justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 22, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Iunie 22, 2015 nu am vazut poza cu ciorba ta...da-mi un link.aici la pag 7 pana at asta ii ciorba de suBURTA 8
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 22, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iunie 22, 2015 Cheesecake cu căpşuni Reţeta inspirată de asta de-aici, cu câteva modificări:- biscuiţii au fost normali, de-ăia ieftini (deşi aveam în dulap şi digestivi de care cere ziceau ăia acolo, dar nu i-am vazut)... şi nu i-am mărunţit cu sucitorul, ci la robot (deh, time is money);- soft cheese, din părţi; no las' că or fo' bune şi 2 caserole de mascarpone de la Lidl ce zăceau prin frigider;- double cream my a$$ - am făcut io oleacă de frişcă frecând cu mixeru' nişte smântână grasă cu un pic de zahăr... Mâine pwla bucătăreală, că-s plecat în deplasare toată ziua; oi mânca ori la restaurant, ori din brişcă... 7
rick.the.dick Reputație: 233 Postat Iunie 22, 2015 Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Postat Iunie 22, 2015 aici la pag 7 pana at asta ii ciorba de suBURTA Am vazut....arata delicios,cand ma inviti la cina?
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 22, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 22, 2015 Ieste vreo iescortă care vrea s-o pună de-o ciorbă cu mine?
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 23, 2015 Nu bre, că sunt ocupate cu fasolea mea! 4 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2015 Postat Iunie 23, 2015 ceva mai nou ... '' mititei la frapiera ''.... )))https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/11061284_889804751055671_9207383642581602201_n.jpg?oh=30b9a1634b61bdb947428b870b00028e&oe=55E923B0 stii foarte bine ca mie doar la roaba imi plac 2
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iunie 23, 2015 chisalita de visine http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/29033_visinejps.jpg 5
dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 23, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iunie 23, 2015 Mi-e dor de-o galeata de mici si-un butoi de bere 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 23, 2015 Ești în Ramadan.
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 23, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Iunie 23, 2015 stii foarte bine ca mie doar la roaba imi plac varianta corecta ii asa o roaba de mici o lopata de mustar si un cuptor de pita(paine) 8
dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 23, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iunie 23, 2015 Ești în Ramadan. Rasuceste cutitu-n rana...halal moaste esti tu. 3
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iunie 23, 2015 Rasuceste cutitu-n rana...halal moaste esti tu.daca e halal e bine, inseamna ca nu e porc 3
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 23, 2015 Rasuceste cutitu-n rana...halal moaste esti tu. Lasă frate, când vii pe aici, te invit la o găleată de mici și la un butoi de bere, să-ți treacă supărarea. Ok? 2 3
dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 23, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iunie 23, 2015 Lasă frate, când vii pe aici, te invit la o găleată de mici și la un butoi de bere, să-ți treacă supărarea. Ok? Ai gasit kryptonita...dar ma tin tare! Allahu' Akbar! 2
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 23, 2015 Inch' Allah! 1 3
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iunie 23, 2015 Inch' Allah!Allah Korusun
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iunie 23, 2015 Car Baro
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 23, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iunie 23, 2015 curcan chinuit 5 2
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iunie 23, 2015 curcan chinuit dupa cum arata pulpele cred ca era curca sau un pui de 3-4 luni
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 23, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iunie 23, 2015 dupa cum arata pulpele cred ca era curca sau un pui de 3-4 lunipe acolo!
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iunie 23, 2015 pe acolo! te-am prins, baga o poza in octombrie cu un curcan fezandat in vin de Murfatlar cu ierburi dobrogene
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iunie 23, 2015 obositå curcå
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 23, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iunie 23, 2015 tu ai nevoie de chestii din astea, nu de mancare http://1.1.1.3/bmi/nimfomane.com/forum/public/style_images/tctc91_luminous/attachicon.gifdownload.jpgLe-ai gatit tu cu laba ta???? Asta explica multe! Te rog, nu strica topicul, încearcă la fazan, acolo cred ca te incadrezi.
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 23, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iunie 23, 2015 obositå curcå Ce sa-i fac bro, a scos capul din cuptor si ti-a citit replicile.Bine ca nu le-a citit pe ale ăluia ... cum il chiama, pardon ... de ce il chiama!?
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 23, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 23, 2015 Salata de vinete fusion! : 3 #vineți medii1 ceapa rosie,marime medie,dar din aia la #maldăr(legătura),pentru ca-i tinerică,si pentru ca produce 'mai' putine arsuri,e mai vioaie unpicutz decat cea milf.2 garlic dogs,sa nu fie nici prea mari,nici prea mici,in between.25 ml de ulei de răsărită,eu am folosit Untdelemn? de la mamaie.Un slice de unt(ajuta la combaterea #arsuriicepui#Fo trei linguri de lapte #şierbinte(cica ia din amareala vinetelor care face rau la #hiere si ficat).Sare si Piper:eu am folosit un mix de sare direct din Himalaya ,cu vreo cateva tipuri de piper in it.Ce credeti,toate condimentele sunt bagate in aceasi mini raşnita,tare! Pentru maioneza: 1 galbenuş de ou75 ml de ulei,tot de răsarita,acelasi brand1 lingurita mustar,Dijon-ul nu merge,#avis francezilor. 1 lingura si jumatate de apa rece Deci a iesit ceva mirific,one would say mancare regala. So,s-au folosit 3 vinete medii,pentru aceasta reteta buclucasa.S-au ales(din piata,era sa zic viata),vinete moi(#molişoare),pufoase,care sa fie coapte sau spre.Am ales sa le coc pe grill-ul de aragaz(tigaie grill),cam 20 de minute cred,intorcandu-le pe toate partile pana s-au copt as fuck! Le-am pus deoparte,si le-am lasat sa se raceasca putin,dupa care le-am futut toata coaja de pe ele,le-am taiat #cozâli cu 'satârul de lemn',le-am bucațit in pătrățele de Milka sau Africana(cu acelasi satâr),dupa care le-am lasat la zvântat,vreo 2 ore?Ce am facut intre timp?Treaba!...M-am apucat de maioneză.Pentru maioneza am ales sa fierb un ou ,l-am pus intr-o mini oala,am adaugat apa rece,si apoi am pus totul pe foc.Din momentul in care apa incepe sa clocoteasca,se da drumu' la cronometru,exact pentru 8 minute,in felul acesta,galbenusul va iesi galben,si nu verde sau albastru. .Dupa ce oul a fiert,l-am pus in apa rece,iar dupa ce s-a racit(oul ),i-am zdrobit coaja,indepartat albusul,extras galbenusul...easy stuff.Am pus galnenusul intr-un castron,l-am sfaramat cu o lingura,si apoi am adugat acea lingura juma' de apa rece,si am fercat ca un disperat...am adaugat apoi din cei 75 de ml de ulei,doar 25,dar cum,firicele sau picaturi,sa se omogenizeze cat mai bine compozitia.Dupa ce am terminat de turnat uleiul,am adaugat lingurita de mustar,am luat lingura de lemn,si m-am apucat sa mestec iar,incontinuu(ca ceasu'),adaugand firicel sau picatura,restul de ulei ...rotiri,rotiri,rotiri,here's the mayo,a iesit buna,plecat cu ea spre frigider.Am mai stat apoi la o tigarE ,un chat,o nectarina si caisa,si m-am apucat de ceapa si usturoi.Am tocat marunt,marunt,foarte marunt, ceapa,si am pus-o intr-un bol mare de inox,am luat apoi usturoiul,tocat la fel de marunt,dar pus in #chiselniță,si chisat cu sare si putin ulei(din cei 25 de ml) pana s-a format o pasta,iar apoi l-am pus in castronul cu ceapa...am adaugat iarasi sare,ulei,am luat tocatorul,si am chisat(again),de data aceasta ceapa,impreuna cu pasta de usturoi.Cand cele doua ingrediente s-au combinat perfect,formand 'aproape' un fel de pasta,am adaugat slice-ul de unt,plus lingurele de lapte şierbinte,apoi cred ca am amestecat de vreo 5 ori (sau pana s-a topit untul),dupa care am lasat deoparte...aaa,am mai adaugat putina sare si piper(este bine sa adaugi sarea si piperul treptat,nu tot #odat.Trecuse vreo ora si 50 de min,si am decis sa iau vinetele de la stors,si sa le pun pe un cur de lemn...am luat same satâr,de lemn,si le-am tocat atat de 'rau',incat chiar le-am tocat destul de bine,pastă! ...le-am pus intr-un alt bol,si le-am 'frecat' cu sare si piper(follow the taste),si restul de ulei...vreo 5 minute,dupa care am luat castronul cu ceapa si usturoiul si le-am adaugat peste vinete...amestecat asa,pana sa se lege ingredientele.Am scos maioneza de la frigider,am adugat putin mai mult de jumatate, in compozitia de vinete(nu am pus-o toata,am preferat sa fie cat mai 'light',salata),am pus putina zeama de lamaie,de la un sfert de lamaie,putina sare si piper,si am amesetecat(la fel,sa se imbine gusturile).Pus folie peste bol,bagat in frigider,asteptat cam 5 ore...scos,pus pe farfurie,taiat niste rosii romanesti,coapte si zemoase,putina branza de oaie Veche, de Sibiu (merge si cea de capra),si Bum...bun,mie mi-a placut ...no başini dupa,no arsuri! ...ai vazut J? Asta-i! : 4 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum