Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Vasile, e o chestie de gusturi.

Eu nu am spus ca nu e frumoasa, din contra, este de o frumusete si o dulceata rapitoare.

Ceea ce spuneam eu era sa nu mergeti la ea cu ganduri desprinse din Playboy ca nu e cazul.

In rest, crede-ma ca am dat si 100 lei si 500 lei pentru p intalnire iar Claudia a fost peste toate ca nota generala ;)

• Like 1
  • Oras:bucuresti
Postat

Claudia , esti senzațională !!

post-98410-0-58982800-1435224128_thumb.jpeg

• Like 1
  • Minus 8
Postat

Buna :*  Te astept sa petrecem momente fierbinti si de neuitat. Din coltisorul meu de nebunii nimeni nu pleaca nefericit si mai ales...neterminat :girly.     :inlovee  Show lesbi? Sau vrei cea mai tare experienta cu doua femei care sunt atente la toate dorintele tale? Eu si colega mea,Selena,iti stam la dispozitie.http://1.1.1.2/bmi/nimfomane.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_kissing.gif http://1.1.1.1/bmi/nimfomane.com/forum/public/style_emoticons/default/69.gif  Te sarut de sus pana............ te astept sa vezi continuarea  :yummy . 

post-166425-0-08478500-1435224595_thumb.jpg

post-166425-0-84880100-1435224599_thumb.jpg

post-166425-0-63895100-1435224601_thumb.jpg

post-166425-0-48413100-1435226412_thumb.jpg

• Like 22
Vizitator Eutuel123
Reputație: 0
Postat

Sunteti o combinatie frumoasa!

• Membru Premium
Postat

O combinatie irezustibila as putea spune , care merita neaparat incercata ! Bravo fetelor ! Sunteti superbe !

• Like 3
Postat

O combinatie irezustibila as putea spune , care merita neaparat incercata ! Bravo fetelor ! Sunteti superbe !

:* :*

• Like 2
Postat

Colega ta care apare in poza ,Selena,  la ce numar de telefon poate fi contactata? 

Postat

Pai bine mai , vedeti cum sunteti , mie dece nu mi-ati spus ca se poate si asa .

Sa vedeti ce va urechez eu la oral pe amandoua .

Va pup de nu va vedeti.

post-98410-0-14765800-1435246357_thumb.jpg

• Like 6
  • Minus 8
Postat

Buna,dragutii mei :* astazi nu lucrez. De luni sunt disponibila. Va sarut dulce si va doresc un week end placut :* :*

• Telefon: alexandrualin66
Postat

Buna :*  Te astept sa petrecem momente fierbinti si de neuitat. Din coltisorul meu de nebunii nimeni nu pleaca nefericit si mai ales...neterminat :girly.     :inlovee  Show lesbi? Sau vrei cea mai tare experienta cu doua femei care sunt atente la toate dorintele tale? Eu si colega mea,Selena,iti stam la dispozitie.http://1.1.1.2/bmi/nimfomane.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_kissing.gif http://1.1.1.1/bmi/nimfomane.com/forum/public/style_emoticons/default/69.gif  Te sarut de sus pana............ te astept sa vezi continuarea  :yummy . 

Buna,dragutii mei :* astazi nu lucrez. De luni sunt disponibila. Va sarut dulce si va doresc un week end placut :* :*

Multumim frumos si va dorim la fel
Postat

:* :*

Multumesc, sunte ti o adevarata LADY.
  • Like 1
  • Oras:world
  • Oras:world
Postat

cat e o ora de show impreuna cu prietena ta?  merci!

Postat

cat e o ora de show impreuna cu prietena ta?  merci!

Buna, El cid Tariful unei ore de show lesbi este de 900 Ron. Show ul contine cunni reciproc,sarutari patimase, mangaieri tandre, si bineinteles dupa toate astea ne ocupam de "musafir" . Garantez ca totul este la superlativ. Pupici dulci,o zi frumoasa!

• Like 2
Postat

Buna, El cid Tariful unei ore de show lesbi este de 900 Ron. Show ul contine cunni reciproc,sarutari patimase, mangaieri tandre, si bineinteles dupa toate astea ne ocupam de "musafir" . Garantez ca totul este la superlativ. Pupici dulci,o zi frumoasa!

Faceți cunni reciproc și alternați cu oral neprotejat clientului? De curiozitate.

Postat

Faceți cunni reciproc și alternați cu oral neprotejat clientului? De curiozitate.

Buna. Bineinteles

• Oras:Bucharest
Postat

Hi Claudia,

Do you speak English?

And are you available today?

Postat

It is more easy and fast to call her! You have her phone number in title. You have a phone i suppose! You will need one anyway to land to the girl.

Postat

It is more easy and fast to call her! You have her phone number in title. You have a phone i suppose! You will need one anyway to land to the girl.

She doesn't seem to be responding on that phone number.

Postat

Astazi am reusit sa ajung din nou in patul si bratele Claudiei pe de o parte pentru a vedea daca a fost o intamplare ce mi-a oferit la prima intalnire iar pe de alta parte pentru a descoperi noi veleitati ale fetei.

Subiectul de astazi, submissive girl.

Fara a detalia absolut nimic dintre ce s-a petrecut intre noi pot spune ca a fost o experienta halucinanta alaturi de o fata deosebit de dedicata in tot ceea ce face.

Nota este 10 pe linie mai putin locatia care ramane de 9 ;)

V-am salutat pe toti iar pe tine Claudia te pup inca o data unde iti place :)

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...