machucambo Reputație: -974 Postat Martie 4, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 4, 2017 zamă de salată, ceafă, cartofi si chec Zi drept, ce-ai avut în cap când ai "proiectat" checu' ăla? 1 2
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 4, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 4, 2017 Zi drept, ce-ai avut în cap când ai "proiectat" checu' ăla?ca s.ar putea sa nu.mi iasa, ca am ”umblat ” un pic la reteta 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 4, 2017 sa nu zici ca ai facut si "specialitate" italieneasca din pisica 11 15
man@work Reputație: -2083 Postat Martie 4, 2017 Oras:. Oras:. Postat Martie 4, 2017 zamă de salată, ceafă, cartofi si chec ai pus mastana in zeama de salata ?pardon, smantana 1
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 4, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 4, 2017 ai pus mastana in zeama de salata ?pardon, smantana lapte batut 2
man@work Reputație: -2083 Postat Martie 4, 2017 Oras:. Oras:. Postat Martie 4, 2017 aha,deci nu merge cu.. muraturi 1
operatie 1 operatie 2 Reputație: 3134 Postat Martie 4, 2017 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Martie 4, 2017 zamă de salată, ceafă, cartofi si chec Ce este aia ''zama de salata''? 2
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 4, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 4, 2017 Ce este aia ''zama de salata''? supa de salata verde 2
operatie 1 operatie 2 Reputație: 3134 Postat Martie 4, 2017 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Martie 4, 2017 supa de salata verde Ahaaa. Am priceput. Poate o sa incer si eu, sa mai raresc carnea in meniu. Dar am nevoie si de reteta. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 4, 2017 Postat Martie 4, 2017 Ceo fi gătit Troleibuzistu azi ? 5 17
picon Reputație: 1046 Postat Martie 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 4, 2017 Ceo fi gătit Troleibuzistu azi ?El nu gătește, doar fotează 3
thecat Reputație: 10279 Postat Martie 4, 2017 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Martie 4, 2017 Ciu(m)perci puse la marinat rapid, peste noapte - adica, informativ, bagat in oala urmatoarele: - aprox. 3-400g ciuperci (Shiitake + Champignon, in cazul de fata)- o ceapa potrivita si-un ardei mai mic (sau juma' dintr-unu' mai mare, preferabil rosu), tocate marunt- vreo 10-12 catei de usturoi, presati/tocati- vreun litru de apa, poate ceva mai putin- cateva linguri de ulei de masline, vreo 2-3 lingurite de otet de care se gaseste (pe-ala de orez am pus mana amu', din viteza)- sare, piper, o frunza de dafin, oleaca de oregano, un varf de cutit de boia, inca unu' de coriandru... cam atata, daca n-oi fi uitat ceva. Pus totu' pe aragaz,, dat un clocot scurt, lasat la racit, bagat la frigider peste noapte. Dimineata am de gand sa le folosesc ca sa fut gatesc o salata de zile mari... 14
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Martie 5, 2017 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Martie 5, 2017 13 5
cassy Reputație: 16361 Postat Martie 5, 2017 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Martie 5, 2017 Ciorba( bors) din coaste de miel si fasole uscata cu ciolan afumat. Am scos ultima punga de vinete din congelator , pana in luna august nu mai mancam asa ceva.Ioi, Ana, asta da clatit ochi, pur si simplu ador carnea de miel. Sa mai zic ca chiar ieri am zis colegelor de camera ca o sa fac salata de vinete cand ajung acasa ? 😠7
obsedatul Reputație: -2024 Postat Martie 5, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Martie 5, 2017 Asa sa-ti ajute Domnu'! 6 1
thecat Reputație: 10279 Postat Martie 5, 2017 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Martie 5, 2017 Pentru cei ce din cand in cand mai mananca de post - sau carora le solicita unii si altii din famelie sa gateasca ceva de post... Se pun la muiat in apa niste alune de caju, preferabil peste noapte, se scurg, se baga-n blender si se adauga (dupa ce se porneste blenderu'), progresiv, apa, putin ulei de masline, putina sare si niste zeama de lamaie. Rezulta ceva bun, undeva intre smantana si maioneza, oricum se gusta frecvent si te opresti cand a ajuns la gustul si consistenta ce-ti plac (sau cand constati ca s-o golit cana) Daca, totusi, o mai ramas ceva pe fund, se toarna peste ciupercile extrase din marinata de aseara, eventual mai toci ceva usturoi sau verdeata, si voila... ditamai salata. 7
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 5, 2017 Postat Martie 5, 2017 Pentru cei ce din cand in cand mai mananca de post - sau carora le solicita unii si altii din famelie sa gateasca ceva de post... Se pun la muiat in apa niste alune de caju, preferabil peste noapte, se scurg, se baga-n blender si se adauga (dupa ce se porneste blenderu'), progresiv, apa, putin ulei de masline, putina sare si niste zeama de lamaie. Rezulta ceva bun, undeva intre smantana si maioneza, oricum se gusta frecvent si te opresti cand a ajuns la gustul si consistenta ce-ti plac (sau cand constati ca s-o golit cana) Daca, totusi, o mai ramas ceva pe fund, se toarna peste ciupercile extrase din marinata de aseara, eventual mai toci ceva usturoi sau verdeata, si voila... ditamai salata. IMGP6036-2.jpgDeci... :yummy 2
man@work Reputație: -2083 Postat Martie 5, 2017 Oras:. Oras:. Postat Martie 5, 2017 slaninuta n'aveti ? ca-mi fuge.. okiu'https://www.healthunits.com/wp-content/uploads/2016/10/giphy-eyes.gif 3 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 5, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Martie 5, 2017 https://scontent.fotp3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/16387154_408422666159317_8210117756098643637_n.jpg?oh=c030ffcacc94090a53e9ecb690f9b14a&oe=5926C389 9 2
operatie 1 operatie 2 Reputație: 3134 Postat Martie 5, 2017 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Martie 5, 2017 7
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Martie 6, 2017 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Martie 6, 2017 In lipsa de idei am "trantit" o pizza 15 5
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 7, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 7, 2017 rulada de chiftea mere cu foietaj si ”nu stiu ce” din resturi de foietaj si ceva de prin frigider <_< 14 20
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Martie 7, 2017 Postat Martie 7, 2017 rulada de chiftea mere cu foietaj si ”nu stiu ce” din resturi de foietaj si ceva de prin frigider <_<Foetajul e de la Linco? 4 2
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 7, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 7, 2017 Foetajul e de la Linco? nu, morarita.no ca n.am vazut BINGO 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum