picon Reputație: 1046 Postat August 30, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 30, 2018 Imi este o foame de as manca si eu doi mici :laugh2 :laugh2 PS. Poate nu vad bine ca's prea obosit....pe farfurie sunt 4 mici cruzi, dar pe gratar sunt la facut cam 5 :)) unul este musafir ?? :))) PPS... nu vreau mici, am glumit, vreau ceva ...dulce :laugh2 Ppps. Delia, trebuie sa ne iei pe amandoi :laugh2 :laugh2 O.Ești obosit? Se vede ca nu esti milionara :laugh2 . Nu ai nici macar un porumb pe gratarul ala.Ce vrei să insinuezi? 1
Administrator pisicuts Reputație: 114482 Postat August 30, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 30, 2018 ana sper ca stii sa faci si altceva in afara de gatit
keyser söze Reputație: -1833 Postat August 31, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 31, 2018 ana sper ca stii sa faci si altceva in afara de gatit... sa manance ce-a gatit? :laugh2 4 3
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2018 Postat Septembrie 1, 2018 ana sper ca stii sa faci si altceva in afara de gatit Gem (e) :laugh2 :laugh2 :laugh2 O. 2
miskin again above the mundane Reputație: 29 Postat Septembrie 1, 2018 Postat Septembrie 1, 2018 Andrei Paraschiv si Olyta... Ce tembeli, ba, Gogule. Ai de :) mea.
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 1, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 1, 2018 Iar a prins oligofrenu' wi-fi mocca!'aidepulamea! 1
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2018 Postat Septembrie 1, 2018 Galuște cu prune. 5
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 1, 2018 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 1, 2018 Galuște cu prune. Ma inseala poza, sau... par a fi prajite in ulei, precum gogosile? La noi in familie se faceau de obicei fierte in apa si date apoi prin pesmet cu zahar. Prajite nu-mi amintesc sa fi mancat vreodata. Oricum, bomba calorica sau nu, pentru mine e una din "comfort food"-urile preferate, cert ii ca la ora asta-mi ploua-n gura... :drool :drool :drool 2
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2018 Postat Septembrie 1, 2018 Sunt prăjite. Săptămâna viitoare fac poze de la A la Z să vezi că sunt diferențe față de rețeta clasica. Gandeste-te numai ce se întâmplă cu zahărul prin prăjire. Am aflat rețeta asta de vreo zece ani și de atunci le prefer așa. 2
Administrator pisicuts Reputație: 114482 Postat Septembrie 1, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 1, 2018 Ma inseala poza, sau... par a fi prajite in ulei, precum gogosile? La noi in familie se faceau de obicei fierte in apa si date apoi prin pesmet cu zahar. Prajite nu-mi amintesc sa fi mancat vreodata. Oricum, bomba calorica sau nu, pentru mine e una din "comfort food"-urile preferate, cert ii ca la ora asta-mi ploua-n gura... :drool :drool :drool ala se cheama Gomboti 4
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 1, 2018 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 1, 2018 ala se cheama Gomboti No shit / you don't say...! ;) (editez postul asta ca sa nu mai dau 2 reply-uri separate) - @ ana p. Daca nu uiti, te rog revino cu poze sau macar instructiuni/detalii, ca-i MUSAI sa incerc si io... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2018 Postat Septembrie 1, 2018 No shit / you don't say...! ;) (editez postul asta ca sa nu mai dau 2 reply-uri separate) - @ ana p. Daca nu uiti, te rog revino cu poze sau macar instructiuni/detalii, ca-i MUSAI sa incerc si io...știi că, fără poze(dovezi) nu se pune :))) 1
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 1, 2018 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 1, 2018 știi că, fără poze(dovezi) nu se pune :))) Nu-i vorba de dovezi; eu unu' am o "relatie de suflet" speciala cu galustele cu prune :) fac parte din categoria mancarurilor pe care daca mi le dai la discretie, ai liniste cu mine, nu-mi mai trebuie nimic altceva :laugh2 - ca atare, sunt curios de orice variatiune pe tema gombotzilor. De-aia am devenit foarte curios sa-ncerc si eu varianta asta prajita si vreau instructiuni cat mai detaliate... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2018 Postat Septembrie 1, 2018 Nu-i vorba de dovezi; eu unu' am o "relatie de suflet" speciala cu galustele cu prune :) fac parte din categoria mancarurilor pe care daca mi le dai la discretie, ai liniste cu mine, nu-mi mai trebuie nimic altceva :laugh2 - ca atare, sunt curios de orice variatiune pe tema gombotzilor. De-aia am devenit foarte curios sa-ncerc si eu varianta asta prajita si vreau instructiuni cat mai detaliate...Io, recunosc faptul că am o relație specială cu tzuyka dă prune făcută dă soacră-mea, azi m-am dat pă vin, că mâine plec înapoi spre București, sa apuc sa beau și vin :))))Mae și visinata, o încerc mâine, la masă, la 3 e ora de "cărel"Da' spor la experimente, îmi pari baeat dă treabă, da' dacă ajungi la beci, printr-o eroare birocratica :D, m-am scos. :))) 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 1, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 1, 2018 Ohhh noooo...Doamne...gomboti/galuste prajite ?! :slap2Pai Ano , le-ai facut bomba cu ceas ptr. propria ta sanatate .Dupa ce ca zaharul este mai nociv decat grasimile in declansarea unor boli , mai ales cele de inima , le-ai mai si tavalit prin ulei incins? Mai bine continua sa faci placinta cu mere ...ca arata mult mai bine :)
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2018 Postat Septembrie 2, 2018 Ohhh noooo...Doamne...gomboti/galuste prajite ?! :slap2 Pai Ano , le-ai facut bomba cu ceas ptr. propria ta sanatate .Dupa ce ca zaharul este mai nociv decat grasimile in declansarea unor boli , mai ales cele de inima , le-ai mai si tavalit prin ulei incins? Mai bine continua sa faci placinta cu mere ...ca arata mult mai bine :) Sunt ingrijorata ca esti ingrijorat in conditiile in care de-a lungul timpului ti-ai aratat dragostea fata de mine de numa-numa. Ia-ti un minut si gandeste-te ce poti face pentru tine, pentru familia ta in conditiile in care sambata seara tu esti aici dandu-mi mie lectii, spunandu-mi cum sa gatesc, ce sa gatesc si mai ales ce sa mananc. Dabija e mic copil pe langa tine! 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 2, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 2, 2018 Sunt ingrijorata ca esti ingrijorat in conditiile in care de-a lungul timpului ti-ai aratat dragostea fata de mine de numa-numa. Ia-ti un minut si gandeste-te ce poti face pentru tine, pentru familia ta in conditiile in care sambata seara tu esti aici dandu-mi mie lectii, spunandu-mi cum sa gatesc, ce sa gatesc si mai ales ce sa mananc. Dabija e mic copil pe langa tine! Am ajuns in punctul in care imi pot permite sa am disponibilitate ptr. orice (deci , suficiente minute) , fara a afecta cu ceva celelalte atributii si responsabilitati zilnice , nu doar cele familiare Nici macar o mica vizita pe aici , chiar si ptr. a ma delecta si amuza sau a aduce o critica , nu ma impiedica/sufoca cu absolut nimic . Nu stiu la altii cum este , dar in cazul meu anumite prioritati nu se intrepatrund cu altele mai putin importante si nici nu este necesara prea multa cumpanire .
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2018 Postat Septembrie 2, 2018 Am ajuns in punctul in care imi pot permite sa am disponibilitate ptr. orice (deci , suficiente minute) , fara a afecta cu ceva celelalte atributii si responsabilitati zilnice , nu doar cele familiare Nici macar o mica vizita pe aici , chiar si ptr. a ma delecta si amuza sau a aduce o critica , nu ma impiedica/sufoca cu absolut nimic . Nu stiu la altii cum este , dar in cazul meu anumite prioritati nu se intrepatrund cu altele mai putin importante si nici nu este necesara prea multa cumpanire . Asta inseamna sa fii mafiot, zic. :) O. 3
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2018 Postat Septembrie 2, 2018 On topic, ca sa zic asa.Un gratar " ca la carte", de milionar. ( in lei vechi, zic). O. 5
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 2, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 2, 2018 Am ajuns in punctul in care imi pot permite sa am disponibilitate ptr. orice (deci , suficiente minute) , fara a afecta cu ceva celelalte atributii si responsabilitati zilnice , nu doar cele familiare Nici macar o mica vizita pe aici , chiar si ptr. a ma delecta si amuza sau a aduce o critica , nu ma impiedica/sufoca cu absolut nimic .Nu stiu la altii cum este , dar in cazul meu anumite prioritati nu se intrepatrund cu altele mai putin importante si nici nu este necesara prea multa cumpanire . Ai ajuns în punctul în care nimic nu te mai poate salva. 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2018 Postat Septembrie 2, 2018 On topic, ca sa zic asa.Un gratar " ca la carte", de milionar. ( in lei vechi, zic). https://nimfomane.com/forum/public/st yle_images/tctc91_luminous/attachicon.gif 20180901_194041.jpg O. Ce bine arata :)
miskin again above the mundane Reputație: 29 Postat Septembrie 2, 2018 Postat Septembrie 2, 2018 Da-i rumanului ceafa si carnati, il ai sclav pe vecie. Exemplu mai sus.
avpop Reputație: 40328 Postat Septembrie 2, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 2, 2018 On topic, ca sa zic asa.Un gratar " ca la carte", de milionar. ( in lei vechi, zic). 20180901_194041.jpg O.Asta e gratar de adevarat.Saraciilor! 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 2, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 2, 2018 Asta e gratar de adevarat.Saraciilor! Rau o duce BOR-ul parinte =))
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 2, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 2, 2018 Da-i rumanului ceafa si carnati, il ai sclav pe vecie. Exemplu mai sus.Ai mâncat ceva azi, prăpăditule? 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum