Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2016 Postat Noiembrie 20, 2016 Po' să faci și o omletă. Dă-l în pula mea dă aragaz! PS Da' sarmalele le faci câte una, câte una?Nu ating temperatura de prajire a unei omlete ,astfel toata ziua m-ai gasii cu pizda in congelator 5
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 21, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 21, 2016 Oltencele sunt fierbinti in pizda toate dau in clocot , uneori 5 14
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 21, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Noiembrie 21, 2016 Aiurea, se lauda, sunt doar "caldute". Excesul de presiune si temperatura il elimina vorbind mult. 4 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Noiembrie 21, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Noiembrie 21, 2016 Păpat în orașhttps://scontent.fotp1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15181366_1145560508812443_8584937509492765661_n.jpg?oh=285f9740bf5c09d59b9c1f735112bfe4&oe=58BCE954 6 2
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 21, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 21, 2016 Cam de post!Eu am halit o stiuca prinsa (intamplator) de mine. Gatita simplu: prajita. Mamaliga, usturoi si vin alb. Recunosc, n-am avut imaginatie si chef de gateala! 5
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 21, 2016 Cam de post!Eu am halit o stiuca prinsa (intamplator) de mine. Gatita simplu: prajita. Mamaliga, usturoi si vin alb.Recunosc, n-am avut imaginatie si chef de gateala!buna rau cum ai gatit-o 9 4
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Noiembrie 21, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Noiembrie 21, 2016 Eu am copt niste seminte pe aragaz. 4
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 21, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 21, 2016 Cam de post!Eu am halit o stiuca prinsa (intamplator) de mine. Gatita simplu: prajita. Mamaliga, usturoi si vin alb.Recunosc, n-am avut imaginatie si chef de gateala!Neică, fără supărare, știuca prăjită e aproape o blasfemie! În schimb știuca umplută... E mai greu un pic cu belitul, trebuie atenție.
thecat Reputație: 10279 Postat Noiembrie 21, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Noiembrie 21, 2016 Io am fo' cu famelia si niste prieteni la plimbare prin padure, si-am cules cateva ciuperci... 8
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 22, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 22, 2016 Neică, fără supărare, știuca prăjită e aproape o blasfemie! În schimb știuca umplută... E mai greu un pic cu belitul, trebuie atenție. Stiu bre, dar pentru stiuca umpluta iti trebe o stiuca adevarata. La ce pescar sunt .. abia am prins una pe la 1.200 kg!In plus..nu aveam nici rabdare sa o prepar mai aparte. 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 22, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 22, 2016 Io am fo' cu famelia si niste prieteni la plimbare prin padure, si-am cules cateva ciuperci... IMGP5504-2.jpg IMGP5507-2.jpgunde le-ai gasit ,acuma pe frigul acesta, ca eu le-am cautat toata toamna si abia am gasit trei lulele ? 5 14
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 22, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Noiembrie 22, 2016 Padurea Baciu... 3 1
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 22, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 22, 2016 unde le-ai gasit ,acuma pe frigul acesta, ca eu le-am cautat toata toamna si abia am gasit trei lulele ? Padurea Baciu...
saffron pnk Reputație: 389 Postat Noiembrie 22, 2016 Oras:.... Oras:.... Postat Noiembrie 22, 2016 unde le-ai gasit ,acuma pe frigul acesta, ca eu le-am cautat toata toamna si abia am gasit trei lulele ? o scurmat bine. nu ai vazut ca avea si cativa galbiori? aia mai mult ii gasesti 'sapand' decat la suprafata sunt preferatii mei 3
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 22, 2016 Neică, fără supărare, știuca prăjită e aproape o blasfemie! În schimb știuca umplută... E mai greu un pic cu belitul, trebuie atenție. Nu este greu de gatit stiuca umpluta,dar si mie imi place mai mult prajita cu mamaliguta si mujdei .Sau fiert cu cartofi fiert si mujdei ( Malasolca ) 6 4
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 22, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 22, 2016 Nu este greu de gatit stiuca umpluta,dar si mie imi place mai mult prajita cu mamaliguta si mujdei .Sau fiert cu cartofi fiert si mujdei ( Malasolca ) Ia baga o reteta de stiuca p-aci! Poate data viitoare ma prinde cheful de gatit. 4
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 22, 2016 Ia baga o reteta de stiuca p-aci! Poate data viitoare ma prinde cheful de gatit.da, dar mai tarziu ca abia am intrat sa vad ce am la notificari si pe urma iti dau o reteta 9 4
saffron pnk Reputație: 389 Postat Noiembrie 22, 2016 Oras:.... Oras:.... Postat Noiembrie 22, 2016 as papa niste cega ce pofta mi-e 2
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 22, 2016 Ia baga o reteta de stiuca p-aci! Poate data viitoare ma prinde cheful de gatit.nu trebuie sa incep cu curatatul ca sti si tu.O portionezi in transe de 10 cm ,pui portiile intr-o tava le ungi cu ulei ,adaugi doua trei cani de apa in functie de tava dar ca sa stii cata apa pui in tava trebuie sa stii ca acolo in apa ramasa de dupa fierbere vei lega sosul.Separat ceapa, morcov, ardei gras rosu ( California ) carnos, taiate toate cat mai marunt,intr-o tigaie cu suprafata mare pui putin ulei si adaugi intai ceapa pe care o distruesti putin ,morcovul si la sfarsit ardeiul, foi de dafin, sare, cimbru, ienibahar,coriandru si zahar , la sfarsit sos de rosii si putina pasta de tomate. Dupa ce au fiert le dai la blendar pana devine ca un sos de maioneza , cand blendezi adaugi doi trei catei de usturoi decat pentru damf ,deci sa nu predomine usturoiul,vezi ca este un sos dulceag ca cel de mazare.Il adaugi peste stiuca si mai dai in clocot pana se unifica gusturile. La sfarsit , pofta buna si un pahar cu vin rosu ( nu incerca sa ma contrazici cu vinul ) pentru ca cel rosu se potriveste la acest fel de mancare 11 4
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 22, 2016 * dunstuiești... 3 2
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 22, 2016 * dunstuiești...in viteza am tastat gresit ,termenii astia ii visezi 6 4
del rey Reputație: 3954 Postat Noiembrie 22, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Noiembrie 22, 2016 nu trebuie sa incep cu curatatul ca sti si tu.O portionezi in transe de 10 cm ,pui portiile intr-o tava le ungi cu ulei ,adaugi doua trei cani de apa in functie de tava dar ca sa stii cata apa pui in tava trebuie sa stii ca acolo in apa ramasa de dupa fierbere vei lega sosul.Separat ceapa, morcov, ardei gras rosu ( California ) carnos, taiate toate cat mai marunt,intr-o tigaie cu suprafata mare pui putin ulei si adaugi intai ceapa pe care o distruesti putin ,morcovul si la sfarsit ardeiul, foi de dafin, sare, cimbru, ienibahar,coriandru si zahar , la sfarsit sos de rosii si putina pasta de tomate. Dupa ce au fiert le dai la blendar pana devine ca un sos de maioneza , cand blendezi adaugi doi trei catei de usturoi decat pentru damf ,deci sa nu predomine usturoiul,vezi ca este un sos dulceag ca cel de mazare.Il adaugi peste stiuca si mai dai in clocot pana se unifica gusturile. La sfarsit , pofta buna si un pahar cu vin rosu ( nu incerca sa ma contrazici cu vinul ) pentru ca cel rosu se potriveste la acest fel de mancareLiviule, ceva de post ? 2
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 22, 2016 Liviule, ceva de post ? pestele este de post,tocanita de ciuperci,vinete,mazare,fasole,chiftelute de cartofi,chiftelute de dovlecei,fasole verde ,praz cu masline, sunt o multime 9 4
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Noiembrie 22, 2016 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 22, 2016 pestele este de post,tocanita de ciuperci,vinete,mazare,fasole,chiftelute de cartofi,chiftelute de dovlecei,fasole verde ,praz cu masline, sunt o multimeDupa ce religie este pestele de post? 😂😂😂😂 12 1
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 22, 2016 Dupa ce religie este pestele de post? in perioada asta este voie sa mananci 8 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum