mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 4, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Iunie 4, 2015 eu nu ma plang mosule.acum dece esti rautacios? nu sunt rautacios...da' tu iti pui plinsul ashela ... acesta: " "si eu inteleg ca tu planji daca nu plinji, e de bine, vorba...aia
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 4, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 4, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=vXADHt_1ICY
mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 4, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Iunie 4, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=vXADHt_1ICY nu mai am puncte...asta este...
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2015 Postat Iunie 4, 2015 Amadaaaaa, unde esti? Trâiești in concubinaj??? Concubinajul e ca munca la negru. Hai aici să te măriți!
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 5, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 5, 2015 Amadaaaaa, unde esti? Trâiești in concubinaj??? Concubinajul e ca munca la negru. Hai aici să te măriți! Negru e patronu" ? Ăla dă la tabloul dă siguranţe ?
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2015 Postat Iunie 5, 2015 Negru e patronu" ? Ăla dă la tabloul dă siguranţe ?Dă cateva ore incerc sa ti inteleg gluma. Mai simplu e sa mi spui in ce an ai fost facut pionier al patriei Amada, daca nu te "dau" asta seara mai incercam cand m oi intoarce. )
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2015 Dă cateva ore incerc sa ti inteleg gluma. Mai simplu e sa mi spui in ce an ai fost facut pionier al patriei Amada, daca nu te "dau" asta seara mai incercam cand m oi intoarce. ) Azi fiind in bobi... (a se citi nu doar beata) Mi-a iesit iar ultima experienta neplacuta... Am dat in curatenie... A trebuit sa apelez la surse suplimentare ca sa se stranga tot...Daca nu fac asta periodic, desi pare nebunie, dau in nebunie. Floricel, scuze ca te-am ignorat, te insori cu mine?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2015 Postez dublu, arata aiurea, fie.Nu mai tine asa de mult fara sa arati ce simti, tipatul tacut uneori se transforma in ceva fizic extrem de urat, indiferent cat crezi tu ca te controlezi, avem o limita...Sorry.
ciucurel Reputație: -294 Postat Iunie 5, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iunie 5, 2015 Azi fiind in bobi... (a se citi nu doar beata) Mi-a iesit iar ultima experienta neplacuta... Am dat in curatenie... A trebuit sa apelez la surse suplimentare ca sa se stranga tot...Daca nu fac asta periodic, desi pare nebunie, dau in nebunie. Floricel, scuze ca te-am ignorat, te insori cu mine? Amada ma inseli??
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2015 Amada ma inseli?? Nu am cu cine ca sa te simti inselat la propriu... Dar am declansat ceva... nimeni nu-mi spune nimic, nu ma razbun pe nimic, ar trebui sa-mi spuna cineva ceva?Ciucu, te pup si te pupacesc maine.
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2015 Postat Iunie 5, 2015 Floricel, scuze ca te-am ignorat, te insori cu mine? Nu, merci, sunt confiscat si promis alteia. Ia-l pe Pisicuts ca tot nu are ce face. :laugh2 1
the punisher666 Reputație: 187 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Iad Oras:Iad Postat Iunie 6, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=rRx2rzEkmiE de la bani si de la PULA ))))))))
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2015 Nu am cu cine ca sa te simti inselat la propriu... Dar am declansat ceva... nimeni nu-mi spune nimic, nu ma razbun pe nimic, ar trebui sa-mi spuna cineva ceva?Ciucu, te pup si te pupacesc maine. Amada,am vazut ca esti pretentioasa rau cand vine vb de barbati ! Te-ai gandit la o femeie ? ;-)
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2015 Nu, merci, sunt confiscat si promis alteia. Ia-l pe Pisicuts ca tot nu are ce face. :laugh2 Eu eram beata, tu ce scuza ai? Amada,am vazut ca esti pretentioasa rau cand vine vb de barbati ! Te-ai gandit la o femeie ? ;-) Imi plac si femeile, ca diversificare, dar nu sunt lesbi.
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 6, 2015 Mareane, lasă lăutarii, cine fură mireasa? Io nu mă bag, că poate nu mai scap de ea! 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2015 Bag p..a, imi caut de lucru pe afara, cum gasesc ceva mai sigur, am plecat.As prefera ceva in care nu fac bani cu pasa, dar vedem ce apare...De la un timp am mintea prea odihnita si fac colectie la grasime... In ce tara ar fi mai bine ca job? 1 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 6, 2015 În Botswana. Moneda locală e foarte tare. 1 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2015 Nu e bine, acolo pula e pe bani...
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 6, 2015 Dar și banii e pe pulă.
mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 6, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Iunie 6, 2015 In ce tara ar fi mai bine ca job? in Tara lui Andrei? 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2015 in Tara lui Andrei? M-am plictisit deja de cautat firme de recrutare in UE, nu as pleca prin cele romanesti sau rusesti, ce patrioata sunt... Mai bunghesc putin si mai caut si maine, m-a apucat in week-end cand nu-mi raspunde nimeni... Cine cauta, gaseste, vedem...
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 10, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Autor Postat Iunie 10, 2015 Amandino, cun stai cu pețitorii?
ciucurel Reputație: -294 Postat Iunie 11, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iunie 11, 2015 Amandino, cun stai cu pețitorii? Gata ma deja se marita fata,dej am stabilit tot,va asteptam la nunta!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum