jpghttp://verticalnews.ro/wp-content/uploads/2010/11/interlopi-strada-craiova.jpg

Angry Birds

• Like 2
  • Minus 1

• Oras:aicisha
  • Oras:aicisha
Postat

Plm nu-i chiar ce ma asteptam, dar ironia face ca unii oameni vor sa se intalneasca...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...