lovematuresex Reputație: 34 Postat Mai 19, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 19, 2017 Salutare Samanta nu s-a retras dar si-a limitat cercul de cunostinte Si cum eu ma numar printre putinele ei cunostinte , am reusit sa o determin sa faca frecvent si anal .Ea sustine ca o face numai cu mine , si daca nu e asa nu e o problema .Ultima intalnire e memorabila , i-am propus o finalizare anala si a fost de acord
skopelos Reputație: -407 Postat Mai 19, 2017 Postat Mai 19, 2017 Salutare Samanta nu s-a retras dar si-a limitat cercul de cunostinte Si cum eu ma numar printre putinele ei cunostinte , am reusit sa o determin sa faca frecvent si anal .Ea sustine ca o face numai cu mine , si daca nu e asa nu e o problema .Ultima intalnire e memorabila , i-am propus o finalizare anala si a fost de acordMai este valabil mailul din titlu ? 1 3
lovematuresex Reputație: 34 Postat Mai 19, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 19, 2017 Mai este valabil mailul din titlu ?da
robert323 Reputație: -142 Postat Mai 20, 2017 Postat Mai 20, 2017 Eu am senzatia ca cei care o promozeaza...de fapt este unul cu mai multe conturi si ...mai ne da cate o pastila din cand in cand. 1 2
xyzman Reputație: 28 Postat Iunie 14, 2017 Oras:valcea Oras:valcea Postat Iunie 14, 2017 Salutare Samanta nu s-a retras dar si-a limitat cercul de cunostinte Si cum eu ma numar printre putinele ei cunostinte , am reusit sa o determin sa faca frecvent si anal .Ea sustine ca o face numai cu mine , si daca nu e asa nu e o problema .Ultima intalnire e memorabila , i-am propus o finalizare anala si a fost de acordlovematuresex cat platesti pentru o intalnire care cuprinde si sex anal? Se pare ca esti printre fericitii care e acceptat la anal.
terenteterente Reputație: 244 Postat Iunie 16, 2017 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Iunie 16, 2017 Eu nu mai suport atatia prosti. Voi?
lovematuresex Reputație: 34 Postat Iunie 19, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 19, 2017 lovematuresex cat platesti pentru o intalnire care cuprinde si sex anal? Se pare ca esti printre fericitii care e acceptat la anal. SALUTEU AM PLATIT INTOTDEAUNA 100 EURO PENTRU INTALNIREBAFTA LA ANAL POATE O CONVINGI , DAR NU CU BONUS SUPLIMENTARINCEARCA MAI INTAI JOCURI CU LIMBA SI DEGETELE SI POATE ACCEPTA
xyzman Reputație: 28 Postat Iunie 26, 2017 Oras:valcea Oras:valcea Postat Iunie 26, 2017 SALUTEU AM PLATIT INTOTDEAUNA 100 EURO PENTRU INTALNIREBAFTA LA ANAL POATE O CONVINGI , DAR NU CU BONUS SUPLIMENTARINCEARCA MAI INTAI JOCURI CU LIMBA SI DEGETELE SI POATE ACCEPTAMultumesc pentru sfaturi.
lovematuresex Reputație: 34 Postat Iulie 6, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 6, 2017 Multumesc pentru sfaturi.SalutAi reusit?sperma pe fata a vrut?
xyzman Reputație: 28 Postat August 9, 2017 Oras:valcea Oras:valcea Postat August 9, 2017 SalutAi reusit?sperma pe fata a vrut? SalutAnal nu si nici sperma pe fata (nici nu am incercat), am ejaculat in gurita, pe limba.Sustine ca nu-i place analul si nu am insistat. Mi-a propus un treesome cu o prietena.
evil12 Reputație: 169 Postat August 9, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 9, 2017 SalutAnal nu si nici sperma pe fata (nici nu am incercat), am ejaculat in gurita, pe limba.Sustine ca nu-i place analul si nu am insistat. Mi-a propus un treesome cu o prietena.Extra preț !?
robert323 Reputație: -142 Postat August 9, 2017 Postat August 9, 2017 Domnilor ceva nu se leaga...are peste 40 de ani se face referire la 100 euro...poze nu, recenzii nu. Ne incantam aici unul pe altul?
sweet glory Reputație: -366 Postat August 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 9, 2017 Probabil e o iluzie frumoasa. Cum naiba sa dai 100E pe asa ceva ? Sa fim seriosi....
Membru Premium il pupparo Reputație: 22641 Postat August 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat August 9, 2017 E veche in bransa frate Robert. Si eu o stiu de mai bine de 10 ani. M-am futut de vreo 3 ori cu ea prin 2007-2008 . Merita banii la vremea aia. Acelasi tarif. Milf buna rau de pula si perversa. Se futea bine de tot si intr-adevar mai oferea si ceva contacte la alte colege de ale ei , unele bune si ele.
obsidian Reputație: 1866 Postat August 9, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat August 9, 2017 Confirm cele spuse de il pupparo. Ii place pula si este de anduranta. Merita pretul cerut.
robert323 Reputație: -142 Postat August 9, 2017 Postat August 9, 2017 E veche in bransa frate Robert. Si eu o stiu de mai bine de 10 ani. M-am futut de vreo 3 ori cu ea prin 2007-2008 . Merita banii la vremea aia. Acelasi tarif. Milf buna rau de pula si perversa. Se futea bine de tot si intr-adevar mai oferea si ceva contacte la alte colege de ale ei , unele bune si ele.Ok...daca stii marfa nu mai zic nimic, dar sa zicem ca merg la ea..100 euro si ma bag la colega 100 euro, ca doar nu sunt fraiere sa lase la pret. Da nu mai bine mergem frumos la Antonia...Eva, Erica, Aka Rebeca
robert323 Reputație: -142 Postat August 9, 2017 Postat August 9, 2017 Fete tinere super dragute de iti vine sa ramai la ele.
Membru Premium il pupparo Reputație: 22641 Postat August 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat August 9, 2017 Consider ca ai dreptate avand in vedere ca probabil Samantha bate spre aproape 50 acum . Nu zic ca nu o arata bine si acum ( repet eu ultima oara am vazut-o prin 2008) si avea tendinta de a se conserva bine , dar totusi clar nu mai face banii aia in opinia mea. Acum un deceniu insa , era ceva de calitate. 6
robert323 Reputație: -142 Postat August 9, 2017 Postat August 9, 2017 Consider ca ai dreptate avand in vedere ca probabil Samantha bate spre aproape 50 acum . Nu zic ca nu o arata bine si acum ( repet eu ultima oara am vazut-o prin 2008) si avea tendinta de a se conserva bine , dar totusi clar nu mai face banii aia in opinia mea. Acum un deceniu insa , era ceva de calitate.Gata ne-ai lamurit suficient. Bafta
skopelos Reputație: -407 Postat August 10, 2017 Postat August 10, 2017 Ok...daca stii marfa nu mai zic nimic, dar sa zicem ca merg la ea..100 euro si ma bag la colega 100 euro, ca doar nu sunt fraiere sa lase la pret.Da nu mai bine mergem frumos la Antonia...Eva, Erica, Aka RebecaDar mai bine stai acasa. Te uiti la un film, ti-o tragi cu nevasta si ramai si cu banii. 3 4
robert323 Reputație: -142 Postat August 12, 2017 Postat August 12, 2017 Dar mai bine stai acasa. Te uiti la un film, ti-o tragi cu nevasta si ramai si cu banii.Acasă e obligatoriu! Altfel se ocupa altul de problema.
lovematuresex Reputație: 34 Postat August 15, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 15, 2017 SalutAnal nu si nici sperma pe fata (nici nu am incercat), am ejaculat in gurita, pe limba.Sustine ca nu-i place analul si nu am insistat. Mi-a propus un treesome cu o prietena.SalutMs de raspunsInghite sperma ? Ca mie mi-a spus intotdeauna nusi mie mi-a propus sa ne vedem cu o prietena de a ei nu am incercat pana acum , daca ajungi primul la ele lasa si tu parere aici
xyzman Reputație: 28 Postat August 17, 2017 Oras:valcea Oras:valcea Postat August 17, 2017 SalutMs de raspunsInghite sperma ? Ca mie mi-a spus intotdeauna nusi mie mi-a propus sa ne vedem cu o prietena de a ei nu am incercat pana acum , daca ajungi primul la ele lasa si tu parere aiciNu inghite. Daca ajung la amandoua te anunt.
Vizitator taki Reputație: 0 Postat August 17, 2017 Postat August 17, 2017 Salutare Samanta nu s-a retras dar si-a limitat cercul de cunostinte Si cum eu ma numar printre putinele ei cunostinte , am reusit sa o determin sa faca frecvent si anal .Ea sustine ca o face numai cu mine , si daca nu e asa nu e o problema .Ultima intalnire e memorabila , i-am propus o finalizare anala si a fost de acord https://i.imgur.com/0eExKg5.jpg
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum