cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2016 Filet de caprioara cu piure de cartofi. 2016-11-06 17.26.14.jpgsi sos brun :clapp cine l-a facut?
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Noiembrie 6, 2016 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Noiembrie 6, 2016 si sos brun :clapp cine l-a facut?Eu, ceapa, 1/2 pahar de merlot, un pic de ulei de masline, sosul din caprioara, niste morcovi, o lingura de gem de cirese negre, fiert bine totul, strecurat si ala e. 7 5
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 7, 2016 Filet de caprioara cu piure de cartofi. 2016-11-06 17.26.14.jpgNu ai citit Moartea căprioarei, este? 6 2
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Noiembrie 7, 2016 A citit-o si i s-a facut pofta. 2 1
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Noiembrie 7, 2016 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Noiembrie 7, 2016 Nu ai citit Moartea căprioarei, este? Dom' Picon ti-ai asumat rolul de lup moralist? Sa stii ca este cea mai cinstita carne pe care am mancat-o, e vanata de un amic cu arcul. Legal. Pentru ca pe aici nu mai sunt rapitori ca sa omoare caprioarele, sarcina revine vanatorilor... Lasand partea morala la o parte, imi place sa gust din cand in cand chestii care nu le gasesti frecvent: ren, strut, aligator, kudu, greieri .. Daca nu intra de buna voie dau cu vin... ps: acum n-au fost probleme, da' tot am dat cu vin 8 5
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 7, 2016 Dom' Picon ti-ai asumat rolul de lup moralist? Sa stii ca este cea mai cinstita carne pe care am mancat-o, e vanata de un amic cu arcul. Legal. Pentru ca pe aici nu mai sunt rapitori ca sa omoare caprioarele, sarcina revine vanatorilor... Lasand partea morala la o parte, imi place sa gust din cand in cand chestii care nu le gasesti frecvent: ren, strut, aligator, kudu, greieri .. Daca nu intra de buna voie dau cu vin... ps: acum n-au fost probleme, da' tot am dat cu vin2016-11-06 17.35.52.jpgȘtiu nene, și mie îmi place vânatul! Am glumit. 6 2
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Noiembrie 7, 2016 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Noiembrie 7, 2016 Știu nene, și mie îmi place vânatul! Am glumit. Stiu ca tu ai glumit, dar lumea pe aici e cam sensibila, nu vreau sa creada ca sunt un criminal fara inima. 5 5
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2016 Stiu ca tu ai glumit, dar lumea pe aici e cam sensibila, nu vreau sa creada ca sunt un criminal fara inima. Vorbim despre mancare ,nu au de ce sa fie' sensibili' decat din rautate 7 6
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Noiembrie 7, 2016 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Noiembrie 7, 2016 Vorbim despre mancare ,nu au de ce sa fie' sensibili' decat din rautate Eu stiu ca tu esti inscris pe forumul asta doar din octombrie dar nu-mi pari atat de naiv incat sa crezi ca pe aici sunt numai oameni sanatosi la cap... 4 5
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2016 Eu stiu ca tu esti inscris pe forumul asta doar din octombrie dar nu-mi pari atat de naiv incat sa crezi ca pe aici sunt numai oameni sanatosi la cap... eu sunt inscris de mult pe forum nu din octombrie dar aveam un alt nickname 8 6
iceteafootcinestie Reputație: -4 Postat Noiembrie 7, 2016 Postat Noiembrie 7, 2016 Vorbim despre mancare ,nu au de ce sa fie' sensibili' decat din rautateVomitați de pe-acum dacă vă vorbește acest ajutor de bucătăraș de ”mâncare”!El nu știe decât să prăjească guvizi stricați în ulei rânced și apoi să se spele cu uleiul pe cap, să nu-și piardă mirosul natural!
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2016 Vomitați de pe-acum dacă vă vorbește acest ajutor de bucătăraș de ”mâncare”!El nu știe decât să prăjească guvizi stricați în ulei rânced și apoi să se spele cu uleiul pe cap, să nu-și piardă mirosul natural! ia zi fetita mea spune tu aici ce stiu eu dragostea mea si dupa ce spui ia-ti medicamentele
iceteafootcinestie Reputație: -4 Postat Noiembrie 7, 2016 Postat Noiembrie 7, 2016 ia zi fetita mea spune tu aici ce stiu eu dragostea mea si dupa ce spui ia-ti medicamentelelivuță, ai și fantezii cu ”fetițe”, ai și apucături de **spam editat** bă, onanist bătrân și bolnav?! iar ai tras pe nas prea mult și-acu verși tot din tine?!
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2016 livuță, ai și fantezii cu ”fetițe”, ai și apucături de **spam editat** bă, onanist bătrân și bolnav?! iar ai tras pe nas prea mult și-acu verși tot din tine?! nu am iubirea mea stailinistita, nu esti tu obsesiva dupa mine nu vede toata lumea ca peste tot eu nu fac decat sa-ti raspund tie?
iceteafootcinestie Reputație: -4 Postat Noiembrie 7, 2016 Postat Noiembrie 7, 2016 nu am iubirea mea stailinistita, nu esti tu obsesiva dupa mine nu vede toata lumea ca peste tot eu nu fac decat sa-ti raspund tie?bă livuță, era cât pe ce să cred că ți-aduci aminte de vremurile în care îi dădeai limbi în cur și-n pizdă Anei Pauker!... citisem prima dată stalinistă în loc de ” stailinistita”! dar recitind aberația postată de tine, mi-am dat seama de greșeală... oricum, la gradul de tău de alzeheimer, nu mai ai cum să-ți amintești nici de vremurile când îți atârna și altceva între picioare, în afară de niște piei și zgârciuri fără niciun folos și de sonda cu punguța aferentă pentru colectarea pișatului...
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2016 bă livuță, era cât pe ce să cred că ți-aduci aminte de vremurile în care îi dădeai limbi în cur și-n pizdă Anei Pauker!... citisem prima dată stalinistă în loc de ” stailinistita”! dar recitind aberația postată de tine, mi-am dat seama de greșeală... oricum, la gradul de tău de alzeheimer, nu mai ai cum să-ți amintești nici de vremurile când îți atârna și altceva între picioare, în afară de niște piei și zgârciuri fără niciun folos și de sonda cu punguța aferentă pentru colectarea pișatului...ue cred ca era cat pe ce sa o sugi ,curva mica ce esti dar ce ai ? credeam ca nu mai esti obsedata de mine si nu mai am cum sa fac atatea postari
iceteafootcinestie Reputație: -4 Postat Noiembrie 7, 2016 Postat Noiembrie 7, 2016 ue cred ca era cat pe ce sa o sugi ,curva mica ce esti dar ce ai ? credeam ca nu mai esti obsedata de mine si nu mai am cum sa fac atatea postari livuță, pervers bătrân și bolnav, cheamă infirmiera să scoată plosca de sub tine și să-ți schimbe sonda din vezică, că ești galben rău de tot la față!
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2016 livuță, pervers bătrân și bolnav, cheamă infirmiera să scoată plosca de sub tine și să-ți schimbe sonda din vezică, că ești galben rău de tot la față! de ce obsesiva mea nu trebuie sa-ti dau si tie mancarica si suc ? treci si mananca si bea tu tot sa te faci mare
iceteafootcinestie Reputație: -4 Postat Noiembrie 7, 2016 Postat Noiembrie 7, 2016 de ce obsesiva mea nu trebuie sa-ti dau si tie mancarica si suc ? treci si mananca si bea tu tot sa te faci mare livuță, știi bine că miky77 și picon stau la coadă să-ți soarbă dejecțiile infecte, așa că nu mai scoate pe gura ta fetidă și alte dejecții, că sar ăia să te soarbă de tot! așa că dă-le păpica la sclavii tăi și ia-ți supradoza zilnică, să dormi liniștit!
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2016 livuță, știi bine că miky77 și picon stau la coadă să-ți soarbă dejecțiile infecte, așa că nu mai scoate pe gura ta fetidă și alte dejecții, că sar ăia să te soarbă de tot! așa că dă-le păpica la sclavii tăi și ia-ți supradoza zilnică, să dormi liniștit! stiu ca au spus sa-i las obsedatei alea mici curvei sa bea dejectiile din plosca
iceteafootcinestie Reputație: -4 Postat Noiembrie 7, 2016 Postat Noiembrie 7, 2016 stiu ca au spus sa-i las obsedatei alea mici curvei sa bea dejectiile din plosca păi a mai rămas ceva după ce au băut și mâncat ei tot?!
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2016 stiu ca au spus sa-i las obsedatei alea mici curvei sa bea dejectiile din plosca cu cat postezi mai mult cu atat sunt mai convins cine esti pentru ca nu ai cum sa nu spui cuvintele tale preferate , oricine citeste din urma v-a gasii la alte clone plus la contul principal cuvinte precum ; liviut,dejectii si nu mai am timp de enumarat ca trebuie sa-ti raspund pe alt topic 7 5
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2016 cu cat postezi mai mult cu atat sunt mai convins cine esti pentru ca nu ai cum sa nu spui cuvintele tale preferate , oricine citeste din urma v-a gasii la alte clone plus la contul principal cuvinte precum ; liviut,dejectii si nu mai am timp de enumarat ca trebuie sa-ti raspund pe alt topict-au lasat tie ca la cat esti de prost razi si daca ridic un deget
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2016 Postat Noiembrie 7, 2016 t-au lasat tie ca la cat esti de prost razi si daca ridic un degetEste suficient ca ai stricat atatea topice ,macar pe asta lasa-l "neatins" Este pacat de el .Multunesc 2
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2016 Este suficient ca ai stricat atatea topice ,macar pe asta lasa-l "neatins"Este pacat de el .Multunescnu eu am stricat eu nu am scris pe nici un topic ala scrie multumesc
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum