Sari la conținut

Ma declar usor nemultumita... Cand se va face si o categorie pt cybersex, cam girls etc

Postări Recomandate

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Cine o fute pa Kendra asta ?................

moartea 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

cine poate

Tu sa taci........nu te baga'n seama cu oamenii mari.................

• Like 2
  • Oras:worldwide
Postat

Nu se poate. Dar iti inteleg nevoile. asa ca voi parcurge categoria de fetish dom' de pe foruum si iti voi raspunde cine imi place si este compatibila cu firea mea

Sarut mana Miss,

Unde va pot scrie cateva cuvinte mai "in soapta"?  :blushing2

Multumesc frumos

• Oras:bangkok
Postat

cine poate

n-am avut inca rabdare sa rasfoiesc cele 20 de pagini ale topicului  nici concluzii nu am tras inca despre personajul tau, dar imi place raspunsul scurt si filozofic; cine? poate...

mi-a placut sa ii adaug un semn de intrebare si puncte de suspans. 

am sa te urmaresc cu mai multa atentie, esti interesanta. 

incintat de cunostinta.

Postat

n-am avut inca rabdare sa rasfoiesc cele 20 de pagini ale topicului  nici concluzii nu am tras inca despre personajul tau, dar imi place raspunsul scurt si filozofic; cine? poate...

imi place sa scriu scurt si cuprinzator. si asa si vorbesc. daca scrii prea mult risti sa te plictisesti de discutie pe parcurs. si ca altii sa schimbe conversatia spre ceva mai incitant

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

incintat de cunostinta.

Te bagi peste mine, este?  :laugh2

• Like 1
  • Minus 3
Postat

piconas esti gelos ori posesiv cumva :))))

• Like 2
Reputație: 3245
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Te bagi peste mine, este? :laugh2

Ai vazut daca tu esti depresiv azi, a venit altul cu chef de viața si ți-o sufla :))

Ia spune-i tu lu' mama Lana, ce te supara?! :))

Postat

Nicio sansa, Rox nu se incurca cu romani (cu 2-3 exceptii notabile), salariul mediu pe economie, statistic vorbind, nu justifica investitia.

nu este vb doar de asta dear Danger, si indiferent de statistici piconas se poate aseza frecator peste mine 

uite cum stricati voi totul....

Postat

nu ca-s ocupata sa trimit videoclipurile pt castigurile cat am fost plecat, am o sesiune mai incolo de age regression si per total feeling sooo good fucked

Postat

socializam,moncher, doar  ma cunosti, tot cavaler ramin, nu atentez la febletile matale. 

Postat

socializam,moncher, doar  ma cunosti, tot cavaler ramin, nu atentez la febletile matale. 

f frumos si obiect in exprimare. ole!

• Oras:Bucuresti
Postat

Kendra sau Rozul, ce-o fi el/ea, vrea să facă din acest topic ceea ce a făcut Lana cu fata la ananghie. Nu intrați în acest joc murdar! =)) =))

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Kendra sau Rozul, ce-o fi el/ea, vrea să facă din acest topic ceea ce a făcut Lana cu fata la ananghie. Nu intrați în acest joc murdar! =)) =))

eu cred ca sunteti plictisiti de viata si emiti teorii ale conspiratiei...ce fel de luzar patetic si fara viata proprie se da femeie? ma plictisiti , dacxa e caterinca nu e hazlie deloc. voi chiar nu stiti sa faceti glume? inainte mai citeam si mai radeam pe ici pe colo mai ales l-a hreadu de pe forum adunate. acum imi dau si eu cu parerea sii incep sa ma plictisesc grav si sa ma apuce sictirul. mi se pare anost. glumele-s seci. mda....

Postat

Roz este gay..........

nici macar bi curioasa, dar pt role play ma pot preface atata timp cat as primi si nu as da. sunt putin egoista

Postat

acu sunt curioasa imi zice careva pe scurt ce urmarea LAna cu fata la anaghie si cum s-a finalizat ca mi-e lene sa caut si nu am timp sa parcurg

Postat

acu sunt curioasa imi zice careva pe scurt ce urmarea LAna cu fata la anaghie si cum s-a finalizat ca mi-e lene sa caut si nu am timp sa parcurg

Încă nu s-a finalizat (noi ne dăm drumul mai greu). Lana e o super fată ceea ce îți doresc și ție ( asta dacă ai pussy).

Postat

Si ca sa fiu corecta la care ma face sa rad cu pfta mai pun o poza. fara bancuri ca e trisat.....

Postat

eu cred ca sunteti plictisiti de viata si emiti teorii ale conspiratiei...ce fel de luzar patetic si fara viata proprie se da femeie? ma plictisiti , dacxa e caterinca nu e hazlie deloc. voi chiar nu stiti sa faceti glume? inainte mai citeam si mai radeam pe ici pe colo mai ales l-a hreadu de pe forum adunate. acum imi dau si eu cu parerea sii incep sa ma plictisesc grav si sa ma apuce sictirul. mi se pare anost. glumele-s seci. mda....

Crede-mă că sunt destui.

Te plictisim? Te apucă sictirul? I-auzi pula mea, care ești mă?

• Oras:aicisha
  • Oras:aicisha
Postat

Si ca sa fiu corecta la care ma face sa rad cu pfta mai pun o poza. fara bancuri ca e trisat.....

Asta suna mai mult a amenintare decat a recompensa...sterge-ti lacrimile

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...