jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iunie 8, 2015 Cine o fute pa Kendra asta ?................moartea
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2015 Postat Iunie 8, 2015 cine poateTu sa taci........nu te baga'n seama cu oamenii mari................. 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 8, 2015 Nu se poate. Dar iti inteleg nevoile. asa ca voi parcurge categoria de fetish dom' de pe foruum si iti voi raspunde cine imi place si este compatibila cu firea meaSarut mana Miss, Unde va pot scrie cateva cuvinte mai "in soapta"? Multumesc frumos
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 8, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 8, 2015 cine poaten-am avut inca rabdare sa rasfoiesc cele 20 de pagini ale topicului nici concluzii nu am tras inca despre personajul tau, dar imi place raspunsul scurt si filozofic; cine? poate...mi-a placut sa ii adaug un semn de intrebare si puncte de suspans. am sa te urmaresc cu mai multa atentie, esti interesanta. incintat de cunostinta.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 8, 2015 n-am avut inca rabdare sa rasfoiesc cele 20 de pagini ale topicului nici concluzii nu am tras inca despre personajul tau, dar imi place raspunsul scurt si filozofic; cine? poate...mi-a placut sa ii adaug un semn de intrebare si puncte de suspans. am sa te urmaresc cu mai multa atentie, esti interesanta. imi place sa scriu scurt si cuprinzator. si asa si vorbesc. daca scrii prea mult risti sa te plictisesti de discutie pe parcurs. si ca altii sa schimbe conversatia spre ceva mai incitant
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 8, 2015 n-am avut inca rabdare sa rasfoiesc cele 20 de pagini ale topicului nici concluzii nu am tras inca despre personajul tau, dar imi place raspunsul scurt si filozofic; cine? poate...mi-a placut sa ii adaug un semn de intrebare si puncte de suspans. am sa te urmaresc cu mai multa atentie, esti interesanta. incintat de cunostinta. Te bagi peste mine, este? 1 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 8, 2015 Te bagi peste mine, este? piconas esti gelos ori posesiv cumva ))) 2
lana Reputație: 3245 Postat Iunie 8, 2015 Oras:București Oras:București Postat Iunie 8, 2015 Te bagi peste mine, este? Ai vazut daca tu esti depresiv azi, a venit altul cu chef de viața si ți-o sufla ) Ia spune-i tu lu' mama Lana, ce te supara?! )
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Iunie 8, 2015 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Iunie 8, 2015 Te bagi peste mine, este? Nicio sansa, Rox nu se incurca cu romani (cu 2-3 exceptii notabile), salariul mediu pe economie, statistic vorbind, nu justifica investitia.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 8, 2015 Nicio sansa, Rox nu se incurca cu romani (cu 2-3 exceptii notabile), salariul mediu pe economie, statistic vorbind, nu justifica investitia.nu este vb doar de asta dear Danger, si indiferent de statistici piconas se poate aseza frecator peste mine uite cum stricati voi totul....
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Iunie 8, 2015 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Iunie 8, 2015 nu este vb doar de asta dear Danger, si indiferent de statistici piconas se poate aseza frecator peste mine uite cum stricati voi totul....Stiu, Piconas transcende timpul, spatiu si salariul mediu....sper ca nu te-ai excitat din nou
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 8, 2015 nu ca-s ocupata sa trimit videoclipurile pt castigurile cat am fost plecat, am o sesiune mai incolo de age regression si per total feeling sooo good fucked
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 8, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 8, 2015 Te bagi peste mine, este? socializam,moncher, doar ma cunosti, tot cavaler ramin, nu atentez la febletile matale.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 8, 2015 socializam,moncher, doar ma cunosti, tot cavaler ramin, nu atentez la febletile matale. f frumos si obiect in exprimare. ole!
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 9, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 9, 2015 Roz este gay.......... 2 3
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iunie 9, 2015 lesbianist 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2015 Kendra sau Rozul, ce-o fi el/ea, vrea să facă din acest topic ceea ce a făcut Lana cu fata la ananghie. Nu intrați în acest joc murdar! =)) 2 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 9, 2015 Kendra sau Rozul, ce-o fi el/ea, vrea să facă din acest topic ceea ce a făcut Lana cu fata la ananghie. Nu intrați în acest joc murdar! =))eu cred ca sunteti plictisiti de viata si emiti teorii ale conspiratiei...ce fel de luzar patetic si fara viata proprie se da femeie? ma plictisiti , dacxa e caterinca nu e hazlie deloc. voi chiar nu stiti sa faceti glume? inainte mai citeam si mai radeam pe ici pe colo mai ales l-a hreadu de pe forum adunate. acum imi dau si eu cu parerea sii incep sa ma plictisesc grav si sa ma apuce sictirul. mi se pare anost. glumele-s seci. mda....
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 9, 2015 Roz este gay..........nici macar bi curioasa, dar pt role play ma pot preface atata timp cat as primi si nu as da. sunt putin egoista
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 9, 2015 Kendra sau Rozul, ce-o fi el/ea, vrea să facă din acest topic ceea ce a făcut Lana cu fata la ananghie. Nu intrați în acest joc murdar! =))acu sunt curioasa imi zice careva pe scurt ce urmarea LAna cu fata la anaghie si cum s-a finalizat ca mi-e lene sa caut si nu am timp sa parcurg
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2015 acu sunt curioasa imi zice careva pe scurt ce urmarea LAna cu fata la anaghie si cum s-a finalizat ca mi-e lene sa caut si nu am timp sa parcurg Încă nu s-a finalizat (noi ne dăm drumul mai greu). Lana e o super fată ceea ce îți doresc și ție ( asta dacă ai pussy).
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iunie 9, 2015 Si ca sa fiu corecta la care ma face sa rad cu pfta mai pun o poza. fara bancuri ca e trisat.....
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2015 eu cred ca sunteti plictisiti de viata si emiti teorii ale conspiratiei...ce fel de luzar patetic si fara viata proprie se da femeie? ma plictisiti , dacxa e caterinca nu e hazlie deloc. voi chiar nu stiti sa faceti glume? inainte mai citeam si mai radeam pe ici pe colo mai ales l-a hreadu de pe forum adunate. acum imi dau si eu cu parerea sii incep sa ma plictisesc grav si sa ma apuce sictirul. mi se pare anost. glumele-s seci. mda.... Crede-mă că sunt destui. Te plictisim? Te apucă sictirul? I-auzi pula mea, care ești mă?
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 9, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 9, 2015 Esti copchil roz........gay!
dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 9, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iunie 9, 2015 Si ca sa fiu corecta la care ma face sa rad cu pfta mai pun o poza. fara bancuri ca e trisat.....Asta suna mai mult a amenintare decat a recompensa...sterge-ti lacrimile
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum