Sari la conținut

salon masaj 0725655811

Postări Recomandate

Vizitator marco65
Reputație: 0
Postat

Cam saptamana trecuta am vizitat salonul de masaj si am avut surpriza sa intru cu fata cea noua despre care vad ca nu a scris nimeni pana acum. Se numeste Eva este cam de 1,70m , 45-50 kg slim cu un corp frumos chiar atletic, bruneta cu ochi fff. frumosi, poate si pentru ca avea gene puse. Este foarte volubila dar si modesta, atitudine pozitiva si prieteneasca GFE de nota 10 (mai ca zici ca esti prieten cu ea din copilarie) si se pricepe de minune la masaj, nu te grabeste face totul ca la carte poate si pentru ca e noua si vrea sa prinda clienti. Per total cred ca este o achizitie buna pentru singurul nostru salon de acest tip din Targoviste. Cred ca nu mai trebuie sa spun dar este ffff curata, proaspat epilata, parfumata, ca de altfel si celelalte fete la care am fost la acest salon de-a lungul timpului. 

• Oras:everywhere
Postat

sper sa aiba alta atitudine fata de Elena, aia e "praf ", efectiv....atitudine de centura....dar poate se schimba in bine lucrurile ....

Postat

sper sa aiba alta atitudine fata de Elena, aia e "praf ", efectiv....atitudine de centura....dar poate se schimba in bine lucrurile ....

Nu stiu fratica ce e cu tine, cred ca nu a vrut sa ti dea pasarica si ti a picat pe ea. De 2 zile vreau la masaj si e mereu ocupat si tu spui de atitudine. Pt targoviste e prea OK. Sunt o gramada de postari de bine.
Postat

Nu stiu fratica ce e cu tine, cred ca nu a vrut sa ti dea pasarica si ti a picat pe ea. De 2 zile vreau la masaj si e mereu ocupat si tu spui de atitudine. Pt targoviste e prea OK. Sunt o gramada de postari de bine.

mai nene, eu nu stiu ce ai tu de o aperi atara....nu mi trebuia pasarica ei....CITESTE-MI RECENZIA !! "VREAU SA MI PLATESTI"......"NU FAC 2 FIN, CA NU MI RUP EU MAINILE ".....Patronul se plimba prin salon........tu ai fost vreodata la un FANTASY, AMAZONIA, etc....ce mi tot spui ca pt tgv e ok ?/......e un kkt de salon, la tel raspunde voce de barbat, masajul; are vreo 35 de minute....

• Like 1
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

mai nene, eu nu stiu ce ai tu de o aperi atara....nu mi trebuia pasarica ei....CITESTE-MI RECENZIA !! "VREAU SA MI PLATESTI"......"NU FAC 2 FIN, CA NU MI RUP EU MAINILE ".....Patronul se plimba prin salon........tu ai fost vreodata la un FANTASY, AMAZONIA, etc....ce mi tot spui ca pt tgv e ok ?/......e un kkt de salon, la tel raspunde voce de barbat, masajul; are vreo 35 de minute....

corect ....

• Like 3
Postat

Parerile sunt impartite. Eu merg saptamanal si nu am probleme. Nu intra patronul, nu intra cealalta colega, poti atinge damezele sa le pupi sa le mangai in limita bunului simt. Fara sex. In oras nu gasesti ceva bun in lipsa Dianei. Problema e ca nu prea le prinzi libere pe fete.

Vizitator costy0980
Postat

Am fost și eu la Mirage Masaj Tgv recomand tuturor .120 ședință de masaj cu 2 finalizari .daneză nud . Am nimerit cu tipa blonda. .

Vizitator costy0980
Postat

M3

Vizitator costy0980
Postat

Cred că face și sex după 2 3 ședințe cum face masaj cu sânii sau dus face și sex ...tipa blonda zic Elena

• Oras:De colo colo
Postat

Salutare,

Nu pot sa ma declar client fidel al acestui salon. Trec pe acolo din cand inncand (si fac asta de pe vremea cand avea locatia in spate la bazin cand lucra Emilia si Catalina).

De fiecare actiunea a fost foarte ok.

In principiu "tonul face muzica". Daca mergi cu gandul ca poate futi ceva mai bine nu mai mergi.

#sporintoate!

• Telefon: 0722000000
  • Oras:In apropiere
  • Telefon: 0722000000
  • Oras:In apropiere
Postat

Nu mergem cu gandul sa futem ceva. Mergem la masaj erotic.

In afara de faptul ca fata sta nud nu este absolut nimic " erotic".

• Like 1
Postat

Exact cum a spus si colegul maryo85 mai sus parerile sunt impartite.

Ceea ce am vrut sa scot in evidenta e faptul ca nu se pune in discutie contactul sexual (cel putin in cazul meu asa a fost).

Eu unu o sa mai vizitez acest salon de fiecare data cand am chef de masaj.

Vizitator costy0980
Postat

Făcut și sex la a 4 ședință decartat 200 lei

Vizitator costy0980
Postat

0722884155

0725655811

Postat

Salut.alt nr de telefon in afara de cel expus mai are? Ca nu raspunde la nr asta ...

Sambata si Duminica nu au program. De luni pana vineri 8-20
Vizitator costy0980
Postat

Spor la futut prieteni mei..

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...