Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME


Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator alina2008
Reputație: 0
Postat

Aoleuuuuu ce tort ai ..........facut Alinuto!!!!! :yummy

:D :) e foarte bun :X

Vizitator alina2008
Reputație: 0
Postat

Ai voie doar o felie pe zi !

:)) eu le fac...altii le savureaza ;)

  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

up !!! pisicutz stiee....:))) meniu echilibrat de vară...:)))

post-3169-0-58037100-1435901715_thumb.jpg

  • Like 6
  • Minus 1
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

O supă de roșii, rece e nectar divin.

  • Like 1
  • Minus 3
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

:hihat

 

Am reinstalat uindosu' pulii și am mai câteva gherle. Ba nu recunoaște driverul de monitor, ba ...plm.... Trebuie să o iau de la cap, când am timp.

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Cum se face supa de rosii?

Repede ca arde tara!

 Simplu! Tai roșiile în 2 sau în 4, le pui la fiert în apă și când pielița începe să se desprindă, se stinge focul și într-un alt vas se trec roșiile prin separator. Zeama astfel obținută se varsă înapoi în primul va (oală), unde se mai dă un clocot. Se mai poate pune uMic de oeaz, sau fideluță, sau găluștele mici. Se servește caldă sau rece, cu pătrunjel tocat deasupra.

Poftă bună!

  • Like 4
  • Minus 3
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Simplu! Tai roșiile în 2 sau în 4, le pui la fiert în apă și când pielița începe să se desprindă, se stinge focul și într-un alt vas se trec roșiile prin separator. Zeama astfel obținută se varsă înapoi în primul va (oală), unde se mai dă un clocot. Se mai poate pune uMic de oeaz, sau fideluță, sau găluștele mici. Se servește caldă sau rece, cu pătrunjel tocat deasupra.

Poftă bună!

Baba mea o face și cu găluști...rece, e deliciul suprem ;)

 

Pun poze numaidecât, stai s-ajung acasă :)

  • Like 2
  • Minus 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Simplu! Tai roșiile în 2 sau în 4, le pui la fiert în apă și când pielița începe să se desprindă, se stinge focul și într-un alt vas se trec roșiile prin separator. Zeama astfel obținută se varsă înapoi în primul va (oală), unde se mai dă un clocot. Se mai poate pune uMic de oeaz, sau fideluță, sau găluștele mici. Se servește caldă sau rece, cu pătrunjel tocat deasupra.

Poftă bună!

Merci! Ma apuc numaidecit!

  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Baba mea o face și cu găluști...rece, e deliciul suprem ;)

 

Pun poze numaidecât, stai s-ajung acasă :)

plm, vaduva asa, ca de spital :(

 

pa une iesti?

  • Like 1
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

 Simplu! Tai roșiile în 2 sau în 4, le pui la fiert în apă și când pielița începe să se desprindă, se stinge focul și ...

 

... arunci in scarba putin unt (cat o nuca), niste busuioc (preferabil proaspat), o lingura de smantana, sare, piper, in timp ce bagi blenderu' prin zeama.

 

O servesti cu crutoane si-o mananci pe toata. Ai inteles?  :laugh2

  • Like 3
  • Minus 5
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

plm, vaduva asa, ca de spital :(

 

pa une iesti?

Iegzact acu' sunt în tocu' ușii, treg tragu', fac un duș...și fac poza la găluști :)

  • Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Iegzact acu' sunt în tocu' ușii, treg tragu', fac un duș...și fac poza la găluști :)

si oliviera neaparat

  • Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...