Sari la conținut

Stiati ca ... ?!?!

Postări Recomandate

• Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end

Aici tu esti on numai la membrul drogat al tribului. Deh, ce sa iti fac daca iti place sa pasti ...li cui vrei tu moldovene!

P.S. Sa mă ierte moldovenii ca ii asociez cu tine!

keep calm, si pentru noi este o rusine. =))))

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Mereu cand discuti cu Sorina , te trece un fior pe sira spinarii , ai o senzatia extraordinara, te simti ca la usa cortului ....  =))

Ai simtit nevoia sa fii prost?!?! Jet, tarane! Eu nu vorbesc cu prostii care atarna la usa cortului. =))

Esti cu nervii intinsi la maxim ... =))

Da...de la masea. 

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Oarecum... Asa si despre urs se spune ca din punct de vedere sexual, se apropie cel mai mult de om. Plus ca cercetari recente au relevat existenta sexului la delfini, sau relatii sexuale intre partenere delfin (deci bisexualitate). E un subiect extrem de complicat, domeniu de studiu pentru bio-genetica si psiho-genetica, stiinte ale viitorului, astazi doar in stadiul de germene....

Link spre comentariu
  • Telefon: lalely_m
  • Oras:Galati
  • Telefon: lalely_m
  • Oras:Galati

Ai simtit nevoia sa fii prost?!?! Jet, tarane! Eu nu vorbesc cu prostii care atarna la usa cortului. =))

Da...de la masea. 

Ti-a sarit vreo plomba de la vreun brebenel mai "strasnic" ?  =))

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/02/03/article-2550890-1B2B76E100000578-690_306x423.jpg

Link spre comentariu

Asta este amenintare sau cum?!?!  :laugh2  :laugh2 Pe cine ameninti tu labar prost?!? Du-te mah in mm de oligofren. Esti la ignore, nu vorbesc cu imbecilii iar tu esti imbecilul suprem despre al carui comportament antisocial plin de injurii si amenintari s-a aflat din urma cu 1 an.   

:138x Observ ca te uiti pe profilul meu de vreo luna de zile, de cateva ori pe zi...mai da-o dracu' de treaba, cata laba sa faci?!?!

Poate ca acum ati inteles ce am vrut sa spun prin giboni virtuali.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

:laugh2

Exista o specie de maimute numite Bonobo care, in afara de inteligenta si sociabilitate, atrage prin pofta netarmurita cu care practica actul sexual...atentie, de placere!!!! si nu pentru a se reproduce. Ele fac mult sex de-a lungul unei zile si raman active sexual indiferent daca femela este fertila sau nu.

Maimutele bonobo nu numai ca si-o trag toata ziua dar si-o trag si mascul-mascul si femela-femela :D In afara de asta, ele practica masturbarea, fk si sexul oral (pana si maimutelor le place sa suga pula, de ce ne-ar fi noua rusine?!?  :blushing2  ) Singura chestie care nu se regaseste in comportamentul sexual al acestor maimute este actul sexual cu propriii copii.

Si acum urmeaza maxima: in societatea bonobo, femelele sunt capul familiei, ele decid daca si cand barbatii au voie sa faca sex =)) Daca/cand intalnesc un alt trib de bonobo prin padure, pentru a sparge gheata, femelele bonobo initiaza acte sexuale cu masculii din celalalt trib...asadar toate lumea este vesela frate. Ce frumooooos :D

Acum inteleg de unde ma trag...din maimutele bonobo si mi-as dori, asta in cazul in care exista reincarnarea, sa (re)devin femela bonobo. =))  =))

Deci, oameni buni, asta demonstreaza ca aceste maimute sunt cu muuuuuult mai destepte decat multi dintre oameni, ele stiu sa fie fericite, stiu sa se bucure de placere si, cel mai important, stiu sa o obtina. ;)

Pana si maimutele stiu sa o arda chill =))

https://www.youtube.com/watch?v=yV4J6F6Ns8w

Asta a fost tare Sorina! :laugh2

Sa fie asta societatea in care ti-ai dori sa traiesti? Serioooos?  (Si acum urmeaza maxima: in societatea bonobo, femelele sunt capul familiei, ele decid daca si cand barbatii au voie sa faca sex)

Si finalul, adica partea concluzionanta e apoteotic! Citez: Deci, oameni buni, asta demonstreaza ca aceste maimute sunt cu muuuuuult mai destepte decat multi dintre oameni, ele stiu sa fie fericite, stiu sa se bucure de placere si, cel mai important, stiu sa o obtina.

Ti se pare tie ca o socitate in care toti si-o trag cu toti indica si presupune inteligenta maxima? Si mai crezi ca asta e un indicator al fericirii? :no2  

Recunosc ca e o postare interesanta pentru Animal Planet. Si ca divertisment, dar sa scoti de aici Observatiile alea! :no2

Sa vina oare treaba asta de la studiile lui Freud? :)

Si mai am un comentariu, la un comentariu (pe care tot tu l-ai facut, fiind si topicul tau). Mai jos un pic! :)

Link spre comentariu

Bai...am sa va rog sa fiti putin mai eleganti in exprimare cand vorbiti despre stramosii nostri bonobo, da? Asa. 

Comentariul tau de care vorbeam mai sus!

Comentariul meu; Eu personal nu sunt un urmas al maimutelor bonobo! Nu ca nu ma consider sau alte paleative, dar stiu precis ca nu sunt! Deci te rog, nu mai generaliza! Si nu o da la intors cu faze gen: n-ai inteles bine, ca scrie rosu pe alb!

Asta e buna doar pentru darwinisti!

PS: Nu vreau sa ofensez pe nimeni, dar pe lumea asta suntem toti diferiti, mai exact unici!

Link spre comentariu
Vizitator FLQ
Reputație: 0

tu esti imbecilul suprem despre al carui comportament antisocial plin de injurii si amenintari s-a aflat din urma cu 1 an.   

am lipsit nemotivat.

cine-i asta?

Link spre comentariu

Comentariul tau de care vorbeam mai sus!

Comentariul meu; Eu personal nu sunt un urmas al maimutelor bonobo! Nu ca nu ma consider sau alte paleative, dar stiu precis ca nu sunt! Deci te rog, nu mai generaliza! Si nu o da la intors cu faze gen: n-ai inteles bine, ca scrie rosu pe alb!

Asta e buna doar pentru darwinisti!

PS: Nu vreau sa ofensez pe nimeni, dar pe lumea asta suntem toti diferiti, mai exact unici!

Toate speciile de maimuta au 48 de cromozomi in ADN, in timp ce omul are numai 46. La mamifere, numarul de cromozomi poate fi numai par. Din cauza acestei discontinuitati nu putea avea loc o evolutie continua de la maimuta la om, deoarece nu poate exista nici o specie de mamifer cu 46.5 sau 47 de cromozomi.

Nicolae Steinhardt, in "Jurnalul Fericirii", spunea ca "pe lume sunt 2 categorii de oameni - cei care cred ca se trag din maimute si se comporta ca atare, si cei care cred ca sunt creati de Dumnezeu si se comporta ca atare".

PS Nicolae Steinhardt a fost un roman de etnie evreiasca (tatal sau a luptat la Marasti in Primul Razboi Mondial si a fost decorat cu Virtutea Militara) ce a facut puscarie comunista si in inchisoare s-a convertit la ortodoxia crestina. Dupa eliberarea survenita in urma amnistiei din 1964 s-a calugarit, iar ca memento al trecerii sale prin inchisorile comuniste a scris "Jurnalul Fericirii".

PS 2 80% din cercetatorii de la NASA au declarat ca ei cred in Dumnezeu, iar unul a spus: "Pe masura ce avansam in cunoastere, ne dam seama ca lucrurile sunt atat de perfect aranjate, incat e imposibil sa se fi aranjat asa singure".

PS 3 Eu personal cred in demiurg, nu in biserica.

• Like 1
Link spre comentariu

am lipsit nemotivat.

cine-i asta?

Un lingau din Galati care nu are o chiftea-n burta dar ar vrea sa futa. Vrajeste femeile pe mess, de fapt incearca, cu unele nu reuseste si trece la amenintari si injurii, iar cu altele reuseste. Este un topic pe sectiunea Galati, unde fata a povestit cum a fost pacalita de aceasta scursura. Si mai exista un topic vechi de acum 1 an in alta sectiune care nu-ti este accesibila ;)

Un labar trist din Galati....locul unde apa calda este istorie de cateva luni!!!!  :slap2

Link spre comentariu
  • Oras:aicisha

Credeam ca am trecut peste pseudo-stiinta creatiei si dumnezeirii...wtf? Daca ajuta, sa stiti ca tocmai prin ideile voastre confirmati evolutia si in unele cazuri, involutia.

2015 bah si tot tembeli cu besearici si moaste...

Link spre comentariu

Crezi sau nu, tot vine momentul in care o sa ai o descoperire "socanta". Numa' sa nu fie prea tarziu! :laugh2

Voi alege sa cred ca mie mi-a fost adresata asta. :) Mereu am apreciat crestinismul asta gen "lasa ca vezi tu, mai bine intri in rand ca e nasol".

Pupa o moasca (nu stiu, am dedus ca asta e singularul, gen un singur os), aprinde o lumanare si roaga-te sa castigi la pariuri sau loterie. 

Esti ok cu preacurvia dar nu cu luatul numelui in desert...mare gluma esti si tu bai baiatule.

• Like 2
Link spre comentariu

Voi alege sa cred ca mie mi-a fost adresata asta. :) Mereu am apreciat crestinismul asta gen "lasa ca vezi tu, mai bine intri in rand ca e nasol".

Pupa o moasca (nu stiu, am dedus ca asta e singularul, gen un singur os), aprinde o lumanare si roaga-te sa castigi la pariuri sau loterie. 

Esti ok cu preacurvia dar nu cu luatul numelui in desert...mare gluma esti si tu bai baiatule.

Nu exista singular la moaste!

Nu e o amenintare cu privire la viitorul tau abordarea asta. Dar poate te pune pe ganduri, desi ma indoiesc! :)

Nu e ok nici cu precurvia, dar deh, neputinte omenesti frate! :)

Link spre comentariu

Nu exista singular la moaste!

Nu e o amenintare cu privire la viitorul tau abordarea asta. Dar poate te pune pe ganduri, desi ma indoiesc! :)

Nu e ok nici cu precurvia, dar deh, neputinte omenesti frate! :)

Suna bine moasca oricum. Ma gandesc sa patentez asta de ceva vreme.

Asa e cand traiesti intr-o deziluzie, vrei ca si altii sa creada prostiile tale altfel ramai ca ala de l-a vazut pe Elvis in 2015.

O sa arzi in iad, atunci, daca vei continua sa preacurvesti. Nu e o amenintare, e o certitudine...scrie acolo in cartea aia. Sper sa te puna pe ganduri, desi ma indoiesc, esti evident ipocrit si oarecum mandru de asta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...