Sari la conținut

Se marita Amada!!!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Amado,fă zdremțet(scriu pe limba ta),daca eu aş fi nebun,si as avea probleme de personalitate,si as bea sa-mi bag 'amarul' ,in diabet,si sa ma fac cat un Vacă,si nu as fi in stare(pentru ca,efectiv,nu as putea sa fiu :) ) sa relationez cu absolut nimeni din jurul meu,pentru ca singuratatea ar fi prietena mea de nadejde,atat reală,cat si imaginară,si daca nu as putea sa leg 2 cuvinte,atunci cand as fi 'provocat in scris',pentru ca furie,ură,neputință,asta ar insemna ca ar trebui sa am ceva cu mama ta?Cu sigurantă nu,pentru ca refuz ca cred ca ea este vinovata pentru monstrul care zace in tine...cu siguranta ea nu stie nimic de existenta lui,altfel ar fi fost sigura ca are gemeni,sau siamezi.

E.u.T: Sa nu te ambalezi,fiindca te am la igore de vreo saptamana,las-o pe mama... am raspuns si eu acum fiindca am vazut quote de la un tip caruia nu cred ca i-am spus vreodata ca am impresia ca el este submisive...submisive male. :)...Cu ajutorul meu,ai.mai castigat un client! :)

Pulifrici, eu nu sunt agresiva nativ, nimic nu da dovada de asta, eu doar raspund celor ca tine cu ce cauta...

Tu vrei sa fii umilit, tu vrei sa te chinui pentru ca retraiesti anumite memorii si in loc sa treci peste ele, tu vrei sa le traiesti iar...

Retraiestele si de 100 ori, dar fa-o in plm fara mine, baga-te-as in ma-ta care te-a distrus! 

Azi sunt si in dispozitie de blestem, sa-ti dau putin poate iti trece?

Postat

Ai probleme cu dusmanul meu?

De ce? Vrei sa fim prieteni? :)

Mi-e greu sa cred ca ma mai provoaca azi, a ajuns la maxim stare de ura si se abtine...

Dar m-am mai inselat in trecut, poate scoate fata din perna plina de lacrimi si-mi explica inca o data cum eu sunt tot ce este aiurea cu lumea asta...

• Administrator
Reputație: 114428
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Ai probleme cu dusmanul meu?

pentru amanda toti sunt dusmanii ei

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

doar inginerul era prietenul ei

Postat

No fucks, bla, bla... dar nu pierzi un moment sa-mi vorbesti, la persoana a doua uneori ca ti se pare ca asa nu se pune... :)

Ti se pare. :)

Reputație: 9109
Postat

doar inginerul era prietenul ei

si al meu, :D

Postat

No fucks, bla, bla... dar nu pierzi un moment sa-mi vorbesti, la persoana a doua uneori ca ti se pare ca asa nu se pune... :)

Ti se pare. :)

pisicuts, cred ca incearca sa te faca la psihic.

te ajut?

Postat

pisicuts, cred ca incearca sa te face la psihic.

te ajut?

Apreciez sinceritatea, stiam, asta fac si eu... Cum s-ar simti o femeie langa el sa citeasca ce am scris... ? :)

Nu ma inghite, ma vede ca pe un ultim om de care se poate folosi, are impresia ca e mai inteligent ca mine....

Oare ce spune si tiganca de langa el? :)

Imi plac jocurile psihologice, n-am cum sa pierd, daca spun ceva aiurea sunt declarata nebuna oricum... :)

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Amada, știi și tu, așa cum știu toți că Deceu nu îmi este simpatic deloc, dar chestia cu mama lui întrece măsura! Este nu numai gratuită, ci mai ales, bădărănească. Dacă ai ceva cu el, ia-te de el, dar lasă-i mama în pace. 

Postat

senzational

pisicuts, te acuza ca umbli cu tiganci

Postat

Amada, știi și tu, așa cum știu toți că Deceu nu îmi este simpatic deloc, dar chestia cu mama lui întrece măsura! Este nu numai gratuită, ci mai ales, bădărănească. Dacă ai ceva cu el, ia-te de el, dar lasă-i mama în pace. 

Nu stiam ca de ce are mama.

Credeam ca s-a nascut din iarba. =))

Postat

Nu mai lua totul personal, era mai simplu sa-i arat sursa frustrarii decat sa stau sa ma cert cu el pentru ce i-a facut altcineva...

Ma ataca de prea mult timp, am inteles, am ignorat, am explicat... plm, e mare, vaccinat, sanatate!

Postat

Nu iau personal nimic, Amada. Nu-l cunosc, mi-e antipatic, îi sunt la fel de antipatic, dar toate aceste referiri la familii, mame, copii sunt inacceptabile. Caută să te scanezi singură - nu știu dacă se poate- și încearcă să eviți astfel de chestii.

Mulțumesc!

Postat

Nu iau personal nimic, Amada. Nu-l cunosc, mi-e antipatic, îi sunt la fel de antipatic, dar toate aceste referiri la familii, mame, copii sunt inacceptabile. Caută să te scanezi singură - nu știu dacă se poate- și încearcă să eviți astfel de chestii.

Mulțumesc!

Repet, nu mai lua lucrurile personal...

Daca eu cu mama moarta de 30 ani pot vorbi cu cineva care vrea s-o futa... tu de ce ai probleme cand vorbim de alte mame fara nici o referire la nimic pervers sau scarbos?...

E singur, oarecum, se simte singur... Nu-i ofera dreptul sa ma atace doar ca sa-l fac sa se simta intreg...

Mai desenez mult?

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Cum mere darul?

Mere mai la toamnă. Acum căpşuni, cireşe, piersicuţe d"alea , ştii tu

Postat

V-am lovit mai mult decat pe el...

El s-a oprit, asa cum am si spus ca o sa faca... lasa-l sa proceseze...

I-am dat o tema de gandire, sensibila, da, dar va agitati fara sa stiti....

In bobi, poate ma insel, dar el e un pusti care crede ca ea este vinovata pentru tot si nu isi asuma nici o responsabilitate...

Vedem ce mai scrie, asta daca nu face alt cont pentru ca iar m-am bagat in viata lui... 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Repet, nu mai lua lucrurile personal...

Daca eu cu mama moarta de 30 ani pot vorbi cu cineva care vrea s-o futa... tu de ce ai probleme cand vorbim de alte mame fara nici o referire la nimic pervers sau scarbos?...

E singur, oarecum, se simte singur... Nu-i ofera dreptul sa ma atace doar ca sa-l fac sa se simta intreg...

Mai desenez mult?

Repet: nu iau nimic personal, dar punerea în discuție a familiilor, mame copii etc. pe un site de curvăsăreală nu este ok.  Atât. În rest... o zi magică, să ai!

• Like 7
  • Minus 6

Postat

Repet: nu iau nimic personal, dar punerea în discuție a familiilor, mame copii etc. pe un site de curvăsăreală nu este ok.  Atât. În rest... o zi magică, să ai!

E liber la off topic... :)

Merci, la fel!

PS. Nu mai pomenesc daca s-a potolit... cu ignoratul nu a functionat, cerea de prea mult timp... a nimerit si momentul cand am renuntat la bun simt. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...