picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 20, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 20, 2015 Pizdulice. 3 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2015 Postat Septembrie 21, 2015 Nu!Cel mai frumos carfur e la Panti.............. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2015 Postat Septembrie 21, 2015 Pizdulice. am rupt sambata cateva bucati la un gratar si 2-3 pastrame udate cu vin din belsug ...Putini stiu gustul si aprecieaza pizdulicea 2 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2015 Postat Septembrie 21, 2015 am rupt sambata cateva bucati la un gratar si 2-3 pastrame udate cu vin din belsug ...Putini stiu gustul si aprecieaza pizdulicea era bio ? de regim ? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2015 Postat Septembrie 21, 2015 Mi-e pohta de un salau la gratar cu un Vin Alb de Dealurile Dobrogei... hmmm... cred ca bag o "excursie foto" pana la crama din Macin zilele astea ! :blushing2 :laugh2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2015 Postat Septembrie 21, 2015 era bio ? de regim ? nu era inca 00:00 3 4
cosmin r Reputație: -982 Postat Septembrie 21, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 21, 2015 Sambata seara tarziu, mi s-a facut o foame dupa tona de bere cursa pe gatlej in timpul zilei de as fi mancat si pesmeti uscati!Stiu ca e de porc sa mananci dupa orele 20, dar io am sarit peste regula si am mancat spre miez de noapte la ceas de taina.Aveam pusa la marinat o bucata de muschi de vita pentru duminca. Am scos-o si am aruncat-o intr-un vas de piatra, am perpelit-o un pic sa fie in sange, cum e ceamai buna, am trantit o salata verde cu ridichi negre si un dressing de mustar cu ou, zeama de lamaie si piper si am crapat tot! 1 3
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 21, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 21, 2015 Sambata seara tarziu, mi s-a facut o foame dupa tona de bere cursa pe gatlej in timpul zilei de as fi mancat si pesmeti uscati!Stiu ca e de porc sa mananci dupa orele 20, dar io am sarit peste regula si am mancat spre miez de noapte la ceas de taina.Aveam pusa la marinat o bucata de muschi de vita pentru duminca. Am scos-o si am aruncat-o intr-un vas de piatra, am perpelit-o un pic sa fie in sange, cum e ceamai buna, am trantit o salata verde cu ridichi negre si un dressing de mustar cu ou, zeama de lamaie si piper si am crapat tot! E de porc să mănânci vită ? Asta o insemna să fii mafiot ?
cosmin r Reputație: -982 Postat Septembrie 21, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 21, 2015 E de porc să mănânci vită ? Asta o insemna să fii mafiot ? N-ai fost atent la citit amice! E de porc sa mananci orice dupa orele 20:00 ziceam.
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 21, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 21, 2015 Dar e de vită să mănânci porc ? De ce porcu râmă şi râma nu porc ?
cosmin r Reputație: -982 Postat Septembrie 21, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 21, 2015 Dar e de vită să mănânci porc ? De ce porcu râmă şi râma nu porc ? Nu e pasarea ca porcu si nici rama ca mistretu'!Si ca sa revin la subiect, porcu e marfa dar ma mai feresc si eu de el uneori. Dar saptamana asta mi-am propus o portie buna de scaricica marinata cum stiu eu sa fac.PS: Daca nu exista Craciunul, porcul era cea mai fericita creatura de pe planeta asta. Pai sa aiba el orgasme de 30 minute? Hai ca asta e mult prea de porc!
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2015 Postat Septembrie 24, 2015 Hmmm...in seara aceeasta am gatit: CARTOFII CU SMANTANA SI BACON:INGREDIENTE:-6cartofi medii-1 pahar smantana-1 ou-3 rosii-1 ardei gras rosu-1 ceapa -ulei de masline-sare,piper negru-100 grame mozarellaPREPARARE: Se pun cartofii la fiert,se curata ceapa,ardeiul,rosiile si se marunteste baconul(eu l-am luat gata maruntit) si se pun la calit cu putin ulei! Dupa 15 minute se scot cartofii,se curata de coaja,legumele se asezoneaza cu putina sare si piper,urmand a se aseza in straturii in tava! Primul strat va fii din legume,urmand o parte din cartofii taiati felii,iar o parte legume,ultimul strat fiind alcatuit din cartofi! se amesteca smantana cu putina apa,si se adauga peste cartofi. Ultimii pasi sunt: Bate un ou,pune-l deasupra,se feliaza si mozarella,dupa care se da la cuptor,250 grade/20 de minute!Este absolut delicios! 11
vladizinho Reputație: -648 Postat Septembrie 24, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Septembrie 24, 2015 Hmmm...in seara aceeasta am gatit: CARTOFII CU SMANTANA SI BACON:INGREDIENTE:-6cartofi medii-1 pahar smantana-1 ou-3 rosii-1 ardei gras rosu-1 ceapa-ulei de masline-sare,piper negru-100 grame mozarellaPREPARARE:Se pun cartofii la fiert,se curata ceapa,ardeiul,rosiile si se marunteste baconul(eu l-am luat gata maruntit) si se pun la calit cu putin ulei!Dupa 15 minute se scot cartofii,se curata de coaja,legumele se asezoneaza cu putina sare si piper,urmand a se aseza in straturii in tava!Primul strat va fii din legume,urmand o parte din cartofii taiati felii,iar o parte legume,ultimul strat fiind alcatuit din cartofi!se amesteca smantana cu putina apa,si se adauga peste cartofi.Ultimii pasi sunt: Bate un ou,pune-l deasupra,se feliaza si mozarella,dupa care se da la cuptor,250 grade/20 de minute!Este absolut delicios! Nu am stat sa citesc, dar arata bine ce`ai facut tu acolo 2
koko1 Reputație: -341 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 26, 2015 Corynuto , daca tu ai facut asta ,esti tare fetito !Poti introduce si asta in meniu , si ce crezi ! o sa-ti vina clienti si pentru asa ceva .Eu unul te-as alege pe tine prima oara , dupa care m-as bucura de experienta si produsele tale culinare.Te pup ,,,,,,,,si baga tare. 2 8
vulturunegru Reputație: 27 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:IaD Oras:IaD Postat Septembrie 26, 2015 cola cu mentos 1
JackBlackTM Reputație: -371 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Postat Septembrie 26, 2015 Hmmm...in seara aceeasta am gatit: CARTOFII CU SMANTANA SI BACON:INGREDIENTE:-6cartofi medii-1 pahar smantana-1 ou-3 rosii-1 ardei gras rosu-1 ceapa-ulei de masline-sare,piper negru-100 grame mozarellaPREPARARE:Se pun cartofii la fiert,se curata ceapa,ardeiul,rosiile si se marunteste baconul(eu l-am luat gata maruntit) si se pun la calit cu putin ulei!Dupa 15 minute se scot cartofii,se curata de coaja,legumele se asezoneaza cu putina sare si piper,urmand a se aseza in straturii in tava!Primul strat va fii din legume,urmand o parte din cartofii taiati felii,iar o parte legume,ultimul strat fiind alcatuit din cartofi!se amesteca smantana cu putina apa,si se adauga peste cartofi.Ultimii pasi sunt: Bate un ou,pune-l deasupra,se feliaza si mozarella,dupa care se da la cuptor,250 grade/20 de minute!Este absolut delicios! Arata delicios! 1 5
Administrator pisicuts Reputație: 114464 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 26, 2015 Corynuto , daca tu ai facut asta ,esti tare fetito !Poti introduce si asta in meniu , si ce crezi ! o sa-ti vina clienti si pentru asa ceva .Eu unul te-as alege pe tine prima oara , dupa care m-as bucura de experienta si produsele tale culinare.Te pup ,,,,,,,,si baga tare. sustin ideeadoar sa adaugi in meniu si chiftele cu sos corina 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 26, 2015 sustin ideeadoar sa adaugi in meniu si chiftele cu sos corinaGateste bine... Ai lua-o de nevasta, nebunule! ) ))))
JackBlackTM Reputație: -371 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Postat Septembrie 26, 2015 Cica face si sarmale, si ciorba.. e buna de luat de nevasta 1 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2015 Postat Septembrie 26, 2015 Cica face si sarmale, si ciorba.. e buna de luat de nevasta pacat ca nu ti-am dat sa gustii din ciorbita facuta astazi!
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2015 Postat Septembrie 26, 2015 sustin ideeadoar sa adaugi in meniu si chiftele cu sos corinanu imi plac chifftelutele...
JackBlackTM Reputație: -371 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Postat Septembrie 26, 2015 pacat ca nu ti-am dat sa gustii din ciorbita facuta astazi! Pai chiar pacat! Oricum mirosea bine, asta pot sa confirm. Data viitoare 1 5
killbill13 Reputație: 8009 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Septembrie 26, 2015 Hmmm...in seara aceeasta am gatit: CARTOFII CU SMANTANA SI BACON:INGREDIENTE:-6cartofi medii-1 pahar smantana-1 ou-3 rosii-1 ardei gras rosu-1 ceapa-ulei de masline-sare,piper negru-100 grame mozarellaPREPARARE:Se pun cartofii la fiert,se curata ceapa,ardeiul,rosiile si se marunteste baconul(eu l-am luat gata maruntit) si se pun la calit cu putin ulei!Dupa 15 minute se scot cartofii,se curata de coaja,legumele se asezoneaza cu putina sare si piper,urmand a se aseza in straturii in tava!Primul strat va fii din legume,urmand o parte din cartofii taiati felii,iar o parte legume,ultimul strat fiind alcatuit din cartofi!se amesteca smantana cu putina apa,si se adauga peste cartofi.Ultimii pasi sunt: Bate un ou,pune-l deasupra,se feliaza si mozarella,dupa care se da la cuptor,250 grade/20 de minute!Este absolut delicios! pacat ca nu ti-am dat sa gustii din ciorbita facuta astazi! Gateste bine... Ai lua-o de nevasta, nebunule! ) )))) Cica face si sarmale, si ciorba.. e buna de luat de nevasta Gateste , arata bine, de nu stii daca s-o sau s-o rogi sa puna ceva in tigaie ......... de ce oare o fi trebuit sa amestecati aici cuvantul nevasta si sa nenorociti toata magia ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum