Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2015 Postat Iunie 2, 2015 JUST!In Constanta am gasit mereu curve cu gramada! Ciorapii cu banda erau la putere! Batranuleeeeeeeeeeee
cosmin r Reputație: -982 Postat Iunie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 2, 2015 Batranuleeeeeeeeeeee Pustiuleeeeeeeeeeee
gang.bang24 Reputație: 10 Postat Iunie 2, 2015 Telefon: gang.bang24 Oras:uniri Telefon: gang.bang24 Oras:uniri Postat Iunie 2, 2015 Poate eram eu prea tanar, dar era imposibil sa futi ceva pe vremea aia.In primul rand era chestia cu avorturile interzise, anticonceptionale nu se gaseau si fetele si-o cam fereau. In al doilea rand nu erau curve sau in orice caz nu stiam eu de existenta lor. Ca sa futi trebuia sa faci curte luni in sir. Era nasol, ce mai. Laba era in floare pe vremea aia. Vremuri grele ce mai.buna erau curve foarte multe dar atunci mergea ferit tot cine stia futea
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2015 Postat Iunie 2, 2015 Pustiuleeeeeeeeeeee http://cur.glitter-graphics.net/pub/2915/2915706a3ewyjgmh1.gif
estrogen Reputație: 1705 Postat Iunie 3, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Iunie 3, 2015 Oricum ideea e ca nu gaseai sa futi contra cost. Trebuia cel putin sa le duci, sa le vrajesti etc etc. Si pe urma iti auzeai reprosuri daca a doua zi te faceai ca nu le cunosti. Ca toate-si imaginau ca daca le-ai futut o data tre sa le iei neaparat de nevasta...
zdranganel Reputație: 172 Postat Iunie 3, 2015 Oras:Pyongyang Oras:Pyongyang Postat Iunie 3, 2015 Poate eram eu prea tanar, dar era imposibil sa futi ceva pe vremea aia.In primul rand era chestia cu avorturile interzise, anticonceptionale nu se gaseau si fetele si-o cam fereau. In al doilea rand nu erau curve sau in orice caz nu stiam eu de existenta lor. Ca sa futi trebuia sa faci curte luni in sir. Era nasol, ce mai. Laba era in floare pe vremea aia. Vremuri grele ce mai.hahaha, erai la gradinita sau pe teava pulii pe vremea aia, atunci curvele erau doamne si curvarii se duceau la serviciu cu Volga neagra
dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 3, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iunie 3, 2015 Unde ai crescut mai nene? Si la tara gaseai fufe de sa-ti rupa pula!Asta explica multe 2
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 3, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 3, 2015 buna erau curve foarte multe dar atunci mergea ferit tot cine stia futea Nu prea ți-a plăcut școala, este?
zdranganel Reputație: 172 Postat Iunie 3, 2015 Oras:Pyongyang Oras:Pyongyang Postat Iunie 3, 2015 Nu prea ți-a plăcut școala, este? mi-a placut limbaju' non-verbal, ca de propaganda eram satul
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum