Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

Postat

Tataie , esti prea prost ca sa-ti detaliez

Ptr. tine e de ras orice ar face omul , mai putin ce faci tu , ca iti pierzi timpul aiurea pe  un site de aproape 10 ani cu gogomaniile si intepaturile  , nerealizand practic nimic serios cu care sa poti sa te lauzi la modul concret , doar cu Recenziile mincinoase si facute pe lingereala prin diverse blide , de pe Nimfomane

Te multumeste faptul ca ai fost un nomenclaturist si ti-au aterizat toate degeaba, fara a face prea multe in viata asta , din comoditate , ca ai fost si ai avut permanent atitudine de atarnator .Pot sa pun pariu ca si la servici tot asa te-ai comportat , timpul trece leafa merge , noi cu drag muncim , ca sa avem cat mai mult timp liber , nu de alta

Porumbii i-ai mancat copti, bineanteles pe gratar. Ai oprit ceva boabe pentru gaini? Cel mai important, ai strans cocenii?

• Like 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

I-am bagat la congelator si pe aceia . Am cumparat cu 50 de bani si-i vand la iarna cu minim 5 lei (cota 1 la 10 , nici banca nu-ti ofera prin dobanzile practicate asemenea castig ...lol )

Ete plm ca am ajuns sa smecheresc si o clona cum se produc banii si din piatra seaca , daca tot ai anumite oportunitati , in timp ce altii continua sa scarme (precum gaina amintita) in pamant poate dau de-o comoara ase pe nepusa masa

Da , bahhh , e bataie la iarna si pe aceia , ca doar nu sunt eu singurul om de pe planeta care mananca porumb copt/fiert , nu te mai ranji ca prostu'  celalalt

• Like 1
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

I-am bagat la congelator si pe aceia . Am cumparat cu 50 de bani si-i vand la iarna cu minim 5 lei (cota 1 la 10 , nici banca nu-ti ofera prin dobanzile practicate asemenea castig ...lol )

Ete plm ca am ajuns sa smecheresc si o clona cum se produc banii si din piatra seaca , daca tot ai anumite oportunitati , in timp ce altii continua sa scarme (precum gaina amintita) in pamant poate dau de-o comoara ase pe nepusa masa

Da , bahhh , e bataie la iarna si pe aceia , ca doar nu sunt eu singurul om de pe planeta care mananca porumb copt/fiert , nu te mai ranji ca prostu'  celalalt

:clapp  :clapp  :clapp

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Tataie , esti prea prost ca sa-ti detaliez

Ptr. tine e de ras orice ar face omul , mai putin ce faci tu , ca iti pierzi timpul aiurea pe  un site de aproape 10 ani cu gogomaniile si intepaturile  , nerealizand practic nimic serios cu care sa poti sa te lauzi la modul concret , doar cu Recenziile mincinoase si facute pe lingereala prin diverse blide , de pe Nimfomane

Te multumeste faptul ca ai fost un nomenclaturist si ti-au aterizat toate degeaba, fara a face prea multe in viata asta , din comoditate , ca ai fost si ai avut permanent atitudine de atarnator .Pot sa pun pariu ca si la servici tot asa te-ai comportat , timpul trece leafa merge , noi cu drag muncim , ca sa avem cat mai mult timp liber , nu de alta

Marș, bă, mocofane! Habar nu ai ce vorbești și cu cine vorbești! Marș la cazan și fă zacusca aia pentru troc, că ești leșinat de foame!
  • Like 1
  • Minus 4
  • Membru Premium
  • Oras:București
Postat

Și când te gândești că sunt unii bărbați care nici macar mâncarea nu sunt in stare sa și-o încălzească!Darămite sa prepare ceva , chiar simplu.Felicitari celor care știu să gătească , indiferent ce !

• Like 8
  • Minus 6
  • Oras:fara
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/71016820_489187228477351_5281913839607087104_n.png?_nc_cat=105&_nc_oc=AQmkx_gxBej6I8JGr_8ma3vDFoE-8j_9hz8xU5ph3IyovY0oUzVqP9WEgejMo5y7CpryRWMWJwN8T5dvIW9Q7HhE&_nc_ht=scontent.fomr1-1.fna&oh=ccc90e792db2342fb2b243e95cdb13c7&oe=5DF39673 :laugh2

no , amu chiar ca am facut sarmale , multe si mici :laugh2

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/72716007_380000212878350_6655763750341050368_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_oc=AQlLPx_XikiP8ARNOB9YFG-HQjwF28PfZ9HMXR9CdB5A7BNeJLgY8OM6vN8dHtY9nCVYiInv5zM_Lq3qSgpyxjdF&_nc_ht=scontent.fomr1-1.fna&oh=73e0bbde3fb179bd1a54b6abb924f07d&oe=5E2B8F0F :yummy

chifteleee :yummy  :yummy

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/72434770_454180961859307_3089871529408724992_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_oc=AQlHhHS71htbZZfM7U0kNYbxZtwhcysN6rb42cyKfkNvP7ivGIDgEq3aQO2RG2f449mzBWyCw57R6kVnvHqcn6R1&_nc_ht=scontent.fomr1-1.fna&oh=26fcbcf312c537d72cb62348aa2d08db&oe=5E17E4B3

• Like 5
Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Nuuuuuuuu, fara sarmaleeee si parjoaleeee

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator mc hammer
Postat

Baga un ceai din petale de trandafiri si muguri de brad

• Minus 1
Vizitator mc hammer
Postat

Amandoi remarci de cacat, moldoveni prosti,puerili.

Esti complexat de moldoveni?

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Aicisea
Postat

Amandoi remarci de cacat, moldoveni prosti,puerili.

Iti meriti din plin pozitia de om batut crunt de soarta!

• Membru Premium
Postat

Esti complexat de moldoveni?

Moldova-i că o floare aleasa

• Like 4
  • Minus 4
Postat

M-ai dat cu pula in sus cu ce ai descoperit tu.Normal ca intru pe profil sa vad ce ai mai postat si de pe ce conturi.

Ba si inca o chestie, tu razi de mchammer, ca e cum e saracu si ca isi petrece viata pe forum,ca pensie alimentara, ca nevasta curva, dar tu ca stai sa urmaresti asa cum o faci, sa si votezi de pe alte conturi la concurs, sa iti dai si puncte de pe alte conturi ferite pe pidsadera?? Nu te gandesti ca lumea isi da seama cat de terminat esti?

• Like 1
Postat

M-ai dat cu pula in sus cu ce ai descoperit tu.Normal ca intru pe profil sa vad ce ai mai postat si de pe ce conturi.

Ba si inca o chestie, tu razi de mchammer, ca e cum e saracu si ca isi petrece viata pe forum,ca pensie alimentara, ca nevasta curva, dar tu ca stai sa urmaresti asa cum o faci, sa si votezi de pe alte conturi la concurs, sa iti dai si puncte de pe alte conturi ferite pe pidsadera?? Nu te gandesti ca lumea isi da seama cat de terminat esti?

De cand ti-ai cusut limba de anusul lui Picon, nici replicile tale nu mai sunt ce erau odata.

• Like 1
Postat

Bai pidsadera lasa-ne cu circul asta. 

emilcioran, vladimir192,cosmin451, wallmirror sunt clonele tale, vezi ca a zis motanul ca degeaba votezi cu ele, le baneaza cand inchide votul.

Te' dracu de moldovean

• Like 1
Postat

Da nu ma oftic bre, doar iti ziceam ca sa nu plangi in ziua aia.

Si mai da-te in pula mea de sclav ce esti ca nu vorbesc cu clonele, doar cu seful lor pidsadera.

Postat

Asta da afacere de mare patron, proprietar

de hotel și alte acareturi! Vinzi zacuscă la Obor, sau faci troc. Băăă, suntem în anul 2019 și tu faci troc, afaceristul lu' pește? Bine, la tine la țară, încă mai merge trocul: o târnă de porumb pentru una de cartofi, zacuscă pentru țuică etc.

Cum te dai tu singur de gol, mocofane!

Contractul de schimb (troc) este prevăzut în codul civil și este de actualitate. 

Contractul de schimb

Art. 1763

Noţiune

Schimbul este contractul prin care fiecare dintre părţi, denumite copermutanţi, transmite sau, după caz, se obligă să transmită un bun pentru a dobândi un altul.

În prezent, mari firme de software, construcții, imobiliare, finanțe uzitează contractul de schimb. Realitatea este străină, de cele mai multe ori, din păcate, persoanelor de vârsta a treia.

• Like 3
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
Postat

Mai gateste cineva pe bune?😠Era o sursa de inspiratie!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...