Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Imi este o foame de as manca si eu doi mici  :laugh2  :laugh2

PS.  Poate nu vad bine ca's prea obosit....pe farfurie sunt 4 mici cruzi, dar pe gratar sunt la facut cam 5 :))  unul este musafir ?? :)))

PPS... nu vreau mici, am glumit, vreau ceva ...dulce  :laugh2 

Ppps. Delia, trebuie sa ne iei pe amandoi   :laugh2  :laugh2 

O.

Ești obosit?

Se vede ca nu esti milionara :laugh2 . Nu ai nici macar un porumb pe gratarul ala.

Ce vrei să insinuezi?
  • Minus 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

ana sper ca stii sa faci si altceva in afara de gatit

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0
Postat

ana sper ca stii sa faci si altceva in afara de gatit

Gem (e)  :laugh2  :laugh2  :laugh2

O.

• Like 2
Postat

Iar a prins oligofrenu' wi-fi mocca!

'aidepulamea!

• Minus 1
Vizitator ana paraschiv
Postat

Galuște cu prune.

post-224146-0-75770400-1535803177_thumb.jpg

• Like 5
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Galuște cu prune.

Ma inseala poza, sau... par a fi prajite in ulei, precum gogosile? La noi in familie se faceau de obicei fierte in apa si date apoi prin pesmet cu zahar. Prajite nu-mi amintesc sa fi mancat vreodata.

Oricum, bomba calorica sau nu, pentru mine e una din "comfort food"-urile preferate, cert ii ca la ora asta-mi ploua-n gura... :drool :drool :drool

• Like 2
Vizitator ana paraschiv
Postat

Sunt prăjite. Săptămâna viitoare fac poze de la A la Z să vezi că sunt diferențe față de rețeta clasica. Gandeste-te numai ce se întâmplă cu zahărul prin prăjire. Am aflat rețeta asta de vreo zece ani și de atunci le prefer așa.

• Like 2
  • Administrator
Postat

Ma inseala poza, sau... par a fi prajite in ulei, precum gogosile? La noi in familie se faceau de obicei fierte in apa si date apoi prin pesmet cu zahar. Prajite nu-mi amintesc sa fi mancat vreodata.

Oricum, bomba calorica sau nu, pentru mine e una din "comfort food"-urile preferate, cert ii ca la ora asta-mi ploua-n gura... :drool :drool :drool

ala se cheama Gomboti

• Like 4

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

ala se cheama Gomboti

No shit / you don't say...! ;)

(editez postul asta ca sa nu mai dau 2 reply-uri separate) - @ ana p. Daca nu uiti, te rog revino cu poze sau macar instructiuni/detalii, ca-i MUSAI sa incerc si io...

• Like 1
Vizitator
Postat

No shit / you don't say...! ;)

(editez postul asta ca sa nu mai dau 2 reply-uri separate) - @ ana p. Daca nu uiti, te rog revino cu poze sau macar instructiuni/detalii, ca-i MUSAI sa incerc si io...

știi că, fără poze(dovezi) nu se pune :)))
  • Like 1
Postat

știi că, fără poze(dovezi) nu se pune :)))

Nu-i vorba de dovezi; eu unu' am o "relatie de suflet" speciala cu galustele cu prune :) fac parte din categoria mancarurilor pe care daca mi le dai la discretie, ai liniste cu mine, nu-mi mai trebuie nimic altceva :laugh2 - ca atare, sunt curios de orice variatiune pe tema gombotzilor. De-aia am devenit foarte curios sa-ncerc si eu varianta asta prajita si vreau instructiuni cat mai detaliate...

• Like 1
Vizitator
Postat

Nu-i vorba de dovezi; eu unu' am o "relatie de suflet" speciala cu galustele cu prune :) fac parte din categoria mancarurilor pe care daca mi le dai la discretie, ai liniste cu mine, nu-mi mai trebuie nimic altceva :laugh2 - ca atare, sunt curios de orice variatiune pe tema gombotzilor. De-aia am devenit foarte curios sa-ncerc si eu varianta asta prajita si vreau instructiuni cat mai detaliate...

Io, recunosc faptul că am o relație specială cu tzuyka dă prune făcută dă soacră-mea, azi m-am dat pă vin, că mâine plec înapoi spre București, sa apuc sa beau și vin :))))

Mae și visinata, o încerc mâine, la masă, la 3 e ora de "cărel"

Da' spor la experimente, îmi pari baeat dă treabă, da' dacă ajungi la beci, printr-o eroare birocratica :D, m-am scos. :)))

• Like 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ohhh noooo...Doamne...gomboti/galuste prajite ?! :slap2

Pai Ano ,  le-ai facut bomba cu ceas ptr. propria ta sanatate .Dupa ce ca zaharul este mai nociv decat grasimile in declansarea unor boli , mai ales cele de inima , le-ai mai si tavalit prin ulei incins?

Mai bine continua sa faci  placinta cu mere ...ca arata mult mai bine :)

Vizitator ana paraschiv
Postat

Ohhh noooo...Doamne...gomboti/galuste prajite ?! :slap2

Pai Ano ,  le-ai facut bomba cu ceas ptr. propria ta sanatate .Dupa ce ca zaharul este mai nociv decat grasimile in declansarea unor boli , mai ales cele de inima , le-ai mai si tavalit prin ulei incins?

Mai bine continua sa faci  placinta cu mere ...ca arata mult mai bine :)

Sunt ingrijorata ca esti ingrijorat in conditiile in care de-a lungul timpului ti-ai aratat dragostea fata de mine de numa-numa.

Ia-ti  un minut si gandeste-te ce poti face pentru tine, pentru familia ta in conditiile in care sambata seara tu esti aici dandu-mi mie lectii, spunandu-mi cum sa gatesc, ce sa gatesc si  mai ales ce sa mananc. Dabija e mic copil pe langa tine! 

• Like 2
Postat

Sunt ingrijorata ca esti ingrijorat in conditiile in care de-a lungul timpului ti-ai aratat dragostea fata de mine de numa-numa.

Ia-ti  un minut si gandeste-te ce poti face pentru tine, pentru familia ta in conditiile in care sambata seara tu esti aici dandu-mi mie lectii, spunandu-mi cum sa gatesc, ce sa gatesc si  mai ales ce sa mananc. Dabija e mic copil pe langa tine! 

Am ajuns in punctul  in care imi pot permite sa am disponibilitate ptr. orice (deci , suficiente minute) , fara a afecta cu ceva celelalte atributii si responsabilitati zilnice , nu doar cele familiare   

Nici  macar o mica vizita pe aici , chiar si ptr. a ma delecta si amuza sau a aduce o  critica , nu ma impiedica/sufoca cu absolut nimic .

Nu stiu la altii cum este , dar in cazul meu anumite  prioritati nu se intrepatrund cu altele mai putin importante si nici nu este necesara prea multa cumpanire .

Vizitator ana paraschiv
Postat

Am ajuns in punctul  in care imi pot permite sa am disponibilitate ptr. orice (deci , suficiente minute) , fara a afecta cu ceva celelalte atributii si responsabilitati zilnice , nu doar cele familiare   

Nici  macar o mica vizita pe aici , chiar si ptr. a ma delecta si amuza sau a aduce o  critica , nu ma impiedica/sufoca cu absolut nimic .

Nu stiu la altii cum este , dar in cazul meu anumite  prioritati nu se intrepatrund cu altele mai putin importante si nici nu este necesara prea multa cumpanire .

Asta inseamna sa fii mafiot, zic. :)

O.

• Like 3
Vizitator ana paraschiv
Postat

On topic, ca sa zic asa.

Un gratar " ca la carte", de milionar. ( in lei vechi, zic).

post-224146-0-22942200-1535887679_thumb.jpg

O.

• Like 5
Postat

Am ajuns in punctul in care imi pot permite sa am disponibilitate ptr. orice (deci , suficiente minute) , fara a afecta cu ceva celelalte atributii si responsabilitati zilnice , nu doar cele familiare

Nici macar o mica vizita pe aici , chiar si ptr. a ma delecta si amuza sau a aduce o critica , nu ma impiedica/sufoca cu absolut nimic .

Nu stiu la altii cum este , dar in cazul meu anumite prioritati nu se intrepatrund cu altele mai putin importante si nici nu este necesara prea multa cumpanire .

Ai ajuns în punctul în care nimic nu te mai poate salva.
  • Like 1
  • Minus 1
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

On topic, ca sa zic asa.

Un gratar " ca la carte", de milionar. ( in lei vechi, zic).

attachicon.gif20180901_194041.jpg

O.

Asta e gratar de adevarat.

Saraciilor!

post-4015-0-45119500-1535895279_thumb.jpeg

• Like 2
  • Oras:Oriunde m-as afla
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Asta e gratar de adevarat.

Saraciilor!

Rau o duce BOR-ul parinte =))

Postat

Da-i rumanului ceafa si carnati, il ai sclav pe vecie.

Exemplu mai sus.

Ai mâncat ceva azi, prăpăditule? 

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...