justlovee Reputație: 419 Postat Aprilie 17, 2020 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Aprilie 17, 2020 azi, friptura de porc cu sos de mustar.(maine iara tra” sa fac pasca , ca o inceput-o pruncu :jackass :slap2 )am fiert si șonca”/șunca , noroc ca am fiert un dărab de 3 kile ca altfel nu prindea ziua de Paște. :yummy :yummy 0 3 Link spre comentariu
Vizitator sabina10 Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2020 Partajează Postat Aprilie 17, 2020 Câteva, aleatoare și nepretențioase, din ultima vreme... Ficat de vițel la grătar + cartofi fierți și apoi rumeniți în tigaie:Vaaaaaiiii, unde comandăm? " Aleatoare și nepretențioase" , aoleuuu, nu vreau să le văd pe cele reușite atunci. Si le mai și povestești într-un mare fel!Si când te gândești că eram chiar mândră de "prestația" mea culinară până mi-am aruncat privirea pe aici. 20200412_204835-2.JPG 20200412_210759-2.JPG Mai o omletă...: IMGP4295-2.JPG Salată de varză murată, cu sare, piper, cimbru, ceapă și ulei de floare presat la rece: IMGP4339_i.jpg Mai câte-un pahar de moare (= zeamă) de varză murată (OK, asta nu se pune la "gătit", da' culoarea e prea demențială ca să n-o pozezi :))... IMGP4329_i.jpg Amu' am rumenit niște bucățele de pul(p)e de pui dezosate, și cu ele și alte minuni, e în desfășurare un fel de tocană la ceaun, ceva mai picantă că am făcut recent rost de Harissa (un fel de pastă de ardei care e tare iute dacă o mânci direct, așa ca bolundu', dar dacă pui cantități rezonabile în mâncăruri, dă o aromă tare faină IMHO...) IMGP4340_i.jpg IMGP4344_i.jpg IMGP4346_i.jpg Link spre comentariu
justlovee Reputație: 419 Postat Aprilie 17, 2020 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Aprilie 17, 2020 Câteva, aleatoare și nepretențioase, din ultima vreme... Ficat de vițel la grătar + cartofi fierți și apoi rumeniți în tigaie:Vaaaaaiiii, unde comandăm?" Aleatoare și nepretențioase" , aoleuuu, nu vreau să le văd pe cele reușite atunci. Si le mai și povestești într-un mare fel!Si când te gândești că eram chiar mândră de "prestația" mea culinară până mi-am aruncat privirea pe aici. 20200412_204835-2.JPG 20200412_210759-2.JPG Mai o omletă...: IMGP4295-2.JPG Salată de varză murată, cu sare, piper, cimbru, ceapă și ulei de floare presat la rece: IMGP4339_i.jpg Mai câte-un pahar de moare (= zeamă) de varză murată (OK, asta nu se pune la "gătit", da' culoarea e prea demențială ca să n-o pozezi :))... IMGP4329_i.jpg Amu' am rumenit niște bucățele de pul(p)e de pui dezosate, și cu ele și alte minuni, e în desfășurare un fel de tocană la ceaun, ceva mai picantă că am făcut recent rost de Harissa (un fel de pastă de ardei care e tare iute dacă o mânci direct, așa ca bolundu', dar dacă pui cantități rezonabile în mâncăruri, dă o aromă tare faină IMHO...) IMGP4340_i.jpg IMGP4344_i.jpg IMGP4346_i.jpg ce ai vrut sa postezi/scrii? Link spre comentariu
Vizitator sabina10 Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2020 Partajează Postat Aprilie 17, 2020 Câteva, aleatoare și nepretențioase, din ultima vreme... Ficat de vițel la grătar + cartofi fierți și apoi rumeniți în tigaie:Vaaaaaiiii, unde comandăm? " Aleatoare și nepretențioase" , aoleuuu, nu vreau să le văd pe cele reușite atunci. Si le mai și povestești într-un mare fel!Si când te gândești că eram chiar mândră de "prestația" mea culinară până mi-am aruncat privirea pe aici. 20200412_204835-2.JPG 20200412_210759-2.JPG Mai o omletă...: IMGP4295-2.JPG Salată de varză murată, cu sare, piper, cimbru, ceapă și ulei de floare presat la rece: IMGP4339_i.jpg Mai câte-un pahar de moare (= zeamă) de varză murată (OK, asta nu se pune la "gătit", da' culoarea e prea demențială ca să n-o pozezi :))... IMGP4329_i.jpg Amu' am rumenit niște bucățele de pul(p)e de pui dezosate, și cu ele și alte minuni, e în desfășurare un fel de tocană la ceaun, ceva mai picantă că am făcut recent rost de Harissa (un fel de pastă de ardei care e tare iute dacă o mânci direct, așa ca bolundu', dar dacă pui cantități rezonabile în mâncăruri, dă o aromă tare faină IMHO...) IMGP4340_i.jpg IMGP4344_i.jpg IMGP4346_i.jpgRevin, zapacită de ce ai postat Am refacut ce postasem!Era cam asa - Vaaaaaiiii, unde comandăm? " Aleatoare și nepretențioase", aoleuuu, nu vreau să le văd pe cele reușite atunci. Si le mai și povestești într- un mare fel!Si când te gândești că eram chiar mândră de "prestația" mea culinară până mi-am aruncat privirea pe aici. Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Aprilie 18, 2020 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Aprilie 18, 2020 S-aveți parte de Sărbători frumoase și să găsească Ăla-cu-urechi-mari resurse ca să vă aducă tot ce vă doriți... 6 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Aprilie 20, 2020 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Aprilie 20, 2020 Pana mea, în afară de vreo 2-3 inși care mai activăm pe topicu' ăsta, nu mai dă nimeni concursu'..? (da, știu, știu - ăla de belit p*** lu' ursu'...) Io, după o zi jumate de belit p adică na, să mă corectez - de relaxare, m-am plictisit.Așa că am fiert niște cârnați proaspeți în moare de varză... ... pe care, ulterior, i-am și rumenit puțin... ...și, ca să nu arunc zeama rămasă, am strecurat-o și am folosit-o la o ciorbă rapidă de varză murată.Așa, într-o oală mică - "limited edition", cât să fie câteva porții, pentru amatori.E în desfășurare amu'. În blide, nu știu dacă o mai sta la pozat (© Gabi) :) 2 Link spre comentariu
litiu ion Reputație: 37 Postat Aprilie 20, 2020 Oras:/ Oras:/ Partajează Postat Aprilie 20, 2020 Am citit si eu pe acest topic, putin mai mult decat a fost necesar cat sa-mi fac o impresie.Nu as fi vrut sa intervin dar nu-mi permite religia sa nu o fac. Ok, o sa fac eu pe prietenul "cel rau". Prietene thecat, tu chiar nu iti dai seama, sau faci asta intentionat sa enervezi pe cineva ? 1 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Aprilie 20, 2020 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Aprilie 20, 2020 Ok, o sa fac eu pe prietenul "cel rau". Prietene thecat, tu chiar nu iti dai seama, sau faci asta intentionat sa enervezi pe cineva ? Câtuși de puțin..! Ăștia dintre noi care-s mai vechi pe aici (you included ;)), teoretic ar trebui să fie obișnuiți cu ideea că io mi-s printre pacifiștii declarați (și - admittedly - probabil, ca atare, deseori plictisitori) ai forumului. Așadar, exclus să caut io să enervez pe unii sau alții. Mai degrabă... pl' lu' Brejnev, mi-am găsit și io câteva căi prin care să-mi ocup puținul timp liber... :) 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 21, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 21, 2020 Am mâncat cu toții mielu', cum ar veni. 1 2 Link spre comentariu
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2020 Partajează Postat Aprilie 21, 2020 Am mâncat cu toții mielu', cum ar veni. Mielu' nu se mananca, eu asa stiu :laugh2 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 21, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 21, 2020 Mielu' nu se mananca, eu asa stiu :laugh2Ba da, dar mai întâi se belește. 1 1 Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat Aprilie 22, 2020 Partajează Postat Aprilie 22, 2020 Ciorba de burta cu ciolan si leustean! Drăgălaşo, ciorba la fiert are o profundă semnificație: ți-a sunat ceasul biologic. Tu să-mi spui când e nunta, pentru că vreau să-mi prezinți toate domnişoarele de onoare. Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Aprilie 26, 2020 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Aprilie 26, 2020 Inspirat de ciorba de varză murată pe care-am schițat-o zilele trecute, am zis dom'le, ori la bal ori la spital, sau - în termeni tehnici - ori se rupe hamu', ori se kk calu' :) Așadar, m-am apucat din nou, la modul organizat (cu vreo două feluri de afumături și tot dichisu', cum s-ar zice pe aici), de un lucicoș / lucskos kaposzta - nu mă întrebați ce înseamnă literally că nu mă știu cu limba vecinilor, cert e că mi-era poftă, că n-am mai făcut cam de mult. De poze multe și detaliate nu prea am avut nici vreme, și gândești că nici dispoziția necesară... Bonus, o salată de fasole verde blanșată/opărită scurt, și amestecată cu un dressing de maioneză, iaurt, usturoi și verdețuri: #măkkpeeldeplating#gustucontează ;) 4 Link spre comentariu
