Sari la conținut

Banii. Ce crezi tu, SINCER, despre bani?

Postări Recomandate

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Am scris mana fara ghilimele  :rax2

Păi tocmai de asta mi-e teamă!  :slap2

Reputație: 1046
Postat

target-ul tau?

sau al Karlei??

ca n-am inteles...

Nici nu trebuie să înțelegi! 

• Oras:ici-colo
Postat

Frica poate fi stapanita, intr-adevar este doar la nivel subconstient. Ca este foarte greu, da, pentru ca psihicul fiecaruia dintre noi este diferit. Spre exemplu mie imi este o frica teribila de albine (pe la vreo 10 ani am fost intepat pe pleoapa, la 2 mm de globul ocular, probabil puteam sa-mi pierd vederea, daca intepatura era undeva pe globul ocular). In schimb nu-mi este frica de accidentele rutiere (trecut prin doua, provocate de terti, scapat cu bine din ambele), nu mi-e frica de apa, furtuna pe mare (trecut prin una, e drept nu foarte mare, gradul 4), nu mi-e frica de inaltime, zbor. Fiecare avem fricile noastre, depinde de foarte multi factori psihologici... Dar ca idee, asa este, frica poate fi stapanita ! Intr-adevar, este destul de greu, dar nu este imposibil.

si eu am o problema cu albinele (si viespile)...tot de mic.   problema reala (veninul lor imi afecteaza aproape tot corpul).

dar nu-mi e frica de ele :)  

in schimb, candva, demult, mi-am invins frica de inaltime...zburand :)

nu cu avionul, sau alt aparat sofisticat...ci cu deltaplanul simplu (fara motor).

dupa prima zi de antrenament, dupa ce am dat de 20 de ori de pamant...mi-a disparut orice frica de acest fel: de impact brutal cu orice tip de materie :)

Postat

Frica poate fi stapanita, intr-adevar este doar la nivel subconstient. Ca este foarte greu, da, pentru ca psihicul fiecaruia dintre noi este diferit. Spre exemplu mie imi este o frica teribila de albine (pe la vreo 10 ani am fost intepat pe pleoapa, la 2 mm de globul ocular, probabil puteam sa-mi pierd vederea, daca intepatura era undeva pe globul ocular). In schimb nu-mi este frica de accidentele rutiere (trecut prin doua, provocate de terti, scapat cu bine din ambele), nu mi-e frica de apa, furtuna pe mare (trecut prin una, e drept nu foarte mare, gradul 4), nu mi-e frica de inaltime, zbor. Fiecare avem fricile noastre, depinde de foarte multi factori psihologici... Dar ca idee, asa este, frica poate fi stapanita ! Intr-adevar, este destul de greu, dar nu este imposibil.

si eu am o problema cu albinele (si viespile)...tot de mic.   problema reala (veninul lor imi afecteaza aproape tot corpul).

dar nu-mi e frica de ele :)  

in schimb, candva, demult, mi-am invins frica de inaltime...zburand :)

nu cu avionul, sau alt aparat sofisticat...ci cu deltaplanul simplu (fara motor).

dupa prima zi de antrenament, dupa ce am dat de 20 de ori de pamant...mi-a disparut orice frica de acest fel: de impact brutal cu orice tip de materie :)

Postat

Banii fac pamantul sa se invarta asta e clar pentru toata lumea.Pe langa asta banii din punctul meu de vedere sunt cel mai mare dusman al omului.Sunt ca un drog legal muncesti pentru ei pana ajungi 'sclavul' lor.Stiu e bine sa ai bani ca sa iti poti satisface poftele sa ai un trai mai bun copii tai sa aiba de toate dar la un moment dat intervine lacomia si tot ce mai conteaza in momentul ala e numarul din cont.Dorind si mai multi bani majoritatea se implica in treburi 'murdare' pentru ca stiu ca muncind legal nu mai pot face fata fizic,psihic dorintelor propri.Fara sa se mai gandeasca la familie ei incet dar sigur isi vand si ultima ramasita din suflet banului.Banii ne distrug dar ce sa facem avem nevoie de ei asa ca spor la facut bani... :hihat  

scuza-ma...eu nu vad decat teama in ce spui si crezi tu:

- teama ca banii fac pamantul sa se invarta (si tu nu poti face nimic in acest sens, nu?);

- teama ca banii sunt cel mai mare dusman al omului (si tu nu poti face nimic in acest sens, nu?);

- teama ca banii sunt un drog si ajungi sclavul lor (si tu nu poti face nimic in acest sens, nu?);

- teama de lacomie (si tu nu poti face nimic in acest sens, nu?);

- teama ca muncind legal nu poti face fatza fizic, psihic, dorintelor proprii (si tu nu poti face nimic in acest sens, nu?);

- teama ca iti vinzi si ultima ramasita de/din suflet (si tu nu poti face nimic in acest sens, nu?);

- teama ca banii ne distrug, dar avem nevoie de ei (si tu nu poti face nimic in acest sens, nu?).

imi dau si eu cu parerea, sa stii...nu sunt in niciun caz mai presus de tine.

:hihat

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

fara nicio gluma mi-am rasturnat caserola de capsuni citind asta :))))

Ei na?

Când îți scapi gura și în căpșuna mea? :)))) :D

Postat

Si bomboanele mele???

Găsești la Unirii. =))))

P.S.: Vin bre cu ele, dar am și o viață pe lângă forum. Plus multe alte priorități. ;)

Postat

Zgarcitule :rax2

P.S am luat de la Victoriei

Am observat! :)

Hahahhaha =))))

• Oras:Wasluy
Postat

Ceva idei de afaceri cu o investitie de 150.000 de euro (spagaile nu sunt incluse)?

te faci Senior Partner la Pisicuts

Postat

Prea riscant pentru gusturile mele, plus ca in cel mult o luna dau drumul jucariei mele in Spania.

da ce in Espana nu e fete ?

• Oras:aicisha
Postat

Ceva idei de afaceri cu o investitie de 150.000 de euro (spagaile nu sunt incluse)?

Cumperi cateva hectare de teren intr-o zona frumoasa (preferabil munte, e frumos tot anul). Plantezi copaci si ingradesti. Ridici cabanute din lemn si faci un site international cu poze. Colaborezi cu 10-20 fete alese pe spranceana si declari "open" pt turismul sexual. Cateva valuri de straini si-ti intorci investitia, plus ca si romanii se vor buluci pt "team building", traininguri si deplasari de munca. Anagajeaza-le ca maseuze, vezi tu cu un avocat. Organizezi petreceri bedesemiste, orgii in natura (parca-l si aud pe obiectiv cum deja suna sa-si faca rezervare), yoga sessions outdoors.

E greu pana cand prima petrecere/activitate de succes are loc, apoi vei face rezervarile dificile si membrii vor fi "gradati" - un fel de culori a la pisicuts. Ponei, caprioare si garduri care sa ascunda tot ce se intampla acolo. Coroanele copacilor vor masca activitatile de ochi curiosi.

Ca si nume recomand: Eden.

Intim, frumos, igienic si consensual :) - asta poate fi si motto.

Bafta!

ps: in off-season poti sa adaugi un soi de tabara pt copii sau s-o transformi in organizatie non-profit" pt tineri alcoolici si sa tii aceleasi fete angajate voluntar.

Postat

Cumperi cateva hectare de teren intr-o zona frumoasa (preferabil munte, e frumos tot anul). Plantezi copaci si ingradesti. Ridici cabanute din lemn si faci un site international cu poze. Colaborezi cu 10-20 fete alese pe spranceana si declari "open" pt turismul sexual. Cateva valuri de straini si-ti intorci investitia, plus ca si romanii se vor buluci pt "team building", traininguri si deplasari de munca. Anagajeaza-le ca maseuze, vezi tu cu un avocat. Organizezi petreceri bedesemiste, orgii in natura (parca-l si aud pe obiectiv cum deja suna sa-si faca rezervare), yoga sessions outdoors.

E greu pana cand prima petrecere/activitate de succes are loc, apoi vei face rezervarile dificile si membrii vor fi "gradati" - un fel de culori a la pisicuts. Ponei, caprioare si garduri care sa ascunda tot ce se intampla acolo. Coroanele copacilor vor masca activitatile de ochi curiosi.

Ca si nume recomand: Eden.

Intim, frumos, igienic si consensual :) - asta poate fi si motto.

Bafta!

ps: in off-season poti sa adaugi un soi de tabara pt copii sau s-o transformi in organizatie non-profit" pt tineri alcoolici si sa tii aceleasi fete angajate voluntar.

Ideea nu este rea deloc dar nu ajung banii nici macar pentru investitie, de spaga nici nu mai vorbesc.

Postat

Ideea nu este rea deloc dar nu ajung banii nici macar pentru investitie, de spaga nici nu mai vorbesc.

vezi ca tot la Pisicuts e mai bine sa bagi banu

Postat

Prefer sa investesc la mine www.travestisbcn.tv

Cu alte cuvinte, te tragi indarat :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...