Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Vizitator
Reputație: 0

fix asa aveam una cu care mi-o trageam cand aveam eu vreo 17 ani.

m-a invatat aia meserie si m-am plimbat cu ea, ce sa mai, vremuri....

Link spre comentariu

Nu stiu daca mai este relevanta recenzia mea deoarece am fost la ea in urma cu un an.Blocul cu Biocarpet,apartament mare,la vremea aceea locuia acolo.Locatia curata dar cam aglomerata.Una este cand ai doar birou de futing si alta este cand locuiesti acolo.Pe mine nu m-a deranjat.Femeia este veche pe piata.Doar ca mai are un business privat si atunci cand nu prea merge treaba ,mai baga un anunt.Personajul, undeva la 35-40 frumoasa ,cu forme,piele fina,fund bombat,comunicativa.La corp ,eu zic ca arata mai bine decat Mona.Un amanunt care pe mine nu m-a deranjat este ca femeia este de etnie dar nu-si da seama decat cineva care se pricepe .Ca actiune,nimic deosebit Op si Np,o pauza de tigara,in bucatarie si repetat lafel.Desi nu a fost ceva special,mie mi-a placut pt aspectul fizic.Din discutii am dedus ca daca vi mai des ,se poate si ON dar nu ma mai risc.In timpul actiunii,telefoanele au ramas in bucatarie dar le auzeam din camera cealalta cum bazaiau in draci.Cand ma imbracam,dadea indicatii unui alt client cum sa ajunga si-i spunea ca este gata in cinci minute.Client cu care m-am si intersectat in usa blocului.Una peste alta cam grabita dar am devenit imun la fazele astea...,,Amenda'', dupa cum stiti,300.Nu stiu sa spun daca merita sau nu...Daca ar fi pus si curul la bataie,merita 100E ...

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...