lovematuresex Reputație: 34 Postat Februarie 22, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 22, 2019 Salutare confratiDin pacate am confirmarea ca Sam s-a retras din activitate .Desi am incercat sa o conving sa mai presteze nici nu a vrut sa mai auda .Pacat , exact cand se daduse pe brazda cu sexul total Link spre comentariu
lovematuresex Reputație: 34 Postat Aprilie 18, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 18, 2019 Confrati care o cunoastetiHaideti sa punem mana de la mana si sa o convingem sa revinaNu mai raspunde deloc la tel sau wap Link spre comentariu
Vizitator menache Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2019 Partajează Postat Aprilie 19, 2019 Nici o pierdere...am fost acum cred ca vreo 4 ani la ea...după părerea mea era cam trecută de atunci cam veștejită și nu merita banii pe care ii cerea!Este strict părerea mea!!! Link spre comentariu
lovematuresex Reputație: 34 Postat Aprilie 19, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 19, 2019 Nici o pierdere...am fost acum cred ca vreo 4 ani la ea...după părerea mea era cam trecută de atunci cam veștejită și nu merita banii pe care ii cerea!Este strict părerea mea!!!respectam parerea altora fara discutieacum depinde si de ce servicii ai avut parteoricum gusturile nu se disvcuta Link spre comentariu
Vizitator menache Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2019 Partajează Postat Aprilie 19, 2019 respectam parerea altora fara discutieacum depinde si de ce servicii ai avut parteoricum gusturile nu se disvcutaParca....parca au fost ok serviciile dar ma repet era trecută veștejită și nu justifica cei 100€ parca pe ora! Link spre comentariu
scorpionul Reputație: 1954 Postat Aprilie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 19, 2019 Confrati care o cunoastetiHaideti sa punem mana de la mana si sa o convingem sa revinaNu mai raspunde deloc la tel sau wapSalutare o sa sun si eu luni sa incerc s-o conving daca ... imi raspubde. Vorbim daca aflu ceva 👠Link spre comentariu
lovematuresex Reputație: 34 Postat Aprilie 19, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 19, 2019 Hai frate sa o convingemDa mi un semn dacă vb cu ea Link spre comentariu
sic sic Reputație: 856 Postat Aprilie 19, 2019 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Aprilie 19, 2019 Hai frate sa o convingemDa mi un semn dacă vb cu eaAm dat și eu email la adresa acum vreo 4 luni si nu a răspuns. Nu am mai insistat. Cele bune!!! Link spre comentariu
lovematuresex Reputație: 34 Postat Iulie 1, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2019 salutare tuturormai stie cineva ceva de de Sam? Link spre comentariu
crystofor Reputație: 278 Postat Iulie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2019 Pe e-mail mi-a răspuns că s-a retras, dar nu mai țin minte exact când, am șters tot ce am trimis și primit de la ea. Nu vreau sa vă induc în eroare dar cred că pe la sfârșitul anului trecut. Link spre comentariu
lovematuresex Reputație: 34 Postat August 18, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 18, 2020 Buna tuturorMai stiti ceva de Sam?Cine imi poate reaminti nr de tel? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum