Sari la conținut

pentru cei cu fetsihuri..cu sau fara tatuaj?

cu sau fara tatuaj?  

37 membri au votat

1. 1. Ma tot gandesc sa imi fac un tatuaj, exact ca cel din avatar. dar ma tem sa nu regret mai tarziu. ce parere aveti?cu sau fara tatuaj?

Postări Recomandate

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

iar am dilema si nu ma decid...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

pf..

iar am inversat literele in titlu...

dar sunt sigura ca veti intelege ca am vrut sa scriu "fetishuri"

• Oras:aicisha
  • Oras:aicisha
Postat

Recomand sa ti-l faci direct pe creier (iti voi oferi prezumtia ca ai unul).

Succes fa-l in forma de solz.

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Hai sa nu fim rai ! :no2

Randunel, depinde unde vrei sa ti-l faci si cat de mare vrei sa fie, daca vrei sa fie colorat, etc. Sunt multe de luat in calcul, de principiu nu sunt de acord sa fie facute in zonele intime, sau ca fetele sa-si tatueze ceva de genul "te iubesc, Tanase" (Grigore, Vasile, Edward, X, Y,) chiar si in araba sau chineza, pentru ca atunci cand nu va mai fi cu Tanase si va fi cu Marcu, etc. va cam regreta. Plus ca scosul unui tatuaj esuat costa enorm, muullttt mai mult decat facutul tatuajului. Si NU tatuaj pe burta, ca in cazul ala, nu mai tin minte unde, si-a tatuat pe burta un pestisor, s-a ingrasat, si peste ceva timp arata a balena :) :no2  :no2 !

Daca vrei sa-ti faci, eu zic ca ai putea sa-ti tatuezi o randunica undeva pe laba piciorului sau pe gamba, albastru cu rosu, daca vrei sa fie si colorat ;)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

pai eu vreau un tatuaj cu randunica pe picior.exact ca cel din avatar. in acelasi loc.

Vizitator
Postat

pai eu vreau un tatuaj cu randunica pe picior.exact ca cel din avatar. in acelasi loc.

OK ! Da, asa da ! E OK ! Dar ti-am zis incearca sa-l faci color, rosu-albastru, ar fi si mai fain, mai sexy, mai senzual ;)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

OK ! Da, asa da ! E OK ! Dar ti-am zis incearca sa-l faci color, rosu-albastru, ar fi si mai fain, mai sexy, mai senzual ;)

esti stelist?

Vizitator
Postat

esti stelist?

Tu ?

Vizitator
Postat

esti stelist?

:) Eeee :rax2 Asa are si Otelul, rosu si albastru, na ! Pune Rosu cu verde atunci, na :)! Ca nu cred e careva cu verde si rosu ! Sau lasa monocrom !

• Oras:Lugoj
  • Oras:Lugoj
Postat

Cu tatuaj! Mie imi place idea ta si cred ca daca il faci acolo pe picior nu ai ce regreta in viitor.

Reputație: 5026
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Corpul gol de femeie este cea mai frumoasă creaţie si , după părerea mea, un tatuaj inseamnă o maltratare a acestui Frumos. E doar o părere . 

• Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau
Postat

iar am dilema si nu ma decid...

Tre' sa te gandesti bine inainte de a lua decizia asta. Dupa un timp poate o sa regreti,dar acum depinde de fiecare.Sa stii ca nu te schimba cu nimic daca ai un tatuaj.

Reputație: 3230
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

Eu zic ca prea o dai in extreme cu randunica ta, daca vrei un tatuaj fa ti unul " normal " desi la o femeie mi se pare cam scarbos sa aibe un tatuaj si da..bine ai zis..mai tarziu ce faci cand o sa fii o babaciune ? oare cum o sa arate ala pe tine la varsta X ? si vorba ta...poate mai incolo o sa-l regreti, eu zic sa stai asa cum esti parerea mea...dar fiecare face cum il taie capul dar..eu zic ca o femeie serioasa din adevaratul punct la cuvantului NU ar trebuie sa aibe tatuaje pe ea..eu unu asa vad treaba... Cheers :)

• Like 2
Vizitator
Postat

Daca tot îți faci, fă-ți unu' sofisticat :)

Cum ? :)

• Like 1
Postat

Nu-ti place rosu-albastru, fa-l alb-rosu... in loc de randunica poti face un caine dragut... in fine, un catelus:))

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

E foarte ok si sexy sa ai un tatuaj, mai ales ca ala. Nici nu prea e viziibl. Vad ca-s multi comunisti pe aici  :laugh2

Cum sa arate la 80 de ani ? ca o baba sexy. mare cacat. 

• Oras:BUC & CTA
  • Oras:BUC & CTA
Postat

De ce nu semipermanent?

tusul semipermanent este garantat de producator ca dureaza minim 3 ani si maxim 5 ani

Nu confundati tatuajele temporare cu tatuajele semipermanente. Cele temporare se fac cu henna de catre incepatori si tin 2 saptamani.

- se executa in general pentru tatuaje sub 30 centimetri patrati (nu pentru tatuaje mari ) – in general modele de tatuaje mici, simboluri, scrisuri etc.
- se executa in general black and grey
- pretul este cu 50%-70% mai mare decat cel permanent din cauza costurilor ridicate ale tusurilor si ale executiei
- nu doare mai mult sau mai putin fata de cel permanent
- tusul semipermanent este garantat de producator ca dureaza minim 3 ani si maxim 5 ani
- dupa 3 ani (depinzand de ph-ul pielii) dispare treptat

(sursa)
  • Like 1

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mda...

O sa mi fac un tatuaj pe picior..mic și fin.și frumos. Dar nu știu când pt ca mi e cam frica de durere.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...