justlovee Reputație: 419 Postat Mai 15, 2020 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Mai 15, 2020 sunteti la dieta? :350xie sa vad ca puneti niste poze, ca daca nu jar mancati. :laugh2 :laugh2 :sado :FIREdevil 2 Link spre comentariu
viorel_33 Reputație: 4 Postat Mai 15, 2020 Oras:Blegesti Oras:Blegesti Partajează Postat Mai 15, 2020 Cartofi prajiti! Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Mai 15, 2020 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Mai 15, 2020 sunteti la dieta? :350xie sa vad ca puneti niste poze, ca daca nu jar mancati. :laugh2 :laugh2 :sado :FIREdevil Poze îs, nu-i bai cu aia... doar că (1) nu-s cu nimic special, doar banalități - și (2) n-o prea fo' nici timp, nici prea mult chef de postat (din varii motive).Dar așa, la cerere, gândești că om putea rezolva oarece: Unele imagini n-au nevoie de explicații..: Cum ziceam și anterior, am făcut rost de ulei de floare presat la rece. Gustu' n-ai cum să-l redai prin poze, dar dacă nici culoarea asta nu-i apetisantă...... :) ...așa că am făcut (încă) o salată orientală... ...și mereu când fac din asta, fac în paralel și una asemănătoare, dar cu maioneză în loc de "oloi"... ..ș-apăi de aici încolo, din următoarele două poz(n)e, plus uMpic® de zahăr... deduceți voi ce-a ieșit :laugh2 7 Link spre comentariu
Vizitator sabina10 Reputație: 0 Postat Mai 16, 2020 Partajează Postat Mai 16, 2020 Poze îs, nu-i bai cu aia... doar că (1) nu-s cu nimic special, doar banalități - și (2) n-o prea fo' nici timp, nici prea mult chef de postat (din varii motive).Dar așa, la cerere, gândești că om putea rezolva oarece: Unele imagini n-au nevoie de explicații..: IMGP4503-1.JPG IMGP4497_i.jpg Cum ziceam și anterior, am făcut rost de ulei de floare presat la rece. Gustu' n-ai cum să-l redai prin poze, dar dacă nici culoarea asta nu-i apetisantă...... :) IMG_2955-2.JPG ...așa că am făcut (încă) o salată orientală... IMG_2960-2.JPG ...și mereu când fac din asta, fac în paralel și una asemănătoare, dar cu maioneză în loc de "oloi"... IMG_2951-2.JPG IMG_2966-2.JPG ..ș-apăi de aici încolo, din următoarele două poz(n)e, plus uMpic® de zahăr... deduceți voi ce-a ieșit :laugh2 IMG_2969-2.JPG IMGP4459-2.JPGAproape perfect!! Dacă erau și câteva cireșe, așa opțional, mă declaram cucerită.. gastronomic!😊☺ Link spre comentariu
miskinbkk Reputație: 343 Postat Mai 16, 2020 Partajează Postat Mai 16, 2020 Pozele lu' thecat parca sunt de prin anii 70. Link spre comentariu
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Mai 16, 2020 Partajează Postat Mai 16, 2020 Baga tu ceva serpi de prin Manila, facuti la proțap :laugh2 :laugh2Dar vezi sa fie pusi pe o farfurie de minim 1 stea. :laugh2A...sau sunt inchise bucatariile :laugh2 1 Link spre comentariu
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Mai 16, 2020 Partajează Postat Mai 16, 2020 Scuze, am confundat Urziceni cu Manila :laugh2 :laugh2 1 Link spre comentariu
risc12 Reputație: 57 Postat Mai 17, 2020 Partajează Postat Mai 17, 2020 Cartofi prajiti cu carnaciori picanti si salata. Link spre comentariu
justlovee Reputație: 419 Postat Mai 19, 2020 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Mai 19, 2020 răcituri si toroș( varza murata cu carne) :rax2 3 Link spre comentariu
Vizitator breakingbad Reputație: 0 Postat Mai 21, 2020 Partajează Postat Mai 21, 2020 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 22, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Mai 22, 2020 Imi e pofta de ceva gen Korean Noodles gasesc pe la vreun magazin ? 1 Link spre comentariu
unikum29 Reputație: 305 Postat Mai 30, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Mai 30, 2020 răcituri si toroș( varza murata cu carne) :rax2🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum