Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Po' să faci și o omletă. Dă-l în pula mea dă aragaz!

PS Da' sarmalele le faci câte una, câte una?

Nu ating temperatura de prajire a unei omlete ,astfel toata ziua m-ai gasii cu pizda in congelator :girly :laugh2

• Like 5
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Oltencele sunt fierbinti in pizda :girly :laugh2

toate dau in clocot , uneori  :laugh2

• Like 5
  • Minus 14
  • Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

Aiurea, se lauda, sunt doar "caldute". Excesul de presiune si temperatura il elimina vorbind mult. :)

• Like 4
  • Minus 1
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Cam de post!

Eu am halit o stiuca prinsa (intamplator) de mine. Gatita simplu: prajita. Mamaliga, usturoi si vin alb.

Recunosc, n-am avut imaginatie si chef de gateala!

• Like 5
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cam de post!

Eu am halit o stiuca prinsa (intamplator) de mine. Gatita simplu: prajita. Mamaliga, usturoi si vin alb.

buna rau cum ai gatit-o

• Like 9
  • Minus 4
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Cam de post!

Neică, fără supărare, știuca prăjită e aproape o blasfemie! În schimb știuca umplută... E mai greu un pic cu belitul, trebuie atenție. 

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Io am fo' cu famelia si niste prieteni la plimbare prin padure, si-am cules cateva ciuperci... :)

post-53465-0-77071400-1479768204_thumb.jpg

post-53465-0-29155400-1479768213_thumb.jpg

• Like 8
Postat

Neică, fără supărare, știuca prăjită e aproape o blasfemie! În schimb știuca umplută... E mai greu un pic cu belitul, trebuie atenție. 

Stiu bre, dar pentru stiuca umpluta iti trebe o stiuca adevarata. La ce pescar sunt .. abia am prins una pe la 1.200 kg!

In plus..nu aveam nici rabdare sa o prepar mai aparte.

• Like 3
Postat

Io am fo' cu famelia si niste prieteni la plimbare prin padure, si-am cules cateva ciuperci... :)

attachicon.gifIMGP5504-2.jpg

attachicon.gifIMGP5507-2.jpg

unde le-ai gasit ,acuma pe frigul acesta,  ca eu le-am cautat toata toamna si abia am gasit trei lulele ? :)

• Like 5
  • Minus 14
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

unde le-ai gasit ,acuma pe frigul acesta,  ca eu le-am cautat toata toamna si abia am gasit trei lulele ? :)

Padurea Baciu... :)

:laugh2  :laugh2

• Oras:....
  • Oras:....
Postat

o scurmat bine. nu ai vazut ca avea si cativa galbiori? aia mai mult ii gasesti 'sapand' decat la suprafata :)

sunt preferatii mei :)

• Like 3
Postat

Nu este greu de gatit stiuca umpluta,dar si mie imi place mai mult prajita cu mamaliguta si mujdei .Sau fiert cu cartofi fiert si mujdei ( Malasolca )

• Like 6
  • Minus 4
Postat

Nu este greu de gatit stiuca umpluta,dar si mie imi place mai mult prajita cu mamaliguta si mujdei .Sau fiert cu cartofi fiert si mujdei ( Malasolca )

Ia baga o reteta de stiuca p-aci! Poate data viitoare ma prinde cheful de gatit.

• Like 4
Postat

Ia baga o reteta de stiuca p-aci! Poate data viitoare ma prinde cheful de gatit.

da, dar mai tarziu ca abia am intrat sa vad ce am la notificari si pe urma iti dau o reteta

• Like 9
  • Minus 4
Postat

nu trebuie sa incep cu curatatul ca sti si tu.O portionezi in transe de 10 cm ,pui portiile intr-o tava le ungi cu ulei ,adaugi doua trei cani de apa in functie de tava dar ca sa stii cata apa pui in tava trebuie sa stii ca acolo in apa ramasa de dupa fierbere vei lega sosul.Separat ceapa, morcov, ardei gras rosu ( California ) carnos, taiate toate cat mai marunt,intr-o tigaie cu suprafata mare pui putin ulei si adaugi intai ceapa pe care o distruesti putin ,morcovul si la sfarsit ardeiul, foi de dafin, sare, cimbru, ienibahar,coriandru si zahar , la sfarsit sos de rosii si putina pasta de tomate. Dupa ce au fiert le dai la blendar pana devine ca un sos de maioneza , cand blendezi adaugi doi trei catei de usturoi decat pentru damf ,deci sa nu predomine usturoiul,vezi ca este un sos dulceag ca cel de mazare.Il adaugi peste stiuca si mai dai in clocot pana se unifica gusturile. La sfarsit , pofta buna si un  pahar cu vin rosu ( nu incerca sa ma contrazici cu vinul ) pentru ca cel rosu se potriveste la acest fel de mancare

• Like 11
  • Minus 4
  • Oras:Comuna cu Tramvai
  • Oras:Comuna cu Tramvai
Postat

nu trebuie sa incep cu curatatul ca sti si tu.O portionezi in transe de 10 cm ,pui portiile intr-o tava le ungi cu ulei ,adaugi doua trei cani de apa in functie de tava dar ca sa stii cata apa pui in tava trebuie sa stii ca acolo in apa ramasa de dupa fierbere vei lega sosul.Separat ceapa, morcov, ardei gras rosu ( California ) carnos, taiate toate cat mai marunt,intr-o tigaie cu suprafata mare pui putin ulei si adaugi intai ceapa pe care o distruesti putin ,morcovul si la sfarsit ardeiul, foi de dafin, sare, cimbru, ienibahar,coriandru si zahar , la sfarsit sos de rosii si putina pasta de tomate. Dupa ce au fiert le dai la blendar pana devine ca un sos de maioneza , cand blendezi adaugi doi trei catei de usturoi decat pentru damf ,deci sa nu predomine usturoiul,vezi ca este un sos dulceag ca cel de mazare.Il adaugi peste stiuca si mai dai in clocot pana se unifica gusturile. La sfarsit , pofta buna si un pahar cu vin rosu ( nu incerca sa ma contrazici cu vinul ) pentru ca cel rosu se potriveste la acest fel de mancare

Liviule, ceva de post ? :)

• Like 2
Postat

Liviule, ceva de post ? :)

pestele este de post,tocanita de ciuperci,vinete,mazare,fasole,chiftelute de cartofi,chiftelute de dovlecei,fasole verde ,praz cu masline, sunt o multime

• Like 9
  • Minus 4
  • Telefon: 0725653656
  • Telefon: 0725653656
Postat

pestele este de post,tocanita de ciuperci,vinete,mazare,fasole,chiftelute de cartofi,chiftelute de dovlecei,fasole verde ,praz cu masline, sunt o multime

Dupa ce religie este pestele de post? 😂😂😂😂

• Like 12
  • Minus 1

Postat

Dupa ce religie este pestele de post?

in perioada asta este voie sa mananci  :kiss3

• Like 8
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...