alexandra1234 Reputație: 3087 Postat Februarie 11, 2016 Oras:ɓŪ¢ŪŔ£şŦĩ Oras:ɓŪ¢ŪŔ£şŦĩ Postat Februarie 11, 2016 Hello!, disponibilă astăzi după ora 18:00. 15
bedkim Reputație: 603 Postat Februarie 11, 2016 Oras:bruxelle Oras:bruxelle Postat Februarie 11, 2016 Hello!, disponibilă astăzi după ora 18:00. beautiful selfie
anonimus123456 Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2016 Postat Februarie 12, 2016 buna, astazi in ce interval orar te gasim la birou?
alexandra1234 Reputație: 3087 Postat Februarie 12, 2016 Oras:ɓŪ¢ŪŔ£şŦĩ Oras:ɓŪ¢ŪŔ£şŦĩ Postat Februarie 12, 2016 Bună, programul şi prețurile sunt afişate clar în semnătura mea. Doar atunci când nu voi putea lucra, voi anunța. 4
alexandra1234 Reputație: 3087 Postat Februarie 13, 2016 Oras:ɓŪ¢ŪŔ£şŦĩ Oras:ɓŪ¢ŪŔ£şŦĩ Postat Februarie 13, 2016 Bună!. 12
no_body Reputație: 6681 Postat Februarie 13, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Februarie 13, 2016 Bună!. Pot sa vin sa te trag uMpic de codite?
vardevar Reputație: -514 Postat Februarie 13, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 13, 2016 Buna,o programare se poate?Daca la tel nu rsp!!!
alexandra1234 Reputație: 3087 Postat Februarie 13, 2016 Oras:ɓŪ¢ŪŔ£şŦĩ Oras:ɓŪ¢ŪŔ£şŦĩ Postat Februarie 13, 2016 Pot sa vin sa te trag uMpic de codite?Poți să vii, dar să nu mă tragi de codițe. 1
galmencea2 Reputație: -28 Postat Februarie 13, 2016 Postat Februarie 13, 2016 coaiele le iei in gura la oral? 1
galmencea2 Reputație: -28 Postat Februarie 13, 2016 Postat Februarie 13, 2016 le iei sau nu lasa minmusuriledai atentie zonelor adiacente? 1
galmencea2 Reputație: -28 Postat Februarie 13, 2016 Postat Februarie 13, 2016 vad ca ma tratezi numai cu minusuri
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 13, 2016 coaiele le iei in gura la oral? le iei sau nu lasa minmusuriledai atentie zonelor adiacente? vad ca ma tratezi numai cu minusurihttp://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/auzi-ba-esti-prost-punga.png 1
galmencea2 Reputație: -28 Postat Februarie 13, 2016 Postat Februarie 13, 2016 poate mi le iei tu in locu ei daca ea nu vrea
nightwolf23 Reputație: 1745 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 13, 2016 Mai bine faci pași că miroși grav a prostie și proasta creștere
yonix Reputație: 349 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2016 Mai bine faci pași că miroși grav a prostie și proasta creștere Iti dai seama ca e genu care face si el combinatii in fata blocului cu telefoane si sparge toata ziua la seminte si bea bere le pet ! Si se crede jmecheras cu doi lei in buzunar:))
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2016 Mai bine faci pași că miroși grav a prostie și proasta creștereA facut. A fost banat ... :bye 1
nightwolf23 Reputație: 1745 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 13, 2016 Iti dai seama ca e genu care face si el combinatii in fata blocului cu telefoane si sparge toata ziua la seminte si bea bere le pet ! Si se crede jmecheras cu doi lei in buzunar:))Așa e... Si-a luat dunga rapid.
cataa80 Reputație: 1641 Postat Februarie 13, 2016 Oras:. Oras:. Postat Februarie 13, 2016 Iar ti.ai facut cont, bai, derbedeule ??? O sa dispari tu de aici, asa cum ai venit!
alexandra1234 Reputație: 3087 Postat Februarie 16, 2016 Oras:ɓŪ¢ŪŔ£şŦĩ Oras:ɓŪ¢ŪŔ£şŦĩ Postat Februarie 16, 2016 Bună, astăzi voi lucra după ora 19:00. Kiss.
mod_gl Reputație: 19 Postat Februarie 16, 2016 Oras:Galati, Bucuresti Oras:Galati, Bucuresti Postat Februarie 16, 2016 Buna, anilingus accepti, Alexandra ?
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 16, 2016 Vizitat si eu titulara acestui topic.Modalitate de contact: initial prin PM. Am trimis mesaj, mi s-a raspuns, apoi am comunicat prin sms. Ultima a fost convorbirea telefonica pe numarul de telefon din topic, prin care am stabilit ultimele detalii si mi s-au dat amanuntele solicitate. Cei care doresc sa o viziteze si au PM, e indicat sa o contacteze astfel prima data.Programul: cel afisat la semnatura profilului. Poate fi contactata, de regula, ziua dupa 12.00.Locatia: intr-o garsoniera dintr-un bloc de pe b-dul Mircea Voda, pe langa Camera de Comert. Locatia este curata, modern amenajata. Poti face un dus intr-o cada noua, pe marginea careia gasesti cateva sortimente de gel. Primesti, de asemenea, papuci si un prosop curat. Camera in care se desfasoara actiunea este spatioasa, luminata semi-obscur, are un pat confortabil, cu lenjerie curata.Servicii oferite: sex oral protejat sau neprotejat, cu finalizare corporala, sex normal protejat, FK (in functie de cat o "inspira" partenerul )Aspect fata: bruneta slim, 27-28 de ani, cam de 1.70 m, draguta la fatza, cu ochi verzi expresivi, par lung negru, sani nr. 1,5 - 2. Nu se pune problema de kilograme in plus.Atitudine fata: joviala, comunicativa. Te simti ca si cu o prietena. Stie sa destinda atmosfera ca sa risipeasca eventuala crispare a partenerului. Poti discuta cu ea deschis pe diverse subiecte in timp ce esti servit cu o racoritoare. Fumatorii pot sa stea si la o tigara cu ea.Prestatie fata: dupa dusul initial, atat al meu cat si al ei am trecut la actiune. Am inceput cu ceva FK, apoi sarutari pe corp, mangaieri si imbratisari si apoi a venit randul sexului oral. Facut intr-un ritm lent, umed, cu cateva incercari de deep, fara atentie la zonele adiacente. Foarte placut totusi. Capatand organul consistenta necesara, am solicitat sa trecem la normal, spre usoara dezamagire a fetei ca nu o las sa-mi arate chiar tot ce stie la oral. Am schimbat diverse pozitii, incepand cu lady-on-top, atat in varianta cu ea dreapta cat si in cea lipita de mine, am continuat cu un doggy-style, apoi lingurita, fluture si misionar. Fata a participat permanent. Stie sa se miste adecvat, gaseste ritmul potrivit si executa fiecare pozitie foarte bine. Actiunea e asezonata cu sarutari pe corp, pe gat, mangaieri si imbratisari. Dupa aproximativ 40 de minute de sex intens, finalizarea am facut-o in misionar, prezervativ in pasarica fetei. A fost una dintre cele mai bune partide de sex pe stilul pasional-lasciv de care am beneficiat in ultimul timp. Am facut dusul de final, m-am imbracat, si am mai socializat cateva minute pana mi-a venit comanda la taxi.Halatul: am achitat 250 de lei, varianta o ora si jumatate, la final, fara a-mi fi solicitati. Nu s-a pus problema sa fiu grabit in niciun moment.Recomandare: eu unul voi reveni. Este cea mai buna varianta de duminica seara, dupa cateva experiente mediocre din ultimul timp. De asemenea, este recomandabil sa fie vizitata de amatorii de tipe slim care vor sa aiba parte de o fata placuta ce presteaza un sex de calitate. 13 3
decebal7 Reputație: 93 Postat Februarie 16, 2016 Oras:buc Oras:buc Postat Februarie 16, 2016 Vizitat si eu titulara acestui topic.Modalitate de contact: initial prin PM. Am trimis mesaj, mi s-a raspuns, apoi am comunicat prin sms. Ultima a fost convorbirea telefonica pe numarul de telefon din topic, prin care am stabilit ultimele detalii si mi s-au dat amanuntele solicitate. Cei care doresc sa o viziteze si au PM, e indicat sa o contacteze astfel prima data.Programul: cel afisat la semnatura profilului. Poate fi contactata, de regula, ziua dupa 12.00.Locatia: intr-o garsoniera dintr-un bloc de pe b-dul Mircea Voda, pe langa Camera de Comert. Locatia este curata, modern amenajata. Poti face un dus intr-o cada noua, pe marginea careia gasesti cateva sortimente de gel. Primesti, de asemenea, papuci si un prosop curat. Camera in care se desfasoara actiunea este spatioasa, luminata semi-obscur, are un pat confortabil, cu lenjerie curata.Servicii oferite: sex oral protejat sau neprotejat, cu finalizare corporala, sex normal protejat, FK (in functie de cat o "inspira" partenerul )Aspect fata: bruneta slim, 27-28 de ani, cam de 1.70 m, draguta la fatza, cu ochi verzi expresivi, par lung negru, sani nr. 1,5 - 2. Nu se pune problema de kilograme in plus.Atitudine fata: joviala, comunicativa. Te simti ca si cu o prietena. Stie sa destinda atmosfera ca sa risipeasca eventuala crispare a partenerului. Poti discuta cu ea deschis pe diverse subiecte in timp ce esti servit cu o racoritoare. Fumatorii pot sa stea si la o tigara cu ea.Prestatie fata: dupa dusul initial, atat al meu cat si al ei am trecut la actiune. Am inceput cu ceva FK, apoi sarutari pe corp, mangaieri si imbratisari si apoi a venit randul sexului oral. Facut intr-un ritm lent, umed, cu cateva incercari de deep, fara atentie la zonele adiacente. Foarte placut totusi. Capatand organul consistenta necesara, am solicitat sa trecem la normal, spre usoara dezamagire a fetei ca nu o las sa-mi arate chiar tot ce stie la oral. Am schimbat diverse pozitii, incepand cu lady-on-top, atat in varianta cu ea dreapta cat si in cea lipita de mine, am continuat cu un doggy-style, apoi lingurita, fluture si misionar. Fata a participat permanent. Stie sa se miste adecvat, gaseste ritmul potrivit si executa fiecare pozitie foarte bine. Actiunea e asezonata cu sarutari pe corp, pe gat, mangaieri si imbratisari. Dupa aproximativ 40 de minute de sex intens, finalizarea am facut-o in misionar, prezervativ in pasarica fetei. A fost una dintre cele mai bune partide de sex pe stilul pasional-lasciv de care am beneficiat in ultimul timp. Am facut dusul de final, m-am imbracat, si am mai socializat cateva minute pana mi-a venit comanda la taxi.Halatul: am achitat 250 de lei, varianta o ora si jumatate, la final, fara a-mi fi solicitati. Nu s-a pus problema sa fiu grabit in niciun moment.Recomandare: eu unul voi reveni. Este cea mai buna varianta de duminica seara, dupa cateva experiente mediocre din ultimul timp. De asemenea, este recomandabil sa fie vizitata de amatorii de tipe slim care vor sa aiba parte de o fata placuta ce presteaza un sex de calitate. unii sunt mai norocosi, am sa mai insist
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 16, 2016 unii sunt mai norocosi, am sa mai insist Daca nu-ti raspunde la apeluri, da-i un sms in care sa-i precizezi si intervalul orar in care poate sa-ti raspunda. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum